Sziasztok!
Remélem még emlékeztek rám.Bocsi,hogy ilyen sokáig nem írtam.Kicsit visszaolvastam,és először is nagyon -nagyon gratula Zsuzsi Déneskéhez.
Már milyen nagy baba ő is ,sajna olyan gyorsan megnőnek.Dorka is pont ma 8 hónapos.Szépen fejlődik,már8040g,és 70cm.Van már 2 fogacskája is.Szerencsére észre sem vettem,hogy jön,csak azt láttam,hogy valami fehérlik ott neki.Nyugott kiegyensúlyozott baba.Északát már régóta átalussza.Este 1/2 9-kor lefekszik,és reggel 1/2 9-kor kell.Napközben is még 3* alszik olyan másfél órákat.
Márciusban elköltöztünk végre.Csak az a baj,hogy kifogtunk fiatal bulizós párt fölöttünk.Minden pénteken és szombaton jönnek a haverok,és buli reggel 6-7-ig. Már 2* szóltnk nekik,de hiába
Dorkának sikerült a műtét.Pont a héten voltunk Pesten kontrollon,és sajna ők úgy látják,hogy a jobb veséje is rosszabodott.Szept.11-n megyünk izotópos vizsgálatra és kiderül,hogy műteni kell e azt is vagy nem.Remélem kinövi.Én arra gondolok,hogy mire sorra kerültünk megivott majdnem 3dl teát,és nem pisilte ki mindet,és azárt nagyobb a jobb veséje.Majd meglátjuk.
Erika:Ti hogy vagytok?Lili gondolom már kész kis hölgy
Ha tudsz tehetnél róla fel pár képet.Ha legközelebb jövök teszek a Dorkáról is.Kistesó nem jön még.Emlékszem,hogy a férjed csak 1 gyereket akar,de azóta nem változott meg a véleménye?
Zsuzsi:Déneske már miket tud?Van foacskája már?Szopizik még?Nekem sajna csak 5 hós koráig volt(de ennek is örülök a sok idegeskedés után)Ő már eszik mindent.Szereti a pociját.
Most megyek,mert uzsizik a pici lány.Még jövök ám
Ági