Új privát üzeneted érkezett!

------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:27-kor.
szonce82

van egy kis gáz!!!!!!!!!!ááááááááááá

Nelli baba elaludt az ölemben, most tettem be az ágyikójába... :oops: :oops: :oops: :oops:
már gyanúsan piros volt a szeme, igy kicsit lecsüccsentem vele a kanapéra, és beborult az ölemben!!!!!!!!

Kép
KépKép
gombocka79

még mindig alszik.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy bánom, hogy nem tudtam veletek menni. azt hittem, hogy csak egy ártatlan kis szundikálás lesz csak. erre még mindig nyomja. de asszem fenékbebillentem ha este kukorékolni fog :D :D :D :D :D :D :D :D
Ha holnap is ezt csinálja, akkor így ágyastól megyek le hozzátok. :D :D :D :D :D rákötözöm a szánkóra, és úgy húzom.

Kép
KépKép
gombocka79

Gombocka: szerinted mennyit fogunk még együtt sétálni??? :lol: :lol: :lol:
nagyon gáz ez a hó lehet mi holnap kihagyjuk a sétát :?
ja, és örülj, h Nelli ilyen jó alvó :wink:
Szonce, Charlott: jó volt megismerni Titeket :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Melcsi, Szonce: örültem, én is hogy, megismerkedhettünk és sétálhattunk egyet az akadályokkal teli békási utcákon. :-)
Gombócka: remélem legközelebb Titeket is megnézhetlek. :wink:

KépKép
charlott

Lányok: igen, az jó volt, hogy ekkorát aludt a Nelli, ugyanis 17:30-kor kelt fel! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
de olyan rossz volt, hogy megbeszéltük, még egyeztettem is veletek, erre ez a kis ludmilla meg bealudt az ölemben, ahogy leültem vele. kellett nekem ringatni... ááááááááááááááááááááááááááááá

Kép
KépKép
gombocka79

Gombocka: azt ne mondd, h már alszik Csajszid :lol: :lol: (értem 20:15kor)

babusok
Budapest

szerintem ilyen tuti lesz, h vkinek közbejön vmi, babó elalszik, nagylift nem müködik stbstb :wink: ez nem baj, van ilyen :wink: és ugye nem 100%ban ugyanaz a napi ritmusunk sem :wink:
bizti könnyebb is lesz majd tavasszal-nyáron amikor itt a jó idö :P :lol: :D :)

babusok
Budapest

Jó reggelt!
Ma kicsit korábban keltünk, de szerencsére nem vészes csak 6:45 :lol: emlékszem régebben 5-5.30 volt a rekord, mostanság 7-7.15ig is bírják, következö lépés, h nem kelnek fel egyéltalán remééélem, persze most is vagy 4-5x keltek :? sztem meleg is van azért isznak annyit éjjel, ez nagyon rossz a panelban, hiába megy a párásító meleg van...na sebaj :wink:

babusok
Budapest

-------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:27-kor.
szonce82

Szonce: a Ti házatokban van nagylift? És kell lépcsözni? (nem tom Ti melyik típusban laktok :lol: :lol: )

babusok
Budapest

-----------------
szonce82

szupiii

babusok
Budapest

Szonce: szülinapi készülödéssel hogy álltok? torta? ajándék?

babusok
Budapest

---------------
szonce82

Jó reggelt Csajszik!

igen, tavasszal már biztosan jobb lesz, mert végre nem kell szibériai ruhába öltöztetni a gyerkőcöket, és ki lehet költözni egy pléddel a szabadba.
Szonce: a dunapartot is megnézném. sétáltam már arrafelé, de annyira le még nem mentünk, hogy a vízközelben legyünk, nem is tudom hol kell lemenni :oops: :oops: :oops: :oops:
én nagyon keresgettem babuliknak való szülinapi csokitorta receptet, és szerencsére találtam egyet. ami olyan hogy tej és tojás nélküli. az a furcsa, hogy azt beszéltük pont a férjemmel, hogy ahhoz képest, hogy ezek az alapanyagok nem kellenek bele, naaaaaaaaaaaagyoooooooooooooon finom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Babusok: nálunk nincs kec-mec, 21-kor letesszük az ágyikóba a Nellit, kicsit még nézeget minket, elköszönünk tőle majd kijövünk a szobából. kb. 10 perc múlva benézek hozzá, elrendezem hogy normálisan feküdjön (egyszer úgy aludt el, hogy a lábait feltette a rácsra és a sarokban feküdt), és betakarom.

