Új privát üzeneted érkezett!

Enikő :) Nekünk van egy 24-es Killefeet sötétbarna bélelt bakancsunk - Kristóf tavaly télen ezt hordta, szép állapotban van sztem és egy 23-as sötétkék-barna tépőzáras tavaszi-őszi Siesta cipőnk, de ehhez most még hideg van. Ha esetleg érdekel vmelyik, írj és dobok képet róla.

Hefe :) Én is nagyon sok szeretettel gratulálok a kisfiadhoz! :D :D :D

KépKép

KépKép
timika

Timi: Érdekel, naná, belső talphossz, kép és ár :)
köszi, jöhet privibe is ;)
pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő :) Írtam privit.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulát! :)

Van 2 bontatlan doboz MILUPA Aptamil HA prev 0+ hipoallergén, anyatej-helyettesítő tápszerünk, a klinikáról úgy küldtek haza, hogy pótlást igényel Dávid, pár nap múlva kiváltottam, mert Dorottya is szopizott és féltem, hogy nem jut Dávidnak elég tej, butaság volt!!! :D :D :D (3 hetesen majd 1 kilót hízott csak anyatejjel!) Szavatossága 2010 márciusig jó. Ha valakit érdekel, szóljon!

Kép

KépKépKépKép
hefe

Tápszeres fém doboz (400g-os) müa. tetővel van most 2 üres, de lesz még:) Kell valakinek?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: nekem kell, én dobozmániás vagyok! Mennyiért adod? Ingyen nem kell!!! :lol:

Aki mosható pelust használ vagy ilyen elvetemült gondolatok jának a fejében :lol: , annak a figyelmébe ajánlom a kimaradt eldobható papírbetétjeinket.
Van ilyenem egy csomag (bontatlan, 200 db):
http://www.babanatura.hu/termek.php?id=7

Meg ilyen is, 3 csomag (3x50 darab), ez kicsit vastagabb fajta, a mosást is kibírja, így 2x is lehet használni, és törlőkendőnek is jó:
http://www.babanatura.hu/termek.php?id=44

Ezeken az oldalakon egyébként elég sokat olvashattok a mosható pelusokról.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! ingyen, természetesen!! Nekünk ugyis másfél hetente kiürül egy doboz, csak segitesz ha nem nekem kell tárolnom:) Eddig el tudtam passzolni, most már a család nem kéri. De tárolásra szerintem is nagyon jó, kidobni sajnálnám. Egyelöre 2db van, hány kellene? Összevárod a többet v. küldjem el már a 2-t a férjemhez?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali!

Eladó fisher price sütifalónk és szintén fisher price csiga.Van egy elefanten bélelt bakancsunk 20 -21 jó állapotban alig használta Norbika.Akit érdekel privizzen rám.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
A légzésfigyelőnk elkelt.

Van egy 1x kipróbált Solac gőztisztítónk (gőpingvin), ha érdekel valakit, teszek fotót is. Jó szerkezet, de kaptunk egy nagyobb gőzsárkányt, ezért eladó. :wink:

Eladó babakocsik: CAM Apollo, CAM Trolley tesókocsi, van Bébé Confort pihenőszékünk, és minden egyéb más itt:

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=4873305

Sokmindent odaadnék olcsóbban is, csak nincs kedvem ingyen csomagolgatni. :wink:

Háromrétegű Mothercare úszópelus kiscsajoknak 74-80 méretben, Dóri tuti kinövi nyárra :(
Kép

Akit bármi érdekel, e-mail-t írjon inkább privi helyett! Köszi!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!
nem tudom az email cimed. :wink:
Engem érdekelne ez az úszópelus. ez hogy működik? Mert mi eddig eldobhatosat használtunk. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen!
Van még Bartos Erika könyved?

Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Úszópelus nálam is eladó két fiús egyik 74-80 a másik pedig 86 -92 méretű és van még csajos fürdőrucink kétrészes és egy csajos úszópelus mothercare

Kép
Kép
zitacicu2

Kinga! Igen van még könyv, és lesz is nemsokára még. Van a Nagycsalád lettünk 1db és lesz még az Irány az iskola 1950Ft (több darab lesz), Mondalak 2050Ft, (2db lesz), Családi fészek (1 db) 2050Ft (már drágábban tudom én is venni). Ovinak intéztem ide nálunk, de majd akkor kérek még nekik, ha valamelyik Neked kellene.

