Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok!!!
Zília
nagyon kis tünér ez a csajszi!!Igazad van!!És ez a hullám a haja végében.... :wink:
Igy kell feltenni,látod megy ez!!!Majd ha van magadrol is tegyél!!!
Nekem sincs digitálisom,igy nem is teszek nagyon képeket. :(
A lakást kb.fél éve hirdtejük az ágfalvi lakóparkban.Elég lightosan ment a dolog,de most betettük ingatlanoshoz.(igaz még senkit se hozott az)LAkást szeretnénk,nagyobbat mint most van(másfél szobás)és még nem tudjuk hol,majd akkor kiderül. :wink: :roll:
Én is 8 hetes terhesen voltam beteg,képzeld tüdőgyuszim volt.Korházba voltam,először a vetélősökhöz tettek,majd egy hét mulva kiderült a baj,és kkor a tüdőre.Amugy 47 kg szoktam lenni,de akkor már csak 42 voltam!!!!Én is izgultam a babáért,jobban mint saját magamért!!!!

Viol
kezd akkor gyogyulni a kis Dorka???Te meg bent vagy rendesen??? :? Milyen volt az éccaka???

Nitta
Petra 2700gr-mal született,és 47 cm-rel.(huhh)2 hosan: 4530gr és55 cm volt.Most meg 2 évesen zabagépként csak 11,5kg,és 87 cm.Lelassul,tényleg,pedig nagy evő....

Hajnus
köszi a drukkot!!!

Anikó
Ti merre keresgéltek???Szerintem ezerrel rajt vagytok,mert nem igen jössz!!!! :roll:
Vendég

Zília
a vonalzo nagy szakértője a Viol.Szerintem fordulj hozzá bizalommal!!! :shock:
Vendég

rik!Szurkolok,hogy sikerüljön eladni a kérót!!! :D :D :D

Ági!Most már én is úgy vagyok a korkülönbséggel,ahogy te!Persze ha becsúszna akkor sem lenne semmi gond csak könnyebb lenne ha az egyik már beszél rendesen eltudja monadni mi a baja+nem kell pelus és értelmesebb!A Levi pl. most abban a korszakában van,hogy marha értetlen elég sok energia elmegy rá úgyhogy nem bánom ha több lesz a korkülönbség mint 2 év!Persze biztos van erre ellenpélda is!Husival elég sokat kell mérgelődni!!
Bálintal,hogy bírsz?

Viol!Tegnap elfelejtettem írni,hogy nagyon cuki Dorka baba!!!! :lol: :lol: :lol:

Zília!Gyönyörű a kislányod!
Vendég

Sziasztok.

Zília,a kislányod egy angyal!!! :D

Ági,Ábibaba,én is a Petőfibe jártam alsóba,aztán a belvárosiba,csak pár évvel alattatok.Nekem a Karner Móni tesója,a Gerti volt az osztálytársam :D

Kép

Kép
hajnus

Most voltam kint és begdöbbentően meleg van!!
Vendég

Most voltam kint és begdöbbentően meleg van!!
Vendég

Gabó
itt is van 8 fok,de fuj a szél!Pedig be kéne mennem a melohelyre adopappirozni....
asszem busszal be,haza gyalog...
ott is fuj a szél??
figyi Gabó!!!ebben a teso kérdében igazad van.Bizti jobb a 3-4 év.Lehet nekem is annyi lesz,hisz nem jön.Bár nekem most lenne jobb,mert a Réka már igy is nagy hozzájuk,hát még két év mulva!!!!!! :?
Vendég

Jó reggelt!!