Kép
KépKép
gombocka79

szülinap nálunk 3 napig tartott :lol: :lol: 1. nap apósék jöttek 2. nap nagyik és apum 3. nap (az volt a dátum szerinti igazi) négyesben :lol: :lol: :lol:
torta volt bababarát répatorta 1 db ezt anyum sütötte meg csokitorta amit rendeltünk 2 db kicsi fajta nevekkel meg gyertyával persze a krémet megkóstolták és nagyon ízlett is egy picit azért ehettek :lol: :lol: ajándékot 1et kaptak egy chicco játékasztalt, nagyon szeretik, mostanság ugyan lekerült a lába, mert mindig felmásztak rá és próbáltak leesni, de láb nélkül is jó, most is azzal játszottak, ja meg ln csináltam nekik 1-1 pólót a nevükkel, azt el is raktam, kicsit csokifoltos maradt, de így jó, majd látják mekkorák voltak és milyen szépen ettek :lol: :lol: ja meg nagyiktól kaptak 1-1 babát, azokat is szeretik

babusok
Budapest

http://bolthely.hu/babyshop/id/01083_Ch ... atekasztal
de mi fele ennyiért vettük az intersparban :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Kép baba

babusok
Budapest

babusok: a póló az nagyon jó ötlet, én is azért akarok csokitortát, hogy szétcsaphassa a lapát tenyereivel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a pólót hol csináltad/csináltattad?
Nálunk is több napos lesz, mert az egyik nagyszülői banda Esztergomban van, a másik meg Kaposváron, mi meg itt. és a gyerek szülinapja apja névnapján van pont...

Kép
KépKép
gombocka79

a csobánka téri cukrászda vajon milyen csokitortát csinál? finom lehet?
a baba aranyos, és nagyon jóóóóó a játékasztal.

Kép
KépKép
gombocka79

Gombocka: sima osanos póló, barátunk nyomtatott neveket meg feliratot és rávasaltam :lol:
itt csak nagy 8-12 szeletes torta van ez pedig 4 szeletes volt így a 2 került annyiba mint itt a nagy, fóti ambrosia cukiban gyártmányolták
de le kell itt csekkolni kell enni 1 szweletet :lol: :lol:
iwiwen vannak fotók ha rajta vagytok jelöljetek be, aki szeretné elküldöm a nevem priviben :wink:

babusok
Budapest

babusok
Budapest

küldd, és akkor talán visszajelöllek,l hogy ismerlek :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép
gombocka79

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:28-kor.
szonce82

Ha elkülditek a neveteket, én is megnézném a képeket.
szonce82

csokitorta:

N /15 dkg cukor (lehet barna is)
SZ /25 dkg liszt (ehhez teljes kiőrlésűt vettem)
SZ/ 1/2 csomag sütőpor
SZ/ 1 teáskanál szódabikarbóna
SZ/ 4-5 evőkanál (macskás) kakaó, nem a cukrozott
N / 2,5 dl víz
N/ 2 teáskanál ecet!!!!!!!!! ez minek? én pikkeltem rá, és kihagytam :oops: :oops: :oops: :oops:
N / 1,2 dl olaj (én oloívaolajjal csináltam)
N / pici vaniliáscukor
SZ/ 1 teáskanál fahéj
külön tálban összekevered a száraz és a nedves alapanmyagokat, majd az egészet összekevered. ha nem gond, akkor megjelölem az alapanyoagokat, hogy melyik talán hova tartozna... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
sütés: légkeveréssel 160 fokon elég szerintem 20 perc is, de célszerű tűpróba is, anélkül talán 30 perc kellene.

