Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jó reggelt!

Rik,
nálunk nem rossz a viszony a családban. Én ilyent nem írtam. Szerintem ezt nem nekem szántad :lol:
Egyébként terveim szerint végigtanítom a tanévet, az itthoni tanítványaimat meg június végéig. Július első hete körül meg már fel kell mennem Pestre, mert júli 20-24 körül jön a bébi.

Kép

Kép
ábibaba

Ági,
add át légyszi Bálintnak, hogy boldog névnapot kívánunk! :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Bálint, nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Rik!

Muszály leírnom! Bennem egyszer nem merült fel az a kérdés, azok alapján amiket ide írsz, hogy valamelyik lányodnak ha csak egy picivel is de nagyobb hely lenne a szívedben. Nyilván két teljesen különböző életkor, mindegyik a maga szépségeivel és nehézségeivel. Valószínű hogy egy 2 éves gyermek sokkal kellemesebb, mint egy lázadó kamasz. De nyilván lesz ez majd még fordítva is.
Ha egy "Segítség kamaszodik a lányom" című fórumon írnál, valószínű a kérdés fordítottját kapnád, mert Petrának ott nem sok tere lenne.
Szerintem lehet két, három, négy gyermekünket ugyanúgy szeretni. Igaz nekem még csak egy van, de meggyőződésem, hogy ez így van. Szerintem a saját gyermekeink iránt érzett szeretet olyan feltétel nélküli, felsőbbrendű szeretet, hogy nem lehet különbség közöttük. Egy gyerek persze érezheti azt, hogy anya most engem nem szeret annyira, mert megint velem veszekszik, a tesómmal meg nem. De ha a szülő érzi azt, akkor ott már nagy baj van. Szerintem.

Rik, ha nekem tette volna fel Nitta ezt a kérdést, én ugyanúgy fel lennék háborodva rajta mint te. És nem azért mert felszínre kerülne, ha lenne a lelkiismeretfurdalásom, hanem mert egy anyától ilyet kérdezni, főleg egy másik anyának..... hát nem tudom.

Szép Valentin napot mindenkinek!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Muszáj!! Bocsi!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok mindenkinek szép napot kívánok !

Bálintnak boldog névnapot kívánunk!!!

Quito!
Örülök, hogy elmút a depid.

Ábibaba!
Hogyhogy Pesten fogsz szülni, már most is odajársz orvoshoz?

Reni!
A helyedbe én is aggódtam volna meg is akartam kérdezni Mikitől de Te már megelőztél és elvitted orvoshoz.

Szoktatok személyes összejöveteleket is szervezni?

Szép délutánt majd később még benézek! :D

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!
Bálint boldog névnapot!!!
Beus üzent,hogy csak szombaton mehetnek haza.Jól vannak.
Lányok!Ne veszekedjetek!!!Én Erikával értek egyett ebbe a témába.De szerintem mindenkinek megvan a saját véleménye.

KépKép
kola2

sziasztok!

Bálint, Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!
Hajnus téged meg már ismer :lol: :lol: :lol:

Csajok én nem tartom a valentin napot, nektek boldogot!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Különben én is meglepődtem a kérdésen :shock: Bár nekem is csak egy gyerekem van de soha nem tennék különbséget ha több gyerekem lenne :!: Mi ketten vagyunk tesók és a mai napig anyuék nem tesznek különbséget köztünk.Sőt az unokákkal se.Nővérem kislánya 11-éves lesz és én ő közte és a saját kislányom közt se teszek különbséget ,ha jön hozzánk.
Erikáéknál múltkor voltunk és szerintem a két kislány egyformán van szeretve :P :P :P
Hát igen és ez az oldal a kisgyerekekről szól és nem a kamaszokról :)
Én is felháborodtam volna a kérdésen :? Mert szerintem az ember a gyerekeit egyformán szereti :P

KépKép
kola2

Sziasztok!

Sokäig gondolkodtam, leirjam-e a velemenyem. :roll:
Tegnap nem irtam, mert gondoltam, talán ma már nem erre jövök..... :?

