Sziasztok!
A betegségek, szülinap stb eléggé lefoglaltak, nem sok időm volt netezni, ha véletlen gép elé kerültem, akkor a gyerek ruháit dobáltam fel hirdetésben.
Oli ismét kezd kikeveredni a takonykórból. Egy kicsit már elegem van abból, hogy január óta 3 hetenként másfél hétig beteg. A C vitamin mellé most elkezdtem adni neki a Béres cseppet, hátha beválik megelőzésként.
Nanica! Mosható pelenkával kapcsolatban egy negatívum biztos hogy van, főleg a kombinált fajtákkal (All in one), amik egyben vannak (külső és belső nedszívó mag) ha csak napi 5 pelenkával számolsz, ami az első időkben nálunk 9-10 is volt, akkor a mosógéped minden nap menni fog. Egyrészt időigényes, másrészt a víz, mosószer stb. Végsősoron nem biztos, hogy jobban jön ki, mint az eldobhatók. Anno láttam a honlapon, azt írták, hogy nem többletmunkaigényes. Háááát persze, ezexerint öntisztuló
Ja meg, hogy csak 40-60 fokon mosható és hát az sem mindegy ám, hogy milyen mosószert használsz. Azt is megnézném én, hogy 40 fokon hogy jön ki belőle a babakaki...
Anita! Elkezdted a bilireszoktatást? Nagyon ügyes Dávidka!
Oli is egyre több szót mond már, persze csak akkor ha úgy tartja kedve, ha azt mondjuk neki, hogy mondd Olika, akkor tuti nem mond semmit
Nem is írtam még, hogy mennyire bejött mostanában neki az a játék, amit tőletek kapott szülinapjára, az a sok darabos formaberakó. Akár egy órát is képes elszöszmötölni vele. Belerakja az összes formát, a legbonyolultabbakat is, és amikor kész kezdi elölről
Egyre jobban lekötik mostanában a dolgok. Imádja a Teletubbit ha ahhoz van kedve, hozza nekem a DVD távirányítóját és mondja, hogy tabi
aztán felül a kanapéra és tök nyugisan nézi.
Persze van olyan is, hogy a hajam égnek áll tőle, mert megkergül szó szerint, rohangál fel-alá, felmászik a bútorokra, rángatja az apja műszaki cuccait, kipakol mindent stb. stb. stb.
Évi! Meggyógyultál már? Találkoztunk apósoddal a Tescoban és mondta, hogy beteg vagy.
Angi! Végül eljutottatok a bálba?
Tök jó, hogy Emma ilyen jól elvan a bölcsiben.
Na megyek főzni. Írjatok!