Na sziasztok!
Bebi, pont gondoltam rád tegnap, hogy mi lehet veled, annyira eltűntél! Örülök hogy minden rendben, az tartson életben, hogy a vizsgaidőszaknak nemsokára vége lesz!
Mennyi vizsgád van még hátra? A kisfiad hihetetlen nagyot nőtt!! Alig ismerek rá
Sziszike: nálunk elmaradt a mikulás... sajnos a karácsony is
Kaptunk múltkor egy durr-defektet - pont amikor orvoshoz mentünk volna Bogival - és le kell cserélni az összes gumit, mert nagyon elvékonyodtak
Úgyhogy nekünk most ez lesz a karácsonyi ajándék... Muszáj, mert Lacinak munkaeszköz az autó, és ha nem megy, akkor pénz sincsen.
Judit: én már olyan nagyon kiváncsi vagyok a házra...
Merre is lesz? Miklóson vagy Tökölön? Majd mutiiiii képet!
Bea, helyesírás
kitérdekel
Remélem jól vannak a lányok!
Ritus, nem jön a következő fogacska? Rendeződött a éjszaka?
Jajj én most olyan "bajban" vagyok... Bogi kezd megbolondulni
Igazából a délelőttökkel nincs baj, mert rendesen eszik meg alszik is, délután egyre kevesebbet eszik, szerintem már a fáradtságtól is, aludni viszont nem akar, semmilyen trükk nem jön be altatásra. Ezért a fürdetés után 8-kor belealszik a kajába, ami mondjuk nem baj, mert eddig is ezt csinálta, de korábban a végén aludt be, most meg örülök hogy ha 100gr-ot bele tudok "szuszakolni" és felébreszthetetlenül szunyál. Úgyhogy el tudjátok képzelni, milyen pocsék éjszakáim vannak...
Először 11-éjfél körül kel, akkor benyammog megint 100-at, majd felkel 2 körül, hogy szomjas, majd 5-kor hogy éhes, de 60-nál eddig nem evett többet, majd fél8-kor eszik egy normális 150-es adagot. Utána 11 körül "ebédel", és bealszik (mint most is). délután 2-től pedig kezdődik a nyűglődés...
Tapasztalt anyukák, segítsetek, mit tudnék csinálni? Gyanítom, hogy jön a foga, mert olyan, de olyan piros a popsija, hogy hihetetlen, nem használ se a neogranormon, se a sudocrem.
2 óránként cserélem a pelusát, (mondjuk most váltottunk méretet) de egyébként nem változott más, úgy értem, hogy a popsitörlő és a krém is ugyanaz...
Kellett nekem felemlegetnem, hogy alszik, tessék, felébredt
Na szaladok, megölelgetem kicsit, mert már nyöszörog...
Veletek mi a helyzet? Meséljetek!