Zília,
Úgy néz ki eddig születési és 2 hónapos méretekben a te kislányodhoz áll Zoé a legközelebb, és ami azt illeti a maga korosztályukban mindkettő dicsekedhet a dundi pofijukkal! :lol: :lol: :lol: 8) Ez most majdnem olyan mintha látnám Zoét előre!!?? :lol: :lol: A tündérkéd se panaszkodhat az étvágya miatt igaz?? :lol:
Nagyon szép kék szeme van!!! Kitől örökölte?? Jaj de szeretném ha ilyen kis loknis lenne majd Zoé haja, megvan rá az esély, mert én is ilyen voltam!
Rád is kíváncsi vagyok, remélem teszel fel magadról is képet. Ha gondolod én szívesen segítek a vonalzót, meg az avatarképet megcsinálni.
Az volt ám a baj a dokinál, hogy előtte semmit nem aludt egész nap. Az elején még kedvesen figyelgetett körbe mindenkit, csak aztán egyre jobban fáradt. Múltkori mérésen egyáltalán nem sírt.
Képzeld tegnap a doki rámmosolygott, mert megvizsgálgatták én meg mint aki végzett magamhoz öleltem Zoét, hogy megnyugtassam és már indultam volna kifelé, mire szóltak, hogy ne lopja el a kislányt a szurit még be sem adtuk. :shock: Kicsit zavarba jöttem és mondtam : Látod kicsim anyu tudatalatt is megakart menteni, de nem hagyják! Na ezen nevetett a doki. :lol: :lol:
Elnézést kicsit hosszú lett a mondókám! :oops: :oops:

Rik,
Most lehet, hogy meg fogsz sértődni rám, de akkor is megkérdezem: Miért van az, hogy rengeteget mesélsz a Petráról és kevesebbet a Rékáról. Most is csak az ő méreteit írtad le...meg ha jól emlékszem Rékáról azt mesélted hogy milyen gondok vannak, fáraszt... Petra a kedvenced?? Csak azért kérdem, mert gondolom én (aztán lehet, hogy tévedek) mindenkinek megvan a szíve csücsije a gyermekei között, de ezt még saját maga előtt is titkolja belül az ember és próbálja elnyomni,próbálja leküzdeni a lelkiismeret furdalását. Legalábbis az én családomban és környezetemben szinte mindenhol van ilyen!! Nekem kicsit szokatlan, hogy abszolút kimutatod, hogy Petra a favorit. Szólj ám ha rosszul látom és remélem nem sértődsz meg ezen, de én igyekszem nyílt lenni, és úgy érzem ez egy olyan társaság itt ahol ezt megkérdezhetem. :roll: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Zília

Mit szólsz valami ilyesmihez??? Ha komolyabbat vagy játékosabbat szeretnél mond ám meg!!! Csak a pontos születési dátumát add meg légyszi, mert most hasraütve saccra írtam.

KépKép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Zília,
nagyon gyönyörű Alexandra!!!! :) :) Csodaszép! :)

Erika,
és végül mit mondott a csaj, hogy majd jelentkezik? Vagy?

Nitta,
nekem már eszembe jutott pl, hogy nem tudom, tudnám-e egyformán szeretni mindkettőt, ha kettő lenne. :oops: ez van. talán emiatt sem valószínű, hogy lesz. meg ha nem akarjuk tutira biztosan, akkor ne is. szóval sztem van ilyen. mármint, hogy kicsit közelebb van hozzád vmelyikük. aztán vagy elismeri az ember, vagy nem. de van, hogy nem másnak, még magának sem. sztem.

KépKép
viol81

Nitta, ez most milyen szalag? Nem vagytok 5 hónaposak... hol van Zoé vonalzója?

KépKép
viol81

Nitta,
Dorka 4460 gramm volt 2 hónaposan, és 2750 grammal született :P

KépKép
viol81

Zoé 1500 g-ot hízott, Dorka 1710-et. de ő kisebb is volt, hamar "teliszítta a puptyát" (ezt szoktuk mondani, amikor jól szopizott... :D) ő is 49-el született, 2 hónaposan 56 volt. most 69. :P

KépKép
viol81

2 hónaposan :D
Kép

9 hónaposan :D
Kép

KépKép
viol81

Olyan édes ez a Dorka baba!! :lol: :lol: :lol: :lol:

rik!Kicsit fúj a szél itt is az eső már elált!
Vendég

Cajok!!Én tegnap este annyit ettem rá sem mertem állni a mérlegre reggel!
Ettem egy nagy tányér túróstésztát aztán levest aztán kukoricát egy nagy adaggal!Aztán megint tésztát megint levest és végül kukoricát!
Ezt két óra leforgása alatt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

rik!Az az igazság,hogy régebben én is úgy voltam,hogy kis körkülönbség 2-3 év,de már nem így gondolom és nem is bánom,hogy eddig nem jött össze!Levike menjen csak bölibe én melózok picit (sokat nem akarok)max egy évet aztán jöhet a törpe!
Addig még van dolgunk!
Vendég

Sziasztok!

