Új privát üzeneted érkezett!

Erika,veletek mi újság?Alíz hogy van?

Zsani,mi volt még a Beusnál?Nem fényképeztetek?

Kép

Kép
hajnus

Boldog szülinapot Vero és Szinti!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Reni! Látom az iwiwen az ismerőseid között a Kerling Líviát. Ki az? Engem 1 hete ismerősnek jelölt de nem igazoltam még vissza. Se kép Róla, se hol lakik, hol dolgozik hova járt suliba. Nem tudom beazonosítani. Lehet csak jelölget.

KépKép
KépKép
mirama

hahó!

katus,
köszi, cumisüveges levesezgetésre még nem is gondoltam... :roll: :P

reni,
az az igazság, hogy dorka éjszakái viszonylag nyugodtak. 3 napja egyáltalán nem szopizik este, viszont fel sem kel éjjel. pedig a vacsorája elég nevetséges... :? persze hallom, hogy néha mocorog, meg rugdossa az ágyat, keresi a helyét, de épp, hogy csak felsír és utána csend. néha kimegyek megnézem, de van hogy azt sem, mert csak morrant valamit. szerencsére az éjjelekre nem telepedett rá a betegség. elaltatni viszont annál nehezebb este... :?
tök szuper, hogy mennek anyudék!! :) gondolom, hogy várod őket!! meg is értjük, ha nem jössz majd, családozz csak nyugodtan! :wink:

zsani,
:oops: :P azt hittem orcsepp... és ha nem az, akkor hogyan és hova kell adagolni? :oops: :P

hűű, most már engem is felcsigázott az a grapefruitmag-csepp. egészen pontosan mire jó? megelőzés vagy már kúrálás? és hol kapom meg? gyógyiben nem, igaz? azt hiszem fertődön van gyógynövibolt, talán olyanokban kapni?

andi,
hogy vagytok???? mi újság? kipakoltál már? van időd olvasni minket? gyerkőcök?

KépKép
viol81

hajnus
köszi,már jól-jobban.zóra szájából pénteken kiszedték a varratokat,csúnya,de a sógornőmtől kölcsönkértem a bioptron lámpáját,úgyhogy naponta 3-4 alkalommal lámpázom neki,hátha tényleg használ.szecsőnek meg most csütörtökön lesz az utolsó orvoslátogatása(remélem),mostmár röntgenezik,aztán majd meglátják,hogy jól gyógyult-e.de a közérzetével egyiknek sincs gond,csak én is,mint rik,kicsit kivagyok szecsőtől(mármint,hogy neki se jó semmi soha,amikor másnak épp igen-nem tudom érthető voltam? :roll: .mindig szekálja mírát,vagy zórát,szótfogadni nem akar,stb)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csilla,
és zóra hogy viselte a varratszedést??

KépKép
viol81

Csilla,pedig már hiányolni fognak benneteket a kórházban! :lol: Talán vége a pech-szériátoknak.Sajnálom,hogy te is így vagy Szecsővel,de meg kell mondanom,hogy kicsit örülök,hogy ezt olvasom,mert én is kínlódom az Istivel és ilyenkor kicsit megnyugszom,hogy nem csak nálunk van ez.

Viol,mi is használjuk a sterimart,csak ajánlani tudom.Mi Istinek évek óta adjuk ha beteg.Orrspray egyébként.Bepriccentesz és ömlik ki vele a sok trutyi.

Kép

Kép
hajnus

elment az üzenetem,anélkül,hogy elküldtem volna :twisted:

még annyit akartam,hogy a lányok meg emiatt állandóan bőgnek,hisztiznek.egymástól mindig mindent elvesznek,stb.... :idea: .most kicsit nehéz velük(vagy csak én vagyok türelmetlenebb-olyan egyedül vagyok itt,néha kicsit depizek emiatt)

viol
én gyógyszertárban vettem,kétféle is volt.igazából azt olvastam róla a neten,hogy olyan mint egy antibiotikum,csak természetes anyagból van.nem is szabad pl higitatlanul,töményen inni,mert kimarja a szádat(ezt is a neten olvastam valami fórumon bezsélgettek róla,valaki öblögetett vele és lemarta a nyálkahártyáját :roll: :shock: :P :lol: :idea: ).de nagyon kellemes érzés van utána a számban,olyan bizsergős.nekem bejött és ízlik is

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

na, holnap megkérdezem a gyógyiban ezt a sterimart. gyakori cucc? mert itt nem mindig van minden, van, hogy rendelnek és másnap hozzák. mennyiért dobálják?