Szóval a kérdes engem is felhäboritott!!! :twisted:
Egyetértek Erikával, és Zsanival!!!

katus78

cajok, hallo, hallo, nem veszekedni ám!! :)

egy gyerekkel véleményt nem nagyon tok mondani, csak max gondolatokat, félelmeket, hogy mi lenne, ha. mert én így érzem. nem tudok és nem is akarok senkinek a pártján lenni. biztos, hogy sokat jelent az, hogy vki milyen környezetben nőtt fel, hogy érezte, jobban szerették-e a tesót, mint őt. nittának rossz tapasztalata van, a múltban voltak dolgok, amik miatt feltehette ezt a kérdést. hogy miért erikának, azt nemtom. nekem is vannak dolgok, aki tudja, tudja, aki nem, kérdezzen nyugodtan. és épp ezért nemtom, nekem sikerülne-e kettőt vagy többet egyformán... és mivel nincs még egy, nem lehet ezt most biztosan megmondani, hogy tutira egyformán lesz a dolog. higyétek el, rossz dolog hosszú éveken keresztül azt érezni, hogy te csak második vagy, még ha nincs is így, csak te érzed. aki érzett ilyet, nehezen képzeli el, hogy van másik oldal, és fordítva. aki sosem érezte, nem tudja elképzelni, hogy ő jobban fogja szeretni egyik gyerekét a másiknál, és érthető, hogy bántja a kérdés. szóval nincs középút. szerintem. de ez csak egy vélemény.
a másik dolog, hogy ez egy netes fórum, ami azt jelenti, hogy írottan nagyon de nagyon nehéz úgy fogalmazni, hogy az teljesen úgy jöjjön le, ahogy mi azt szavakban, élőszóban mondanánk. és akkor jönnek a válaszok, magyarázkodások, stb. ezekkel a hangulatjelekkel nem lehet igazán kifejezni, hogy te egészen pontosan mire gondolsz, mit érzel, nem lehet hangsúlyozni.
a harmadik dolog pedig az, hogy itt sztem teljesen mindegy, ki miről beszél, attól, hogy babanet, tremészetesen lehet bármiről "beszélni", legyen az humor, főzés, egyéb. vagy nagyobb gyerekek, ugye. talán azért érezzük, hogy róluk nincs szó, mert a kisgyerekek többen vannak, több a közös téma. mostanában vero kevesebbet ír, így áronról is kevesebbet olvasunk, lehet, hogy ezért kevesebb a mondanivaló pl erika részéről is a nagyobb gyerekekről. mert egyszerűen nem jön fel témaként. nem azért mert mást jelent neki. ha pl fognövekedésről, vagy tápszerről, vagy súlygyarapodásról írunk, sztem értelemszerű, hogy kicsikről van szó.
a jópofizás meg hülyeség. nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye minden témában, előbb-utóbb kialakul egy véleménykülönbség. a "hangvétel" meg... attól függ mi a téma és kit mennyiben érint. aki jópofizik, az magával szemben nem őszinte.

szóval cajok, csak őszintén, húzzatok bele!! :lol: ne legyen már itt keserű a hangulat, még két ember között sem!!

jegyzeteltem ám vadul, csak most le kell haboznom a levesemet.
(még csak most készül... :oops: :P) gábor úgyis későn jön, akkor meg minek kapkodjak? :D

na pusszantás, majd jövök még.

