Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Jól vagyunk, még mindig meló és még mindig nincs helyettes, de már nem érdekel mi lesz itt. Kicsit sok a magzatvíz, most ezzel őrítenek. Voltam torch vizsgálaton várjuk az eredményt. Remélem minden oké lesz. Régen még uh sem volt nem hogy azt tudták volna hogy több vagy kevesebb a magzatvíz. Na amúgy a bébi jól van, ezerrel rugdos, még van 1,5 hónapja.
Már nagyon várjuk.
Pussz mindenkinek, most húzok haza.
betti1977

Csajok!

Sehol senki?? Nehogy már kihaljunk Kép !
Végülis nem mentünk vásárolni tegnap, helyette rendelt az Ember egy pizzát vacsira, hogy megbékítsen. Hát nehezen békéltem meg, az biztos...

Betti,
Már csak másfél hónap? Úristen, hogy telik az idő! Lassan újabb topik-bébi születik Kép .
Remélem, az eredmény jó lesz! Én nem is tudom, ilyenkor mi van, ha sok a víz??
Ezzel a "régi" dologgal én is így vagyok. Sok olyan cucc van, ami persze, jó, hogy kitalálták, de mi ezek nélkül is itt vagyunk. Némelyiket feleslegesnek tartom, és csak pénzkidobásra ösztönzik a tapasztalatlan első babásokat.
Nem Rátok értem, nehogy félreérts! De sokan bedőlnek a reklámoknak, aztán utána nem is használják.

Na megyek, mert bealszok itt a gép előtt!
Holnap már az új szemüvegemben írhatok Kép Kép !

Pusszantás : Monika

Hahó!

Itt ülök az új szemüvegemben Kép .
Csupán csak 14 rongytól szabadítottak meg Kép .
Csókolom! Magácskáék hova tűntek?
Vagy csak én érek rá ennyire?

Pussz : Monika

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak kissé lefárasztotta héten ez a kerítés építés. Persze nem én toltam a malteros talicskát, de azért a banda ellátása is elég feladat volt. Amúgy egész jó lett a végeredmény. Egyenlőre drótkerítés lesz, de lett alapja is betonból, nem csak az oszlopok lettek leszúrva. Ezért volt sok idő. Viszont még csinálni kell nagykaput is valamikor. Az még kérdéses mikor, úgyhogy még mindig nem teljesen zárt a kert, de már ez is haladás, ahol most tartunk.

Monika! Nagyon örülsz az új szemüvegnek Kép Milyen jó neked, hogy Betti már ott marad nélküled is éjjelre a tesódéknál. Mi próbélkoztunk a nyáron Botival, de nem maradt ott ANyukáméknál sem egyedül. Talán majd jövőre...

Betti! Ne izgulj, biztos minden rendben van. Ez a magzatvíz mennyiség megítéslése amúgy nem egyértelmű dolog. Elég szubjektív a megítélése egy Uh vizsgálat alatt. Hallottam már többektől, hogy mondták nekik, hogy sok, vagy kevés, aztán másnap meg kiderült, hogy teljesen normális a mennyisége.

Na, mennem kell, Boti itt áll mellettem, vár, hogy kísérjem aludni!

Mindenkinek jó éjt!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Jó reggelt ( napot) Mindenkinek!

Meskete,
Gondolom, milyen lehetett a heted! Nálunk tavaly a tetőt újították fel, bár egy link társaságot fogtunk ki, na azok itt vergődtek vagy két hónapig. Engem is nagyon lefárasztottak. Előtte évben mi is a kerítést csináltuk, bár azt a párom és a munkatársai, de az is lehúzott rendesen. Elvileg idén még festetünk, lelkiekben már készülök arra is.
Kicsit félreértettél Kép ! Nem aludt ott nővéreméknél Betti, délután már mentem vissza érte. Tesóméknál teljesen más napirend van, mint nálunk, nem szeretném felbolygatni Bettit. Csak anyunál aludt eddig, bár legutoljára elég nehezen maradt ott. Anyu különben meglepően jó nagymama, nem is gondoltam volna! Persze teljesen másképp állnak a mamák az unokákhoz, mint a gyerekükhöz. Nem azt mondom, hogy nem volt jó anya, mert egy szavam nem lehet rá, de így mégis teljesen más.
Azt szeretem még benne, hogy a 4 unoka között SEMMI különbséget nem tesz, mindegyiket ugyanúgy szereti. Anyósom már más tészta Kép . Õ a sógornőm gyerekeihez húz inkább, Bettit meg a párom másik lányát valahogy nem úgy viseli. De mindegy. Betti jobban is kötődik anyuhoz, mint hozzá. Tőlük inkább azt kérdezi, hogy:- Mit hoztatok nekem? Kép . Mert ezt szokta meg, hogy tőlük inkább kap valamit, mint nagyszülői szeretetet.

Megyek a negatív gondolataimmal.

Monika

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak kikapcsolták a netet, mert nem fizettünk be egy számlát, amiről nem is jött csekk. Egyébként úgy látszik ez a babanet program, mert mi is kerítést gyártottunk ma, és előre is megrendeltük a fákat, de az csak szeptemberbe lesz meg, na még azt lesz mókás felszerelni, de ezzel most nem izgatom magam. Az én fiam ma a nagyinál (Anyós de nagyon rendes) aludt, hogy ne legyen útban, na haladtunk is rendesen (máskor ennyi munkát három nap alatt csinálunk meg mert jön manó fiam hogy „deje anya”. Jelentem kisfiam már majdnem szobatiszta (nagyoooon örülök).

