Jó reggelt! Hideg van? Én csak az ablakon sasolok ki...
.
Kriszti, négyemeletesben hányadikra akartok költözni? Mi a negyediken lakunk, és felfelé akadnak gondjaim.
Eddig földszinten lámpa fel, simán felértem. Most szintenként kell kapcsolni a lámpát...A babakocsin már most agyalok, mert innen lecipelni egy nap kétszer irtó strapás, babakocsitároló meg nincs. A pincébe hogy tegyem le, hideg is lesz, meg büdös is.
Na most, nekem azért nem szentírás, amit a védőnéni mond. Ha jó idő lesz, miért ne vihetném ki a gyereket? Biztos attól van a sok depis anyuka, hopgy betartja ezt a 6 hetet...
A másik: a védőnő azt is közölte, hogy ők minden gyereknek LÁTATLANBAN javasolják a terpeszbetétes pelenkanadrágot...Miért kell a gyereket egy természetellenes tartásba kényszeríteni, ha egyszer nincs gondja? Ha lesz, ráadom, de ha nem, én nem kínzom vele. Barátnőm kisfiát is 4 hónaposan ugye behívták szűrésre. Röntgen negatív, fizikális vizsgálat negatív, de azért anyuka adja már rá. Ráadta, 2 napot végigordított vele a gyerek, levette róla, azóta se került elő.
Kriszti, én Debrecenben a Vág utcán laktam, költözzetek oda, azokban a házakban van babakocsitároló...