Ildi,
Vigyázz magadra!
Egyébként Pipike is nagyobb volt a számított koránál, így hamarabbra vártuk, de így is túlhordtam 10 nappal. Aztán megszületett az óriásbébi...
.
Rékacs,
Megköszönném a kozmetikus telefonszámát.
Szopi: nálunk nem volt gond. Viszont én nem mérem, mennyit eszik, mérleg sincs. De Pipi annyira vasgyúró, hogy rajta látszik, milyen jól szokott lakni. Ő nagyon rövid ideig szopizik, alkalmanként max. 5 percig, mindig csak egy ciciből (a jobb cicimet nem is szereti mostanában), igaz, 2 óránként eszik és éjszaka is általában 3-szor felkel szopizni.
Tegnap adtam neki egy kis bébiételt, gondoltam, lesz, ami lesz, már úgyis mindjárt 5 hónapos, és szerintem nem kell annyira szentírásnak venni az épp aktuális szopi-irányelveket. Kb. 5 kanállal evett is, ma is adtam neki délben (szigorúan csak szopi után), és szépen ette. Úgyhogy mostantól naponta adok neki egy kis ezt-azt.
Tegnap egyébként is furi napja lehetett. Este a barátnőmmel elmentünk moziba, így apával maradt, meg a nővérével. 2 és fél órán át sírt szegényke, pedig hagytam otthon lefagyasztott tejcsit, amit meg is ivott, de gondolom, én hiányoztam neki, meg a cicik
.
Józan Emőkéről nem tudok, nekünk Rajháty doktornő a dokink és nagyon szeretjük.
Üdv,
Andi