Sziasztok!
Bocsika, bocsika, hogy már megint ilyen soká írok!
Elég pocsék idő van errefelé... már órák óta zuhog.
Mondjuk, legalább locsolni nem kell.
Szombaton voltunk megnézni a Rómeó és Júliát, teljesen odáig vagyok azóta is. Nagyon jó volt a szereposztás, Szinetár Dóra volt ugye a Júlia, Bereczki Zoltán meg Mercutio (nekik ugye most volt az esküvőjük), és Paris-t pedig a Homonnay Zsolt játszotta, úgyhogy elaléltam a boldogságtól, amikor bejött a színpadra.
Tényleg nagyon jól sikerült darab, nagyon jó koreográfia, show-elemek stb. Azóta megnéztem a francia előadást is DVD-n, hát, sztem nekünk jobban sikerült(már megint
). Sokkal emberközelibb a magyar, a francia nekem kissé elvont, túl sokat szenvednek benne és sztem egy-két énekes olyan, mintha vmelyik mostani "szuper fiúegyüttesből" szedték volna őket össze, meg a hangjukat sem eresztik ki igazán. Bezzeg a magyarok!
Na, nem csöpögök itt tovább, klassz volt minden, azóta egyfolytában csak jegyet keresek a Szépség és Szörnyetegre, azon belül is a Homonnay-Szinetár párosra, jó lenne találni rá vhol...
Nem is tudom, írtam-e, hogy voltam ugye dokinál az ekcémám miatt. Csináltak vérvételt. Hát, tisztára kiakadtam, mert természetesen mire vagyok allergiás? Hát a macskaszőrre ill. valami hámantigénjére vagy mire... ( Van két imádott macskám a lakásban.) Vannak különböző fokozatok, hogy mennyire vészes az allergiám, a legdurvább a szarvasmarha szőr (jó, ez megoldható, nem fogok bocikat simogatni), utána jön a macska, majd a lószőr és végül a kutyaszőr. Vagy 30-40 dolgot néztek meg, kiderült, hogy semmilyen fű, fa, gyomnövény, mogyoró, dió, gyümölcs stb. allergiám sincs, úgyhogy akár még parlagfűben is ülhetnék naphosszat, akkor sem lenne semmi bajom, de a macskaszőrre frankón kibukik az immunrendszerem. Még várom az eredményét a laktóz, tojás stb. ételeknek, ha ott még plusszban kiderül, hogy a tejtermékeket is kerülnöm kell, hát végképp neki fogok szontyolodni. Pedig az az érdekes az egészben, hogy már 3,5 éve együtt vagyok macsekokkal és csak a szülés óta jött ki ez az egész allergia dolog. Előtte semmi bajom sem volt, pedig éveken keresztül volt kutyám is. Mondjuk olvastam vmi olyasmit, hogy szülés után gyakran felszínre kerülnek az addig "lappangó" betegségek, allergiák stb. Na, nálam ez sajna előjött ugye az ekcéma formájában. Pedig eszembe sem jutott volna sosem, hogy én egyszer ekcémás leszek, dehát sajna sosem lehet tudni... Úgyhogy neki kell állnunk kiszoktatni a macsekokat, lesz kint egy faház úgyis, az lesz a külön lakásuk, lehet kapni olyan macskaajtót, amihez van egy spéci nyakörv és csak azt a macskát engedi be, amelyiken ugye az rajta van. Szóval most nézegetjük a kerti faházakat, mert szeretnénk őszre mindenképp vmi normális méretűt a kerti dolgoknak, fűnyírónak stb. is. Tényleg, a faház alá kell alapozás? Már tök jókat találtam, de ennek az alapozásos cécónak nagyon nem örülnék... de gondolom, biztos kell vmi.
Noncsa ma esett egy nagyot (már megint).
Most éppen az orrát verte be, lehúzta róla a bőrt rendesen, szegénykém nagyon sírt. Mostmár legyen vége ennek a balszerencse sorozatnak, mert elegem van, hogy állandóan lesérül vmelyikünk!
A lábam még mindig be van dagadva, fáslizom, de a krém már nem olyan jó rá sztem, meg egyébként is teljesen tönkrevágta a bőrömet, szóval tényleg szeretném már letudni ezt az egészet. Bosszant, hogy nem jó még mindig a bokám.
Zsuzsi, a te csuklód hogy van?
Sajnálom, hogy nem jött be annyira az úszás Mírának, azért a 30 fokos víz sztem sem túl meleg.
Alkalmanként kell fizetni, vagy bérlet van? Jó, hogy a bőre is jól viselte a vizet!
Képet pedig nyugodtan feltehetsz ide is, ahogy Míra rácsodálkozik a kezében lévő játékokra.
Kerti játékok: innen van a Sóskúti útról, van itt vmi Fajátékbolt, asszem ACER Kft. néven futnak. Fa játékok, EU szavány, szóval teljesen okésak. Noncsinak nagyon tetszik, imád csúszdázni, hintázni. Utóbbit én is gyakran birtokba veszem.
Milyen kenőcsöt használsz a csuklódra?
Esküvőtök hol volt?
Réka, hogy vagytok? Örülök, hogy Máté túl van a barikon, meg az is nagyon jó hír, hogy Mira nem kapta el! Szörcsögés?
Bölcsiről még mindig nem lehet semmit sem tudni? Vagy esetleg egy nyamvadt játszótérről? Mikor lesz már itt a közelben vmi???
Jó, tényleg szépen megcsinálták az önkormányzati épületet, de azért jó lenne, ha történnének más "építő" dolgok is. Megjelent már az új Tárnokhír? Mostanság nem jutok el a helyi shop-ba, nem vagyok vmi naprakész nagyközségünket illetően.
Na, most jó sokat írtam.
Szép estét mindenkinek!
sziasztok:Ch.
pusza:Ch.