Sziasztok!
Edit!
A vizsgáról ne is beszéljünk. Tiszta ideg voltam ma. Megszivatott a tanár minket, de rendesen. Még órán elmondta milyen kérdések lesznek, évszámok, felsorolás stb. Megadott vizsga elött másfél héttel 31 kérdésből álló tételsort. Kidolgoztuk, tanulgattuk, erre a vizsgán feltett 8 kérdést, amiből kettő volt a tételsorból, kettő olyan volt, hogy feltett állításoktat és mind igaz, vagy csak ez a kettő, vagy egyik sem, stb, szóval ha egyet nem tudtál rossz az egész feladat, a többi kérdés meg olyan volt, ami még a könyvben sem volt benne, nemhogy a tételsorban. Ráadásul a tanár el se jött a vizsgára, beküldött maga helyett két embert, akik azzal kezdték, hogy mindenki tegye le a táskáját a tábla elött és ültetés névsor szerint. Puskázásról ne is beszéljünk. Szóval, remélem meglesz az első kettesem.
Jobb téma!
Ma egész nap anyuéknál voltunk, mert jöttek nagynénémék Pestről. Dani megint pancsizott, futkározott, játszottak, csak nagyon sírós volt ma. Állandóan elesett, meg mindenért sírt. Igaz 4. napos kakisok voltunk, lehet ezért is volt nyűgi. Kicsit le is égtem, Danit is megkapta a nap, pedig folyton kentem.
Holnap nem tudom lesz-e gyereknap, nem hallottam róla. Terveztük, hogy kimegyünk Orbán napra, de végül lebeszéltem magam, mert ha ilyen meleg lesz, akkor igazán nincs értelme nyúzni a gyereket.Ha van kedvetek délután felmehetünk fagyizni egyet a városba, vagy ki a Dunára!
Dani tegnap 4 órát aludt délután, ma anyuéknál, csak két és felet, de folyton kiabáltak így csodáltam, hogy annyi is sikerült. Endre lagzis, majd hajnalban jön csak haza.
Telefonálok holnap, ha felébredt Dani!
Lindi
Elég béna lett ez a vonalzó