Kép
KépKép
gombocka79

Köszi!
szonce82

olyan piskótás lesz, de ahhot képest hogy mik a hozávalók, szerintem finom....

Kép
KépKép
gombocka79

Megy a jóbarátok :)
szonce82

Gombocka: bejelöltelek :wink: tök jók a képek, még nem értem a végére :lol:
Szonce: írtam privit :wink:
nagyon szép ez a torta, mikor volt a keresztelö?
ééés alszanak :wink:

babusok
Budapest

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:31-kor.
szonce82

Szonce: tök jók a képek!

babusok
Budapest

Jujj, megkukkantottam a képeiteket is... cukikák!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép
gombocka79

Már megint esik a hó :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

babusok
Budapest

-------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:32-kor.
szonce82

nem igaz!!!! soha nem fogunk tudni kijutni a gyerkőcökkel! mellesleg ófalut nem látom, akkora a hó :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
KépKép
gombocka79

Szonce: lehet, hogy nincs is árus a piacon. amikor még nem volt hó, hanem csak hideg akkor ki mentem a piacra, és nem voltak árusok. egy darab volt, és megkérdeztem tőle, hogy mi az oka, akkor mondta, hogy a fagy, hideg miatt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [/i]

Kép
KépKép
gombocka79

Charlott: ma még nem voltál :cry:

babusok
Budapest

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:32-kor.
szonce82

Sziasztok!

Vagyogatok, de reggel gyantázással kezdtem - a pénteki doki konzultáció miatt is -, de ez a művelet egyre nehezebb. Nagy a pocim és ezért a lényeges részeket (belső comb, női részek) nem látom, nem férek hozzá. :roll: Nem elég, hogy 2 órám ráment erre az egészre és a fele rajtam maradt, de úgy elfáradtam, hogy csak fekvésre vágytam. Szerintem jövő hónaptól kozemtikusra bízom ezt a kellemes műveletet. :evil:
Ti hogyan szabadultatok meg a nyavalyás szőrőktől?

Egyébként én is szeretnék mindannyiotokat bejelölni a wiwen!!! Gombockát már láttam! :wink:

KépKép
charlott

-----
szonce82

Szonce: szerencsés vagy!!! :-) Az én férjem biztosan nem fog lecsupaszítani. De lehet, hogy azért bepróbálkozom.

Köszi az elérhetőségedet, be is jelöltelek! :lol: Aranyosak vagytok a képeken.

KépKép
charlott

Charlott: hiányzás elfogadva :lol: nálunk is Apa segített :lol: :lol:
és bejelöltelek :wink:
Szonce: köszönjük dicsit :wink:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Ezt a szép, napos reggelt....mindennap kezdőthetne így! :)

Babusok: visszacsekkoltalak! Édik vagytok Ti is! (és milyen nagyok már az inkubátórban a lányok, nem is voltak odavalók! :wink: )
Láttam, hogy GyH dolgoztál, ez milyen iskola, speciális képességgel rendelkezők tanulhatnak ott?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.02.04 08:46-kor.

KépKép
charlott

Jó reggelt!
Charlott: köszi :wink: én is megnéztem a képeket, szupi helyeken jártatok! Ezek nászutas képek vagy csak úgy?

babusok
Budapest

Sulim szuper, imádom :lol: majd mesélek személyesen :wink:

babusok
Budapest

----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:33-kor.
szonce82

Szonce: mi folyamatosan kelünk 4-5x :lol: :lol: mi meg vizezünk, képesek egy éjjel 1.5-2dl vizet beszlupizni, aztán alszanak is :lol: sztem meleg is van, pedig megy a párásító, de ablakot ugye nem nyitok rájuk így patthelyzett van :?
és régebben végigaludta Ádám éjszakát?

babusok
Budapest

Charlott: köszi :wink:

babusok
Budapest

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?