Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)

Olyan aranyosak vagytok mind, és én is olyan boldog vagyok. Hihetetlen mennyire elérzékenyültem Adrika első éves szülinapja miatt. :) Köszönöm mindenkinek a köszöntést. Már tegnap este is folyton az járt a fejembe, hogy mi történt egy éve. Már olyan nagy volt, hogy fájt minden muzdulat és az ő kis rúgásai is, de mégsem akart a drágám kibújni magától.

És....Még nem is kapott tőlünk semmit, viszont Hajnitól kapott egy édes kis felsőt.

Annyi mindent írtatok....

Dóri

Szerintem ne vágasd le Katika fürtöcskéit. Utána már lehet, hogy nem is lenne göndör. A sógórnőm fodrász, és ő is azt mondja, hogy attól nem lesz sűrűbb, ha levágják. Az más, ha mondjuk a pasik két hetente borotválják. :lol: Attól lesz erős tüskés, de te nem olyat akarsz.

Nana

Majd mindjárt bemásolom a Leopoldi linkjét, csak előbb válaszolgatok, nehogy elfelejtsek valamit.
Danusnak jobbulást kívánok! Szegényke. Hátha vasárnapra jobban lesz, nincs kizárva. Tavaly Bence megjegyezte a börze végén, hogy csak Adrinak vásároltam? :oops: :oops: Hát persze, mert ott nem voltak neki való dolgok, és aztán kapott egy plüss delfint. Bence amikor elkezdte a kiscsoportot ő is sokat volt beteg, meg elsős korában. De az idei tanévben még nem hiányzott.

Kattic

Mégegyszer köszi mindent!!!! Hihetetlen rendes volt tőled ez a bevásárlás. Remélem, hogy hamarosan találkozunk.

Timi

Én most elhatároztam, hogy Adrinak jó ideig nem adok AB-t. két hónap alatt kettőször evett.

Varga Juditnak van egy magánrendelése is, és otthon is szokott fogadni. Én elégedett vagyok vele. Bencét ő húzta ki a tüdőgyusziból, mikor már kétoldali volt neki. :oops:
Nem tudom, hogy illene -e ide írni a számát, de priviben meg tudom adni, aki kéri.

Folyt. köv.

Andi
Kép
cukkker

Roz
Bocsi...gyorsan olvastam, nem figyelmesen :oops: de köszi :wink:
Nektek ő a gyerekorvosotok?

Timcike
Nekünk Pierre Cardin van. Nagyon szeretem. A széchenyis bababoltban vettük.

Kép
Kép
Kép
thymi

http://www.leo-poldi.hu/

Innen lehet rendelni. Valaki esetleg csatlakozna hozzám? 1300 a futár, megoszthatnánk. Kabit már tetettem félre, csak várom még a tavaszi kínálatot. De múlt hónapban rendeltem melegítőnacikat. Nagyon kis csinosak. A szülinapjára. Persze, ha tudom, hogy rá egy hétre már itt lesznek a kabik, vártam volna.

A börzét is kérte talán Zsu

http://www.baba-expo.hu/

Ez pedig olyan dolog, hogy valakinek vagy bejön, vagy nem. A csajos dolgokból mindig több van. Én tavaly jól jártam. Szép játékokat is tudtam venni használtan nagyon olcsón. Aztán van olcsón pelus, bébiétel, turis ruha, új ruha.
Merről jönnétek be a pályán? Pest felől érdemes. Akkor közel van.

Ser

Talán nem úgy fogalmaznék, hogy puccos, hanem az arcok nem mindig tetszenek. De nem vész, csak futni kell. :) Bár súlyzózni neki sem állok ott a pasik között. A pasik a "menő csávók", a cicababák meg a tornán vannak inkább. A lényeg: a futópadon a túlsúlyosak vannak. :)

Bogi

Hétfő délelőtt oké lenne nálunk, 10 körül. Számot cserélhetünk priviben.

Pille

Adrinak is volt egy korszaka, mikor verte a fejét az ajtóba. Kicsit aggódtam, de szerencsére elmúlt.
Orsi nagyon ügyes!!!, hátha Adri is elkezd hamarosan lépegetni.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!
Visszatértem. :D Borzasztó sokat írtatok ezért csak itt-ott olvastam bele,a teljes visszolvasással inkább most nem próbálkoznék.

Lillát ki kellett venni a bölcsiből ,mert mostmár szerettük volna elkezdeni a műtéteket,de mivel állandóan beteges volt,így nem ment a kettő együtt.Hétfőn megyünk Szegedre és akkor kapunk időpontot.Nagyon szeretnék már túl lenni az egészen.Olyan borzasztó ez az egész.Sajnálom nagyon szegénykém.

Én már alakulgatok,bár még mindíg van hányingerem,de érdekes,hogy nem reggel hanem este. :shock:
A vizsgáimon is egyenlőre túl vagyok és elég jól sikerültek.

Látom,hogy sokan csatlakoztak hozzánk mostanában.Mindenkinek Üdv.!

