Most tudok egy picit jönni.
Mindent nem tudtam végigolvasni, majd pótolom.
Drága Alíz! Fogadd őszinte részvétemet, nagyon sajnálom apósod.
Hogy tellnek a napok Hunorral? Jut eszembe, boldog első hófordulót nektek. Tegnap volt. Hány kg most Hunor baba?
Tehetnél róla képeket!!
Anna! Neked is őszinte részvétem.
Nagyon szép baba Szófika, és Te is szép vagy.
Chrissy! Martinka nemsokára egy éves lesz. Milyen meglepije lesz?
Hű, gyorsan megy az idő nem?
Csuszka! mostmár ha jó a gépetek, gyere sűrűrn. Hogy van Lili?
Enikő! Még mindig 2in1? Hehetetlen. A titokzatos Manócska nagyon jól érzi magát a pocakodban. Biztos jó dolga van. D akkor ahogy olvasom, a 7en tuti babázol.
Azért drukkolok, hogy ma este történjen valami, és lehessen szeptemberi babád.
Vicky! Látom, Te is mindent megteszel, hogy a 7en babás legyél. Apácskával bújjatok össze, hátha....
Nati! De jó, hogy Bencus kap tejcit. Nagyon örülök. A szüléstörténetemmel ...hát valóban még adós vagyok. A héten megpróbálom összeszedni a gondolataimat.
Ani! De aranyosak ezek a képek. De jó, hogy ilyen fittek vagytok. Viki és Te is jól néztek ki, a fiúk meg egyenesen tündériek.
Gabi! Köszönjük a gyógypuszikat! Hogy van Noel baba?
Tündi! Sajnálom, hogy ennyi mindened fáj, de már tényleg nincs sok hátra.
Aranyos lehetett ahogy az orrszívóval bábozol. Nagyon találó.
Én is beszéltem így Bencushoz, bár Ő nem félt, jól türte, meg mondjuk nem is értette mit mondok, de nekem ez a véremben van, mivel óvónéni vagyok, hogy ilyenmódon közelítsek a gyerkőcökhöz.
Egyik ovisom anyukájával találkoztam, és Ő mondta, hogy a Nikike otthon mondta, hogy miért nem az anyukám vagy a férjem marad itthon a babával, mert akkor én mehetnék dolgozni. Olyan kis aranyos.
Tündi! Nagyon szép a szoba-konyha is, meg apocód is. Csak pocód van, semmi más.
Andesz! Máris nemsokára vizsga?! Hű! Megy az idő. Sikerülni fog, én tudom.
Bessy! Szerintem is csodálatos ilyenkor is a Balcsi. Fényképeztetek? Ha igen, légyszi tegyél fel.
Teszek fel egy képet. A sapit pénteken kapta Bence a tesómtól.
Mindenkinek puszi!
Enikő, Vicky! Drukk hegyek!