Sziasztok! Sajna korai volt az örömöm, Gellért kicsit visszaesett, lehet, hogy egész héten nem megy oviba
Holnap úgyis megyünk dokinénihez, mérni Jankát, megkérdezem, lát-e valami kórt még Gellérten.
Szerintem, bár nálunk fordítva van, szerencsésebb, ha az első bébi lány, és utána jön öcsi, mert a kislányok jobban veszik a lapot a kistesó kapcsán, anyai érzelmek, miegymás. Meg általában, úgy látom, egy kislánnyal sokkal könnyebb. Vagy csak nálunk van ez így? Evetke, nektek bejött az ideálom?
A koncerten voltak szaladgálós gyerekek is, Bence is jöhetne, ez belefér bőven. (Ti meg pláne, Evetke.) Gellért is izgága, de ott feszülten figyelt. Ő mondjuk jól ismeri ezeket a dalokat, és nagyon szereti is, ezért örült nagyon, hogy élőben hallja. De már tavaly is voltunk, és 2,5 évesen is nagyon élvezte.
Modem kapcsán valóban úgy van, ahogy Tigri írta, így inkább nem chatelek meg ICQ-zok. Az internethozzáférés egyébként ingyenes nekünk is, csak a telefonért kell fizetni, de az épp elég.
Tigri, még egyszer nagy köszi a jegyért, sok időt is megspóroltam vele! Bizony, tömeg volt, még déltájban is, amikor én mentem. Most az volt a szerencsém, hogy határozott céllal mentem, más dolgokat nem böngésztem, így sikerült végigjárni, és találtam is azt, amit kerestem. Csak azért voltam ilyen előrelátó (Karácsonyig), mert Gellért már a névnapjára határozottan kért "Duplo autót beleültethető bácsival", de jelenleg ilyen újban nincs, csak egy béna kis versenyautó, 1200 körül. Azt meg kell, hogy mondjam, hogy a börzén sem volt sokkal olcsóbb! 2 autót, 1 utánfutót, 1 csónakot és 3 bácsit vettem összesen 3 ezerért, meg 4 diafilmet 500/db áron, nem semmi. A ruhákból ki lehetett volna fogni jó áron jó darabokat, de vagy úgy kell menni, hogy az embernek semmije nincs, és mindent megvesz, amit meglát, vagy nagyon célirányosan keresve valamit. Overált tavaly meg előtte 1000-ért vettem ott Gellértnek, szóval ki lehet fogni jókat. Csak már annyira túlnőtte magát az egész, hogy lehetetlen áttekinteni, inkább a szerencsén múlik, hogy ki mit talál meg.
Tigri, én is megnéztem a képeiteket, nagyon izgi! Azért mázli, hogy így megmutatta magát Alexa, sok baba abszolút nem fordul oda az UH alatt. Azért ami igazán szuper, az az, hogy befordult! Amúgy a SOTE1-en (ott szültem az elsőt) már mindenkinek alapszolgáltatás a 3D UH, tök olcsón videóra is veszik, egyik barátnőm mesélte, aki kitartott az intézmény mellett. (Én ezzel együtt sem választanám újra, azt hiszem.) Minő igazságtalanság.
Ma egyébként rémesen fárasztó napom volt, G ugyebár itthon van, Janka nem tudott egész nap aludni tőle, ráadásul Bálint csak este 8 körül jött haza, teljesen kiakadtam. Amit nagyon nehezen viselek, az az esti fürdetés és fektetés egyedül. Lehetetlen 1xre szoptatni és fürdetni
Na, most megint jó sokat írtam, megyek is. pussz, Klára (túl sok volt a fancsali, ideteszek ilyet is
)