Sziasztok!
Kata!
Jobbulást kívánok!!! Apukádnak is!!!
Orsi!
Jobb ötletem nincs mit amit irtak a lányok! Nekem a burokrepesztés jött be mint szülésinditó, de hát ezt ugye csak a doki tudja megtenni
Húú emlékszem még milyen pokoli volt már az utcsó pár nap
Csak vonszoltam magam, a gyomrom egyfolytában égett, a gyerek minden apró mozdulata fájdalmas nyilalásnak tünt.... De amikor tudtam, hogy max egy nap és kint van, akkora izgalom lett úrrá rajtam
Norcsi!
Én nagyon örülök, hogy nem kellett befeküdnöm tavaly 5 napra, plusz még a 4-re.
Elég volt az a 4 is, hiszen én már másnap este mentem volna haza! Megmutatták, hogyan kell ellátni egy újszülöttet és nekem több infora nem is volt szükségem
Hiszen a szoptatásról olvasott anyaggal felvértezve vonultam be. Ugye az LLL honlapon, meg itt a szopi topikban mindent megtudtam. Pihenni sem pihentem, hiszen a baba végig velem volt, az én ágyamon aludt, ami baromi kényelmetlen volt, mert a kórházi ágyak nem a szélességükrõl híresek... Szóval én utáltam az egész kórházat. Pedig tényleg senki sem zaklatott semmi hülyeséggel.
Sziszi!
A József Attilla út megvan? Az üllõi és az Adi Endre úttal fut párhuzamosan, a kettõ között. Amire a Norcsi jár az ezen az úton van a Rákóczi és a Hunyadi utca között.
-|
j|
-|
Kb igy néz ki
A j a játszóteret jelenti
Egyébként hétköznaponta fél 1-1 között gyülekezünk 5-en anyukák. Ha van kedved gyere te is! A Petra 5 hónapos, a Cintia 6 hónapos a Gábor 7, az Eszter 8, és az ikrek (Vivien, roland) 10 hónaposak. Az Eszerékkel és az ikres anyukával, csak úgy az utcán haverkodtunk össze, na meg a másik két lányzóval se lennék beszélõ viszonyban, ha nem lenne bébink
Sétálgatunk, dumálunk a játszón a hüsiben... meg ilyenek. Ha valakinek beleesik egy etetés, akkor azt ott helyben elintézi
Ha látsz minket, nyugodtan gyere oda, mert mindannyian nagyon közvetlenek és barátkozósak vagyunk és imádunk dumálni, másként még mindig magányosan sétálnánk
Ma voltunk ballagáson. Gabi nagyon jól viselkedett, de a macskát még mindig nem sikerült kioperálnom belõle. Nem értem miért hisztizik olyan magas hangon, amitõl a hátamon is feláll a szõr. Komolyan mondom nagyon nyávogós lett
És mikor rászólok hogy GÁBOR! akkor abbahagyja rámnéz, és akkor görbit, de nem nyávog tovább... 10 ms-ig
Ha "igazi" baja van akkor nem nyávog. Nem baj végülis, mert igy tudom mikor van baj, csak olyan oktávot üt meg, hogy kiráz a hideg.
Anyosóm kezd fárasztani. Elment szerdán este egy mágneses kezelésre ami segit leszokni a bagórol. Szerda este óta nem gyujtott rá, nem is kívánja. Erre ma már odafelé kezde. Fáj a feje! Biztos mert nem cigizik!!! Grr. Mondtam, hogy akkor is fájna, ha bagózna, ez nem attól függ, erre õ kötötte az ebet a karóhoz. Kérdeztem, hogy akkor most bármi baja van minent erre fog ráfogni!? Válasz: igen. Eddig is ilyen volt. Amit nagyon nem szeretek. Ha hideg van azért fáj ez vagy az, ha meleg van azért, ha fúj akkor azért, ha áll a levegõ azért, ha, ha, hahaha És 10 ms-ig be nem áll a szája, de após mindig letorkollja
"mi van beteg leszel, ha 10 másodpercig csönben kell maradnod?"
Hazafelé 6 óra elõtt 10 perccel indultunk. Már nem akartam, hogy a gyerek elaludjon az úton, hiszen ha elalszik akár 20 percre is itt kakukkol nekem akkor 10-ig... Igy is 6 után értünk haza, kajcsi, játék hogy ülepedjen a kaja, és fürcsi, utána alvás. De nem értette, hogy miért nem akarom, hogy ne aludjon, hát had aludjon, úgyis elringatja az autó... Jaaa! Játszottam vele Ez elment vadászni, ez meglõtte... játékot ami neki nagyon tetszett
Ébren is marad, anyós meg bámulta az utat
Itthon megevett 2 db!!! banánt! Én úgy csodálkoztam! Összenyomtam neki 1-et. utána gondoltam én is eszek, de folyton kunyizott belõle. Így elõkerült egy 3. banán is amibõl én annyit ettem amit a kanálon hagyot... többet nem mertem adni. Aztán telefonál anyós, hogy nem megyünk e le a kutyával, most (akkor jöttünk fel fél órája...) mert akkor hozzunk neki kenyeret. Nem volt a válasz, és elújságoltam, hogy megevett 2 banánt, mire azt mondta, hogy biztos éhes volt a gyerek. MOndtam nek, hogy 1 éves koráig, úgyis a fõ táplálék az anyatej. HISZED TE -volt a válasz.
Nem akarok vele összeköltözni már még egy ikerházba sem! Ha meg nagyon kezd beleszólni a dolgokba nem vizsem le hozzá a gyereket az biztos. Modnjuk jó dolog, hogy 3 emelet van köztünk, mert tegnap is este fél 9-kor mentünk Auchanba, anyós meg vigyázott az alvó gyerekre... Úgyhogy ha össze semmiféleképpen nem is költöznék, pár utcával lejjebb elviselném
na megyek
sasha