Most egyenlőre ennyi.Próbálom felvenni a ritmust. :) Nem lesz könnyű... :D

KépKép
KépKép
sbea

Cukker
Szeretném elkérni a számát :)

Balim
Nem Bán doki veszi nektek a pisit? Nekünk a múlt heti megint negatív és steril lett.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sbea
Milyen műtéteket?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Megint csak gyorsan egy pár sort,sajnos ma sincs túl sok időm,megyek 4 órát melózni.

Köszi mindenkinek az infót homeós doki ügyben.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

bea
szegény lilácska mit mondanak kb. hány műtétre lesz szüksége lilácskának ? Esküvőszervezés hogy áll? hanyadik héten is vagy most potossan ?

thymi
nem Ő az orvosunk de sokszor voltunk már nálla mi házidokinkat nem csípem és ha betegek vagyunk hozzá járunk általában ... a mi házidokinkhoz a közelsége miatt csak oltásra járunk vagy igazolásért az oviba.... :)

balim
hát remélem ez már az utolsó verzió lesz mert már nagggggyon unom a szekrényből ki-be pakolást ...... még nem volt olyan hónap hogy valamielyik szekrényt ne kelljen kipakolon ... meg jött az Ő esze már régen na de azért nemolyan könnyű ez mint ahogy Ő gondolja :wink:

na mostmár felkeltem adrit és irány az udvar ma még egész nap feküdt :( kicsit megviselte az oltás... már miko roda felé is mentük akkor is kb mindn esarkon vissza akart fordulni hoyg Ő mostmár haza megy nem kell neki szuri :lol: :(

Kép

Kép

Kép
roz23

roz23-köszönöm az infót,megnézem a honlapot.Az igazat megvalva nekem csak mozditható karral kell,én szeretném látni,a kis édest,ugy vagyok a legnyugodtabb :)

thymi-én a szécsényibe lakom,de nem tudom,hogy itt hol van bababolt,szétnézhetnék.Sok ember azt mondta,h.a Piere Cardin nem jó,nincsenek vele megelégedve,pedig nekem is tetszedtek :oops:, nem tudom én a Peg Prego-ra gondoltam,ez a kép is az.

A lényeg nállam,h.legyen jó massziv,legalább elöl legyenek dupla kerekei,jó minőságű anyagból legyen,amit könnyű majd kimosni,jó vastag legyen,ne olyan,h.át lehet rajta látni,2 funkciós,legyen hozzá lábzsák és esővédő ha már annyi pénzt kiadok érte,na meg ha lehet legyen táska is hozzá,ha és ha lehet legyen széles,ne keskeny,hisz télen mikor felöltözteted a picit férjen bele nyugisan,ne legyen összegyűrődve a drága.:lol: Hát röviden s velősen ennyit várok el. 8) :roll:
Ez a kocsi ez tökéletes,de nem tudom,hol találnék én ijet... :?:

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

thymi,
mi szoktuk levenni neki, eddig nem is volt gond. Most azt mondta, hogyha a maival is gond lesz, akkor jövő szerdán ő vesz le neki. Hát én azért jobban szeretném ha erre nem kerülne sor... ŰÖrülök, hogy Gyopi rendben van.

Bea,
jó, hogy újra vagy. Ki csinálja Szegeden a műtéte(ke)t? Legyetek erősek, ne érezze rajtatok a szorongást. Tudom, könnyű mondani. Nekem is mindig este volt hányingerem. Vizsgákhoz gratula, hány félév van még vissza?
balim

Timcike81
Nem tudom mennyire ragaszkodsz a Pierre Cardinhoz, nekem Bergon babakocsim van és teljesen megfelel az általad leírtaknak. Én nagyon szeretem. A Szil-coop mellett a Faktum bababoltban lehet kapni, sőt rendelni is, nagy a színválaszték.Táskát is lehet, ugyanabból az anyagból.
Én használtan vettem,de nem látszik rajta, az anyagon sem, csak a kerekein, hogy kicsit kopott.

SBea
A hányinger, hát igen, nekem is este volt, egész nap úgy elvoltam, de este bepótolta. igaz nem tudom,hogy mi a baj, de nagyon sok erőt kívánok neked!!!!!!!!!!

Cukker
Varga Judit hol rendel? Csak háziorvos vagy homeos szerekkel is foglalkozik?

Erszényes
írtam pü-t!
adrienn021

Sziasztok!

Húúúú de sokat írtatok,alig győztem visszaolvasni. :oops:

Dóra:
Tényleg nem erősödik a haj a vágástól,de mégcsak dúsabb sem lessz !!!!Az más kérdés,hogy annak látszik vágás után,mert a hosszabb hajszálak a rövidebbekkel egy hosszúságúak lesznek,ezáltal tömörebbnek látszik a frizura.Nemtudom értkető-e ahogy leírtam?! Remélem :lol:

Nemtudom ki kérdezte Varga Juditot?!Mi voltunk nálla az állandó hőemelkedés miatt.Azt mondta,hogy tud rá gyógymódot.Lefejt rólunk egy csomó pénzt-magánrendelés,sok-sok pirula,macera;ráadásul időpontra mentünk és 45percet váratott-és semmit sem használt!!! :cry: :x :evil: szerintem kamu ez a nő. :evil: Amúgy a FeketeSaspatika mellett rendel(Nagyposta kis utcája).