KépKép
viol81

csilla,
ez most a grapefruitmag-csepp, ugye? :lol:

KépKép
viol81

cajok, vadul jegyzem ám ezeket a boszorkányságokat! :wink:

KépKép
viol81

Viol,szerintem most már olyan gyakori,mint bármelyik orrcsepp.1500 ft körül van.Rákerestem,ezt találtam róla:

Mikroporlasztású, steril, fiziológiás tengervizet tartalmazó, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Összetétel: 31,82 ml tengervíz 100 ml készítményben.

Javallat: csecsemőknek 15 napos életkortól, gyermekeknek és felnőtteknek az orrüregek kíméletes, enyhe tisztítására, nedvesítésére, por, pollenek és más szennyező anyagok orrüregből való eltávolítására.

Kép

Kép
hajnus

viol
mármint a grapefruit mag csepp(nem a stérimar :wink: ) :lol: :lol:
hát,bőgött,de nem vitte túlzásba.hamar túl voltunk rajta.

hajnus
igen,azt gondoltam ahogy nő,annyival lesz okosabb.de nem :!: csak magával törődik,az a fontos,amit ő akar csinálni(játék közben pl mírának kuss van,csak az történhet amit szecső kitalál.ha míra javasol valamit,az soha nem jó).és emelett viszont olyan tutyi-mutyi,hisztis,sírós.(és mindig ráfogja a bőgést az álmosságra :wink: :lol: :twisted: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kép

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok !

Na végre idefértem a nethez. A hétvégeén nem dolgozott a férjem és kisajátitotta a gépet, mert az elmúlt 2 hétben nem volt olyan nap,hogy ne ment volna dolgozni és nem nagyon tudott netelni. most meg lányzóm nem hagy mert nem volt hajlandó többet aludni mint 3/4 óra.
A szülinaposokna sok boldogságot kívánunk!

Beuséknak mi is gratulálunk és minden jót kívánunk neki szép nagy baba!

Reni!
Köszi a segítséget unokaöcsém ( Tamás ) megígérte hogy lekicsínyíti a képeket, de leírhatnád hogyan kell és akkor én is megpróbálkoznék vele.Beszéltem anyukáddal már igen várja hogy lássa élőbe Larát igen aranyos abba a kis szekérbe gondolom mennyire élvezi a az apucija huzza.Jó szórakozást a hétre.

Mirama te egyenlő vagy a Krisztivel?
Bocs a kérdésért de még új vagyok köztetek és a nevekkel még hadilábon állok.

Eszter!
Ti mióta jártok a bébiúszásra? Szombatonként mentek? Mi is járunk Alexandrával ,de mi a szerdaira megyünk októbertől.Azelött szombatonként jártunk 4 hónapos kora óta.

Gabó!
Alexandra június 13-án lesz 2 éves, 3 hét van a két gyerkőc között biztos jól ellennének egymással.

Nitta!
Igen szeretnénk neki kistesót, mivel énnekem nincs azt mondom mindenképpen kell neki mert egyedül nem jó, a féjmnek van két tesója Ő meg azért mondja hohy kell.Azt szeretnénk, hogy jövőre legyen meg,de ha esetleg elöbb jönne az se lenne baj.Kérésedre majd még irok magunkról este mert akkor nyugodtabban tudok írni.De ha nyugodtan kérdezhetsz is.