Kép

Kép

Karmen
karmen

AT Zita: dehogynem tudod, kattints a vonalzóm alatt az email gombocskára és hopp, már meg is jelenik! :wink:
Egyébként itt van:

http://www.teszvesz.hu/item565002962_mo ... 74_80.html

Off: Az eldobható úszópelusra nagyon haragszom, olyan felesleges, hogy csak na. :evil: Az összes eldobottat annak a háza mögé kéne elhelyezni kerítésen belül, aki kitalálta. :twisted:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Van egy vadiúj Rider szandink, kisebb, mint a számozás, ezért Marcsira nem lesz már jó. 24-25-ös.
:evil:

Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!
Nekem kéne ez az uszópelus akkor. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

ATZita: oké, légyszi írj egy email-t, hogy mikor tudsz jönni érte, leveszem a teszveszről.

Mindenkinek, akit érdekel bármi motyónk: légyszi írjatok e-mail-t, vagy ha ez nem megy, privit, mert nem mindig nézek be ide!!! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép
Kép
Kép

az úszópelusról a képek

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zitacicu: Húúúúú, de dögös ez a fürdőruci! :) Mekkora méret? Az is 86/92-es? A szoknyácska alatt van bugyikája is? Mennyiért adod? Jöhet privibe is. Köszi :D

KépKépKépKép
hefe

Hefe!

Hány kg a csajszid?Írtam privit

Kép
Kép
zitacicu2

Ja, előbb olvastam a privit! :) 12 kilós kb.

KépKépKépKép
hefe

Csibe 14 kg volt amikor használta de ha a pocakja beleférne még ráadnám idén, :lol: Most kb 15.5 kg

Kép
Kép
zitacicu2

Akkor biztosan jó lesz rá, így kérnénk a fürdőrucit. Majd priviben megértekezzük, hogy hol tudjuk lebonyolítani az üzletet és mikor (utóbbi lesz a komplikáltabb!) :) !

KépKépKépKép
hefe

Úgy látszik, vizuális típus az erre járók nagy része, arra csaptok le, amiről kép van, hiába linkelem be a teszveszes oldalakat... :lol: :lol: csak hát azt a rengeteget nem tenném be ide egyesével... na de majd egyet-egyet véletlenszerűen! :)

Bugyik, 92-98 (Adams, 18-24 hó, nagyobb ennél szerintem, legalábbis tovább jó), 1000 Ft /5 db (2 csomag van)
Kép

Alsónacik, 92-98 (George, 2-3 év), 2200/7 db
Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hefe!
Mobilis vagyok mostanában szóval ha megmondod hová elviszem,persze Szegeden belül :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu: OK, megírom a címem privibe, nagyon köszi! :)

Norus: Már csak legfeljebb 1 csomag van belőle! :) :wink: Remélem megkaptad a privimet! :D

KépKépKépKép
hefe

Karmen!
Szeretném a Nagycsalád lettünk és a Családi fészek című könyveket.
Majd szólsz ha lesz még? Konkrétan a Kistestvér érkezik érdekelne még.
Mikor jössz Szegedre?

Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!Én is szeretnék csatlakozni!
Van egy doboz Azalia fogamzásgátlóm bontatlan!Ha valakit érdekel irjon4Szoptatás alatt szedhető,nekem sajnos feleslegessé vált!Illetve van egy Medela Harmony mellszívom keveset használt! Még garanciás!

Kép
mné zsuzsi

Kinga! Irok privit.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tápszerek elkeltek! :)

Van egy csomó dögös, csajos holmink is, amiket Doró kinőtt, 2 éves korig, majd rakok képet róluk.

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!Vannak a Vaterán termékeim ha esetleg valakit érdekel valami írjon privit és leveszem!Megegyezünk!http://www.vatera.hu/eldobhato_bugyi_tena_130186540.html

Kép
mné zsuzsi

Delikát8 vonalkódot keresek. (még mindig :lol: ) Hátha az újak tudnak segíteni :D

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Ha lesz szólok :wink: Nem olyan régen volt, de nem tudtam, hogy gyűjtöd :D

Van egy csomó Libero nyuszim, lehet velük valamit kezdeni?