Mónika!

Örülök, hogy van szemüveged, nekem is van de én nem örültem neki ennyire.

Meskete!

Írtam neked csomót, tessék válaszolni. (csak vicceltem, nehogy megsértődj a túl bizalmas hangvételért).

Jó éjszakát mindenkinek!

Csilla
csilla74

Sziasztok!

Csilla! Visszaolvastam, tényleg írtál nekem! Bocs, de néha nem olvasok vissza és elfelejtem kinek mit szeretnék írni! Kép Szóval Õrbottyánban Vácrátót felé a téglagyár környékén lakunk a dombtetőn. A téglagyár csak annyiban zavaró néha, ha pont olyan a szélirány, akkor idefújja a gáz-szagot, amivel a kemencéket fűtik. Különben nagyon szép helyen lakunk, mögöttünk már az erdő van. Tegnap egy vödör gombát szedtünk össze. Párom már be is vizsgáltatta bennt a Lehelen. Nem tudtok véletlenül itt a környéken gombaszakértőt? Bár Lajos elég jól ért hozzá, a nagypapája otthon Békésben gombaszakértő, de azért most így nélküle egyedül nem meri felvállalni, nehogy megmérgezze a családot. Előbb-utóbb le szeretne ő is vizsgázni, de addig csak elviszi rendes szakértőhöz a gombákat.

Monika! Nálunk még mindkét félnél csak a két fiú az unoka. Úgyhogy őket kényezteti mindenki. Bár érdekes a felállás, mert mindkét nagyszülőnél újraházasodás áll fenn, vagyis nem is mindenkinek az édes-unokái a gyerkőcök, de mégis teljesen odáig vannak értük. Meg főleg, hogy ritkán látják őket.

Képzeljétek Csongi tök ügyes. Felállt egyedül a kihúzott kanapé mellett. Meg fel tud ülni egyedül térdelésből és ül is rendesen, játszik közben, nem borul fel. Még csak 6 és fél hónapos. Boti ezeket minimum egy hónappal később művelte.

Borzasztó ez az idő Kép Remélem azért még nem köszönt be teljesen az ősz!

Mindenkinek jó éjt!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Meskete!
Sajnos azt nem tudom, merre van, ahol ti laktok, de mindenesetre nekem szép emlék marad Örbottyán (pl. bár senkit nem érdekel, de eszembe jutott, hogy olyan volt a ház bejárata, hogy ha nem csuktad le a pincelejáratot beléptél és zutty, apám egy párszor beleesett, nem lett komoly baja soha, de mindig jót röhögtünk).
Csongi nagyon ügyes, az én lányom meg inkább le van maradva, a fiam ilyenkor már rég forgott, a kisasszony meg csak panaszkodik, hogy unatkozik csináljak már valamit (ahelyett, hogy lefoglalná magát egy kis forgolódással.
Ja és gyönyörszép fiam már majdnem szobatiszta (bár időnként azért van ruhacsere).

Jó éjszakát mindenkinek

Csilla
csilla74

Sziasztok!

Ismét jöttem próbálkozni, mert a hétvégén és a héten írtam 3x is, de az idő miatt elszállt az összes Kép .
Mozgalmas volt a hétvégém, jobban mondva vasárnaptól a hetem.
Vasárnap mentünk anyósékhoz, vittük " másik lányomat" is, továbbiakban Laura. Hazafelé kérdeztem Tőle, nem alszik-e nálunk, mert csak egyszer-kétszer aludt itt, amióta Emberrel együtt vagyunk. Kitalálta, hogy deee, igeeen, hát olyan jól érezte magát, hogy még hétfőn is itt aludt. Igaz, akkor úgy hirtelen sok volt kettőjükből, nem vagyok én ehhez hozzászokva. Mert ugye tök más napközben velük, mint este. Ki is buktam egy kicsit, ráadásul még Ember is cseszegetett.
Elegem volt rendesen!
Tegnap volt a szülői értekezlet az oviba, hagy ne mondjam, hogy délután, amikor az a nagy vihar volt. Tesómmal találkoztunk a Plusnál, szerencsére kocsival jöttek, mert én már nagyon féltem! Ki tudok készülni a villámlástól, dörgéstől. Zabszem biztos nem fért volna a fenekembe...Pláne, mire odaértem a Plushoz, gyalogosan.
Semmi rendkívülit nem mondtak, majd 8.-án lesz egy rendes szülői, így, csoporton belül.
Kicsit furcsa, hogy Betti csak áprilisban megy, de én már szülőire járok!
Ja, és kiosztották maguktól az óvónők a jeleket : a miénk ceruza. Az enyém gomba volt, értékeltem volna, ha Betti tovább tudná vinni, de hát végülis mindegy.
Ma apósommal is jól összevesztem telefonon, simán rám rakta. Mert hogy utaznak el Aggtelek mellé, mennek a sógornőmék is, és hogy addig ( vagyis vasárnapig ) nálunk marad a kutyájuk, mert hát egyedül nem maradhat. Elkényeztetett dög különben. Én belázadtam, hogy addig a lány kutyánkat hova rakjuk az övéké ( fiú ) miatt, meg mondtam, hogy én nem szeretem az ő kutyájukat, mert mindent szétszed stb. Erre jól besértődött, és lecsapta a telefont. Naaaa? Jó kis rokonság, mi? Azt még azért hozzá tenném, hogy tele vannak pénzzel, szóval megtehetik, hogy beadják panzióba, és már nem egyszer volt is a kutya beadva, végül ide is került a dög. Ekkora patáliát csapni egy kutya miatt...

