Sziasztok Csajszik!
Köszi a kedves szavakat, nagyon jólesett!
Igazad van Bea, a drnéni is azt mondta, hogy sajnos lesznek még ennél is horrorabb dolgok. Mondtam is neki, hogy de jó, most nyugodtabb vagyok
Téynleg sok esetben nem lehet kivédeni, de egy szülönek ez akkor is rémes, nem hogy a gyerköcnek!
Bea!
Kata szuri
Még jó, hogy még az 5 hós szuri van aztán nem kaptok, majd csak 10 hónap múlva! Mondjuk pont tegnap mondta vki, hogy a 15 hós oltás után nagyobb az esélye a börproblémáknak és végiggondolva azóta volt Ilangnak, ekcémája, gombája, hetente piros-hólyagos a feneke, szal ebben lehet vmi
Pici korában semmi baj nem volt börével, de mostanában mindig van vmi nyavaja
Kata csipöje: ne is emlegessd a magyar egészségügyet mert ez vmi felháborító
Az a lényeg, hogy rendben van Kata, de hogy bízzon így az ember az orvosokban?? A farsang jó lehet, hogy föleg, hogy meg kell csinálni a jelmezt
Hastáncos biztos dögös lesz, tanult(ak), vmi koreográfiát is?Gondolom már túlvagy jópár jelmezkészítésen
Tényleg Tamáska hogy van? Jelentkezett a síelésröl?
Amúgy Kata súlyával kapcs. csak annyit, hogy a babáknak fél éves korukra kell megduplázni a születési súlyukat és Kata baba ezt lassan eléri pedig csak áprilisban lesz féléves.... Sztem tápit ne eröltessd, vannak idöszakok, amikor kisebb ütemben gyarapszik, de be fogja Ö ezt pótolni! Érdekes ahány orvos/védönö annyi vélemény, nálunk a gyümit fél éves kor elött kifejezetten tiltották, de a tápit nagyon nyomták, akinek gondja volt. Nem értem én ezt, sztem hallgass a szívedre, ez eddig mindig bevált, nem?
Tényleg nem az Erzsiéknek született meg a babája? Klári kérdezte mert benne voltak a Délmagyarban... ök azok és jól vannak?
Szereti Kata már a babakocsit?
Chrissy!
Hááát, eddig még nem szólt a Norka, de ha bejelentkezünk mi is sztem nem fog kidobni
Tényleg jóban vagyunk, jó nagyon mert abromi közel vagyunk egymáshoz
Ha megyünk kicsit késöbb tudunk odaérni, mert megyünk tücsök-zenélni Ilanggal és az 10-ig tart Érden, utána tudunk menni. Noncsi vashiánya
Tényleg ez is okozhat kiütést? És ha nem lett volna kiütés, hogy vették volna észre? Ilang is ritkán kap marhahúst, de be kell valljam mi is ritkán eszünk. Felvágottak, abból is a sonkák nagyon mennek, de nálunk is a pulyka-csire a nyerö.
Jobbulást a kisbetegnek!
Bölcsi: nem csak a gazdagréti érdekel, minden ami a környékben van. A XI. kerületben egyébként sok van, de azt végigjárni nem kevés idö, meg megvárom, hogy jobb idö legyen! Az is kérdés, hogy van-e máshol is mód, erre a 2 napos megörzésre, vagy csak ott Gazdagréten...?
Betta!
Nagymamád
Ez szörnyü!
Igazad van, a hirtelen halálnál nincs rosszabb, persze az elhunyt szempontjából az a legkíméletebb (ha lehet erre ezt a szót használni persze), az itt maradottaknak a nehezebb feldolgozni. Sajnos nem javula helyzet, csak asszisztálhatunk mellette, felette.
Ahányszor hív a Nagypapám attól rettegek mikor mondja a rosszhírt
Sajnos a kórházba nem jutok be, mert Ilangot nem vihetem be és naközben nincs aki vigyázzon rá. Este mire a párom hazaér, már nemigen mehetek.
Remélem a hétvégén meg tudjuk oldani, hogy bemehessek hozzá, amíg lehet..
Most megyek mert amint Ilangocska felébred megyünk a könyvelöhöz a világ másik végébe....
Puszi Nektek
Tündér&sebesült Ilang-baba