Szia Drága !!
Nem ,még nem írtam.
Én, ill. mi is itt voltunk ,csak átköltöztünk az anyatanyára .Egyik lány , izé anyuka ötlete volt. Akkoriban elég sokszor volt valami gond itt.
A szülészetek kórházakban az Uzsoki 2006. -os topikban beszélgettünk az anyukákkal .
Én orvost kerestem az Uzsokiban mert 1. jók a tapasztalataim az ott dolgozókkal (anyut ott műtötték) 2. közel van nekünk is anyuéknak is. Hát így találtam meg a lányokat , nagyon jó kis banda jött össze !!! Viszonylag sokat találkozgatunk , jó látni ahogy napról napra minden baba mást-mást tud , mindíg van valami újdonság !!
Nem tudom , hogy Vácon van-e , de az Uzsokiban pl. volt szülésfelkészítő tanfolyam (ingyenes) . Egy hónapban egyszer, és mindíg más-más volt a téma lejöttek orvosok , szülésznők , dietetikusok, és ami a lényeg mind ezt egy pszihológus tartotta.
Úgy-hogy személyesen az anyukákkal elösször itt találkoztunk .
A telek vagy ház vásárlással még olyan gondok vannak, hogy akik a mi házunkra letették a foglalót, még nem adtak kb.-ra sem időpontot a teljes vételár kifizetésére.
Így nem merünk foglalózni,mivel mi sem tudunk időpontot mondani a fizetésre !!!
(úgy volt, hogy a múlthéten jönnek valamikor)
Jól kezdődik, már látom !! Megint minden elfog menni az orrunk elől !!!!
No, mindegy is, a lényeg , hogy nektek most sikerült !!!
Úgy útálom a változásokat és most állandóan csak ez van !!! Egyszer telek, egyszer ház, egyszer Erdőkertes egyszer ,Őrbottyán (most már nem adom Őrbottyánt abban már nem lesz változás) Hacsak nem hozzánk vágnak ingyé egy házat ott. A leg újjabb, akkor most még nem is nézünk semmit mert úgy sem tudjuk lefoglalni még.
Én egy hülye mérleg vagyok, azon is napokat tudok vacilálni , hogy a konyhaszekrényen hol is legyen a gombbbb és merről is nyíljon , hogy a leg tökéletesebb legyen !!!
Bocsi , de ez vagyok én !! Kriminális!!
Akkor most te dolgozóban vagy ??? Hol dolgozol , messze vagy helyben vagy ??
A fáradság teljesen normális én is álandóan csak aludtam volna , ha jól emlékszem 2-3 hónapmúlva már jobb lesz !!! Kitartás !! Addig meg had szaladjon az a háztartás , most pihenj !!!!
Puszi, Kati