várom a véleményeket, ha van!! :wink: legyen az bármilyen! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok cajok!
én viszont azt hiszem értem nittát,fel sem háborodtam(igaz nekem három gyerekem is van)-értem violt is!majd ha több gyereketek lesz,megértitek.ezzel nem azt mondom,hogy szecsőt utálom,mírát még kicsit szeretem és zóra a mindenem,de bizony néha elegem van a nagyok marakodásából,okoskodásából,szófogadatlanságából,stb.és olyankor zóra kicsit jobb,több mint a másik kettő.és szerintem ha valakinek több gyereke van a szívéhez ici-picit közelebb van a kicsi,akivel szinte egész napját otthon tölti(őt lehet még babusgatni,szeretgetni,stb).és egy napból csak 4-5 órát töltünk teljesen együtt este.de ha eljön az idő,hogy mindenki eljár otthonról,akkor már úgysem lesz így.nitta abban tévedett,hogy szeretet írt(mármint hogy jobban szeretni egyik vagy másik gyereket),holott ez inkább ragaszkodás.remélem nem fogtok rám haragudni,hogy leírtam,de nem szeretném,ha most mindenki nittára haragudna(vagy pl violra,aki szintén bevallotta ezeket a "bűnös"gondolatokat).

ma beírattam zórát bölcsibe :cry: :cry: :!: szeptembertől kezdi,remélem találok majd munkát!

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

óóó, katus, egy ilyen téma nem cseng ám le egy nap alatt... :? sajnos...
engem ugyan fel nem háborított a kérdés, csak meglepett, kíváncsi voltam mi lesz belőle, persze nem rosszmájúságból. lett világ. de teljes mértékben megértem azokat is, akiket felháborított. így téged is. szeretlek, katus!! :D

KépKép
viol81

Sziasztok!
Megjöttem fogdokitol,végre lazitottam 44 percet fekve,ugy hogy nem kellett semmi másra gondolnom,minthogy tarsam nyitva a szám.Komolyan cajok,nagyon jo volt.Még egy fogam vana mi lukas,aztán ha a másikkal nem lesz gond akkor VÉGE.

Cajok!
Én nem osztom az észt,és nem is várom el senkitől.Én mindegyiket szeretem,mégha nem is ugy jön le a Nittának.Ragaszkodás lehet van ugy ahogy irja a Csilla,de amint hazajön a Réka a sulibol megszünik,mert itt a nagy akivel tanulnom kell,éhes,meg beszélgetni.Addig jo esetben a Petra alszik,vagy apázik.Ez csak a kettőnk ideje.és ehhez ragaszkodom.EZért is leszek 4 orás egyenlőre,mert a Petra amig bölcsibe lesz,mi megtanulunk itthon,aztán ketten érte megyünk.Végülis mi ketten 4-5 orát vagyunk a Petrussal aztán zajlik az élet mint ahogy Zsani is láthatta.Veszekedések,kibékülések,hancurozások.Pl.tegnap még fél 10-kor Juppiztak az előszobában a gyerekek,nem akartak aludni,én meg egy jot rájukmordultam és csiccs volt.

Köszönöm mindenkinek a véleményét!

Ábizsani
persze nem neked akartam irni,bocsi! :oops:
Akkor Te Pesten fogsz szülni?Melyik korházban?Ezt itt is mondtad a korházban?
Vendég

csilla,
á, bűnöztem! :wink: :D ez van. inkább leírom én is, mint hogy hazudjak, mást írjak, mint amit érzek.

közel van a bölcsi??

KépKép
viol81

Jaj majdnem elfelejtettem:

Boldog névnapot Bálint!!!

És persze annak aki tartja Boldog VAlentinnapot!A Réka hazafele hozott nekem virágot(igen,virágot,ilyen sárga bokorrol szedett le pár gallyat,és olyan boldogan hozta)Gyulával nem ünnepeljük,de az idén veszek neki csokit. :wink: Ő ma dolgozik egész nap,neki nem hiszem hogy eszébe jut! :shock:

Ti kaptatok valamit?
Vendég

[quote="rik"]K írta:rikomolyan cajok,nagyon jo volt.

élvezted is?? :lol: nekem is fájt tegnap este, de ráfogtam, hogy amíg náthás vagyok - tényleg az vagyok - , addig nem megyek el. ma már nem is fáj. szal megúsztam. de el kéne mennem, magamnak lesz jó. lehet, még én is élvezem majd! :wink:
mi az a "juppizás"? :oops: :D

KépKép
viol81

valentint mi sem "ünnnepeljük" így nem kapunk-veszünk semmit csak ma is elmondom neki, hogy szeretem! :P

KépKép
viol81

ááááá, Bálintnak boldog névnapot!!!