Timcike:
A Petőfi S.u. hátamögött voltál már?Vagy a Factumba a szil-coop mellet?Még a baba börzén vasárnap érdemes lenne megnézni :)
Ha meg ebbe szerelmesedtél bele, keresd meg a neten és rendeld meg mondjuk 1 nagykerből. :wink:
Szerintem is fontos,hogy 2irányból tolható legyen!Nemcsak azért,hogy lásd,hanem a szél meg a nap miatt is,ha szembe fúj vagy süt az kellemetlen a babának!

Seriff:
Adrinak nagyon -nagyon boldog születésnapot kivánok!
Mit fog kapni?Gondolom lessz nagy buli :lol: !
kazi

elírtam!Nem sernek hanem cukkernek,bocsi: :oops:

Cukker:
Adrinak nagyon-nagyon boldog szülinapot!
kazi

Kazi

Köszi neked is a köszöntést. Majd szombaton kapja meg az ajándékait. kap egy FP zsiráf játékot és természetesen sok szép ruhát. Na meg persze tortát, szívecskéset. :)

Nem kevered ezt a nőt valakivel? Most legalábbis az Arany János utcán rendel. Nekünk meg pont bevált. Bence allergiájára adott homeós bogyókat, és rengeteget segített neki. Meg a tüdőgyusziját gyógyította meg. Kicsit fura a stílusa, de szerintem jó.

Balim

Remélem Esztivel minden rendben lesz.

Andi
Kép
cukkker

Nincs kedvem tanítani!!!!!!!!!!!!! :( :( :(
Pedig már csak hét percem van. Igaz tanítvány még egy sem. Az egésszel csak az a bajom, hogy ilyenkor egy egész napig nem látom Lilit. Reggel elváltunk, és majd csak holnap reggel találkozunk. Egész nap ott dekkoltam Szláva munkahelyén.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

cukker:
Tuti nem keverem, kb. 3hó-ja voltunk nálla.
Nem az a bajom,hogy nem tudott segíteni,hanem hogy azzal álltatott,hogy " ó majd ő igen, azonnal " -ráadásul igen sokba is került :(

De különbözünk!Egyikünknek ez jön be-másikunknak meg az :roll:
kazi

Timcike,

A Peg Perego kocsik nagyon jók! :) Először én is ezt a márkát akartam, de nem ezt a típust hanem van egy olyan ami újszülött kortól jó (ez nem ami a képen van)

KIKÁBAN sok féle van és az ára....ezek drága kocsik, de a Kikában viszonylag jó áron van.

Mi a végén ebay-en vettünk és Chicco-t, (szinte ua. mint a Peg Perego) és IMÁDOM!

Egyelőre még semmit nem találtam benne ami nem tetszik. :)

Nekem az első kisfiammal Piere Cardin volt majd utána Graco. Hát én (illetve a gyerek is) utáltam a P.C. kocsinkat, el is adtuk.

Szerintem jobban megéri valami "JÓ" márkát :) használtan venni. :)

KépKép
KépKép
nana09

Te jó ég, ennyit írni!!!!

Nana, csaka zért írtam,mert Roz mailjeit sem kaptam meg,és nem tudtam, h a tieid is eltűntek-e. Dani jobban van? Hanna sajna mindig 39-ről indít, bár szerencsére lassan 1éve, h utoljára lázas volt.

Timci,nekünk PP-nk van, de nem az átfordítható karú(az a PP Venezia, újonnan 2 éve 80ezer Ft volt, de nővéremék használtan 35ezerért találtak a neten). Tényleg szuper minőség, msoni nem nagyon kell, sztem, legalábbis én 1x mostam ki a sportrészt(mielőtt feltettem a padlásra).

Balim, Eszti pisi :( , de annak örülök, h Te jobban vagy!!!!

Hű mennem kell, próbálok majd reagálni később!

Cukker! Jó ünneplést!!!

Kép
seriff

Roz, köszi a gyakorlatokat, aranyos vagy,h beírtad! Nem tudom miért nem jött meg a mail....T."ügy" alakulásának örülök! Remélem, h Te is!

Cukker, és spinningre milyen fejek járnak vagy azt nem tudod,őket nem szoktad látni?

Látszik, h nem vagyok kecskeméti:Műkert-Hunyadi, bocsi :oops: :roll: :) !

Kép
seriff

Cukker
Ma láttam Adrit, a szülinapján először! Sok-sok boldogságot neki!
Sikerült megcsinálnod időben az ebédet?

Jó volt találkozni veletek! Holnap kicsit több idő lesz Hajninál beszélgetésre, most szaladós voltam!

Úg ylátom nem csak ami éjszakánk volt rossz tegnap!

Pille
Gratula Orsinak a járáshoz!

... megyek fürdetni Nándit!

