a szeptembertõl induló óvodai csoportokról ugyan már lekéstem a fiammal, de így legalább van egy évem kideríteni, hogy hova adjam a fiamat jövõ szeptembertõl óvodába
A Vizafogón lakunk, a környéken keresek óvodát, pontosabban óvónõket, mert szerintem az a legfontosabb kérdés. A fiam jelenleg bölcsödés, hellyel-közzel már hozzászokott a közösségi léthez, és a gondozónõje pot olyan, amit szerettem volna neki. Semmibõl nem csinál felhajtást, elfogadja a gyereket életkorának megfelelõ emberkének, és csak úgy csendesen szereti. Vagy nem szereti, de ezt megtartja magának. Szerintem még egyszer sem csattant fel a hangja az egy év során. Valahogy úgy áll a kérdéshez (kivülrõl így látom) hogy senkinek nem jó, ha egy nevelõ kijön a sodrából. Minden kérdésemre tud válaszolni a gyerekemmel és a csoporttal kapcsolatban és nem beszél félre. Nem pletykál a többi szülõrõl és nem faggatja a gyerekemet bölcsödén kivüli dolgokról. Elém jön reggel, mikor viszem a gyereket, és kikiséri, amikor érte jövök. Teszi a dolgát, feltünés nélkül. A gyerekem nyugodt a közelében.
Valami ilyesmi kellene óvónõben. Van ötletetek?