KépKép
viol81

Jaj Lányok,én se veszekedni akarok csak a véleményemet írtam .És szerintem az a jó ha őszíntén megírjuk ,és nem jó pofizunk. :D

KépKép
kola2

Zília
igen szoktak lenni talik,egy honapja kb. volt egy.Most is lesz,ha a Gabó hazajön.Egy kisbabára vár ő hogy itt Sopronban megszülessen,és akkor jön haza.Mi pedig a GAbóhoz igazodunk most,mert nagyon akar jönni!!!!!!
NA ezt jol megirtam,érted ugye?
Vendég

nitta, azért jössz majd, ugye? :roll:

KépKép
viol81

és gabó, még nemtod mikor jössz, mi? mert mi is menni akarunk!!!!! csak most meg ez a qrva betegség... :?

KépKép
viol81

ábizsani
tényleg,el is felejtettem itt a nagy és komoly téma közben,hogy meghívjalak!akartam írni,hogy ha majd itt leszel,találkozhatnánk!hol fogsz lakni?ill fogtok,mert gondolom ábi jön veled(apa meg otthon marad,vagy ő is jön?).és mennyi ideig lesztek itt?mármint szülés előtt mennyivel jöttök?és itt van fogadott orvosod?sógornőm júliusban fog szülni és itt egy orvos kerek-perec szemébe mondta,hogy 70 és 100ezer között vállalja a szülést :shock: .így neki nem lesz saját orvosa,az ügyeleten fog szülni úgy néz ki.
de jó,hogy engem már nem érint ez a dolog :wink: :!: :?: :arrow: bár a sulinál látok egy anyukát(fehér),aki a negyediket várja:néha nagyon elkap a vágy.... :oops: :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol

igen jo volt,mert ad érzéstelenitőt(még az érzéstelenitő helyét is előtte befujja,hogy ne fájjon a szuri)onnantol kifekszem(tényleg fekszem)és nem gondolok semmire.Én el tudok lazulni,de ehhez az is kell persze hogy ne félj a dokitol.(nem csúnya rossz bácsi,tudod :lol: )Én életemben sokat jártam,mint nőgyogy.hoz is,igy immunis vagyok. :oops:
A "juppizás"???Széttépték a multheti nőklapjámat(amit végig se olvastam még)szorták felfele,és juppi,ezt kiabálták ahogy szorodtak rájuk a pappirfecnik.Vannak ilyen hülyeségjeik,de hagyom egy ideig,mert ezért gyerekek.
Ez nem baj ugye?? :oops:
Vendég

reni,
ott vannak már anyudék?
jó, hogy elmentél dokihoz laraval, legalább megnyugodtál!

ági,
:lol: igen, az a telefonos kép pont úgy sikerült, mint aki int, és kér, hogy most hagyjatok békén, ne fényképezzetek, szeretnék egyedül lenni...
Kép
azért kicsit én is irigykedek a hóra!! bár a hidegre nem... :D a baj az, hogy a kettő együtt jár... :wink:

hajnus,
köszi, valamivel jobb a helyzet. orra nem folyik annyit. ma voltunk dokinál, kap egy másfajta gyógyit, meg veszek majd köptetőt.

katus,
valami "a" betűseket mondtak az anyukák! s.o.s, melyik az?

folyt köv, felébredt, megint megszeretgetem... :lol:

KépKép
viol81

Csilla
az mi,hogy:a sulinál látsz egy anyukát(fehér)??? :shock:
Én elhiszem hogy igy érzel.Én ezt a 3.-kal érzem.Szerintem ez majdnem minden szülőképes nőnél igy van.Persze javitsatok ki,ha tévednék.Ha látok egy terhest,teljesen elfog a vágy. :oops: :roll:
Vendég