Jaj, Rik macerás,izgulós, keresős dolog ez a lakásügy. Ha ketten lennénk, nem is izgatna annyira, de így hárman a kis Nyuszival, nehezebb, felelősségteljesebb a dolog. (Bár, ha ő nem jött volna,most lakást se cserélnénk.) Meg elővett újra a depim, ezt meg nem akarom rátok önteni :? .

Nitta, Kincső 2 hónaposan 4280 gr és 56 cm volt, 2920 gr és 51 cm születéskor. Kicsit lassan indult be a leányzó, alkoholmentes sört bontottam, mikor átlépte a 4 kilót!!! Ez a tesó dolog érdekes: anyukám a szíve mélyén mindig az öcsémet szerette jobban, de ez nekem mindig természetes is volt, Andris iszonyú cicás-bújós volt világéletében (éles a kontrasztként most Afganisztánban védi a világot a terrrorizmustól). Ettől függetlenül, anya értem is a tűzbe menne, és nagyon szeretjük egymást, de Andris fiú...Valószínűleg én ezért vágytam a lelkem mélyén kislányra. De azon én is elgondolkodtam már, milyen lesz Kincső baba kistesóját szeretni? Pedig pár év múlva szeretnénk kisöcsit, ha a rendellenességem engedi.

Zília-bűbájos Alexandra!!!! :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Csak egy gyors kerdes!!! SOS!!

Hallottatok mar olyat, hogy fogzaskor fekete lesz a foginy? Vagyis ugy nez ki, mintha beverzes lenne! Szerintetek?

Kép
Kép
reni76

Aniko!Miféle rendellenesség?Miért vagy megint depis?
Vendég

reni!Én nem hallottam ilyeről próbáltam keresgélni,de nem találtam olyat ahol ezt írták volna!Ha gondolod a Google-nál keress rá a fogzásra hátha te nagyobb sikerrel jársz!
A sógornőm kisfiának volt olyan,hogy iszonyúan csúnyán be volt dagadva+hólyagos volt elvitte a dokihoz,de azt mondta neki így bújik elő a foga(nemtom melyik volt az).
Vendég

Gabó-endometriózisom volt (van? lesz?), emiatt nem volt biztos, hogy gyerekem lehet, bár már egyre több ilyen nőnek lesz babája!
Depi, ha tudnám mitől jön elő? Mostanában kicsit összesűrűsödtek a dolgok, talán...Jó lenne sétálni, de eza k.b....tt szél már megint itt van!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sopiba mindíg fúj a szél!! :x :x :x :x :x
Megjön a jóidő és egy csapásra elmúlik a depit!Gondolom ez a szar idő is befolyásolja!
Vendég

sziasztok!
még mindig teljes a káosz itthon , meg marad is egy darabig. 3gyerekkel nem nagyon haladok. nálunk is folyton marakodnak :twisted:

lemaradtam mindenki mindenféle ünnepéről :oops:

Sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Idővel majd elvégzel,de legalább már ott vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csak egy sor, mert rohanunk oviba, kesobb jovok bovebben.

Reni!
A Balintnak is volt ilyen, hogy belilult a foginye, en is osszesz.ratam magam, hogy mi ez? Az Anyu megkerdezte bennt, es mindenki azt mondta, hogy semmi, nyilvan raharapott valamire, es azert lett olyan. Tenyleg elmult, de a foga aztan meg par hettel kesobb jott elo.

