Sziasztok! Szia Bori, üdv a csapatban.
Bocsánat, hogy így eltűntem, most már megígérem, hogy jövök rendesen.
Csak büntiben voltam.
Mármint saját magam rendeltem büntibe magam, és addig nem fórumozhattam, amíg el nem érem az 50 oldalt. És hopp, már 54 oldal lett belőle.
Ma voltam a konzulensemnél is, jól megbeszéltük a mindenfélét, aztán persze jó kis feladatot osztott rám. Nagyon érdekes és imádom az ilyet, csak Baluval még nem tudom hogy valósítom meg.
Úgyhogy kitaláltam valamit.
Ja, szóval kérdőívet kell kitöltetnem emberekkel, legalább 100-at... de kicsit sem baj, ha több sikerül. Persze az egész IX. kerületben kellene ezt megtennem, de hát elég reménytelen.
Szóval azt találtam ki, hogy ha közületek van olyan vállalkozó szellem, akinek nem kényelmetlen stb., akkor örülnék, ha tudnátok segíteni ebben. Nem kell persze mindenkit leállítani, hanem annyi lenne, hogy bedobálni a postaládába kizárólag ti lépcsőházatokba a kérdőíveket és a válaszadók meg x határidőig bedobnák kitöltve a postaládátokba. Aztán majd taliznánk, amikor az üreseket átadom, meg amikor a kitöltötteket átveszem. Úgyhogy ha tudtok segíteni, akkor azt nagyon megköszönném. (Azért csak a lépcsőházban, mert ott azért csak ismernek, meg nem egy idegennel találkoznak, teljesen kockázatmentes nekik, meg nem kell traccspartizniuk sem.)
Ja, meg a kérdőív arról szól majd, hogy mi a véleménye a környezetvédelemről a kerületben, honnan értesül a változásokról, mennyire szívügye a környezetvédelem, gyűjti-e szelektíven a szemetet stb, kb. 15 kérdés az egész.
Na, megyek a kis Maszatomhoz, egész délelőtt anyósom vigyázott rá és már úgy hiányzott.
puszi
Dóri