Cini!
Köszönöm a jó tanácsokat. Nekünk sajna nincs (még) wc-szűkítőnk, s igazából nem is tudom, hogy vegyünk-e. Azt érdemesebb venni?
Eddig a bili is teljes elutasítás volt, s egy hete többször ráül.
Mivel még most indult be a távfűtés, így még nemnagyon hagytam pelus nélkül szaladgálni, csak max 10-15 percig, amíg ráült, elszaladt, visszajött, megint ráült, s amikor már nem ült rá, felöltöztettem.
Este fürdéskor mindig pisil, de a bilibe még nem sikerült, amikor zuhanyzunk, megnyitom a csapot, s rögtön pisil. De bilizés közben hiába nyitottam meg a mosdón a csapot, akkor az nem hatott...
Akkor hagyjam többet pelus nélkül, ivás után kb mennyi idővel? Adjak rá kisbugyit? Vagy szerinted, hogyan?
Ezek egyértelmű jelei a szobatisztaságra való szoktatás elkezdésének?
- mutatja, hogy pisi vagy kaki van a pelusban az esemény után
- mostmár szeret a bilin ülni
Ha valakinek van még tanácsa szívesen veszem.
A védőnőnk annyit mondott, hogy amikor pisilni szokott, ha van ilyen időpont , nálunk pl reggel ébredés után és este fürdéskor tuti. Szóval akkor ültessem bilire, s dícsérni, dícsérni, dícsérni.
Mi is várunk még a kistesóval, bár én jelen pillanatban úgy érzem, nem szeretnék már több gyermeket, persze később lehet meggondolom magam, viszont a korkülönbség miatt aggódom.
Picurka, sajnálom, de tényleg a mai műtétek után semmi, vagy alig marad nyom, ráadásul ezeket a műtéteket már 3 hónapos korban is el lehet végezni (utánaolvastam). Remélem sikerül elérned minnél több tapasztalt szülőt, s hamar túljuttok rajta. Mindenesetre bíztasson a gondolat, hogy ez abszolút gyógyítható/műthető, és nem egy életre szóló születési rendellenesség!
Jó éjt mindenkinek!