Kép
Kép
agi

hűű, gabó, egészségedre!! :lol: mennyi vagy most? és az miért nem jó?
köszi a bókot dorkára! de tényleg ne dícsérjétek ám, nem azért teszem fel! :) már néha nem is merem! :roll: :P

reni,
én nem halottam! miért, laranak olyan? :shock:

anikó,
és mi az az endo...akármi? :oops:
és tesód kint van??? hűűű...

andi,
jó, hogy megvagy!! kitartás!!!! :P

KépKép
viol81

anikó,
rákerestem a neten, nem fontos megmagyarázni mi az. :roll: remélem összejön majd a tesó, ha már ott tartotok!! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Na megjöttünk a dokitol, mert persze csak nem hagyott nyugodni, de semmi gond. Csak veralafutas, es ez attol van, hogy nö a foga es öszzegyülemlett a ver a foginy alatt, ami vagy kifakad vagy felszivodik.
Köszi a valaszokat! :)

Kriszta!

Agi irta mar, hogy ki a Kerling Livia. En meg anno a Fotexnel dolgoztam vele, most azt hiszem a Plazaban melozik egy fodraszatban a recepcion.

Zilia!

Nitta mar latom segitett is a vonalzoval. Nagyon edes Alexandra a kepen. Gondolom am, hogy varja mar anyu, hogy jöhessen es megint unokazhasson. Remelem az idö is jobb lesz, mert itt mar vasarnap ota szinte csak esik. :(

Amica!

Egy percig sem irigyellek a költözes miatt. Nekem egy 5 honapos babaval is sok volt, nem meg 3 gyerekkel. De ha minden szepen a helyen lesz, majd olyan jo lesz am. :) Csak addig is türelem es kitartas.

Masodik gyerekhez csak annyit, hogy mi jövöre mindenkeppen szeretnek majd egy öcsiket vagy hugicat Laranak. Es akkor tudnak majd együtt jatszani. Es addig Lara mar egy kicsit "önalobb" lesz. Na majd meglatjuk......:)

Kép
Kép
reni76

Nitta!

Lara 53 cm-rel es 3570 g-mal született es 2 honaposan volt 4870 g es 56 cm .

Kép
Kép
reni76

Nitta
nem sértődöm meg ilyenen,szerintem is legyünk nyiltak!!!

1.Réka már 10 éves(ugyanannyival születtekmindketten),öt önnáloságra kell nevelni,nem kisgyerekként bánni vele(puszigatni se hagyja magát)
2.A kis gyerekekről irkálunk szerintem,nem arrol hogy mennyi pattanása van, melyik fiu érdekli...
3.Bizom benne neked is lesz minimum kettő (lehet neked is 8 év különbséggel)és akkor megtapasztalod a kiskamaszok érzelmi kitöréseit ,meg amugy is rájössz hogy egy ekkora gyerek nem az anyja szoknyájába bujik már,megvan a saját kis élete
4.szerintem Titeket nem ekkora gyerek nevelése és ebből adodó problémák érdekelnek,hanem ez a nevében is benne van:BABANET
Ha van éredekesség és valami jopofa vele,vagy történt valami amit megosztanék veletek,azt ugyis mindig megteszem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem a Petra a favoritom,gondolj bele,hogy a Rékát 10 éve nevelem,a Petrát "csak"kettő.Szerinted melyik a favoritom??????
Ezt Te se gondolod komolyan,ugye???
Vendég

Juj, nehogy veszekedes legyen! Rik! Szerintem Nitta nem akart bantani ezzel a kerdessel. Persze, hogy mind a kettot nagyon szereted!! :wink:

Nekem a Balint 3610 grammal szuletett es 52 cm hosszu volt, es 2 honaposan 6590 gramm volt, es 62.2 cm hosszu. O iszonyu tempoban nott, most meg nem eszik semmit szinte. 2 evesen 95 cm magas es 13.3 kilo.
A Bence 3555-tel szuletett es 53 cm-vel, es 2 honaposan 5850 g es 60 cm volt.

Viol!
Dorka olyan edes! A tegnapi kepeken a szoveg nagyon tetszett a kepek mellett! Amugy mindig jokat rohogok a duman. Az is jo volt, amikor regebben a telefonos kep mellett valami olyasmi volt, hogy: Most hagyjal, mert kiesett a telefon a kezembol es ezt nehezen viselem. :lol:

Gabi!
A Balinttal is eleg nehez mostanaban, iszonyu hisztis es akaratos. Amikor a Bence is itthon van (tehat nincs oviban), akkor szinte folyamatosan all a bal valami miatt. O probalja regulazni az occset, az meg meg tolunk is nehezen turi, hatmeg a Bencetol. Szoval megy a visitas, sikitas stb. :roll:

Itt mar vagy egy hete folyamatosan esik a ho, ma reggel megint -29 fok volt. Nagyon elegem van! Mutatok egy kepet amit tegnap du. fenykepeztem a hazbol. Azota meg vagy 15 centi leesett.
Kép

Kép
Kép
agi

Ági,ez annyira durva!Hogy a csudába lehet ez?Nálunk lassan +29 lesz!(Azt mondja az Isti:Anya,nem láttad,hogy ő nem ebben az országban lakik? :D)

Viol,Dorka jobban?

Rik,mit mondott a csaj,mikor jelentkezik?Egyébként szerintem én is kevesebbet írok Istiről,most hogy így belegondoltam.De vele is más dolgok történnek,mint amiről itt általában szó van.

Úgyhogy most írok is a Bencéről. :D Elfelejtettem írni,hogy már kivittük a babakocsit!ÉLJEN!!!Katus,pezsgőzhetünk! :wink: Ja és 2-3 napja fel tud már mászni az ágyakra,úgyhogy most megint nagyon kell figyelni rá.

Iwiw-en Isten ismerősnek jelölt! :D :shock:

Kép

Kép
hajnus

sziasztok !

Nitta !
Köszönöm a vonalzót tökéletes lesz a kérdésem hogyan kerül ez át a nevemhez?Tényleg nem panaszkodhatok Alexandra evésére mindig jó evő volt a paradicsomos dolgokon kívül mindent megeszik.6 hónapos koráig csak szopizott (még most is reggel és este szopizik ) utánna kezdtük a hozzátáplálást mert akkor már nem volt elég a tejci.Kék szemem nekem van.A göndörség a hajába nemolyan régóta van ahogy nől úgy göndörödik.Én angyon örültem hogy sokat írtál nekem ezért nem kell pirulni máskor is bátran.Zoé jó kislány?Írj róla többet!

Ági !
A férjem azt kéri,hogy küldjél át 20cm havat és -10 fokot irigyli hogy van nálatok hó mert itt igazándiból hideg se nagyon volt nemhohy hó.Bár én épp ennek örülök mert utálom a telet a -29 fokot ki se bírnám.

Quito fel a fejjel már itt kopogtat a jó idő csak a szépre kell gondolni!

Reni! Hányadik fogicája bújik Larának? Hogy viseli?

Egyenlőre ennyi sziasztok !

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Ägi!

Irigyellek is meg nem is, a ho meg egy kis hideg jöhetne,
-29 :shock: nagyon durva!!!

Hajnus!

Ugy nezem lassan mehetünk emberek köze, gyogyulunk (kopp-kopp) Es akkor ihatunk! :wink: :lol:
Nagyon ügyi Bence, Mäte csak az alacsony dolgokra tud felmäszni, merges, mert nem megy neki az ülögarnituränäl, de hät a nagy popokäjät meg nem tudja felhuzni :lol: :lol: :lol:

Zilia!

Nagyon aranyos a kislänyod, es nagyon szep a szeme! :D
Kicsit irhatnäl bövebben magadrol, lehet irtäl, csak nem olvastam :oops:

katus78

Ági!
Uram isten mennyi hó van nálatok!!!!

Viol!Most vagyok a versenysúlyomnál 64kg!!!

Na most lépek kezdődik a Lost majd még jövök!!
Vendég

Gabó,az AXN-en nézed?Ott a következő évad van?

Katus,de jó,már várom! :D :wink:

Kép

Kép
hajnus

Zilia!

