Sziasztok!
Na most megint ideültem egy pár percre, mert bizony ez a fogzás kicsit idegölõ. Eddig olyan klasszul eljátszott egyedül, most meg állandóan szemmel tart, és ez még nem minden, igényli hogy legalább 1 méterre legyek tõle, ne távolabb, mert akkor könnyes szemmel ordít. Odaadtam neki az egyik számára új csörgõjét (csöpögtetve adagolom, így mindig jobban leköti) és azzal egészen jól elvolt vagy 5 percig, mindenesetre nem bírta kivárni hogy végre kiteregessem az egy mosógépnyi cuccot, üvöltött mint a sakál. Aztán végülis szopival elaludt, azóta alszik!
Meg az apukája is, aki közben hazajött!
Szóval szemet vetettetek a fiacskámra?
A lányok meg szintén emlegették a babákat, mint Hannát, mind Krisztit, létszámellenõrzést tartottak mindig, még a piacon is. Aztán délután elmesélték apjuknak, meg a telefonban hogy hol voltunk sétálni és hányan.
Annus mondta, hogy jól eljátszott a Krisztivel. Mondom neki hogy én azt nem láttam, de váltik állította hogy de, és beszélgettek is. Akkor biztos így volt.
Sétához, meg játszóterezéshez bármikor kaphatók vagyunk, csak elõtte egyeztessünk.
ld. Hát az egy hónap az tényleg lehet hogy nem annyi lesz. Nálunk mondjuk azt hiszem egy hónapon belül bekötötték, na de hogy? Mind a mai napig lóg egy részen a vezeték, mondták hogy majd másnak visszajönnek felfúrni, mert a rövid szünet után amit tartottak a brigád fúrógépes része lelépett. Na azóta is jönnek, ez szeptemberben volt, még csak a 7. hónapban voltam a Bánkkal. De mindegy, amúgyis elég ronda munkát végeztek. Na de utána jött a lényeg, hogy nem akart menni a net, aztán megyegetett, a sebesség amit ígértek még most sincs meg, meg van hogy teljesen leáll a dolog. Volt többször olyan is hogy ellopták a lenti közös szervert (azt hiszem azt) és akkor is mi szívtunk. Na mindegy, remélem hogy most már igényesebbek, mi még akkor az elsõ fecskék között voltunk, hátha azóta jobban belerázódtak!
Sasha.
Az AFP-d tök jó, a Julcsival volt nekem ugyanennyi (mármint 0,9) a Bánkkal meg 0,8 de õ is tökéletesen egészséges hála Istennek.
Vizeletnél nekem is volt benne baci, még Annusnál de be is kellett mennem ambuláns katéteres vizsgálatra amit "drága" orvosom nem mondott elõre, hogy legalább lélekben felkészülhessek. Addig nekem még nem volt katéterem, hát megviselt rendesen, de kiderült hogy kutya-bajom.
Azért lenne már jó kikötnöd egy választott orvosnál, mert azért nem jó semmit elbagatelizálni, mert valóban okozhat koraszülést egy kezeletlen hólyaghurut, vagy egyéb fertõzések.
Na megyek, mert ismét rohanásban vagyunk szokás szerint.
Puszi mindenkinek, kicsiknek, nagyoknak, jók legyetek és jelentkezzetek!
Norcsi.