Na, ennyit tömören rólunk, amúgy Betti is jól van, pörög örökké, fél percre meg nem áll, csak ha valami nagyon érdekli. Dumája haláli, nyomja ezerrel Kép.

Csilla,
Amíg van mosógép, ne bándd a ruhacserét Kép !
Nagy gratula a jó úton haladó Fiacskádhoz!
Kiscsaj nem lehet, hogy csak túl kényelmes?
Netkikapcsolás miatt nem reklamáltatok?
Bár nálunk a villannyal volt így, a fickó egymás után 3 alkalommal nem dugott be csekket. Elmentem, megreklamáltam, és a végén már szinte azt mondták, hogy én tökítettem el direkt a csekkeket. Mondjuk, legalább ezt nem kapcsolták ki Kép .

Meskete,
Após is nagy gombász, jár a Margitába, meg Aggtelek környékén is az összes létező gombatermő helyre. De most inkább nem kérdezném meg, hogy van-e ilyen gomba szakértő ismerőse...
Akkor fiaidnak duplán vannak a nagyik?? Az jóóóó!
Betti 6 hós kora körül kezdett ülni, de felállni ( kapaszkodva ) majdnem 8 volt. Úgyhogy gratula erős Csongi-bébihez!

Elvileg holnap már nem fog esni, és melegedés lesz. Hát kíváncsi vagyok...
Mindenesetre a tegnap kimosott ruháink még mindig nedvesek Kép .

Na, olvashattok sokat, írtam eleget!

Többi csajszi??? Leléptek???

Pusszantás : Monika

Sziasztok lányok!

Nem vesztem el, olvasgatlak titeket, csak lusta vagyok írni. Elegem van már mindenből, de már van helyettem kolléga, már csak egy hetet jövök dolgozni, aztán pihi otthon és várjuk a jövevény érkezését.
Kérdésem lenne hozzátok babás anyukák. Gyerekorvost kellene választanom, van valamilyen javaslatotok, ismeritek őket?

Betti
betti1977

Szia Betti!

Azt hiszem, erről már esett szó Kép .
Én Veresen a Kovács Ilona doktornőhöz hordom Bettit, meg vagyok vele elégedve.
Nekem is ő volt a gyerekorvosom, sőt, a nővérem is hozzá hordja a Csajait.
Radeczky dokit nem igazán ismerem, bár csak rosszat hallottam róla.
A barátnőm kisfiát is félre kezelte, azt mondta, meg van fázva, közben meg asztmás volt...Kép
Ezt a doktornő vette észre.
Abból gondolom, hogy jó orvos, mert Kertesről, sőt még Bottyánból is hordanak hozzá gyerkőcöket. Volt, hogy két hét után kaptunk csak oltásra időpontot, mert annyian voltak nála.
Ja, és még annyit, hogy nálunk legalábbis soha nem volt felületes, sőt, múltkor még engem is el akart küldeni vizsgálatokra, hogy kiderüljön, miért vagyok ilyen sovány.
Úgyhogy a lényeg, hogy nekünk nagyon bevált, én tudom ajánlani, de még érdeklődj Kép .

Otthonról tudsz majd netezni?
Jövőhetet már fél lábbal is kibírod, aztán tényleg jöhet a pihi! Durván még egy hónap, igaz? Az már gyorsan eltelik, addig is élvezd a pihenést, utána egy ideig nem lesz rá alkalmad Kép .

Vigyázz Magatokra!

Monika

Sziasztok!

Mónika!

Csak egy tipp, én mindig Word-be írom meg amit akarok és átrakom a netre, így nem tűnik el, és nem mentem el a levelet amikor kikapcsolom.
A netnél dühösek voltunk, pláne amikor kiderült, hogy a rózsaszín csekken való befizetés 500 valahány forint, plusz azt még el kellett faxolni (csekket nem lehet, tehát még le is másolták a faxolás előtt) kb. 1000 Ft-unkba került, az hogy visszakapcsolják. De szeptemberben lejár a szerződés akkor lehet, hogy váltunk.
Kisasszony kicsit hisztis, de nem tudom, hogy valóban az ő hibája-e, kap maltofert (vas) állítólag ettől sok babának fáj a hasa, és mivel koraszülött (34.hét, 1800 gr.) azt mondták, hogy lehet, hogy csak 6 hónaposan fog megfordulni, csak hát én reménykedtem benne, hogy csak az az 1 hónap lemaradása lesz csak, amivel előbb született.

Sziasztok

Csilla
csilla74

Szia Móni!

Köszi a beszámolót, nekem ismeretlenül sem volt szimpi a doki, olyan hangja van, hogy attól a gyerekek megilyednek, szoktam hallani a védőnőre várva.
Hát igen okt.2-re várjuk, de az uh-on azt mondták lehet hogy előbb jön valamivel, mert szép nagy. Majd meglátjuk. Otthon még nincs netünk, de el akarom intézni és akkor majd visszatérek hozzátok. Már nagyon szenvedős ez a pár nap, főleg hogy tanítom az utódom, így még fárasztóbb a dolog. Szeptemberben pihi már alig várom. Hencsiről tudtok valamit, neki is már a vége felé kell járnia, csak nem történt valami velük?

Pusszancs
Betti
betti1977

Halihó!