Ez lesz a 9. foga, de igazabol nincs am semmi gond, rendesen eszik meg alszik csak hat idegesitett a dolog. Ilyet meg nem hallottam, hogy veralafutas fogzasnal.

Rik!

Biztos Nitta nem megbantasbol irta Neked! Es igazad van minket inkabb kisebb gyerekek temai foglalkoztatnak. Legalabb is egyenlöre! :) Persze örülünk ha Rekarol is irsz!

Szep estet MINDENKINEK!
RENI

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

A depim elmúlt!!! :lol: Lementem a szomszéd csajhoz és az 5 hónapos Jázminhoz, mert megengedte, hogy a szárítógépében megszárítsam az ágytakarónkat és olyan jól eldumáltunk. Tök jó fej, kár, hogy a tervek szerint elköltözünk innen. Mire kezdtem megismerni. :?
És a másik, ami elfújta a depit: az én drága férjem, aki figyelmeztette az apukáját, hogy mielőtt Kincsőhöz nyúl, mosson kezet!!! :lol: Végre nem idegeskedtem végig a nagyapa látogatását :P .

Ági-Micsoda hó!!! Olyan jó ropogós lehet, kicsit már kezd is hiányozni nekem itthon.

Mikor írtok a tesók egymás "megregulázásáról" mindig eszembe jut, hogyan martuk egymást az öcsémmel, pedig köztünk csak 13 hónap van. Mi még egy suliban se tudtunk meglenni, és már 5 évesen külön szobában voltunk. Most meg már hogy várom, hogy itthon legyen!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-akkor már te is tudod, milyen alattomos ez az izé. :|

Anikó

Kép[/url]
quito

Ne irigykedjetek a hora! Meg most is esik, viszont holnaputanra mar +9 fokot mondanak! :shock: Szerintem az durva, hogy 30-40 fokos hoingadozas van nehany nap leforgasa alatt.

Gabi!
Hany centi magas vagy? En 173 es ehhez 69 kilo, de sokallom nagyon! Te nagyon jol nezel ki!

Aniko!
Elso ranezesre azt olvastam, hogy az alattad lako megengedte, hogy a szaMitogepeben megszaritsd a takarodat. :oops: :D

Hajni!
"Az iwiw-en megjelolt az Isten" Ez nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol:
Foleg azzal a kiguvadt szemu fejjel utana! :D :D

Kép
Kép
agi

Ági

húúúú,azért irigyellek igy a messzi távolbol,de inkább ne legyen már hó.Olyan jó hogy már nem fagyoskodunk!! :wink:
Azért a hónak nálatok se kéne ilyen minuszokkal jönnie!! :roll:
Beindulnak az autok rendesen?

Hajnus
nem jelentkezett még.Azért hirdetem,aztán majd meglátjuk.Bizom benne :wink: ,kis fiatal csaj volt, 22éves ,neki való lenne ez a lakás!

Anikó
Mennyi ideig laktatok ott??Neked is azota nyilt ki a világ jobban hogy gyerkőcöd van?Sokkal jobban lehet ismerkedni,mert nem a zárt lakásban vagy,érdekelnek a körülötted lévők.
A szomszédokat én is megszerettem itt,fiatalok vagyunk(ebben a házban)szoktunk grillezni az udvarban,összejönni,nevetgélni,dumcsizni.
:lol:
Én arrol lemaradtam,hogy a nagypapinak miért kell szolni hogy mosson kezet???(bocsi)
Vendég

