Sziasztok csajok
!
Köszi hogy hiányoltatok, és sorry hogy nem jöttem előbb, de ki vagyok készülve ettől a kánikulától. Mendi nem alszik jól se nappal se éjjel, így nem is igen van lehetőségem kikapcsolódni
.
Nyaralással pechünk volt, az idő miatt, de mi valahogy mindig így járunk. Bezzeg már vasárnap főttünk a kocsiban, még jó hogy a csajszi egyből bealudt, így bekapcsolhattuk a klímát, nem kellett aszalódni
.
Sajna strandra nem jutottunk el, mert mire Mendi felkelt, mindig esett az eső, vagy olyan hideg volt, hogy inkább "otthon" maradtunk. Egyszer jutottunk le a Tisza-tóhoz. Mendinek tetszett volna, de hideg volt a víz
. Szóval nem volt valami jó nyaralás. Ráadásul nem voltunk elegen a szálláson, így majdnem duplaannyit kellett fizetnünk mint terveztük. Szóval a pénz is elment rá feleslegesen. Most nem tudom miből vesszük meg a bébinek a cuccokat.. Miért van az hogy nálunk mindig van valami probléma??
Kata!
Mivel ijesztett meg a Habony? Én most megyek hozzá délután. Kíváncsi vagyok mit mond, meddig húzom még..
Nem vagyok benne biztos, de én úgy tudom hogy lehet szülésznőt fogadni! Mert már többen mondták itt az ismeretségemben, hogy fogadtak szülésznőt, és frissek mert mindkét csak kb. akkorra van kiírva mint én. De majd megkérdezem a szülésfelkészítőn, tudjátok, jövőhét csütörtökön lesz 15:00-kor. Jöttök csajszik?
Meg megint lesz anyatejes világnap szintén azon a délutánon asszem a polg.hiv.ban. Arról hallottatok?
Én pont most adtam el a hordozónkat. Megjártam vele, mert kölcsönadtam valakinek és szétszaggatták a huzatját, de ezenkívül semmi baja sincs, viszont így nem akarták 5-nél többért megvenni. Én meg anno 20-on felül vettem, mert nem noname, hanem egy Cosco gyerekülés. Most vennem kell egy Graco-t a babakocsinkhoz. MIkor a kocsit vettük, már nem akartunk hordozót is venni hozzá, mert akkor még 49-ért adták, és a kocsi is igen drága volt, most viszont már "csak" 30ezer, és ha meglesz, akkor könnyebben el tudom majd később adni a kocsit és a hordozót egyben. Csak sietnem kell, hogy legyen még olyan színben, meg hát hogy addig ne szüljek meg..
Mica!
Biztos olvastad hogy én is ügyeletesnél szültem a lányomat, nekem semmi rossz emlékem nem volt emiatt. Biztos hogy ugyanúgy oda kell figyelnie a dokinak ha fogadott orvos ha nem! Ha neked -sem- fontos hogy ott lihegjen a nyakadban egy ismerős doki, akkor szerintem maradj a dokinőnél. Anno én is ezért döntöttem úgy hogy nem fogadok mást. Nem akarok oltári baromságot mondani, de lehet hogy pont a dokinőd férjénél akartam szülni, a Bihari-Tóth Györgynél. Asszem ez a pontos neve. Persze én is csak hallottam hogy talán férj és feleség, remélem nem írtam hülyeséget
.
Momo!
Irigykedem hogy ilyen jó időt fogtatok ki a nyaralásra! Használjátok ki!!
Neked mekkora a pocid? Már úgy értem hogy körfogatra
?
Hála az égnek engem elkerül a lábdagadás. MEndivel sem volt, most sem, pedig akkor is és most is napi 4-5 liter folyadékot iszom. Védőnő javaslata ellenére, ő ugyanis azt mondta egy liternél ne igyak többet, mert hogy sokat híztam.. Pedig szerintem az ásványvíz nem hízlal.. se az energiaszegény üdcsi.
Heppi!
Megkaptad az órádat? Szegény férjedre jól ráijesztettem, igaz?
Megmutattam a kocsi képeit a kismaminak, de nekik nem kellene a hordozó, mert azt már vettek. Meg az ura azt szeretné ha újat vennének. Ha van más jelentkező akkor add el nyugodtan.
Viszont azt ígértem megkérdem hogy hordozó nélkül is eladjátok e? - lehet hogy az meg érdekelné Katát..-
Hogy vagy? Bírod még a hőséget? Ha sétáltok délután benézhettek a játszóra , általában ott vagyunk kb.fél6-8-ig. Ma lehet hogy később érek oda, attól függ hányan lesznek a Habonynál, bár időpontra megyek, meg szerintem most csak az augusztusi kismamákat rendelte be. Reménykedem hogy egy óra alatt végzek. Nem akarok sokáig ott ücsörögni, főleg mert a bébiszityóm lemondta a mai napot, így egy kezdő anyuka vigyáz MEndire. Őt meg nem akarom terhelni a csajjal, mert mostanában kissé fárasztó
.
No, mostmár lépek, mert még össze kell kapnom a lakást mire jön a szomszédasszony, ne mondja már mekkora kupiban ülök
.
pusszancs,
Betti