Vikike! Gratulálok Andris babához! Sok tejcit, örömteli babázást kívánok!!!
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket. Negyed évszázados lettem.
Most regisztráltam, csak még kicsit magas, hogy működik.
Most jönnek vendégek, meg holnap is. Sok puszi mindenkinek!
Csak hétfőn tudok jönni szerintem.
Ja és,hogy senki ne maradjon le a részletekről,majd ott kiírom,hogy mi is volt az ami annyira felzaklatott és ami miatt létrejött Alexa jóvoltából a zárt fórum.
Itt vagyok ám!!!!
Sok puszi mindenkinek!
Nálunk most egy kicsit összevisszaság van, úgyhogy nem nagyon tudok gép elé ülni!
Pannám jól van, járunk kontrollra! Ígérem, a jövő héten leírok mindent, hogy mi volt vele!
Szófia már 5005 gr, és hízik(rakok fel képeket is, de majd a zárt fórumra). De még nem tudok oda fellépni!
Gaskó iskolába jár, mindig van valami vele. Tele van magatartás feketével!
Mostanában még olvasni sem tudtalak Titeket, úgyhogy azt sem tudom mi történt, de holnap nekiülök, olvasok és le is írom, mi minden történt velünk!
Gabi, Alexának be kell engednie, de gondolom most nincs net elött. Utólagos engedelmeddel nagyvonalakba leírtam már azt az állatot. Én is ezért díjjazom nagyon hogy átmegyünk, nagyon megijesztett amit írtál. Sajnálom hogy így nehezebben jutnak majd az új tagok be, de valahogy meg kell védjük magunkat és gyermekeinket.
sziasztok
mi ez az új izé?
balázs hazajött hollandiából mert nem igazán úgy volt ahogy azt elmondták nekünk.
Ezért sajna mennem kell vissza dolgozni de majd mesélek
Sziasztok, Írtam a másik dumaoldalra, hogy a gépem tropára ment. A msn címem változott, de ide ki nem írom!!!
Sok puszi, várom a híreket és ahogy tudok megyek a jó oldalra!
Továbbra is szeretettel várunk a zárt fórumba minden olyan fehérvári és környékbeli kismamit,leendő kismamit,anyukát,aki részese szeretne lenni egy nagyon jó kis csapatnak,és szeretne bekapcsolódni a csevegésbe!!!!
Regisztráljatok,és amint gépközelbe kerülök,beengedlek titeket!
Tiszta szívből gratulálunk a kisfiadhoz. Mi lett a neve? Egy napon szültél Vikikével, az ő Andriskája is november 7-ei. Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!!!
Továbbra is szeretettel várunk a zárt fórumba minden olyan fehérvári és környékbeli kismamit,leendő kismamit,anyukát,aki részese szeretne lenni egy nagyon jó kis csapatnak,és szeretne bekapcsolódni a csevegésbe!!!!
Regisztráljatok,majd kérek egy rövid bemutatkozást priviben,és amint gépközelbe kerülök,beengedlek titeket!
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni. Szülész-nőgyógyász orvost keresek, aki megbízható, tud mosolyogni, van magánrendelélse, és tényleg foglalkozik a pácienseivel.
Jelenleg még nem vagyok pocakos, de nagyon szeretnék már harmadszor is teherbe esni.
Tehát, ha olyan orvost tudnátok ajánlani, aki a lehető legtermészetesebb módszereket ismeri a fogantatáshoz, kérlek írjátok meg nekem.
Köszi szépen
Regisztráljatok,majd kérek egy rövid bemutatkozást priviben,és amint gépközelbe kerülök,beengedlek titeket!
Sziasztok! Látom már kihalt ez a fórum, de többször is sikerült felpörgetni. Engem érdekelne még fehérváriak véleménye az sztk-s rendelésről és a Nővédelmiről is. Hol jobb? Mért? Vélemények?
Köszönöm és bízom benne, hogy sokan idetaláltok még, akinek épp aktuális.
Szia reginand!
Akkor tegyük meg, és biztosan csatlakozik más is. Te is fehérvári vagy? Hol tartotok a babaprojekttel? Hova jársz orvoshoz?
Mi már túl vagyunk a várakozáson, jelenleg 8 hetes vagyok, holnapra várom a védőnőt
sziasztok! Angoo attól függ hogy melyik orvoshoz szeretnél járni, mert vagy a nőgyógyászatnál az ambulancián rendel, esetleg az Sztk-ba vagy a nővédelmibe. Én a nővédelmibe járok, nekem nincs bajom vele. tény hogy sokan vannak és időbe kell menni, de szerintem a nőgyógyásztanál az ambulancián is kismillióan vannak.