Hú hát ez most nagy döbbenetet okozott nekem, hogy Rik ennyire félreértett!!!! Szándékosan írtam, hogy " az én családomban és környezetemben szinte mindenhol van ilyen". Én nem megsérteni akartalak vagy a szemedre olvasni... hanem azt írtam, hogy szerintem ez egy olyan hely ahol ezt megkérdezhetem!! Tehát a megkérdezés azt jelenti, hogy érdeklődök, ugyanis személyes fájdalom fűz ehhez a témához, és gondoltam ha te elmeséled nekem a másik oldalát a dolgoknak, kicsit jobban el tudom viselni a fájdalmat ami az én gyerekkoromba vezet vissza. Részben hasonló dolgoknak köszönhetem, hogy a nővéremmel olyannyira megromlott a kapcsolatunk, hogy több mint egy év után visszamondta, hogy nem lehetek a lánya keresztanyja. Sok-sok év után azt mondta nekem, hogy a szüleinknek köszönhetően megutált engem, mert úgy érezte apám jobban szeret engem. Szóval én csak szerettem volna beszélgetni erről a témáról, hátha jobban megértem mi történt körülöttem éveken át, amit én nem vettem észre.
És az indulatos hozzászólásodból azt veszem észre, hogy ez mégsem az a hely ahol az ember nyílt lehet. Ezúton kérek elnézést ha megbántottalak, de azért az érdekes, hogy pattantál a témára. Tudod azt szokták mondani egy szó jelenthet mindenkinek mást, mindenkinek azt jelenti ami a lelkében van, amilyen tapasztalatokon ment át. Érdekes, hogy a többiek írták, hogy szerintük nem megbántani akartalak. Talán mert nekik nem volt mélypont a téma, így levették, hogy nem sértés hanem kérdés!!!!! Ha meg valakit zavar, hogy nem jópofizni járok ide hanem beszélgetni, akkor szóljatok és nem jövök többet! Mellesleg a véleményem az, hogy nem az eltöltött évek száma alapján szereti az ember a másikat, legyen szó gyermekéről vagy bármilyen más emberi kapcsolatokról!!! "Ezt te sem gondoltad komolyan ugye???" És még annyi, hogy ha ennyire tartani kell, hogy "BABANET" vagyis kisgyerekek a téma, akkor hogy fér ide a sütés, főzés,takarítás,pornó oldal,humor.....én azt hittem ide kikapcsolódni járunk, beszélgetni....és megosztani a tapasztalatokat, kérdezni ha aggaszt valami.....

Szóval ugyan nem érzem magam bunkónak mert mertem kérdezni, de sajnálom ha megbántottalak és igérem igyekszem ezentúl kerülni a nem "ideillő témát"!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Zília,
Ha gondolod add meg privátban a jelszavadat és beteszem neked a vonalzót. Az a legegyszerűbb.

Viol, köszi, hogy szóltál a vonalzómról, észre se vettem, hogy nem jó a dátum!!

:oops: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Hajnus,
tök jó, már veled is van közös ismerősünk :lol:
Nem túl nagy város ez a Sopron.

Viol,
nagyon édi Dorka, és nyugodtan tegyél fel képeket, nem azért dícsérjük, mert illik :lol:

Zilia,
neked is gyönyörű a kislányod :lol:
Igen, szar ügy terhesen betegnek lenni, nekem megg amúgy sem könnyű a terhesség.
Mindig úgy irigylem azokat a kismamákat, akik tök jól vannak, tök jól néznek ki. Nekem semmi energiám arra, hogy a külsőmmel foglalkozzam.
Ábel várja a kistesót, de most még könnyű, nem tudja mivel jár, ha már itt lesz. Végülis 5 éven keresztül Ő volt a kiskirály, most meg itt lesz egy trónkövetelő.

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép

Kép
ábibaba

Nitta
Lehet nem sértésnek szántad,de hidd el,ha neked két gyereked lesz és valaki felteszi neked ezt a kérdést,Te is ölni tudnál majd!Itt nem a "rápattanásról" van szó!Mert hogy jön valaki ahhoz(nem az életkorodra gondolok )hogy megkérdőjelezze,én melyik gyerekemet "favorizálom".Ez tudod milyen kérdés???Nagyon buta,és érzéketlen.Mindkét gyerekemért ölni tudnék,sőt,a férjemért is.Gondolj bele,neked is két gyerek+férj.Melyiket szereted jobban??Majd ha igy lesz ujbol fel fogom tenni neked ezt a kérdést,és kiváncsi leszek mit válaszolsz majd rá.
Én itt tényleg arrol irok amit Ti kérdeztek,vagyis a babás dolgokat.A Réka már nem illik ebbe,nagyon sajnálom,mert szeretném ha még a kicsi lányom lenne,de valahol ennek már vége.Az is érdekes hogy miért pont nekem irtad??Nem személyeskedni akarok,de itt rajtam kivül még van nagygyerekes anyuci és ők sem áradoznak a nagyfiaikrol.Ez elkerülte volna a figyelmedet????
Ja és én sem szeretnék itt jopofizni.HA nem tetszik nekem valami,ugyis megirom.De nem szeretném,ha itt marnánk egymást.
Ennek itt nincs helye.