:D

KépKép
kattic

Timcike nekünk van egy Pierre C. sportbabakocsink is,én nagyon szeretem,egyetlen hátránya,hogy nem átfordítható a kar.De a neten láttam átfordítható karral is.Jól néz ki egyébként a képen lévő is.

Hajny holnap hánykor menjünk?

Pille nagyon ügyes Orsi!

Seriff ma pont láttam a tvben ezt a spinninget,most már legalább tudom miről van szó,hát tényleg nagyon dícsérték.Nekem így ránézésre a szobabiciklizésre hasonlít,de aztán meg biztos más.

Cukker jó ez az oldal,én is szeretem a leopoldis ruhákat.Oda jársz tornázni,ahol csupa üveg a fal és teljesen belátni,az nem zavaró?

Lencike épp idecsúszott hozzám és csak mondja,hogy mamamama :D,most már a zsinórok felé vette az irányt...úgyhogy megyek.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Andi (cukker) !
Nagyon köszönöm a bababörzés infót!!!!!!! Megnéztem a linket, itt Szegeden is lesz 1 hónap múlva. Azért Pestről hazafeléjövet benézünk Kecskemétre.
Mégegyszer nagyon köszi és ha már így, akkor:
BOLDOG SZÜLINAPOT A KISLÁNYODNAK!! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Kazi
üdv ma is.

Dettus
pénteken 2 körül jönnek Katticék ,jöhettek akkor.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Csak ide értem én is.....húú írtatok szép szerivel... :shock: :D

Cukkker: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK ADRINAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd a szombati "buliról" tegyél fel képeket mindenképpen! :wink:
Elmegyek veled vasárnap, nekem délelőtt lenne jó, olyan 9-fél 10 körül már tudnék is menni érted. Tényleg annyira gáz hapsik voltak ott?? És be is szoltak?? :shock: :? Nekem amugy még szokni kell h hapsik is vannak ott, pont az ilyen miatt, mondjuk multkor nagyon visszafogott izomagyak voltak.... :D :D

Timci: nagyon jól éreztük magunkat ma! :wink: :D

hajny: örülök, hogy jol megy a meló, hát igen azért biztos furi lehetett 2 év után. :roll: :)

Lina: nagyon édi Lili a székében!! És tényleg ilyen szép nyugisan leül TV-zni??? :shock: :D :D :D
Orvosnál voltál??

Pille: Orsi jár???

:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D Nagyon ügyes!!! És gyönyörű a csajszi!! Ti aztán beelőztetek minket!! :wink: :D :D , tegnapelőtt Jana is megtette élete első 2 lépését, aztán gyorsan leült, azóta semmi.... :roll: :D :D

KépKép

KépKép
erszényes

Pille, nagyon-nagyon aranyos Orsiborsi! Annyira huncut arcocskája van, h csak na! és, h ogy már jár!!!! Elleste Flórától :wink: :D !

Dettus, hát azért nem szobabicikli, én is láttam reggel az RTL-en, ahogy ott is mondták, itt együtt zenére, edzői"dirigálással" megy a tekerés. :wink:

Kép
seriff

Huh, de sokat irtatok! :shock: :D

Sbea, mandulamutet? :(

Kazi, ertettem :D es dontottem: meghagyom Kati furtjeit!

Balim, drukkolok, hogy nektek legyen igazatok es negativ legyen az eredmeny!
Bicajozasban benne vagyok! :wink:

Timcike, PegPerego az egyik legdragabb marka, de a www.babaszoba.hu aprohirdeteseiben kifoghatsz jo allapotu hasznaltat is! Erdemes megnezni! :wink:

Dettus, holnap 11 korul seta?

Erszenyes, edes Jana a szalagos kepen!:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Boldog Szülinapot Adrinak!

Pille,
Garatula Orsinak az elinduláshoz!!!! Rögtön az jutott eszembe, hogy amikor találkoztunk és a lányaink talán 7 hónaposok voltak (vagy 6) , Orsi az oldalára fordulva a lábát emelgette mint aki Aerobikozik J , Petrus meg már ült és mászott. Ki is tárgyaltuk, hogy nem szabad hasonlítgatni, látod semmit sem jelentett, Orsi már megy, Petrus meg még mindig biztonságosabban érzi magát négykézláb illetve kapaszkodva. J

Sbea,
Jártok még Ceglédre? Használt? Mi most fogjuk szombaton „újrakezdeni”, mivel Ádám beteg lett így majd két hétig nem tudtam vinni, pedig már a vége felé jártunk. Szombaton megyünk újra kíváncsi leszek, hogy mennyit esett vissza. Milyen műét (műtétek) lesz, ha szabad tudni?

Thymi, Blim
Sajna nektek van már tapasztalatotok pisi levétben. Van valami titok, vagy fortély mert én képtelen vagyok Petrustól pisit levenni. Már 9 zacsit csináltam el. Lassan a gyógyszertárban hülyének néznek, hogy újra megyek venni. Esetleg abban van a titok, hogy milyen a zacsi? Mert én kaptam már szivacsosat is, meg anélkül is, igaz egyik sem sikerült L

Kattic,
Köszi a vásárlást és a házhozszállítást. Utaltam a pénzt!

Körkérdés: Ismeri valaki ezt a könyvet: Miaúúú! Térbeli érintős hangoskönyv. Van birkás, kutyás, lovas. Könyvesboltban még nem láttam, de a neten igen. Csak a képről nem lehet eldönteni, hogy megéri-e, jó-e. Szóval ismeri valaki?

Petrust még nincs két órája, hogy leraktam aludni, de már 3* kellett hozzá menni. Elfogadom, de már néha nem bírom. Nana, együtt tudok veled érezni, a két óra alvás miatt. Azzal vigasztalom magam, hogy még 5 év és talán, ha nem akkor 10.

Kép

Kép
nyhk

Ser, Nyhk, Kattic, Erszényes

Nektek is köszönjük a köszöntéseket.

Ser

Az öltözőben szoktam látni a csajokat. Hát akik nem a konditerembe mentek, azok mind tök csinik voltak. Sokaknak tetovált száj, szolis bőr.....De ne szóljak semmit, pénzem lenne én is többet adnék magamra. Egyébként én annyira szeretek futni, hogy nem is érdekel semmi más. Vagyis addig rossz, míg bemegyek, futás közben már nagyon jól érzem magam. Nekem azért is kell majd váltanom, mert nagyon messze van autó nélkül. Amikor gyalog jövök haza, az plussz egy óra. Márciusban ki akarom próbálni a Fit Formát. Ismered? Milyen? Mert arra is azt mondták, hogy sznob hely.

Dettus

Igen, ablakos, de szalagfüggöny van rajta. Meg amúgy is csak az megy arra, aki be is jön. :)

Tegnap színházban voltunk, a Gogol háztűznézőben címűt darabot néztük. Undorító volt és Nagyon szar. Elegem is lett a színházba járásból. Most voltunk negyedszer, de eddig csak a Moczart táncok tetszettek. Igaz, az nagyon. Ezt a darabot nem is nagyon értettük a férjemmel. Az elején egy félmeztelen nő bohóckodott, pödörgette a mellbimbóját, meg bűvészkedett egy ronggyal, mintha felállna a farka. Hogy ez miért kellett a műhöz?? És a darab közben is mindig átvonaglott a színen. Amúgy ő volt a szobalány, egy néger szobalány egy orosz műben. Egyedül Magyar Attila volt benne nagyon édes. Őt a reklámmól ismerhetjük sokan. "Nyuszó muszó, gyerekünk lesz, nagyobb lakás kell. " :)

Amúgy Adrikát tegnap lemérték. 8 kiló még mindig, nem hízik, és alacsonyabb az átlagnál. Hát az anyukája sem túl nagy méret. Vérszaporítót kell ennie egy hónapig, aztán, ha szükséges vérkép. Sápadtnak találta a doki. Megjegyzem, védőnővel már kezdetektől fogva annak láttuk. :cry:

Andi
Kép
cukkker

Nyhk

Mi van Petrussal? Miért kell neki pisi vizsgálat?

Andi
Kép
cukkker

Erszényes

Privi ment.

Timi neked is írtam, megkaptad?

Meg még valakinek írtam asszem.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Köszönöm a gratulákat Orsi nevében! :D
Olyan édes, ahogy nekivág a lakásnak, csak úgy önszorgalomból. Látszik, hogy élvezi és járkál fel-alá. Persze sokat esik, de nem tántorítja el. Tegnap rájött, hogy hogyan álljon fel, így nem kell elmásznia kapaszkodóhoz.

Seriff, miért szeretnél máshová járni spinningre? Mert elmaradnak az órák a korai kezdés miatt?
Hol leszel jövő héten? :)

Nyhk, emlékszem arra a jelenetre. :)
Miért kell pisi Petrától? Sajnálom, hogy az alvás nem javul. Még mindig sikítva ébred? Mellette alszol még? Ha én Orsi mellett alszom valami miatt, sokkal gyakrabban ébred és akkor persze kell a cici is.
Nem ismerem a könyvet.

Cukker,
igaz nem engem kérdeztél, de én jártam a Fitt Formába (meg szeretnék is) és nem olyan sznob hely. Monduk én tornázni mentem a gépeken erősítő csajszikat nem néztem meg. Ott is van spinning egyébként.
A Gogol darabról jó kritika jelent meg a PN-ben. Gondolkodtam rajta, hogy valahogy meg kellene nézni. Ez volt a Juronics rendezés, ugye?
Mi egy hete voltunk méreckedni, 3 hónap után. :oops: Úgy voltam vele, azért nem megyünk, hogy a beteg gyerekekkel együtt várjunk, lemérjék és kész. Egy órát vártunk, közben persze jöttek a betegek, plusz egy magánrendelésre is abba a váróban gyülekeztek.
Orsi kemény 7,7 kg. Doki nem szólt semmit. Nem vékony, teljesen arányos. Mondjuk a hosszát nem tudom, azt sosem mérik. Majd megpróbálom lemérni én.

Erszényes, Jana is rájön az ízére és abba sem akarja hagyni. :D

Timci, szerintem is érdemes használt kocsit keresni. Nagyon jókat ki lehet fogni.

Nana, mikor is volt/lesz az a szülinap? :wink:

Képzeljétek, vártam hogy kibújjon felül Orsi foga, már nagyon duzzadt stb. Erre tegnap észrevettem, hogy alul már kint van a sarka egy másiknak. Ott nem vártam :lol: Milyen figyelmes anya vagyok. :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Húú megint túl vagyunk egy borzalmas éjszakán. :( Dani valószínűleg influenzás. :( A láz sehogy nem ment le tegnap ill. éjszaka sem. 2 óránként kapott kúpot (az orvos mondta :roll: ) hűtőfürdőztük, hideg, vizes ruhába csavartuk, de meg se kottyant a láznak.

nekünk ez nagyon ijesztő volt, mert Danus nem szokott lázasodni és eddig minden betegséget 2 lábon kihordott.

Éjjel lázálmai voltak, rengeteg sírt, sikítozott....aztán álmában hányt.... :(

de ma reggel végre 2 nap óta először nem lázas.

JAJ VIGYÁZZATOK NAGYON A PICUROKRA! Ez a fránya vírus TÁMAD!

Pille
Aranyos vagy. :) Jan. 19.-én volt nekem is és az anyukámnak is! :D :D

Botinak is tegnap bújt ki a 2. fogacska (ő ezért szenvedett, nem aludt 4 napja)

mennem kell...összevesztek :D

KépKép
KépKép
nana09

Huha csajok,ti aztán megadtátok a módját :D Köszönöm a sok infót!Nem szeretnék használt babakocsit az elsőszültöttemnek,én már ilyen vagyok :oops: Nem tudom valahogy idegenkedek a Piere Cardintól,tegnap láttam egy gyönyörűt,átforditható karral meg minden,csak ezek szemetek,a neten sokkal olcsobb az a fajta,és kilopják belőle az esővédőt meg a táskát és külön adják el,ez szemétség!Nállunk odahaza minden kelléket odaadnak,nem veszik ki belőle és külön adják el. :(

Májusig igaz még van időm,de én szeretem ha előre tudom,milyent veszek. :roll:

Puszi mindenkinek!

Hajni-ugy fél 3 fele átugrok.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok :)

nana
Danusnak jobbulást :)

pille
szerintem olyan nehéz követni a fogzást addig egyszererűbb amíg csak az első 4-4 fogat kell követni ... Ákinak pl csak ezeket a fogait tudom pontossan mikor jöttek ki. Nem nyitotta ki száját hogy lássam hogy áll a fogacska amikor meg egyszer az ujjammal akartam megvizsgálni ugy meg harapot hogy csillagokat láttam :lol: :lol: gondolta magában tudod mikor nyulkálsz Te a számban :lol: aztán hagytam ... legfeljebb nem lesz benne a babanaplóban napra pontossan ... :)
kiprobáltad már sütis oldalról a levels tésztás sütiket ami most kering már mindneki csinált szerintem baromi jó bár én itthon készittetm most 2szer is a tésztát de leht fagyasztotból is az szebben levelesedik szinte mindne reggl ilyet csinálok srácoknak nagyon szertik a fornettiset nem ehtetik mert tejes margarinból van meg töltelék is tejes de én itthon mindnet növényiből csinálok igy ehetik naggggyon fini és nagyon gyorsan kész van én is ugy szoktam este elkészitek mindet tésztát tölteléket és reggel csak összerakakom reggel 7re mire kelnek friss kakóscsiga pudingos-meggyes sajtos..... párnácskák vannak :)
ja és bolti fagyasztot levels tészta fél kg csak 230 ft és abból 9 dr nagy pudingos táska lesz és naggggyon fini :)
idetezsem neked a sajtossat az tenap volt reggelire meg almás -pudingos csak aról nem csináltam képet Kép

seriff
persze hogy örülök :) csak még nem tudok benne megbízni ... de majd csak kialakul :)

nyhk
szerintem is baromi nehéz pisit levenni talán az a trükk nekem egyszer igy sikerült hogy alul is pontossan ileszkedjen mert általában ott válik le legalábbis nekünk ott vált le mindig huuu de jó hoyg lassan már mindenki wcbe/bilibe pisil ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, nagyon elsunnyogtad ezt a szülinapot. :D Na jó, én sem kürtöltem ki az enyémet, amikor volt.

Dani szegényke. :( Én csak egyszer voltam infuenzás két éve, de kegyetlen rossz, nem kívánom senkinek.Remélem gyorsan kievickél belőle.

Roz, de aranyos vagy, hogy gondolsz rám süti ügyben. Őszintén szólva nem ugrok annyira a leveles tészákért, de annyira dícsérted/dícsérték a fórumon is, hogy már vettem egy dobozzal, minden eshetőségre felkészülve.
Pontosan hogyan készült ez a sós? Annyira guszta.
Van itthon maradék túró, kiflit kreálok belőle. Annyira finom. :)

Kegyetlenül tud fájni a gyerkőc harapás. Orsi a lábamat harapdálja, amilyen magasságban a szája van. Én meg :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Rengteget írtatok, most nincs is időm visszaolvasni...amíg Zsófi alszik megyek takarítani, meg pakolászni.

Először is: Cukker, utólag is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK MI IS ADRINAK! Legyen még sok-sok ilyen! :)

Kazi, köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Zsófi is jókat csúzdázott. :) Lari baba zabálnivaló! :) Olyan édes. Nagyon tetszik nekem. Mirabel is csodaszép kislány. Mégegyszer köszönjük. Ha úgy gondolod, vagy van kedvetek, akkor nyugodtan gyertek el ti is! :) :wink:

Lina, nagyon nagy Lili! :) Aranyos ebben a székben.

Pille, Orsi is nagyon aranyos. Zsófi is így kezdte. Olyan furcsa. :) Gyorsan eltelt........

Nana, sajnálom a rossz éjszakát! Borzasztó lehetett. Zsófi sem aludt jól tegnap előtt. Sztem azért, mert már nem adok neki annyiszor cicit, mint kérné..... csak napi 3* . :lol: De ez őt megviseli. Szerintetek lehet, hogy az elválasztással együtt anyásabb is?

Ser, téged szerettelek volna kérdezni, hogy Hanna cicizik még? Már régóta szeretném megkérdezni. :roll:
birolili

pille
egyszerű nagyon szerinte :) csak kinyujtod a tésztát felvágod dupla akkorára mint amekkora táskát akarsz késziteni mert később félbe kell hajtani ... megkened széleit tojással teszel bel tölteléket pl.pudingot -befőttmegyet ,cserszebefőttet vagy pl mint én is puding mellé házi barack lekvárt A sajtossat én növényi sajtal csináltam az lágyabb mint a tarpista és sütés után sem köt ugy vissza mint trapista vagy van aki tömlös camping sajtot vagy egy kis adrab 3szög sajtot tett bele. összecsokod és lekened tojással ennyi . Én tettem rá szezámagot -lenmagot hántolt napraforgo és tökmagot . Mind ez kb 10-15 perc alatt meg van és forró 220 fokos sütöben kb 10 perca latt megsül ...Nekem nagyon izlik . A kakós csiga már macerásabb én abb kristály cukival összkevert kakót ttem feltekert és elvágtam olyan 1 cm -es szeletekre és utánna mikor lapra tettem még szortam rá kakót nagyon jó és nem folyik ki belőle kakaó .Jaj a lényegtet nem irtam bekell vágdosni a ráhajtandó lapot csak hosszában párszor 2-3 szor hogy olyan csiikos legyen teteje ...ne aggódj nem jön ki rajta töltelék nyugodtan vágd csak be.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hajni: :lol: Aranyos vagy,de nem várom ám el,hogy mindig külön köszönj

Nyhk:
Szerintem is az a lényeg,hogy a viz.gyüjtő zacsi hátul a gátnál jól tapadjon,jó helyen.Ha nem megy ,úgy is lehet csinálni,hogy steril vattát rakni a pelusba és ha pisilt akkor a zacskóba csavarni.Kislányoknál ez egyszerübb!

Lili:
mi is örültünk ,hogy meglátogattatok :) lett egy aranyos kép rólatok! felrakjam?Zsófi is nagyon aranyos kislány!Majd mi is elmegyünk egyszer ,megnézzük a szép új házatokat! :wink:

Orsinak és Janikának is gratula az első lépésekhez :D !!!!

Lina:
Te hogy vagy?

Betegeknek jobbulást!
kazi

Szisztok!

Kazi
nem köszönök külön neked,csak valamit mindig írni fogok.Jól vagytok!

Lina
hallom hogy betegek vagytok,jobbulást nektek!

Gyönyörü idö lett délutánra ma is.A farsangunk supi volt,mindjárt teszek fel képet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

NYhk
A gátnál szét szoktam egy kicsit húzni a bőrt h síma legyen és ne gyűrődjön meg rajta a zacsi, de nagyon jó ötlet a steril vatta is amit Kazi írt.

Kép
Kép
Kép
thymi

Cukker

Hálám életed végéig üldözni fog! Köszike :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Anna indiánlány volt.

Kép

Az egyik gondozónövel,Krisztával.
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cukker, Pille,

Nálunk mindenkin átment az influenza, de Petruson elég furán. Volt láz, nincs láz játékot játszott. Este semmi láz, reggelre meg felment. Szóval a dokinő mondta, hogy inkább nézünk egy vizeletet, nehogy hugyuti fertőzés is legyen. Szóval semmi komoly (remélhetőleg), csak zárjuk ki inkább.

Pille,
Már nem sikítozva ébred, csak sírva. Próbálok mindig visszamenni a helyemre, de ez már hajnalban nem megy. Akkor ott alszik mellettem, vagy visszateszem az ágyába de ott maradok. Tegnap éjszaka eleinte fél óránkét utána meg óránként kelt (egyszer sem hagyta ki), de mostmár az sem jó, ha mellé fekszem és cici a szájba, hanem ölembe kell venni és ott alszik. (Én meg ülve.)
A foggal én is így jártam! J Vártam-vártam, hogy alul kibújjon az első és mire észrevettem, már felül teljesen kint volt az első fog!