Tegnap megint lightos napom volt.
Tesómnak befestettem a haját, erre utána Betti ismét nem szándékozott hazajönni velem, úgyhogy nővim mondta, hogy majd ő hazafuvarozza biciklivel.
Kitakarítottam, megfőztem, de olyan furcsa, amikor nincs itthon Betti, rendesen hiányzik.
Végül fél 7 körül jöttek, de én már tűkön ültem.
Nem is értem, van egy ismerősöm (?) , akinek 5 gyereke van, abból négynek más-más apja, és csak egy gyerek van vele, a többi meg szanaszét az apáknál. A legkisebb 2 éves, pont mint Betti, és az sincs vele. Ti ott tudnátok hagyni, úgy, hogy nem is nagyon látogatja őket? Én biztos nem. Ettől a pár órától is ki voltam.

Betti,
Ez az "előbb jön, mert nagy" nálunk is volt, nekem már a 37. héten mondta a dokim, hogy pakoljam a tatyót, mert hamarosan szülünk. Erre a 40. héten be kellett feküdnöm, mert nem indult meg a szülés Kép .
Jó lenne, ha nem esnél ki a "Csapatból", minnél hamarabb intézkedj otthoni nettel kapcsban Kép !
Hencsivel én sem tudom, mi lehet, rég írt már. Remélem, nincs gond velük!

Csilla,
Írod nekem a Wordot, hát azt sem tudom, mi fán terem! Örülök, hogy az alap dolgokra rájöttem Kép .
A képfelrakást sem értem, úgyhogy én egy nagy bénaság vagyok számítógép ügyben Kép .
Kiscsaj úgyis utoléri magát, ne aggódj! Egy idő elteltével állítólag még mozgékonyabbak lesznek, mint a rendes időre született gyerekek. Legalábbis páromból kiindulva...Kép .

Na megyek, kisétálunk CBA-ba, mert a babakocsink tesóméknál maradt, és még nem dobták haza.

Pussz : Monika

Sziasztok,

Gödöllőn a nyári szünet után újra indul a zenebölcsi, hétfőnként 10 órakor. Az első alkalom szeptember 5-én lesz. 1-3 éves kor közötti manócskáknak való (lehet fiatalabb is, ha érett rá), sok-sok mozgással, játékkal, énekléssel, mondókázással, hangszerekkel, bábokkal. Egy foglalkozás 30 perces, az anyukák (apukák, nagyik) aktív részvételével. Részvételi díj 500.-, tesóknak 400.- forint/fő/alkalom.
Érdeklődni lehet emilben, vagy a 20 398 1931-en.

Mindenkit szeretettel várok!

Cili
foltvarró_cili

Sziasztok!

Mónika!
Kérdezz meg valakit, mert ha ide tudsz írni akkor oda is, és csak egy picivel kell többet csinálni, viszont nem tűnik el minden.
Egyébként a képfelrakást valaki elmondhatná nekem is, mert múltkor nem sikerült (gondolom le kellett volna kicsinyíteni, vagy tudja a fene).
Én is koraszülött vagyok rajtam sem látszik (a súlyomat is rég utolértem, sőt a fene egye meg jócskán túl is szaladtam rajta).

Sziasztok

Csilla
csilla74

Halihó!

Megint pangás van errefelé Kép .
Vagy tényleg csak nekem van időm írni???
Tudom, egy gyerek mellett könnyű!
Tegnap voltunk piacon, hát teljesen kikészültem! Ez a közlekedés...ki kellett mennem babakocsival a Fő útra, mert az árusok kipakoltak az út szélére. Kiborító, komolyan mondom! Jó lenne, ha már átköltöztetnék a CBA mögé az egészet, mert ott azért nyugisabb helyen lenne.
Amúgy velünk minden oké, Betti épp a Kisvakondot nézi, közben meg kockázik. Ahhoz képest, milyen hülye idő van, rajta nem látszik, nem nyűgi. Én annál inkább...
Megyek is, nem rontom a levegőt!

Monika

Sziasztok!

Nálunk a szokásos hétvégi program ment: vendégség oda-vissza. Elég nagy a baráti társaságunk és mire végigvendégeskedjük mindegyiket, kezdődik előről a kör.

Csilla! Nekem Boti született hamarabb egy kicsit, ő 36 hétre, de ő egészen nagy volt, úgyhogy végülis semmiféle szempontból nem nyilvánították koraszülöttnek. 3000 gramm volt és 52 cm. De ami érdekes az, hogy most össze tudtam hasonlítani Csongival, aki időre született. Boti olyan újszülött volt, mint egy kis rongybaba. Kis gyenge, folyton kalimpált, rettenetesen erős volt az átkaroló reflexe, nem is tudtam hanyatt altatni, mert folyton felébresztette magát. Meg a szemét sem tudta úgy fixálni, mint Csongi, folyton kiforgatta. A fejlődésében pedig az az egy hónap teljesen látszott. Vagyis a nagykönyvhöz képest, amiben ugyebár az átlagos fejlődésmenetet taglalják, ahhoz képest kb mindent egy hónappal később csinált. De igazából pár hét ide-vagy oda nem számít a fejlődésben. Azt a gyerekorvosnak fel kel tudnia ismerni, ha valamelyik gyereknél gáz van. Vagyis pl nem elég tónusos az izomzata, vagy pl az értelmi fejlődése: pár hónaposan mennyiire figyelmes, odafordul-e a hangokra, figyeli-e a hozzá beszélő felnőttet, nézegeti-e a színes tárgyakat stb. A koraszülöttek egyébként kb egy éves korukra szokták behozni az indulásból fakadó hátrányukat.

