ja és végre így fél év után leírom a szülés történetet
Na az úgy kezdődött, hogy tavaly egy nyaralás alkalmával a párom feldobta a gyerektémát (meglepő egy férfitől) aztán a gyógyszer abbahagyása után vártunk egy keveset és viszonylag elég hamar teherbe estem
(azért kellett ám gyakorolni)
Dokinak mi a Schw. választottuk, apácska minden hónapban jött velem az uh.ra
Aztán eljött már a terhesség vége amit iszonyat nehezen bírtam a kezem, lábam mindig bedagadt hisztis voltam, unatkoztam de a Lilike csak nem akart megszületni. Aztán a 41. héten kibújt, még vasárnap adott a Schw. egy hüvelykúpot mondván, hogy nehogy valami fertőzést kapjak a sok vizsgálattól. Aztán vasárnap fürcsi után felraktam ezt a kúpot, lefeküdtünk aludni de olyan este 10 környékén felkeltem pisilni és ahogy kikeltem az ágyból kizúdult belőlem egy csomó minden és akkorát csattant a parkettán hogy apa is felébredt, mondtam neki hogy megyünk szülni. Gyors elmentem tusizni de olyan ideges voltam addig apánk felhívta a dokit aki mondta menjünk be a kórházba.... Balázs elkezdett tapicskolni a cuccban, és bíztatott, hogy ez biza nem pisi
Aztán még elkezdtem feltakarítani a tócsát a szobából, de rájöttem, most erre nem igazán van idő és hagytam a fenébe
aztán meg apánk kezdte el takarítani de jól lecsesztem, hogy ne most szórakozzon ezzel.....
Beértünk a kórházba a gatyám csupa magzatvíz volt és tök ciki volt, mert éreztem, hogy folyik de nem tudtam visszatartani (tudom, hogy nem lehetett volna visszatartani)Aztán egy nem nagyon kedves szülésznő fogadott aki elég öreg volt, adott hálóinget és vártam a dokira aki egy elég fiatal dokika volt és közölte mivel nincsenek fájásaim és ő úgy érzi hogy nincs is megrepedve a burok, még nem is fogok szülni. Hát jó gondoltam akkor megyünk haza, aztán a nővérke mondta (nem túl kedvesen)
-ezt tegye be a lába közé
és adott egy jókora betétet amit először nem értettem, mondván na jó de ezt mi tartja ott???????
gondoltam kiszaladok a szexi kis bugyikámért de aztán nem tettem nehogy lecsesszenek (mondjuk ezt egy szülésfelkészítőn sem említik)
Aztán a vajúdóba raktak és szóltam a páromnak telón, hogy menjen haza nyugodtan mert nem szülünk.....
Sajna rajtakapott a szülésznő, hogy telózok és tök lecseszett, mert milyenek ezek a mai anyukák még szoptatás közben is telefonálnak......
Aztán 1 óra múlva jöttek a fájások szóltam a szülésznőnek aki megmagyarázta, hogy ezek a vizsgálat miatt vannak....
Így telt el az éjszak nem ettem csak ittam és a fájásoktól aludni sem tudtam.
Aztán reggel megjött a dokim, és mondta szóljak a páromnak mert szülünk.
Megjött apa, bekerültünk egy szülőszobába és itt kezdődött az igazi mulatság.....
Jöttek a fájások, jártunk tusolni, apa masszírozott de nem volt jobb aztán szépen lassan teltek a percek én már nagyon kimerültem, a végén már mondtam a Balázsnak üljön le a sarokba és hagyjon békén és én ugyan nem szexelek vele többet, én nem is akarom ezt az egészet
Schw. azt mondta délre meglesz a baba, 13-kor még sehol nem volt ekkor már kaptam az oxitocint, mellettem egy fiatal csajszi szült és az anyukája volt bent vele, anyuka meg ordított mint a sakál, hogy márpedig megszülöd ezt a gyereket!!!!!!
aztán a vége már tényleg kínlódás volt, fáradt voltam, éhes voltam pisilni is kellett de nem ment. A vége felé már egyszer kétszer mondtam hangosan, hogy nem bírom tovább.
Aztán délután 15:25 kor végre kibújt Végh Lilian Jázmin 3780 grammal és 58 cm-rel
de valahogy akkor bennem rögtön a fáradságtól és éhségtől nem jöttek elő az anyai ösztönök
Aztán nagyon hamar elment az idő és az én kis kurvinyekem már 6 hós
dr malucsi a vészhelyzetből
amikor végre kibújt
először a kezemben
másnap a kórházban