Nana
Jobbulást. Ez a fránya vírus senkit sem kímél. Csak el ne kapjátok ti is! Nálunk az egész család átesett rajta, de szerencsére nem egyszerre, így mindig volt valaki aki „észnél” volt.

Kazi, Thymi
Kazi, köszi az ötletet, ki fogom próbálni!
Sajna Petrusnál még a pelenkázás is kész őrület. Szinte birkózni kell vele. Egy percre sem tud nyugton maradni. Próbálkozom, és próbálkozom és próbálkozom……
Egyébként menni a minimális mennyiség amit elfogadnak? Mert az alsó csík ha jól emlékszem 10 ml, hát annyi egy hét alatt sem fog összejönni.

Tündéri az indián lány!

Kép

Kép
nyhk

Hajni:
Nagyon édes lett a csajszi!!!

Nyhk:
Nemtudom ml-re,De nekünk többször is volt nagyon kicsi,de a nőci azt mondta hogy elég!Az biztos,hogy nem kell a legalsó vonalig!sok sikert :D
kazi

Hajny
naggggyon cuki Anna :) Nagyon jól állt neki a ruci :) Milyen kis huncut :)

képzeljétek Áki ma 6 uj szót kimondott:alma ,jó ,traktor ,enni, tea, szia

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hétfő estig nem nagyon leszek gépközelben.

Kazi,
lázasnak még lázas vagyok, de nem tudom miért, semmit nem érzek.

Roz,
látod, csak beindul ez a beszéd. Nálunk a reklám, cica, hapci, Kriszti, banán az új.

Hú, úgy kiakadtam, a bankunk egyoldalúan 14000 Ft-tal megemelte a törlesztőrészletünket. 30%-os emelés, vérlázító. Fogyasztővédelem elmondta, mit csináljunk, de baromira nem hiányzik még egy macera.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni

Anna nagyon helyes volt a jelmezben. Én nem is csináltam most Bencusról. :( Nem volt jó a digi gép. De jól érezték magukat a gyerekek és én is jól éreztem magam.

Nyhk

Hát én is remélem, hogy minden rendben lesz. Ezek a gyerekek olyan fura dolgokat tudnak produkálni.

Bogi

Akkor majd mondj valamit a hétfőről, hogy jó -e neked. Oké?
Alizt ma láttam a suliban, de elkerültük egymást. Te beszéltél vele mostanában? Múltkor bulizni hívott, de nekem a diszkók már nem jönnek be.

Andi
Kép
cukkker

Hajni

Anna nagyon helyes volt a jelmezben. Én nem is csináltam most Bencusról. :( Nem volt jó a digi gép. De jól érezték magukat a gyerekek és én is jól éreztem magam.

Nyhk

Hát én is remélem, hogy minden rendben lesz. Ezek a gyerekek olyan fura dolgokat tudnak produkálni.

Bogi

Akkor majd mondj valamit a hétfőről, hogy jó -e neked. Oké?
Alizt ma láttam a suliban, de elkerültük egymást. Te beszéltél vele mostanában? Múltkor bulizni hívott, de nekem a diszkók már nem jönnek be.

Andi
Kép
cukkker

Hajni

Anna nagyon édi.
Én is rakok fel krisztiről. Nem tudom felismerhető-e? Jobbulást a betegeknek, velük érzek met az én családomat se kerülte el. az influenza. De nálunk szrencsére nincs még láz. Kép
borsika33

Hajny, nagyon klassz Anna jelmeze! Jól érezte benne magát Ő is? Hétvégén mi is voltunk egy jelmezbálban(egy barátnőméknél, 4 család gyerkőcei öltöztek volna be), de Hanna nem akarta felvenni a jelmezét( a szárnyait) :( .

Lili, este az alváshoz mindig van cici, éjjel ha felébred is(szerencsére egyre inkább igaz, h minden második éjjelt végigalszik-ma persze az első jön :lol: ), és ha délben én altatom akkor is, kivéve ma, mert a babakocsiban elaludt.Szóval 1-2-3xvan még. és igen, sztem lehet ezért "anyásabb" Zsófi.

Pille, igen, az elmaradt órák miatt váltottam volna, de így, h Cukker leírta a Sportika-s arcokat, sztem maradok a Metamorfban.Ott annyira kedves mindenki! És talán sikerül eltalálni, h mikor menjek, amikor tényleg van is óra :oops: :lol: . Anyukámékhoz megyünk Szolnokra hétfőtől szombatig,amíg a férjem síel. Bár gondolom, h nem aggódsz Orsi súlya miatt, de elárulom, h Hanna 7.4kg volt 1évesen...

Cukker, köszi, h leírtad a Sportika-s tapasztalataidat! Holnap lesz a buli?FitFormát nem ismerem. Színház :roll: :? .

Nana, remélem ma jobb éjszakátok lesz,azt meg főleg,h meggyógyul Dani, és ti sem kapjátok el!!!

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?