Sziasztok!
Márk jobban van. Kapja az AB. Remélem egy időre le fogjuk tudni a náthát, mert már nagyon szeretnénk játszóházba menni.
Lányok!
Viszi még valaki játszóházba a bébijét?
Helga
Ezt neked küldöm.++++++++++++++++++++++ energia, remélem segít a bebabázódásba! Bár apával lehet, hogy többre mennél.
Sztem, most csak a gyerekek nőnek, mi nem változunk semmit. Így aztán, Te sem öregszel!
Klauszka
Én is adtam homeós szert a Márknak, de egy idő után sajna nem használt neki.
Anno én is foglalkoztam a gondolattal, hogy fogom vinni Márkot csecsemőúszásra. Két okból nem tettem. Az egyik, hogy szeptemberi és féltettem a megfázástól, mivel pont tél közepén kezdhettük volna el. A másik, hogy az úszásoktatók nem javasolják, mert utána már nagyon nehezen lehet megtanítani a normális úszásra. Szerencsére Márknak így sincs problémája a vízzel. Sőt nagyon imádja.
Na igen, lehet, hogy jó ötlet, nem alvásidőben úszni vinni Elzát.
Márknak sárga úszógatyája volt nyáron, amikor a Balatonra jártunk vele. Húúúúúú, sajnálom, hogy nem készült róla kép, de nagyon csábos volt.
Gabcsi
Itt van egy honlap a babaúszásról.
www.babauszas.hu
Gondolom nálatok is van ilyen lehetőség.
Csilla
Toncsi egyébként jó kedvű, mosolyog, gagyog? Vagy ezekkel is problémátok van azon kívül, hogy nem hízik? Ne aggódj feleslegesen.
Gratula az első fogakhoz.
Apa nem szidott meg nagyon. Azt hiszem, Te többet nem nagytakaríthatsz az emeleten egyedül.
Sziasztok
Szilvi
ui: minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánok!