Jó reggelt!!
Zília,
Úgy néz ki eddig születési és 2 hónapos méretekben a te kislányodhoz áll Zoé a legközelebb, és ami azt illeti a maga korosztályukban mindkettő dicsekedhet a dundi pofijukkal!
Ez most majdnem olyan mintha látnám Zoét előre!!??
A tündérkéd se panaszkodhat az étvágya miatt igaz??
Nagyon szép kék szeme van!!! Kitől örökölte?? Jaj de szeretném ha ilyen kis loknis lenne majd Zoé haja, megvan rá az esély, mert én is ilyen voltam!
Rád is kíváncsi vagyok, remélem teszel fel magadról is képet. Ha gondolod én szívesen segítek a vonalzót, meg az avatarképet megcsinálni.
Az volt ám a baj a dokinál, hogy előtte semmit nem aludt egész nap. Az elején még kedvesen figyelgetett körbe mindenkit, csak aztán egyre jobban fáradt. Múltkori mérésen egyáltalán nem sírt.
Képzeld tegnap a doki rámmosolygott, mert megvizsgálgatták én meg mint aki végzett magamhoz öleltem Zoét, hogy megnyugtassam és már indultam volna kifelé, mire szóltak, hogy ne lopja el a kislányt a szurit még be sem adtuk.
Kicsit zavarba jöttem és mondtam : Látod kicsim anyu tudatalatt is megakart menteni, de nem hagyják! Na ezen nevetett a doki.
Elnézést kicsit hosszú lett a mondókám!
Rik,
Most lehet, hogy meg fogsz sértődni rám, de akkor is megkérdezem: Miért van az, hogy rengeteget mesélsz a Petráról és kevesebbet a Rékáról. Most is csak az ő méreteit írtad le...meg ha jól emlékszem Rékáról azt mesélted hogy milyen gondok vannak, fáraszt... Petra a kedvenced?? Csak azért kérdem, mert gondolom én (aztán lehet, hogy tévedek) mindenkinek megvan a szíve csücsije a gyermekei között, de ezt még saját maga előtt is titkolja belül az ember és próbálja elnyomni,próbálja leküzdeni a lelkiismeret furdalását. Legalábbis az én családomban és környezetemben szinte mindenhol van ilyen!! Nekem kicsit szokatlan, hogy abszolút kimutatod, hogy Petra a favorit. Szólj ám ha rosszul látom és remélem nem sértődsz meg ezen, de én igyekszem nyílt lenni, és úgy érzem ez egy olyan társaság itt ahol ezt megkérdezhetem.