Sziasztok!
Köszönöm a gratulákat Orsi nevében!
Olyan édes, ahogy nekivág a lakásnak, csak úgy önszorgalomból. Látszik, hogy élvezi és járkál fel-alá. Persze sokat esik, de nem tántorítja el. Tegnap rájött, hogy hogyan álljon fel, így nem kell elmásznia kapaszkodóhoz.
Seriff, miért szeretnél máshová járni spinningre? Mert elmaradnak az órák a korai kezdés miatt?
Hol leszel jövő héten?
Nyhk, emlékszem arra a jelenetre.
Miért kell pisi Petrától? Sajnálom, hogy az alvás nem javul. Még mindig sikítva ébred? Mellette alszol még? Ha én Orsi mellett alszom valami miatt, sokkal gyakrabban ébred és akkor persze kell a cici is.
Nem ismerem a könyvet.
Cukker,
igaz nem engem kérdeztél, de én jártam a Fitt Formába (meg szeretnék is) és nem olyan sznob hely. Monduk én tornázni mentem a gépeken erősítő csajszikat nem néztem meg. Ott is van spinning egyébként.
A Gogol darabról jó kritika jelent meg a PN-ben. Gondolkodtam rajta, hogy valahogy meg kellene nézni. Ez volt a Juronics rendezés, ugye?
Mi egy hete voltunk méreckedni, 3 hónap után.
Úgy voltam vele, azért nem megyünk, hogy a beteg gyerekekkel együtt várjunk, lemérjék és kész. Egy órát vártunk, közben persze jöttek a betegek, plusz egy magánrendelésre is abba a váróban gyülekeztek.
Orsi kemény 7,7 kg. Doki nem szólt semmit. Nem vékony, teljesen arányos. Mondjuk a hosszát nem tudom, azt sosem mérik. Majd megpróbálom lemérni én.
Erszényes, Jana is rájön az ízére és abba sem akarja hagyni.
Timci, szerintem is érdemes használt kocsit keresni. Nagyon jókat ki lehet fogni.
Nana, mikor is volt/lesz az a szülinap?
Képzeljétek, vártam hogy kibújjon felül Orsi foga, már nagyon duzzadt stb. Erre tegnap észrevettem, hogy alul már kint van a sarka egy másiknak. Ott nem vártam
Milyen figyelmes anya vagyok.