Sziasztok,
na király napom volt...
Reggel mentem nst-re, Jenő már meglátott az ablakból és szólt is Marikának a szülésznőnek, hogy megyek. Bementünk a szülőszobára, ott csinálta.
Hát nem lett jó... a szívhang nagyon magas lett, 180 körül. Szóval jó durva!
Jenőhöz mentem, kérdezte, hát ez meg mi???
Mondtam, na jól kiakadt, mondta, hogy meg kell ismételni. Kérdezte ittam-e kávét, mondom nem, nem is szoktam. Teát ittam, málnalevelet, meg utána egy kicsit csokit, hogy mozogjon...
Erre elküldött uh-ra is, mert utalhat arra is a magas szívhang frenkrencia, hogy nem jó a keringés a köldökzsinórban.
De szerencsére minden ok volt. 3000-3300 gramm körül mérték, a fejecskéje nem kicsi...
Kaptam egy fotót, pedig nem is kértem, Krisztina volt, de mivel Bence olyan érdekes pózban volt, szerintem ezért adta. A talpát teljesen belenyomta az arcába. Tényleg elég érdekes volt!
))
Na utána Jenő elküldött sétálni, meg igyak vizet, pihenjek és újra nst. 11-re mentem vissza az oaztályra.
Na ez már jó lett szerencsére! Megnyugodott a magzatom és én is.
Mondta a szülésznő, hogy biztosan izgultam, meg Jenő, hogy biztosan siettem. Szó mi szó, pörgök és fel vagyok gyorsulva kicsit...pihenni sem úgy tudok, mint kellene és mindenki mondja!
Pepe sem alszik mostanában mindennap délután. Estére már készen vagyok!
Jövő szerdán megyek újra nst-re, hétfőn védőnő.
Ja, a kenetem nem ok. Strepto kimutatható.
Jenő meg ki volt akadva, mert minden 2.kismamának ez van most és nem tudják miért. Valami van a laborban és tuti ezért, mert évek óta nem volt ennyi.
Előttem, utánam lévőnek is ez volt. mondta is Jenő, hogy mi van, mindenkinek ez van?
Beírta a könyvbe pirossal, hogy kapnom kell, meg mondta, hogy sikítsak szülésnél, de nem komolyan, hogy kapjak antibiotikumos szurit.
Pepével nem volt ilyen.
Sokat beszélgettem a szülésznővel is, míg nst-n voltam. Adnak ruhát apukának és hát ha nem ér oda, akkor bárki bejöhet... mondjuk megbeszélés tárgya a dokival, de Jenő úgysem mond nemet, hogy más nem jöhet be. Csak mert mi van, ha Peti nem ér haza, vagy Pesten van? Itt a tegnapi után kicsit izgultam...úgy éreztem este, hogy mindjárt elfolyik a magatvíz vagy bepisilek vagy nem tudom, úgy nyomta és mozgott. Peti meg Pesten volt, ő is izgult, azt mondta bírjak ki még 1 napot. Mondom jól van, így van ez!
Menszis görcsök vannak, meg a derekam is fájdogál, egyre többet. Pepével nem is emlékszem erre sem.
Voltam tegnap gyógyszertárban, rendeltem homeopátiás szereket, amiket mondtak tegnap a védőnős előadáson. Fele megjött, fele hétfőn jön meg és akkor elkezdem azt is.
Szülésznő is mondta, hogy kedden durva napjuk volt, jó sok szülés volt éjszaka. Most meg jön a hidegfront, de ez a a kicsi terhesekre szokott hatással lenni, el kezdenek vérezni, meg a 34-35 hetesekre, hogy jön korábban.
Kíváncsi vagyok mi lesz!
Talákoztam Sziszivel is!
Írok Beusnak sms-t, ha van valami!