Én is lépek,mert eladja a Petra a lakást...Sikitozik!!(egy orát aludt csak,szerintem nem volt elég)
Vendég

erika,
a mi fogdokinkat még nem láttam, remélem ő sem csúnya :wink:
én a szuritól is fosok, de ha még azt is befújja, az király lesz.
újságtépkedés nem rossz-e? :P dorka tegnap egy szerencsére nem használt papírzsepit talált és azt szaggatta apró darabokra nagy boldogságban. hát én sem tudtam megzavarni a nagy melóban... :lol:

KépKép
viol81

én is gondolodtam csilla "fehér"-jén de aztán eszembe jutott, hogy mi lehet. vagyis csak sejtem. talán az, hogy nem roma nő... vagy? mert náluk gyakori, hogy sokan vannak, "nálunk" nem annyira. aztán lehet, hogy hülyeséget mondtam.

KépKép
viol81

jajjj,viol
nem akartalak megbántani... :wink: :wink: :wink: :!: :lol: :lol: :lol: .nem vagy egyedül az ilyen érzésekkel,én ismerek másokat is,akik így gondolkoznak!nem baj ez!!!

és tényleg inkább őszintén írjunk itt!ha már beszélgetünk!és nem baj(szerintem),hogy csak felszínes dolgok jönnek szóba,hanem komolyabb gondolatok is.

nálunk lesz valenitin napi ajándék(csak kis figurás kulcstartó mindenkinek),mert a suliban van levélírás és szecső nagyon "benne van" a valentin napban :wink:

és boldog névnapot bálint :!: :!: :!:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

gabó,
64??? ááá, de jó neked! én 63 vagyok, de alacsonyabb... :? tökmag.

anikó,
na de jó, hogy elmúlt a depi!! :) én sem szeretem, ha mostalanul tapogatják a gyereket. ha ebből kicsi sértődés lesz, ám legyen.

KépKép
viol81

mostalanul=mosatlanul

KépKép
viol81

igen,viol igazad van,a fehéren a nemroma anyukát értettem(mert hát sokan úgy gondolják,hogy csak ők szülnek sok gyereket)

hát azt a hideget én sem hiányolom itt,meg a sok havat sem.jó nekem ez a könnyű téli idő.
megyek én is,még harisnyát nem vettem a bolondgombának :lol: :wink: ,ma már muszáj

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csilla, nem bántottál meg!!!!! :wink: tudtam miért és hogyan érted. a sorok között is olvasok, szemem, mint a sasé! :lol:

de most megyek, mert a sasfióka dobott egy kaksit és nem jól viselem a kaksiszagot a lakásban. szerencsére csak mióta dorka van, azóta fordul elő... :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

viol
imádom a humorod :!: :!: :!: :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol, Szemizo köszönöm, hogy megértettétek ami bennem van, múlt, gyerekkorom, szüleim... Viol tökéletesen leírta a gondolataimat abban a hosszú mondókájában!!! És ha még valakinek mindig nem esett le, leírom hát mégegyszer, nem mint anya kérdeztem, hanem mint gyerek!!!! Mivel egy gyerekem van egyenlőre, ezért nehéz lenne anyaként kérdezni ezt!!! Az ok, hogy elindítottam itt a lavinát, hogy padlón voltam aznap emiatt a téma miatt, mint ahogy mostanában gyakran és mivel ez foglalkoztatott, gondoltam ha beszélgetünk erről nem süllyedek a depresszió legmélyebb bugyrába, mert kidumálom magam, és talán megértem kicsit anyámat is. Bocs Rik, hogy neked tettem fel a kérdést, de rajtad éreztem ezt. Azok után ami történt itt nem akartam többet jönni, de sokat gondolkoztam és egyrészt lehet engem utálni, másrészt vannak akikért érdemes minden nap felnézni ide!!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Én nem utálak! :P Nem is ismerlek személyessen :P Sajnálom,hogy ilyen tapasztalataid voltak gyerekként.
Csak olyan furán jött le a kérdés :?
Kívánnom Neked,hogy boldog anyuka légy és ne legyél depis mert nem tesz jót a kis Zoénak :P

KépKép
kola2

Koszonjuk a nevnapi jokivansagokat!!