Monika! Igen, nálunk dupla-nagyizás van. Bár kacifántos a helyzet, mert nem mindenki édes-nagyszülő. Nekem az Apukám, Lajosnak az Anyukája halt meg és így mindkét családban már Pót-szülök vannak, de egész jó fejek, úgyhogy nem lehet panaszom. Bár az igazság az, hogy bizonyos szempontból jót tesz a távolság, hogy 250 km-re laknak.

Próbálom itt a férjemet megfűzni, hogy segítsen már képet beszúrni, de a visszajelzéseiből, illetve nem jelzéseiből úgy tűnik elaludt a tévé előtt, úgyhogy talán holnap rakok fel végre képeket a fiúkról!

Na mindenkinek jó éjt!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Jó reggelt Nektek!

Tegnap voltunk Pesten a Csajjal, nagyon jó volt. Voltunk a McDonaldsba, meg a Westendbe, igaz, csak nézelődni, na meg megnéztük a volt munkatársaimat, mert a Pólusból egy páran ide lettek áthelyezve. Tényleg nagyon klassz volt!

Meskete,
Képek?? Aztán majd leírhatnád, hogyan is kell felrakni ide, mert én is szeretnék.
Én azt hittem, hogy él mindegyik nagyszülő, bocs, nem tudtam, hogy ez a helyzet. Igen, a távolság néha jót tenne nekünk is. Anyu itt a szomszédba, bár ez azért nagyon jó is tud lenni, csak van, hogy néha meg teher. Anyósék is itt laknak Veresen, bár hála az égnek, ők fent a hegyen, úgyhogy egy picit kiesnek.

Betti-gyerekszáj Kép :
repec-perec
Bea asszony-mennyasszony ( gondolom, Győzike végett Kép )
kocsolya-pocsolya
bálna-málna
tojás baba-pólyás baba
Muszáj voltam leírni Kép ! Bár érdekes, hogy más p vagy b betűs szavakat meg helyesen mond, nem tudom, ez mitől lehet.

Monika

Sziasztok!

Gyerekszótár nálunk is van:
Bábi-lábi
Kalapát-lapát (kalapácsot előbb ismerte az apja miatt)
Kodurt-joghurt
Meg még egy csomó.

Leánykám valóban le van lassulva, de beszél a szeme, úgyhogy nem aggódom azért halálra magam.

Biztos nem így kell de én így raktam fel képet. Elküldtem magamnak, e-mailen, mert megkérdezi, hogy kicsinyítse-e, utána elmentettem és volt valahol egy ikon, hogy akarom-e még szerkeszteni. Picit még összehúztam és így sikerült. Persze gondolom van rá jobb megoldás is.
Kép
Kép
csilla74

Szisztok!

Csilla! Nagyon édesek a gyerkőceid! Hogy hasonlítanak egymásra Kép

Itt vannak az én fiaim is. Kép

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Meskete!
Nagyon helyesek, de úgy látom a szemük nagyon csillog. Elég huncutak lehetnek. Mekkorák pontosan? Ilyen jól kijönnek már egymással, vagy ez csak a kép kedvéért van?

Sziasztok

Csilla
csilla74

Sziasztok Csajok!

Hát mit mondjak??? Tünemények a gyerkőcök Kép . Sőt Csilla, meglestelek a másik topikban is ( Bocccccs! ) és hát az a két kép...Tényleg nagyon szépek!
Én próbálkozom ezerrel, de valamit nem jól állítottam be az e-mailes küldésnél, és nem tudom korrigálni, azóta ezzel küzködök Kép .
Azért próbálkozom, szeretném, ha Betti is innen mosolyogna ránk!
Párom a héten szabin volt, úgy volt, útrakelünk valahova, de mondanom sem kell, hogy végül itthon maradtunk Kép . Már megszoktam...

Csilla,
A Te fiad kb. Bettivel egyidős. Nincs "nagy arca"? Bettinek mostanában úúúúgy kinyílt a csípája, hogy néha nem ismerek rá! Nem azt mondom, hogy rossz, inkább rafinált, próbálkozik ezerrel, mindenért 3x kell rá szólnom, mert süket füleket találok. Vagy ez is a dackorszakhoz tartozik?
Bocs a "nagy arc"os kifejezéshez, de nem tudtam másképp megfogalmazni Kép .
Most egyedül azzal tudom kordában tartani, hogy harmadik rászólás után vagy ordítok, vagy odacsapok ( bár inkább csak az előző, nem igazán áll közel hozzám a csapkodás ).

További szép napot Nektek!

Monika

Sziasztok!

Mónika!

Az én fiam, ha fel van pörögve, akkor kezelhetetlen, vagy ha haragszik rám, vagy nem figyelek rá akkor direkt rosszalkodik. Időnként halláskárosult, de azt nem vettem észre, hogy arcoskodik. Nem tudom ti mennyit jártok más gyerekek közé, de mi nem nagyon jártunk el ezért még csak a mi befolyásunk van, meg a génei. De az is lehet, hogy nálatok már elkezdődött a dackorszak. Én meg szoktam szorítani a kezét, és utána kicsit szégyellem magam, de van, hogy semmivel nem lehet rá hatni.
Ti Bettivel jártok valahova (bölcsi, játszóház stb…)?
Más topikokban javasoltak valami képszerkesztő progit, de mivel nekem már nem kellett nem tudom hol. Remélem sikerül, mert szívesen megnézném lánykádat.

