Sziasztok !
Na végre idefértem a nethez. A hétvégeén nem dolgozott a férjem és kisajátitotta a gépet, mert az elmúlt 2 hétben nem volt olyan nap,hogy ne ment volna dolgozni és nem nagyon tudott netelni. most meg lányzóm nem hagy mert nem volt hajlandó többet aludni mint 3/4 óra.
A szülinaposokna sok boldogságot kívánunk!
Beuséknak mi is gratulálunk és minden jót kívánunk neki szép nagy baba!
Reni!
Köszi a segítséget unokaöcsém ( Tamás ) megígérte hogy lekicsínyíti a képeket, de leírhatnád hogyan kell és akkor én is megpróbálkoznék vele.Beszéltem anyukáddal már igen várja hogy lássa élőbe Larát igen aranyos abba a kis szekérbe gondolom mennyire élvezi a az apucija huzza.Jó szórakozást a hétre.
Mirama te egyenlő vagy a Krisztivel?
Bocs a kérdésért de még új vagyok köztetek és a nevekkel még hadilábon állok.
Eszter!
Ti mióta jártok a bébiúszásra? Szombatonként mentek? Mi is járunk Alexandrával ,de mi a szerdaira megyünk októbertől.Azelött szombatonként jártunk 4 hónapos kora óta.
Gabó!
Alexandra június 13-án lesz 2 éves, 3 hét van a két gyerkőc között biztos jól ellennének egymással.
Nitta!
Igen szeretnénk neki kistesót, mivel énnekem nincs azt mondom mindenképpen kell neki mert egyedül nem jó, a féjmnek van két tesója Ő meg azért mondja hohy kell.Azt szeretnénk, hogy jövőre legyen meg,de ha esetleg elöbb jönne az se lenne baj.Kérésedre majd még irok magunkról este mert akkor nyugodtabban tudok írni.De ha nyugodtan kérdezhetsz is.
Viol !
Remélem Dorka jobban van már rossz lehet neked,hogy látod mennyire szenved és nem tudsz segíteni rajta.Hál isten Alexandra még nem volt annyira beteg mint a Dorka a porszívót nem ismeri hányni is csak egyszer hányt de akkor is valószínű túlszopizta magát.Nálunk ha náthás volt Ő sem akart nagyon enni inkább szopizni azt viszont szinte egész nap.Majd ha meggyógyul vagy jobban lesz biztos kérni fogja a cicit, de addig is kínálgasd hátha elfogadja.Gyógyszerbeadásra nem tudok ötletet adni hogy tudnád könnyebben mert Alexandránál nincs gond volt rá példa, hogy repetát akart kérni annyira izlett neki.
Most egyszer ennyit majd este még jövök megyünk ki ebbe a jóidőbe sétálni.
Ja még valamelyiktek írta ,hogy vége a télnek hurrá!!!!
mert én nagyon nem szeretem.
Szép délutánt mindenkinek!