Sziasztok!
Reni: Igen, jó természetü,a végtelen nyugalmat az apjától örökölte, habár Ö kicsinak volt égedelem nagynak nyugis én forditva
Most kapott jó sok Dologelt az inyére meg tegnap este alváshoz Nurofent-nem is kelt fel éjjel sirva, azaz elötte se kelt del csak rengetegszer fájdalmasan felsirt
Érdekes, az eddigi 16 fog ennyire nem viselte meg, egyik sem,csak úgy kibújtak nagyjából.
Nagyon jó ötlet a futóbringa, nagyon edzi az egyensúlyérzéket! Vaterán lehet, h olcsóbabn hozzá jutsz, ha majd kell vissza a kerék erre, de nagyon klasszul megoldottad!
Elsö alkalom ingyenes a progikon, szerintem csak bérlet van de lehet,h van egyszeri belépö is.Mi csütörtökön újra nekifutunk:)
Mi aztán lekéstük a buszt, a következö 20 percre rá követi, addig rohangáltunk egy édes kiscicával a füves részen a házak között (ltp), barátkoztunk nénikkle-bácsikkal, virágot simoggatunk atán vissza mentünk a buszhoz, vártunk egy darabig, várt ott már két 2 gyerekes csajszi, megkérdeztem, nem e ment el a buszunk, mondták,h nem itt álnak és nem jött még...Tehát jó 10 percel elöbb elment hamarabb..Ja és ez végállomás............Bkv...
Na aztán inkább elmentünk játszózni, találtunk egy naon klasszat,persze nem volt nálunk semmi homokozós játék, egy anyukától megkérdeztem,h játszhat e azzal ami ott van, mondta,h az nem az övék, de ö ad szivesen.
Kicsit homokozott, aztán pedig megrohamozta a 10 éveskenek való mászókát (pedig itt van kicsiknek is, de neki mindig a nagy kell), aztán meglátott egy kisfiút akinél tüzoltóautó volt....................
El akarta kérni, de a kissác nem adta, Fanni kiabált ,h Tüzoltó Sam, kisfiú rohant elöle, Ö utána, harc hegyek, 10 másodpercenként szétszedtük öket, egyik sem engedett, de közben kiderük,t h egy ismerös anyuka kisfia, egy babatalin (topictali) már találkoztunk, habár nem beszéltünk sokat sajna akkor se, most is inkább indultam vele haza mert már ugyse akart volna mással játszani.
Megbeszéltük a kisfiúval meg Fannival is,h mi is hozunk máskor tüzoltós autót és akkor együtt játszanak
Fél1- aludt,1 órát (nem birja a frontot, tegnap 3 órát aludt du.), most udvarozunk,stb.
Holnap ha jó idö lesz akkor állatkertbe megyünk a kis barijával és az anyujával szülinap alkalmából, ha már apa nincs itthon, buli meg majd hétvégén lesz csak.
meg agyon fogom puszilgatni, kiindulva a tavalyi szülinapból
Csilla: Nagyon csini vagyol !
Örülök,h volt segitséged és ,hogy jól viselitek a babucikkal ezt az idöt!