Viol !
Remélem Dorka jobban van már rossz lehet neked,hogy látod mennyire szenved és nem tudsz segíteni rajta.Hál isten Alexandra még nem volt annyira beteg mint a Dorka a porszívót nem ismeri hányni is csak egyszer hányt de akkor is valószínű túlszopizta magát.Nálunk ha náthás volt Ő sem akart nagyon enni inkább szopizni azt viszont szinte egész nap.Majd ha meggyógyul vagy jobban lesz biztos kérni fogja a cicit, de addig is kínálgasd hátha elfogadja.Gyógyszerbeadásra nem tudok ötletet adni hogy tudnád könnyebben mert Alexandránál nincs gond volt rá példa, hogy repetát akart kérni annyira izlett neki.

Most egyszer ennyit majd este még jövök megyünk ki ebbe a jóidőbe sétálni.
Ja még valamelyiktek írta ,hogy vége a télnek hurrá!!!!
:D mert én nagyon nem szeretem.

Szép délutánt mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Csilla,hát,mintha csak az Istiről írnál :D :( :?
Néha már komolyan nem is tudom mit csináljak vele.Ő meg azt mondja:"olyan nyűgös vagyok" :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

hajnus,
köszi az infot!!! :P

zília,
ejj, de tüneményes lánykád van neked!! :wink: irigykedek! :P de ne is legyen baja, nem jó az.
porszívóra szerencsére jól reagál, tűri okosan :roll: :P

KépKép
viol81

zília
a gyógyszerfüggőség nálunk is jellemző.mindhárman nagyon szeretnek mindenfélét.szecső négy éves korától már a tablettát is lenyeli :wink: .

viol
most jutott eszembe,hogy a nurofen láz és fájdalomcsillapító szirupot már csak "fecskendővel" árulják.azzal lehet a gyerek szájába benyomni a gyógyszert.vegyél azt és utána bármilyen gyógyszert azzal be tudsz nyomni a szájába(van rajta mérce is)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csilla,
hűű, köszi! eddig panadol szirup volt itthon, de már fogyóban van. nurofen is kb azt tudja, ugye?

KépKép
viol81

hajnus
ilyet szecső még nem mondott nekem,de tegnap délelőtt(én a konyhában voltam) azt mondta:"nem igazság,hogy a tv-t mindig CSAK ti nézhetitek". :twisted: :lol: :roll: :shock: :idea:
apa sportot nézett,én főztem,nekik meg játszani kellett/lehetett volna.de szecsőnek egyszerűbb lett volna mesét nézni.először elfogott a méreg,de aztán meg mosolyogtam magamban ezen a mondaton,olyan "felnőttesen" hangzott.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szia Csilla,
sajnos a betegség miatt vagyok itthon :(
Nem szedhetek gyógyszert, csak a grapefruitmag cseppet szedem, meg homeos bogyókat, amik használnak is, csak így egy kicsit tovább tart.
Örülök, hogy vettetek többen is cseppeket, és hogy használ.

Anikó,
most még beteg vagyok, addig ne találkozzunk, nehogy megfertőzzelek, talán majd jövő héten. Előre is köszi!

Kriszti,
lámpa , CD nem kell?

Kép

Kép
ábibaba

viol
igen és én azért szeretm jobban ezt,mint a panadolt,mert nem kell fél év felbontott állapot után kidobni(régen legalábbis a panadolt csak 6 hónapig lehetett felhasználni felbontás után).bár itt már sok gyerek van :wink: ,talán el is fogyna,de nektek emiatt is jobb a nurofen(csak ne is használja dorka ezután jó sokáig a gyógyszert).

sajna távoznom kell,még papír-írószerbe is megyünk,szecsőbolondgombához piros kartont kell venni(pénteken már itt a farsang :shock: )
szép napot!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

zsani
akkor pihend jól ki magad!!!gyógyulj hamar(milyen homeost szedsz?).bár már mondtad,hogy meg kéne nézetni magunkat homeopatával,aki személyre szabottan javasol,de azért megkérdeztem :o :wink: :roll: .hányás van még?ábi is otthon van,vagy ő nem beteg?vigyázz magatokra!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

olyan jó veletek fecserészni,zóra is alszik még,egyszerűen nem tudom kikapcsolni a gépet!áramszünetet kérek!!! :lol: :lol: :lol:
mostmár tényleg pá-pá