Cajok
megyek fogorvoshoz,szoritsatok!!!

Ábibaba
gyogyulgatsz???Nem válaszoltál arra,hogy meddig dolgozol,és mikorra irtak ki???
Sajnálom,ha a Te családodban rossza viszony.Én ezt nem tapasztaltama mi családunkban.Anyukám ugyanugy szeret engem is és bátyámat is.Mindkettőnk gyerekeivel ugyanugy van,és vigyáz rájuk.Valamit elronthattál akkor otthon,vagy a nővéred elértett valamit.Ezt beszéld meg vele,mert biztos nem olyan nagy probléma van a háttérbe,mint azt gondolod.
Vendég

Jó reggelt!

BÁLINTNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép
hajnus

Bálint Boldog Névnapot!

Kép

Mindenkinek Boldog Valentin napot!

Kép

katus78

Sziasztok!

Mindenkinem szép Valentin Napot kívánok, Bálintnak BOLDOG NÉVNAPOT!

Rik-igen, azóta tágult ki nekem is a világ itt a házban. Régen alig voltam itthon,mindig a munka, korán mentem, este jöttem. Nem is beszélgettem itt senkivel. (Tavaly a földszinten lakó néni, rá is kérdezett, hogy én ki vagyok? Itt lakom?) Aztán kiderült, hogy Kálmán és Kati ismerik is egymást. Ha minden jól megy, májusig lakunk itt.
Apósomék soha nem mostak kezet, ha jöttek, hiába kértem, és így fogdosták Kincső kezét, én meg rosszul voltam. (Az anyukám érdekes módom megértette a kérésemet...)Végül a minimálisra redukáltam az unoka-nagyszülő találkozásokat, nagyon ritkán látták Kincsőt (1 hónapban 1x-2x). Bár most is volt egy kis sértődés (Na, menjünk fertőtleníteni! :evil: ), de ez van. Én vagyok az anyja, a kézmosás talán nem túlzó kérés, vagy igen?

Olyan szép az idő, erre az babóm bealudt, nem tudom levinni!

Anikó

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik,
Azért nem éreztem buta kérdésnek, mert amint látod másoknak is megfordult már a fejében, hogy van szívem csücsije. Lásd Viol. "nem tudom tudnám e egyformán szeretni" ez van. És amint már írtam, az én családomban és közvetlen környezetemben mindenhol van ilyen. Én nem azt kérdeztem, hogy a másik lányodért tudnál e ölni, természetes, hogy mindenki imádja a gyerekeit. Egy szóval nem mondtam, hogy őt nem szereted!!!!! És ahogy az is buta kérdésnek tűnik, hogy az ember melyik szülőjét szereti jobban, én kapásból tudom a választ, így maradok annál a véleménynél, hogy az ember akarva akaratlanul megtartja a szívében a csücsijét. Azért neked tettem fel a kérdést, mert a múltkori privát üzeneted mondatával: idézem: "ki más is lehetne, mint a Petra" kiváltottad belőlem ezt a témát. És ha két gyerekem lesz és felteszed nekem ezt a kérdést, valószínűleg megfogom válaszolni ki a szívem netovábbja, persze az embernek először az ilyeneket magánban kell tudni elintézni, elfogadni, hogy lelkiismeretfurdalást érez kicsit, de mégis van különbség szeretteink között. Nem lehet két embert egyformán szeretni!!! Ezennel a témát lezártam és mégegyszer elnézésedet kérem!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?