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek olcsón járássegítője eladó? Előre is köszönöm! Légyszi privit írjatok ha van, mert nem tudok sűrűn itt lenni és vissza nézni az írásotokat, a privit meg tutira megkapom!Sziasztok

Kép
skoperdane

Anikó! Köszi, egész évben gyüjtöm, Orsinak ez jo pont az oviban, tudod (ill. majd megtudod :lol: ) hogy van ez.
Nyuszit már csak annak váltják be, akinek még akkor küldték ki az ajánlatot amikor az volt érvényben, nyáron áttértek a vonalkódra aztán.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Van esetleg valakinek kompja eladó mamabarát áron?Ha van akkor engem érdekelne!Küldjetek róla képet meg árat!zsuzsibeci@t-online.hu

Kép
mné zsuzsi

Karmen!
Oké, ha lesz mindenképpen szólok :wink:
Igen, én is így hallottam, akinek még van kérdőíve a nyuszikhoz annak kiküldik, de már csak a vonalkódot fogadják el.
(azt pedig én gyűjtöm :D )
Ha kell valakinek Libero nyuszi szívesen odaadom.

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok,
ez a Brevi járókánk (Circus), használtuk, de nagyon szép állapotban van :D

Leírása:
Kapaszkodó: 4 db
Összecsukása: félbe hajtható
Kezelése: nedves, tisztítószeres ruhával
Szélesség (cm): 79
Hosszúság (cm): 125
Magasság (cm): 79
Kép Kép Kép

Anikó
Kép
zsivicz

Ilyen elektromos sterilizálónk van (Avent Express).
Kitűnő állapotban van. 6 cumisüveget lehet vele egyszerre sterilizálni, kb. 8 perc alatt, minden Avent tipusú (de más is belefér) eszközt csírátalanít vegyi anyagok nélkül.
Dobozban, kezelési útmutatóval együtt
Kép

Anikó
Kép
zsivicz

Megint én :D
Új készülék még garanciás, Philips AVENT Párásító SCH580.
Leírás:
Egyedülálló ultrahangos technológia, kifinomult ventillációs rendszer, szabályozható párologtatás, rendkívül csendes működés, Klíma center: a levegő nedvességtartalmának és a szoba hőmérsékletének mérése, automatikus kikapcsolás.
Kép

Anikó
Kép
zsivicz

Mné Zsuzsi!
Nekünk pár hónap múlva lesz eladó bébikompuk, de még most használjuk.Csak Szandi használta, Márk félt benne.
Saját részre kell? Mert akkor még ugyis ráértek vele.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szia!
Igen saját részre!Tudsz képet feltenni?

Kép
mné zsuzsi

Mné Zsuzsi!
Holnap megpróbálok képet tenni.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsivicz! Ma kaptam 2 csomag Liberot, a kódot elküldöm neked, ha megirod priviben hogy mi a cimed.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Írtam privit :lol: köszönöm

Anikó
Kép
zsivicz

Zsivicz!
A párásító és a járóka árára lennék kiváncsi. Megírod?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek!
Írtam privit :D

Mindenki :lol:
Ez a Retrus babakocsi ami eladó.
Ülőrésze vízszintesig több fokozatba dönthető.
2 lábzsák van hozzá,mely patenttal, cipzárral rögzíthető.
Levehető a karfája. A teteje kupolás és zsebes.
A lábtartó 2 fokozatba állítható.
Alul nagy textil bevásárló kosár van.
Huzata pamut és poliészter,váza acél.A kerekek fékezhetőek.
A tolókar két irányba tolható.Nagyon jó minden terepen,mert a 4 nagyméretű, levehető kereke és a váz rugózása miatt minden kibír.
Szúnyogháló van hozzá.

Kép Kép

Anikó
Kép
zsivicz

Ez a Baby Control Légzésfigyelő BC-230
Ezt ajándékba kaptuk, de ugyan ilyen már akkor volt, így ez teljesen új, garanciás. Akit érdekel szóljon megegyezünk :lol:

Leírása:
Ajánlott matracvastagság: 3-12 cm (kókuszmatrac esetén is)
Állítható érzékenység: Digitálisan 9 fokozatban
Elemgyengeség kijelzés
Extra: digitális mozgásintenzitás kijelzés, esemény memória,
Jelzés: akkusztikusan és vizuálisan is
Működést jelző fénnyel
Tartalma: BC-104 vezérlőegység, 3 db BC-101 érzékelőlap, toldó a harmadik lap bekötéséhez, 2 db ceruzaelem, DVD ismertetőfilm
Kép

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok!

Eladásra kínálom a következő kiscipőket:
Használt de jó állapotú bőr, béleletlen Falcon "első lépés" kiscipő, 19-es méretű Kép Falcon kiscipő

Használt, megkímélt állapotú béleletlen bőr Siesta 23-as bakancs Kép Siesta kiscipő

Asso 19-es tépőzáras, béleletlen unisex bőr bakancs, jó állapotban Kép Asso cipő

Kokitti
Kép
kokitti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?