Sziasztok.
Mit szolnátok mondjuk a február 15-höz. Az egy szerdai nap a jövő hét utáni héten.
Csak a gyerekeket hozzátok, meg ami nekik kell.
Oxi: Te hol szültél? Biztos le van írva, csak most nem olvastam végig az előzőeket. Valami ilyesmi helyen szeretnék én is. Azt hiszem Pesten 4 olyan szülészet van, ahol újszülött intenzív is működik.
Erről jut eszembe, hogy ha adóztok és esetleg nem döntöttétek még el, hogy kinek adjátok az egy százalékot, akkor ittmost leírok egy alapítványt. Õk a Tűzoltó utcai gyerekkórház újszülött intenyív részlegének az alapítványa. Most egy új inkubátort akarnak venni. Egészen komolyan mondom, hogy az a tíz nap amit mi ott töltöttünk megdöbbentő tapasztalatokat nyújtott. Ember feletti az erejük a kedvességük és a türelmük. A szülőkkel is, de a babákkal főleg. Egész éjszaka lehet nekik telefonálni pl. hogy hogy van a baba. Megmondom őszintén, hogy biza nekem is volt olyan, hogy éjjel valami nagyon rossz érzésre ébredtem és borzasztó jó volt, hogy felhívhattam őket és magnyugtattak, hogy velem ellentétben Lacus nagyon nyugodtan alszik is egyre csak javul az állapota
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
Vérprofik, csak az anyagi helyzetők szűkös.
Szóval: Máthé Erzsi Alapítvány a koraszülöttekér
adószám: 18696901-1-13
Én megfogadtam, hogy ezentúl mindig elküldöm nekik az 1 százalékot, mert Isten ne adja, de még mis is kerülhetünk ilyen helyzetbe, és bárki a családomból.
Lányok, akkor várunk titeket a fiúkkal babástól.