Sziasztok

Csilla
csilla74

Szia Csilla!

Köszike, hogy ezt így leírtad, ez is segít valamit.
Dackorszak már tart egy ideje, de hála az égnek, csak lightosan Kép .
Nincs földönfetrengés és társai. Próbálom neki elmagyarázni, mi miért van, és mivel meg is érti, nincs gond.
Csak most az van, hogy szerintem engem szeretne letesztelni, meddig bírom, meddig mehet el nálam.
Elég sokat vagyunk más gyerekekkel, tesóméival szinte minden másnap találkozik. Velük van, hogy néha kiabál, hogy :-Te nem érted Maja, azt nem úúúúúgy kell!
Van, hogy be is durvul(na), ha hagynám.
Viszont van egy barátnőm, akinek 4 hónappal fiatalabb a kislánya, vele olyan, mint egy tündér.
Sok múlhat azon, hogy milyen a másik gyerek, úgy vettem észre, szeretnek hasonulni a másikhoz.
Ezen kívül van még két gyerkőc, egy fiú meg egy lány, bár hál' Istennek, velük csak ritkán találkozunk, mert mindkettő rossz, mint az égető tűz. Õket Bettus is leépíti fél perc alatt Kép .
Ja, és voltunk egy másik fórum által egy baba-mama talin, Dunakeszin, ahol voltunk csak anyák vagy tizenöten, plusz még a skaccok. Betti ott is olyan jól elvolt, hogy nagyon, pedig egyiket sem ismerte.
Szóval ezt csak azért írtam le, hogy lásd, a gyerekekkel nincs kimondott gond. Jól alkalmazkodik mindenkihez.
Néha rájön a dili, akkor mehet a szobába, és csak akkor jöhet ki, ha megnyugodott. Bár ezt leginkább az apja alkalmazza.
Nálunk is volt karszorítás, még az ujjlenyomatom is ottmaradt Kép . Bár ezzel nem büszkélkedem. Kiszaladt itt előttünk az útra, ahol úgy mennek az autósok, mint a vadbarmok. Visszarántottam a karjánál, na meg még a seggére is csaptam. Inkább ez fájjon neki, mint egy autós...még a hideg is kirázott.
Amúgy bölcsiről itt Veresen nem tudok, talán magánbölcsi van, de arra nem telik, na meg nem is szeretném berakni. Elég lesz majd az oviba. És szerény tudomásom szerint játszóház sincs.
Viszont ha van valami jó kis program, oda mindig megyünk, pláne ha nővérem zaklat Kép . Õ még így két gyerekkel is megy mindenhova. Nagyon bírja!

A képfelrakással tényleg csak az a gondom, hogy nem tudom lekicsínyiteni, ezáltal berakni sem tudom Kép .
Csinálhatnánk egy talit, és élőben megmutatnám Nektek Bettit Kép .

Lenne még mit írnom, bár az inkább panaszkodás lenne, nem szeretném rontani itt a levegőt vele.
Csak annyit, hogy párom ki van fordulva magából, és már nagggggyon elegem van!
Hála az égnek, ma már ment dolgozni, nem bírtam volna ki még egy napot így Vele.
Beteg is, most őrajta van az a köhögési görcs, ami engem is kínzott, de ez nem jelenti azt, hogy bunkóznia kéne.

Megyek, Betti zaklat Kép .
Olvashattok!

Pussz: Monika

Sziasztok!

Mónika!
Én részemről benne vagyok a találkozásban, csak pici időt kérek, itthon betonozunk éppen, és a kicsi lánnyal meg orvoshoz járás jön hegyekben, nem tudom olvastad-e valahol, de koraszülött és valószínűleg lesz egy szemműtétje, de előtte el akarom vinni pár vizsgálatra, nehogy baj legyen az altatásnál. Holnap is 3 helyre megyünk sorozatvizsgálatra. Szóval térjünk vissza rá.
Férjedhez kitartás, mi is túl vagyunk egy-két holtponton, de képzeld, tegnap láttam egy műsort a tv-ben a lényeg, nem tarthatta meg a babáját, halál stb… Zokogtam, mint a hülye, és rájöttem, hogy a családnál nincs semmi fontosabb. Az enyém is tiszta hülye mostanában, de szereti a kölköket meg állítólag engem is. Ha ez nálatok is így van, remélhetőleg elmúlik a front.

Csilla
csilla74

Sziasztok!

Nem szeretném elkiabálni, de ma már talán jobb a hangulat köztem meg a párom közt.
Engem annyira zavar, ha valaki morcos, rossz kedve van, de nem tudni, hogy mitől, mert nem szól egy szót sem.
Úgyhogy igazából most ezen buktam ki, de még van sok apróság is. Remélem, azért nem lesz rossz vége, mert én már erre is gondoltam.

Csilla,
Remélem, Kiscsajod zökkenőmentesen átvészeli a műtétet meg a többi herce-hurcát! Nagyon nem irigyellek.

Betti fürdik, most épp kávét főz nekem Kép .
Megyek, megiszom, majd még visszanézek!

Monika

Sziasztok!

Csak egy gyors beugrás, mert még ezer a dolgom!

Csilla,
BOLDOG NÉVNAPOT Adriennek Kép !

Monika

Szia!

Mónika!