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

pápápá, csilla!!

akkor nurofenen is gondolkodok! :wink: szép gombakalapnak anyagot vegyél ám! :wink:

KépKép
viol81

ja,meg már nem is vagytok itt!!!magamban beszélek....???!!! :shock: :twisted: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

van pár képem... :oops: :P

dorka horgászik :P
Kép

ha nem megy bottal, még mindig ott a keze... :wink:
Kép

főzni is segített hétvégén :P
Kép

betegség alatt is növök ám!! :D
Kép

megszámolta, mennyi pelenkája van még... :wink:
Kép

ellenőrizte, biztosan a tisztákat számolja-e... :D
Kép

KépKép
viol81

csilla,
én még itt üldögélek. bár várna egy kis mosogtanivaló... :roll: :evil: :oops: :D

KépKép
viol81

[quote]b írta:ár várna egy kis mosogtanivaló...

ez nem vágy ám, hanem tény... :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!!
Nekem is be van ám kapcsolva a net,és ugy rendezkedem,meg sütöttem,egy banános,dios,almás kevert tésztát.Isteni lett(bár még picit langyos!)

Zília
na végre!Már nagyon vártunk ám!!Képet én is nehezen tettem fel,de már megy(csak nincs kép amit feltegyek... :mrgreen: )
Irj!!Kép!!!

Beusmiokr jöhet haza???Tudja valaki?

Ábizsani
Jobbulást neked is!!!Suliba nem mocskoskodnak ilyenkor,hogy beteg vagy??Meddig fogsz dolgozni?Mikorra vagy kiirva?
Vendég

Beusmiokr=Beus mikor
Vendég

rik,
nyitom az ablakot, dobsz sütit? :wink:

konkrét dátumot talán zsani tud majd beusról, de szülinaptól számítva egy hét a hazajövetel császárnál. kb. :roll:

KépKép
viol81

Rik!Én is nyitom az ablakot légyszi küldj nekem is!

Viol!Én már rég a Nurofent használom és Levi imádja azzal a szarral bevenni!!Azzal szokott játszani utánna jópofa dolog!
Vendég

Sziasztok!!

Először is a Szülinaposokat Isten Éltesse!!!

Kép

A betegeskedőknek jobbulást!!!

Ne haragudjatok, de nincs sok időm visszaolvasni, csak átfutottam!

Zília és kívánom, hogy jövőre jöjjön a tesó!!

Kriszti, Rik, Viol... és aki még hozzászólt:
Egyetértek, hogy jobb a kisebb korkülönbség, és mindenképpen 3 éven belül szeretném a tesót, de majd ő úgyis eldönti mikor akar jönni! :wink: :D

Ma kapta Zoé a 2 hónapos oltást, szegényem egy hét alatt nem sír annyit, mint ma a váróban. Teljesen ráhangolódott a többi sírós babára, meg amúgy is nyűgi ma. Ráadásul abban a másodpercben, hogy méréskor lekerült a pelus végigpisilte a pólómat, olyan égő volt, hirtelen ezer szem engem bámult.

Ja nő mint a gomba álítólag, már 4730 gr és 57 cm. (3230 gr-al és 49 cm-el született) Nektek mennyit híztak 2 hónapos korukra és mennyit nőttek???? Mert a doki azt mondta milyen szépen fejlődik, de gondolom mindenkinek ezt mondják, így kiváncsi lennék mennyi is az annyi???!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jaj ez a "Zília és kívánom" nem így akart jönni!!!! Zília én kívánom.... :oops: :oops: :lol:
ja meg "kisebb" mi? :oops: :oops: 8)

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Tényleg nagyon szépen fejlődig a babus!!Az meg egyáltalán nem égő,hogy lepisilt ilyennel ne is törődj!
Levi 2-hósan 5400gramm és 65cm volt!3,65kg és 56cm-el született!
Vendég

Van egy fölös meghívóm ha kell valakinek!
Vendég

Gabó,
Hát akkor a te Levid bazinagyot nőtt 2 hónap alatt!!!! :shock: :shock: :shock:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Zoé se panaszkodhat!!
Vendég

Nem mondom, birtok termelni!! :D

Vero, Szinti!
Boldog szulinapot!!!