Mi pedig kivanunk boldog Valentin napot azoknak akik unneplik!

Egy kis idojaras jelentes: Elallt a hoeses kozel egy het utan!! Juhejj! Viszont megint k. hideg volt reggel (-32), de sziporkazo napsutessel. A fak again vastagon ul a ho, a keritesunk tetejen is van vagy 15 cm vastag bunda. Igy, hogy sut a nap, mar jobb kedvem van. Holnaptol meg jonnek a plusz fokok. Akkor majd csonakkal kozlekedunk, ha kezd olvadni ez a sok ho! :)

Nalunk tegnap nem juppi-zas volt, hanem a keverotalaimmal es szuroimmel jatszottak ilyet: :roll:

Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Nitta
Hülyeség hogy nem jössz.Ha vannak is nézeteltérések,rendezük és oké.VAgy nem igy gondolod?Persze gondolom nem miattam jöttél fel a netre... :roll:

Ági
nem is tudom irigyeljelek-e.Azérta hóesés hiányzik(zott),de ennek a jóidőnek is örülök.Képzeld ma pulcsiba jöttem haza a Jerevánrol.Kutya meleg volt!
Jol van látom másnál is van Juppi.(Viol ez már az!!)
Vendég

Nitta, szerintem senki nem utál itt, furcsa is lenne, hiszen alig ismerjük egymást. Nem is kell ezért lelépni innen, nem lehet mindig minden téma szívderítő. Talán ha máshogy teszed fel a kérdést, nem így nekiszegezve valakinek, akkor barátibb beszélgetés alakult volna ki. Ez így kicsit durva volt szerintem. De már mindegy. Nekem ez a véleményem, valószínű mert ebből a szempontból szerencsésebb vagyok nálad, mert nincsenek rossz tapasztalataim. Én is a saját véleményemet írtam le.
Remélem a te problémád is megoldódik az anyukáddal kapcsolatban, meg a nővéreddel vagy legalábbis nem borít ki ennyire. kívánom hogy így legyen! Van már új értelme az életednek, gondolj arra, hogy Zoénak sohase kelljen hasonlót se éreznie mint neked.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok.

Csak röviden próbálok írni,Bence itt ül és egy csomó időm elment az olvasásra :D

A témához csak annyit,hogy mi direkt készültünk rá,hogy Istinek talán még több szeretet jusson,mint a Bence születése előtt.Ha esetleg mérgelődök vele,rám szól a férjem,hogy akkor most a kicsit se tutujgassam,nehogy rosszul essen az Istinek.
Nem is szaporítom a szót,az én véleményem is az,hogy lehet ugyanúgy szeretni mindkét(vagy akárhány) gyereket.Nekünk legalábbis sikerül.
Még annyit,hogy szerintem aki otthon negatív dolgot lát(tudom,hogy ezt hülyén fogalmaztam,de nem jut máshogy eszembe),az megpróbálja a saját családjában jól és teljesen máshogy csinálni.

Ági,tök jók a képek,nálunk is a szűrő a favorit :D

Viol,örülök,hogy kicsit javult a helyzet.A kép meg:hagyjál már! :D

Kép

Kép
hajnus

Nitta!

Nem tudom miert gondolod, hogy bärki is utälna-e miatt, annyi törtent, hogy kerdztel valamit, en meg leirtam, hogy nekem ez nem tetszett, es, hogy nem ertek veled egyett, ennyi, ettöl meg meg nem utällak.

Ägi!

Nagyon jok a kepek! :D
Mätet is sürün elkapja a Juppi hangulat! :lol: :lol: :lol:

Viol!

