sziasztok,
hát, kicsit én is lemaradtam, de a múlt hét nagyon hektikus volt
Itt voltak a kútfúrók, Apukám hétfőtől gödröt ásott, aztán pénteken jöttek a kőmüvesek is csinálni a lábazatot, meg anyósom, vigyázni Bencére én meg konyhatündért játszottam... hát, a keresztelő jól sikerült, mindenki jól érezte magát, csak én voltam mérgezett egér és csakúgy mint az esküvőnkön, most sem emlékszem túl sokra. Zizi voltam, hogy minden rendben legyen, mindenkinek legyen mit enni, inni, Bence se sírjon, ő is jól lakjon... szóval örülök, hogy túl vagyunk rajta. Majd hozok képeket, csak le kell kicsinyíteni
Gabi,
nagyon drukkolok, hogy ne a párod legyen a kiszemelt!!!!! Remélem minden rendben lesz!!!
Noel fülecskéjére nem tudok okosat írni, Bencének nem büdös, de folyton zsíros és szappanos, holnap meg is kérdezem a védőnőt, hogyan ápoljam, mert útálom, hogy nem piszkálhatom ki
Hogy van a kiskecske??
Tündike,
örülök, hogy jól vagytok!!!!!! TEjcsi ügy?? Hát, azt hiszem, ez a hasfájás... Infacol, Espumisan, masszázs, édeskömény tea, s egy hónapos kórtól angol víz.. Mi ezeket használtuk, úgy érzem használtak.
Nem hiszem, hogy elhanyagolod Barnust, de egyértelmű, hogy ezt érzed, hisz meg kell osztanod a figyelmet, amit eddig csak neki szenteltél! Kitartás, nagyszerű anyuka vagy és Barnika tuti imád!!!! Hogy viseli Biust????
Ágica,
juj, szegény Dorka, de örülök, hogy már jobban van. Székletlágyító a zabkorpa is, és ha a joghurtba vagy valami ilyesmibe rakod, akkor észre sem veszi!!!
Ani,
háááát, kitartás az altatáshoz!!! Remélem nálunk nem lesz szükség ilyenre!! Szerintem nem lehet minden babával ugyanazt csinálni, ne fájdítsd nagyn a szívedet, ha nem megy!!! Roninak szüksége van a közelségedre!!!!
Csütörtökön torna? Mi megyünk! Mártiék nem most kapnak oltást?
Enikő,
nagyon tetszik a kép Eszterkéről. Hú-ha, hát nem lehet kellemes a cicigyulladás!!! És lehet rá hideget tenni???? Nekem a kórházban azt mondták, hogy csak meleggel borogassam, zuhanyozzam és masszírozzam ki a csomókat (nekem az elején volt ilyen).
Andesz,
lassan vizsgázol!!! Nem semmi, jó hamar megcsináltad!!! Profi vagy!!! Mikor jöttök csákvárra??