Viol!
Ez az eves nalunk is pont igy van! Idegorlo mi?
Ugy tunik, hogy minden babanak ugyanaz a baja. Nekem a Balint mult heten, amikor elvittem a dokihoz, reggelre hanyta tele az agyat. Eddig eleteben most hanyt eloszor. Es a doki azt mondta, hogy nyilvan a taknyot nyeli, es az jon vissza a kohogeskor. :(
Mi is Nasivint hasznalunk (otthonrol hozom mindig), es bejott nagyon. Lefekves elott cseppentunk, hogy jol kapjon levegot amig alszik. Meg szivjuk a porszivoval. Az nagyon jo, es szegenyem mar nem is ellenkezik. Biztos jo neki, mint ahogy nekunk is jo egy kiados orrfujas utan.
A Sterimar orrsprayt nekem akkor ajanlotta a doki amikor terhes voltam a Balinttal, mert ugye akkor semmi mas orrcsepp es gyogyszer nem ajanlatos. Nekem amikor nathas vagyok az a legnagyobb bajom, hogy ugy bedugul az orrom, hogy se kep se hang, levego se ki, se be. Na erre nem jo ez a tengerviz. Ahogy belottem az orromba, a "dugonal" megfordult es jott is ki az egesz, es ugyanugy dugult maradt az orrom. Lehet, hogy babaknak, hogy a taknyot kihozza hasznal, de nekem a dugulasra nem jott be.

Kriszti!
A Kerling Livi annyi idos mint en, egy evfolyamba jartunk. O Belvarosis volt. Utana nem tudom hova jart suliba. Az altalanost is csak onnan tudom, hogy anno, amikor meg a Petofi teri suli nem "Esze Tamas" volt, akkor mi oda kezdtunk jarni altalanosba. Aztan 3. utan a sport tagozat (az en osztalyom) atment a Kellnerbe, a tobbiek meg mentek a Belvarosiba (o meg oda kerult).

En a 3-4 ev koruli korkulonbsegre szavazok. Szerintem az meg nem tul sok, viszont mar csak egy gyereket kell pelenkazni, es jobban megerti (talan), hogy a kisteso nem veszi el a mamajat.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Elment a csajszi(lakásnéző)!Teszett neki a lakás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon érdeklődő volt,megkérdezte mit hagyunk itt,meg ilyenek(ja és hogy neki csaka konyhabutor kell)Komolyan mondom hogy ez volt eddig a legtutibb.Ja és momndta is hogy tetszik(a többi nem mondott semmit)Kétszer visszament a fürdőbe,hogy az mennyire tuti,mert ablak is van,meg nagy.Cajok,asszem ez lesz aki .....(kopp-kopp)
Imádkozzatok!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Ági
gyors gyogyulást nektek is!!!A Nasivin nálam is a befutó :wink:
Vendég

JA és van pénze is!!! :!: :shock:
Vendég

Rik:drukk,drukk,drukk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Szia Ági,
mi tuti ismerjük egymást látásból :lol:
Kerling Lívi osztálytársam volt a Petőfiben harmadikig, akkor kerültünk át az Orsolyába, és szétszedték az osztályokat, így a Lívi másikba került. Kovács Ági volt (most is tartjuk a kapcsolatot, csak Ő Pesten dolgozik) a legjobb barátnőm. Lehet, hogy a Petőfiben még a te osztálytársad volt :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Zsani!
Igen, a Kovacs Agi a Petofiben osztalytarsam volt! Marha jo! :) Meg a Karner Moni, meg a Konya Livi, ok is az Orsolyaba mentek utana. Aztan meg kesobb en a Berzsenyibe jartam (es mai napig baratsagban vagyok) sok olyan Orsolyassal (Toka Tamas, Erdelyi Attila) akik nem voltak Petofisek, viszont kesobb osztalytarsaitok lettek amikor osszevontak a sulikat.