Köszönöm az Adrienn nevében, még szoknunk kell ez az első. Még a családnak sem jutott eszébe, úgyhogy le a kalappal előtted. Betti mikor van? Ezek után ciki lenne, ha én elfelejtkeznék róla. Párodnak is biztos sok dolga van azért morcos, örülök, hogy megoldódott.

Köszönet még egyszer

Csilla
csilla74

Hahó!

Csilla,
Amikor Bettinek volt az első névnapja, igazából meg sem tartottuk, mert még csak 4 hós volt, semmi értelme nem lett volna.
Bettina aug.6.-án van Kép , úgyhogy már lekéstél róla Kép . De sebaj, majd jövőre.

Tök náthás vagyok, szerintem elkaptam a páromtól, bár ő inkább csak köhögött. Az orrom olyan, mintha fel lenne fújva Kép .
Remélem, hamar elmúlik.

Ma megint volt szülői az oviban, sőt, lesz majd nov. végén is. Még jó, hogy csak áprilisban kezdünk, addig még lesz vagy kettő, Bettina meg még nem is jár.
Olyan jó, mert már meg van rendelve a Télapó Kép , és azok is mehetnek, akik ebbe a csopiba fognak járni, csak hát később, úgyhogy kíváncsi leszek majd rá. Csajom tavaly is parázott a Télapótól.

Megyek, veszek egy forró gőzfürdőt, hátha helyrerak egy kicsit!

Jó éjt Nektek!

Sziasztok!

Boldog névnapot Adri babának! Kép

Jelentem mi meg ovisok lettünk Botival! Kép (Tegnap este már megírtam, de elszállt az egész. Persze most lusta voltam Word-be írogatni, aztán másolgatni, erre tessék)
Szóval a héten már járunk oviba. Egész jól megy a dolog. Az oviban még nem volt sírás. Itthon reggel azért próbálkozik, hogy nincs kedve oviba menni, de egyenlőre nem komoly a dolog. Olyan furcsa, mert valahogy nekem is nehéz az elválás. Eddig vártam az ovit, most meg folyton azt kérdezgetem magamtól, hogy muszáj ez az ovi? Miért nem hagytam még ezt az évet meg neki itthon? Aztán mindig meggyőzöm magam, hogy egy 3 és fél éves gyereknek már kell a társaság, kell a rendszer, ami az oviban megy, kellenek a foglalkozások, versek, festés, gyurmázás stb. (bár ezeket itthon is szoktuk csinálni). Úgyhogy remélem mihamabarr belenyugszunk a ténybe, hogy Botinak elkezdődött a mókuskerék, amit kb. jó esetben 23-25 éves koráig folytathat!

Férfiak: Nem ismeretlen előttem sem, amit leírtatok! Viszont így egyre jobban rájövök, hogy nem az én férjecském az egyetlen, aki így tud viselkedni. Ez "tipushiba" a fickóknál. KépErről már olvastam is valahol, hogy teljesen máshogy működnek náluk az érzelmek, a konfliktukezelés stb. Egy nő mindig lelkisebb, folyton az okokat keresi, szövögeti a szálakat stb, A férfiaknak meg vagy fekete valami, vagy fehér. Nem látnak a dolgok mögé, nem is érdekli őket, hogy mi zajlik az ember lelkében. Nem értik burkolt megjegyzéseket stb. Veszekedés után simán befordulnak a fal felé, aztán durmolnak reggelig, mi meg agyalunk, hogy mi lehetk a baj. Szerintem megváltozni nem fognak. Úgy kéne ezt felfogni, mint anatómiai különbséget a nő és a férfi között, úgyhogy én megpróbálom így elfogadni a helyzetet és úgy alakítani a dolgokat, hogy könnyebb legyen mindkettőnknek. PL nem célozgatok, hogy házassági évfordulónk, vagy szülinapom stb lesz, hanem kerek perec közlöm vele. Vagy pl nem megyek bele vérremenő veszekedésbe, mert annak csakis az lehet nálunk a vége, hogy ő halál nyugisan ül a tévé előtt és csak röhög. Bár néha azért nehéz!

Na, megyek, rendrakás, ebédfőzés!

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Végre itthon vagyok és ma már internetünk is van itthon, így tudok kommunikálni a nagyvilággalKép

Nincs türelmem visszaolvasni, így remélem mindenki jól van és nem történt baj senkivelKép

Képzeljétek, erdőkertesről elmegy a radeczky, mert csak 1 körzete lehet és jön valami uj doki/nő helyette! Tudtok valami infót esetleg h ki-mi lehet az utód???

Multhéten voltam harmadszor a védőnőnél, majdhogynem lecseszett, hogy gyakrabban kéne járni, de se időm nem volt, meg pont semmit nem csinál velünk, csak megmér, vérnyomást néz és mondja a könyvekben amúgy is megtalálható szövegeit...

Hősiesen diétázom, de azért próbálgatom a lehetőségeim határát, már szőlőt is engedélyezeem magamnak, de multkor kicsit tullöttem a célon és 1 viszonylag nagy fürt után 7,7-et mértemKép( szoval azért nincs büntetlen rosszalkodás...Kép
Egyébként jól vagyunk, éjjelente vvan hogy alvászavaraim vannak, de még nem tul gyakori, heti 2 szokott lenni....levegőt már nem tudok annyit beszippantani, mint szeretnék, pedig nincs fenn a hasam....Kép
Eddig 11 kg hizásnál tartok és ma vagyok 32+5 napos....jövő szerdán van időpontom a dokibámhz és szerintem akkor már kapok időpontot a CTG-re is, meg hát lassan el kéne kezdeni összepakolászni, illetve gyerekruhát mosni, csak még a gyerekszoba sincs kész...mondjuk max 2 hét és meglesz, de szegény apának nagyon sok a dolga....

