Szép jó napot Mindenkinek!
Még alszik Manó, ugyhogy nagyon gyorsnak kell lennek. Eddig próbáltam visszaolvasni több kevesebb sikerrel, előre is bocsánat érte.
Először is köszönöm mindenkinek részvétnyilvánítást!
Szofika, még nem volt alkalmam részvétet nyilvánítani. Annyira sajnálom!Tudom, nagyon nehéz időszak jön most, egészen más időszak, meg kell szokni a nincset.Ilyenkor nem is lehet semmit mondani, az idő talán enyhít a fájdalmon. Viszont a kis Boszi gyönyörűséges kisbaba, gratulálok hozzá!Csodásak róla és a szüléről készült képek! Kívánom, hogy ez a kis csöppség adjon rengeted erőt, boldogságot és kitartást ebben a nehéz időszakban. Megható volt a születéstörténeted, együtt éreztem veled.
Enikő, HATALMAS GRATULA ESZTERHEZ!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT KÍVÁNOK!
Tnati, aranyos vagy! Én nyitni fogok - valószínű megtakarítási, befektetési- számlát Hunornak. Nagyon szépen és gyorsan fejlődik Bence baba, gratu hozzá! Hogy áll most ez a tejcis ügy?
Ani, őszintén sajnálom a cisztát, de te egy nagyon stramm és erős csaj vagy, biztos vagyok benne, hogy nem lesz komolyabb gond vele és remélem, felszívódik. Olyan jó, hogy már együtt fürcsizhettek Ronival!!!Miért félsz a babaúszástól? Én nagyon kíváncsi vagyok rá, biztosan kipróbálom, úgy tudom3 hónapos koruktól lehet vinni őket. Hűűű mekkora már Roni baba!
Tündi, azta!!!!
Nagyon jól néz ki a lakásotok! Irigy vagyok!Jó hogy már nem dolgozol! Szép a pocid! Most már nem sok van hátra, kitartás! Blaskóról pedig csak jót tudok mondani, nem bántam meg, hogy őt választottam.
Ildikém, jó hogy itt vagy! Jobban vagytok már? Bence tündéri baba!!!Megható volt a születéstörténeted, akkor neked is majdnem császár lett. Köszönöm, mi jól vagyunk, Hunor egyre kevesebbet alszik, minden második szopi után alszik csak. Éjszaka még mindig egyszer kelünk, most pl. nem is keltünk, mert éjfélig fenn volt, és csak fél 6 kor keltünk. Kedden voltunk tanácsadáson, már 4180 gramm!
Csuszka, remélem semmi komoly nincs a kislányoddal! Mikor mentek?Majd írd meg, mi lett!
Tand, Gréti belevaló, csodaszép kislány! Azok a kék szemek, és ahogy teliszájjal mosolyog! Ha még nincs párja, köhm.....bemutatnám majd a fiamnak......
Szenzációsak lettek a képek!De jó, már mindent eszik!
Judy, de jó!Barbika már mászik! Hogy szalad az idő!
Gabi, jesszus! Remélem gyorsan meggyógyul Noel! Hogy van most?
Csehi, a kis hajas babád nagyon cuki! Hogy vagytok? Hogy telnek a napjaitok?
Ibi, Gergely nagyon édes kisfiú! Szépek voltatok a keresztelőn!
Rólunk egy pár sor: Kedden voltunk tanácsadáson, szépen fejlődik Hunor, már 4180 gramm. 13.-án kell ortopédiára mennünk, a doki azt mondta, hogy a jobb lábfeje egy kicsit befelé áll...
A szívzörejt most nem hallotta. Minden második szopi után alszik csak, van úgy, hogy 6 órát is fenn van. Mint pl. tegnap, 6-tól éjfélig. Nagyon mohó, majd megfullad szopi közben, és nem győzöm elvenni tőle a cicit.....
Ami aggaszt, hogy néha úgy érzem, nem kap elég levegőt, mintha nem tudná lenyelni a nyálát, és köhécsel közben. Mondtam a dokinak, de azt mondta, ez valószínű attól van, hogy a tejci visszajön neki a torkába. MAjd meglátjuk. Ja még annyi, hogy a nyakam tele van pattival, minden nap képződik egy új. A bőrgyógyász írt fel két kenceficét, tudta hogy szoptatok, én rákérdeztem a gyógyszertárban, erre mondták, hogy nem javasolják, mert mindkettőben van olyan összetevő, ami kiválasztódik a tejbe, és a bélflórákra kihat.
Kérdés: Hajat festetni, melíroztatni szoptatás alatt lehet vagy sem?