Kép
Kép
agi

erika!!!!!!!!
naaaaaaaaa!!!!!!!!! de jóóóóóóóóóó!!!!!!!! szurkolok nektek!!!!!!!!+++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nitta,
holnap megnézem dorka adatait, csak most bent van a könyv a szobájában, ő meg már húzza. de szép méretek zoétól, az tuti!! a babók az elején jól megszedik magukat. dorka is így volt. aztán ezek szerint azért, mert tudta, hogy most nem fog. :? :P

ági,
látom tényleg sokan visszaöklendezik... :? ma is jött neki egy kicsi. igaz nem annyi mint hétvégén, de jött... ma már nem szüttyögött annyit az orrra, remélem túl lesz rajt hamar. nekem is a sima orcsepp segítette eddig, mást még nem próbáltam. dorka sem örült az elején a porszívónak, de most már meg se nyikkan. pár mp az egész. ha végeztünk, odamegy hozzá és megtapogatja. mert sztem inkább a hangja ijesztőbb, mmint maga a művelet.

na most befejezem, mert álmos vagyok. de előtte még kifújom az orrom. de hogy éjjel nem alszom ki magam, az tuti... :?

szióka!!

KépKép
viol81

Ági,
milyen furi, hogy itt találkozunk :)
Igen Móni és Lívi is osztálytársam volt.
Mónival azóta is jóban vagyunk, 3 hónappal fiatalabb a kisfia, mint Ábel. Pont most szervezi az osztálytalálkozónkat. Egyébként egy papírboltjuk van a Rákóczi utcában. Lívi szintén Pesten van, mostanában született meg a kislánya.
Ági meg a Johnson-nál kereskedelmi igazgató. Viszont még nincs gyereke, hiába hajtogatom neki.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok !

Nitta!
Nagyon aranyos a kislányod azon a mosolygós képen.Alexandra 2 hónaposan 4700g és 58 cs volt 3080g és 50 cm volt születésekor.
Azzal ne törődj, hogy lepisilt én is jártam úgy és a többi anyuka is járhat még úgy.Melyik dokihoz jártok?Alexandra is mindig sír ha az orvosi rendelőbe mérik de a többi baba is.

Viol!
Elöször én is a panadolt használtam mert fogzáskor is lehet adni neki fájdalomcsillapítóként szerintem használt is ,mert igazándíból nekem a foga miatt egyszer sem kellett éjszakáznom Alexandrával.Most már mi is a Nurofent használjuk és nagyon szereti narancsos íze van és ezt is lehet adni amikor bújnak a fogicák.Az szerencse,hogy legalább éjjel tud a pici lány aludni és nem zavarja a nátha.Nagyon aranyos ahogy játszik és számolgatta a pellusát.

Rik!
Igérem lesz fénykép hamarosan sajnos digitális fényképezőnk nincs és szkennelünk sincs pedig fényképünk sok van,de a családban van mindkettő majd igyekszem valahogyan megoldani gyorsan.Drukkolok,hogy összejöjjön a lakás eladás újat vesztek vagy építkeztek?Most hol laktok?

Ábibaba!
Jobbulást kívánok szar ügy amikor az ember akkor beteg amikor babát vár.Én kb. 6 hetes kismama voltam amikor beteg lettem és sajnos nálam ha fáj a torkom jön a láz is és azt tudtam,hogy az ilyen korai terhességnél a láz akár vetéléshez is vezethet de persze gyógyszert se lehet bevenni, de hál istennek szerencsésen túlvészeltük.Mire várod a babát? Hogy viseled?Várja a kistesót a nagyobbik gyerkőc?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok! Megpróbálok feltenni egy képet remélem sikerül. Kép Ő az én tündérem Alexandra

Zília

Kép
kertész ákosné

Lenne még egy kérdésem hozzátok hogyan lehet feltenni a gyerekek életkorát jelölő vonalzókat? Légyszi segítsen valaki!
Most megyek aludni jó éjt mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?