Sziasztok!
Mariann, nem lehet, hogy a cipő talpa furcsa esetleg neki? Próbáld meg otthon ráadni, hátha megszokja.
Mariann a baba kérdéssel én úgy vagyok most hogy apa rábólintott, most kezdek parázni, viszont semmi esetre sem szeretnék nagy korkülönbséget, ezért nem látom értelmét, hogy fél vagy egy évre visszamenjek dolgozni. És azt is tudom, hogy egész életemben bánnám, ha nem lenne kistesója a Rékánál. Csak kicsit már most sajnálom őt is, hogy megszűnik az egykesége.
Viszont az összes egykével akivel beszéltem mindegyiknek hiányzott a testvér. És van egy igen rossz példa is itt a házban. Most már 8 éves a kiscsaj, rohadt elkényeztetett. Szeretnének neki kistesót, de már majdnem 2 éve nem jön össze nekik, most az állandóan orvoshoz járnak fázisban járnak szegények.
Kicsi, én hallottam már olyat, hogy a baba pici korában nagyon jó alvó volt, aztán ahogy elkezdett mocorogni, forogni, ülni, járni megromlott az alvása. Azt mondják ez azért van mert álmában újra éli a napi dolgait, ahogy mi is, akkor is mocorog és hamarabb megébred, mert ő nem alszik olyan mélyen mint mi. A házunkan (jó nagy ház) van egy kiscsajszi, most lett 1 éves és ő is kb 6 hónapos koráig totál végigaludta az éjszakát, azóta meg többször is felébred. Persze ez egyáltalán nem biztos, hogy veletek is így lesz.
Mi egyszer voltunk a Boldovnál karácsonykor mikor a Zsilkát helyettesítette. Köhögött a Réka, meg egy picit talán lázas volt. Írt neki valami gyógyszert amit kiváltottam, aztán megnéztem a papírját és úgy döntöttem hogy nem adom be neki, mert több mellékhatása volt, mint amit elérhettem volna vele
De a gyógyszer nélkül is hamar meggyógyult. Amúgy elég normális volt, bár én nem bírom az olyan orvosokat, akik "anyuka így, anyuka úgy". A Szilvia doki is ugyanilyen. nekünk a Zsilka dokinéni nagyon bejött, úgyhogy Ibolya, ha Komáromba költöztök csak őt tudom ajánlani.
Amikor én terhes voltam az elején úgy éreztem, hogy lányom lesz, aztán megdumálták hogy fiú, mert ilyen, meg olyan a hasam, volt olyan munkatársam aki még ingázott is vagy mit csinált és 100%-ra kijelentette, hogy igenis fiú. Aztán 26 hetesen voltunk Győrben 4d-s UH-on, ahol 101%-ra mondták, hogy lány
És bár a férjem, azt mondta, hogy most fiút akar én mostmár egy lánynak jobban örülnék
Tegnap megkaptuk a 15 hós oltást, egész addig amíg a rendelőbe be nem mentünk rohangált a gyerekek között. 50x elmutogatta a micimackót és társait, a szurit szerintem már észre se vette mert már akkor visított amikor a dokinéni meghallgatta
Ja és felirattam neki a bárányhimlő ellni oltást, amit a jövő hónapban fog megkapni. Ki is váltottam elég húzós az ára, de a dokinéni igen ajánlotta.
Ma spórolunk a villannyal délután áramszünet lesz nálunk :-)