En is szerelek :wink: :oops: :lol:

katus78

katus,
te szerelsz? én szeretlek! :lol: :lol: :lol:

ági,
basszus, nekem ez a -32 fok és társaik elég durva, olyan, mintha vmi katasztrófa-filmet néznék :shock: :P na az már nagyon hideg lenne nekem. befagyna mindenem. annál "melegebb" időben is eshetne... de nem akar. :? na de most már ne is legyen. na mit tudom én! :D
és a fiúk főzni is segítenek, vagy csak pakolni? :wink:

erika,
én is pulcsiban voltam, amikor de. sétáltam dorkával. de basszus, nagyon csalóka! amikor elment a nap, akár két percre is, egyből hűvös lett! :?

csilla,
köszi! :D :P de nem mindig vagyok ám ilyen humorbugyor, csak amikor rámjön. bár van, hogy ithon majdnem megszakadunk, vagy bepisilünk, de ahhoz gábor is kell, ketten vagyunk együtt hülyék! :D

mindenki gyereke szokott juppizni? :lol: ez olyan lesz, mint a "cajok"! :P

nitta,
ha vki nem ért veled egyet, még nem utál! naaa! egyrész tényleg mert nem is mindenkit ismersz személyesen - én se mindenkit, sőt se téged, se erikát! :wink: - úgy nem is lehet utálni senkit, másrészt mert ha nem lennének a világon véleménykülönbségek, uncsi is lenne. remélem az évek folyamán megoldódik a te problémád is!

jóccakát mindenkinek!

gabó, mi van, nyomjátok a "felnőtt" csatornát?? :D :wink: merre vagy? csaviztatok ebben a jó időben?

KépKép
viol81

ááá, most látom Katus a szalagos képet! jóóó!!! mégis csak teszel fel? ha nem akarod nagyban ide, elküldöd nekem mailben, megnézném nagyban!
köszííí!!! :D

KépKép
viol81

Katus,tényleg nagyon jó a kép,megnézném én is!

Délután már nem tudtam leírni,hogy Istiéknél ma volt a farsang.Fél3-tól fél6-ig.Tök helyes volt és nagyon jól éreztük magunkat.Az anyukák is,mert egy elég jó kis társaság alakult ki és mindíg várjuk már a farsangot,hogy jót röhöghessünk és tele együk magunkat szendviccsel :lol: :lol: :lol:

Tényleg,gabó,így leköt a tv?

Eszter Pesten van?

Nitta,ilyen tényleg meg se forduljon a fejedben!Az jutott eszembe,amit egy ismerősöm mesélt.Mutogatta a kisebbik gyerekről készült fotókat vkinek és az megkérdezte,hogy a nagyobb miért nincs rajta egy képen se?Akkor döbbent rá,hogy tényleg,eszükbe se jutott,hogy a nagyot is lefényképezzék!

Andi,hirtelen nem értettem,amit írtál! :lol: :lol: :lol: Tudod,Isten útjai kifürkészhetetlenek... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

sziasztok,

csak rövid üdvözletemet küldöm,

Bálintnak minden jót a névnapjára!!

Mi megvagyunk, csak én vagyok megint tiszta nátha :cry: :evil:

jók legyetek!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!!!
Tegnap visszaolvasgattam.S mit nem vettem észre?
Hajnus-----Isten ismerősnek jelölt??? :lol: Ennél már csak az lenne morbidabb,ha a KAszás jelölt volna! :mrgreen:
A farsang mindig jó nálunk is,ezt irtam is.Csak alig jön anyuka,mivel d.e. van.Igy én se voltam sokáig,mert nem jó a Rékának(ciki)hogy már csak én voltam ott.Na meg hadd bulizzon egyedül is!!

Tegnap irtam,hogy Gyula dolgozik,nem is jut eszébe a Valentinnap,igy nem remélek semmit.Erre este hozott egy zacsko csokit a csajoknak. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Máté épp juppizik, kihuzgälta az összes popsitörlöt a dodozbol! :P

Köszi, a dicséretet a képnek, felteszem nagyban, átgondoltam a képekröl a dolgot, és úgy gondoltam, le.....om. :D

Ezen a képen épp egy sapit probál felhúzni, ami 50-es, ujszülötként volt jó neki :D
Kép

Hajnus isten :lol: :lol: :lol: hát ezt én is kihagytam :oops:

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?