Sziszkó,
hát mi, Pepével kb. 10órától voltunk ott a Fister dokinéninél és 11-ig ott voltunk, mert jó sokan voltak, de Pepét is megvizsgálta, mert ugye kicsit beteg lett.
Szombaton meg este olyan 1/2 8 felé mentem ki anyukámmal, meg a húgommal. Pepe anyóséknál volt, ők délután voltak kinnt.
Az én szüleim és a férjem szülei is Gyöngyösön laknak ( Rigó és Pillangó utca, egymástól két utcányira). A férjem idejárt Nyíregyre fősuliba, itt kapott jó állást, amikor én követtem, Gyöngyösről Nyíregyre. A cégüknél most minden megszünik itt és Pestre helyeződik át, ezért költözünk vissza. Benne volt a tervben, csak későbbre számítottunk erre, jövőre. Ilyen hirtelen nem gondoltuk volna, még így szülés előtt... de így még jó is, mert úgyis ott szülök.
anyósékhoz fogunk költözni, mert anyáéknál nem igazán férünk el, mert ott vannak a mamák is. Anyóséknál lesz 3szobánk, meg egy fürdőszoba, az egész felső szint, kb. 80 m2.
A festés már megvan, nagyon szuper lett! Após csinálta, a héten még a lamináltat csinálják, aztán jövő hét végén pakolunk.
Nyíregyháza nekem idegen volt, de nagyon-nagyon megszerettem, mindent megtaláltam, felfedeztem. Nagyon fog hiányozni!
Olyan jó kis helyek vannak itt, a lakásunk környékén is, de kinnt Sóstón is, rendezvények... pedig komolyan először előitéletekkel költöztem ide, mert mindenki azt mondta, ohgy így kelet, meg úgy kelet... de, hogy ez a város mennyit fejlődött már azóta is, az 5 év alatt, amit itt éltem.
Na de ez van!
Végülis nem idegen helyre megyünk, meg hát van ott sok barátunk, meg a család is!
Melinda, akkor nektek is jó kis hajrá volt a vége!