Sziasztok!
Móni, nagyon szép a kisfiad, az a mosoly!
Oltásnál is nagyon ügyes volt Roli! Samu a 2 hónapos oltáson brutálisan sírt: előtte, alatta és utána is (bár ő alapból elég brutálisan tudott sírni picinek - óriási hangerővel és sikítozva...), aztán ez egyre jobb lett, a 4 hós szurin már csak akkor sírt, amíg megszurták, ez azóta is így van.
Tali hétfőn esetleg fél 4-től, de inkább 4-től jó csak nekem, előtte dolgozom.
Vera, jobbulást! És a málnalevéltea tényleg ajánlott a szülés előtt (segíti ellazítani a simaizomzatot és nyákképző), de én úgy tudom, hogy csak kb a 36. héttől szabad rendszeresen inni. Előtte nem igazán. Utánanézek pontosan, ha érdekel. "A bába válaszol" című könyvben elég sok természetes (gyógyfüvek, illóolajok, homeobogyók) praktikát találsz a terhesség, a szülés, a gyermekágy és a szoptatás megkönnyítésére. Nekem sokat segített.
Niki, te vigyázz a derekadra, tényleg elég tréfás az idő mostanában. Előrejött a bolondos április. Párod háta javul?
Kinga, Máté jobban van? Egyébként rengeteg megint a beteg (megfázás, köhögés, nátha), Samu bölcsiscsoportjának kb a fele hiányzik betegség miatt.
Mi a húsvétra elléptünk egy gyógyfürdős-szállodás hosszú hétvégére - nagyon jól esett egy kis lazulás! Jöttek a nagyszülők is, így időnként el tudtunk menni Balázzsal egy kicsit gyerköc nélkül is pl. gyógyvízben ázni, szaunázni. Addig Samu papát és mamát szórakoztatta
Sajnos nem volt olyan igazi babamedence, de volt gyerekmedence, ahol ugyan nem ért le Samu lába, de ez egy pillanatig sem zavarta
Karuszóval nagyon profin tolja.
Tényleg Niki, tőled szerettem volna kérdezni, h a babaúszásra mennyi idős korig járnak a gyerekek. samu nagy vízimádó, de az úszástanuláshoz még kicsi, a babaúszáshoz már nagy. Hova lehet vinni egy kétévest lubickolni? Vagy csak úgy uszodába?
Jó sok lettem, írjatok sokat, meg találjuk ki, hogy hova menjünk hétfőn! Másoknak is jó a délután?
RÉ