Sziasztok!
Na csak ittragadtam, pedig csak olvasni ugrottam be!
Sasha az tök jó hogy a fülével nincs gubanc!
Az orrfolyásra kifejezetten nincs (illetve ilyenkor az orrspray kell és az orrszizás, Euphorbium nagyon jó, ára: 1100.- Ft körül van, de hosszú idõre elég, de jó a sima Sterimar orrspray is, az sem olcsó sajna, nekünk ezek váltak be). Ha már sárgás, zöldes, sûrû, na arra van, de akkor már egyéb jelei is vannak a betegségnek. A fogzástól nyugodtan lehet!!! Szerintem ha egyéb jele nincs, akkor valószínûleg attól van, erre viszont vannak homeos bogyók, a Chamomilla C30 akkor ha ingerlékeny, ideges, stb., a Pulsatilla C30 meg ha bújós, sírós, gyámoltalan.
Homeos cuccokhoz a legjobban a Plus melletti gyógyszertárban ért a megnemmondomhogyhívják nõ, magas, õszes, göndörös a haja, a többi nem igazán perfect finoman szólva. Õk be is szerzik amit kérsz ha nincs raktáron. Az Sztk melletti patikában is sok homeos cucc van (õk is beszerzik), meg az Europarkban is állítólag, de amit én ott akartam venni az még sosem volt!
A Boiron-os gyártmányú és a kis kiszerelésû Remediás egy árban van nagyjából, 390 körül van az áruk. A Remediás jobban megéri mert több van benne, pláne a nagy kiszerelésû, de az persze drágább is, de Nektek ez amúgysem volna praktikus ha általában nem homeopátiával gyógyultok.
Kata, persze hogy elmúlik, fõleg mert szedünk homeos bogyót is, ami amblok a torokgyuszira, orrfolyásra, hasmenésre szól, a hasmenés már oké, hõemelkedés még van, az orra sem vészes. Csak túlleszünk már rajta.
Voltunk tegnap a cirkuszban, mondjuk nem engem kell kérdezni, mert én utálom alapból is, na de így, szakadó esõben, mikor beázik a sátor, töri a pad a fenekedet, meg szétesik ha hozzáérsz, szóval nem egy nagy színvonalú volt. Az árak... Na arról beszélhetünk! A gyerekjegy 1.000.- Ft (mi a lányoknak kaptunk ingyenjegyet az oviban, bi-bi-bi), a felnõtt 1.200.- (lehidaltam tõle) vagy 1.500.- ha a porond szélén óhajtasz csücsülni. Vécé nincs, így én háromszor jártam meg a zuhogó esõt a két lánnyal összességében, és ott pisiltek az esõben a sátor mellett
ennyi pénzért!!! Ja, van szünet, akkor lehet pónilovagolni, két kör a marhanagy porondon 300.- /fõ, ez nálunk két fõ volt ugye, és a tombolára már nem voltam hajlandó befizetni õket, és a büfé bevételét sem gyarapítottuk, mert vittünk enni-innivalót!
Szerintem Peti még kicsi hozzá, volt egy kislány akit ismerünk, a Bánknál pár hónappal idõsebb, rohadtul unta, ide-oda rohangászott. De gondoljátok meg, rajtatok múlik. Én örülök hogy élve megúsztam, iszonyú hosszú volt, két óra!!!
Na megyek, puszi, és jelentkezni továbbra is!!!
Norcsi