Betti, nálatok hogyan állnak ezek az összepakolos gyerekszobás dolgok?

Üdv mindenkinek
Heni

Kép
hencsi

Sziasztok!

Mónika!

Hát ezt tényleg lekéstem. Majd legközelebb. Hogyhogy már most jársz szülőire amikor csak áprilisban kezdtek? Április, az szerinted jó? Meddig fog járni? Mikor kezdődik ott a nyári szünet? Én is gondolkoztam rajta, csak félek, hogy megzavarodik, ha beíratom aztán meg nyáron megint nem megy egy csomót. Már most kéne intézni, ha mégis tavasszal szeretném vinni?
Nekem is fáj a torkom és folyik az orrom, de semmi más tünet nincsen. Szegény kölkök meg nem tudom, nem mondják. Remélem nekik nem fáj semmijük. Van valami enyhébb vírus?

Meskete!
Nagyon szépen köszönjük!
Férfiak című fejezet: Én is igyekszem elfogadni, csak ugye nekem sincs mindig angyali türelmem, de ez van.

Heni!
Diétával kitartás már nincs sok hátra! Pakolás meg egyre nehezebb lesz ahogy nő a poci, úgyhogy hajrá.

Csilla
csilla74

Jó estét Nektek!

De jó sokat írtatok Kép !

Meskete,
Akkor Nálatok is megkezdődött...
Én is várom már az ovizást, tul.képpen nem Betti miatt, hanem hogy vissza tudjak menni dolgozni, a pénz miatt.
Bár néha úgy látom Bettin, mint már írtam is, hogy hiányzik Neki a társaság. Mert egy héten min. 3x gyerekekkel van, bár mindegyiket ismeri, de az oviban más lenne.
Ma voltunk Újpesten, egy másik fórumos csajnál, és végülis másodjára találkozott a kissráccal, ahhoz képest elég jól elvoltak. Kissrác néha durvult, de szépen eljátszottak.
Biztos nekem is furcsa lesz először, hogy "nincs" Betti, de ez ezzel jár sajna.
Szívesen maradnék még Vele évekig, de hát anyagilag elég gáz lenne.
Pláne hogy párom összebalhézott a főnökével ( aki egyébként az apja ), és úgy döntött csütörtökön, hogy kilép.
Ezzel állított haza, hát gondolhatjátok...
De nem igazán erőlteti magát új munka után. Nem tudom, mi lesz.
Úgyhogy ebben teljesen igazat adok Neked, nem látnak a dolgok mögé Kép , nem érzik tetteik súlyát.

Heni,
Örülök, hogy végre életjelet adsz Magatokról Kép .
Védőnő talán azért is cseszett le, mert egy terhesség alatt 4 alkalom kötelező, sőt, ha ez nincs meg, nem mehetsz GYÁS-ra sem, csak GYES-re.
Ami összegben "kicsit" más. Mivel a GYÁS a fizetésed azt hiszem, 70 vagy 80 százaléka, viszont a GYES meg 22600 forint. NEM MINDEGY szerintem. Figyelj oda Kép . Vagy várjál csak, lehet, rosszul emlékszem!! Lehet, hogy az egyszeri anyaságihoz kell a védőnő-látogatások száma? Most nem tudom! Talán Csilla többet tud erről mondani... Kép . Nem emlékszem pontosan, rég volt már.
A készülődés miatt irigyellek, én azt nagyon kiélveztem. Jó is az Kép .

Csilla,
Nagyon gondolkodtam egyébként ezen az áprilisi ovi kezdésen. Mivel május 31-el vége az évnek ( vagy hogy is írjam Kép ), és utána összevont csoportok vannak. De amíg dolgozok, adjam le mindig anyunak? Igaz, hogy elvileg ő lesz vele ovi után is, míg az apja vagy én haza nem érek, de ez így mégis más.
Elvileg most arra leszek kíváncsi, hogy valóban lesz-e újabb törvény. Állítólag igen, ami engedélyezi a GYES-es anyáknak a napi 8 órai munkát. Ha igen, elvileg egy-két hónappal hamarabb is mehet oviba, csak meg kell indokolni, miért, és ugye a követelményeknek ( mint szobatisztaság ) meg kell felelnie.
Hát nem tudom, még mi lesz, áprilisig sok minden lehet.
Fiad májusi, jól emlékszem? Mindig elfelejtem...( DE ÉGÕÕÕÕ! )
Mert Bettit azért kellett beíratnom már idén májusban, mert jövő májusban ugye már késő lett volna, áprilisban betölti a hármat.
Lehet, hogy idén kellett volna Neked is beíratnod?
Érdeklődj utána szerintem, nehogy ne legyen helyetek. Bár gondolom, őt is csak fél napra veszik majd fel, mivel Te még otthon leszel Adrival.

Mentem, mert már én is fáradt vagyok, ráadásul nem elég a pesti mászkálás, este bejöttek nővéremék, 10-kor mentek el. Ez volt a tetőpont!
De Bettit legalább nem kellett altatnom. Amint lerakta kis buksiját, már aludt is Kép .

Jó éjt!

Monika

Sziasztok!

Az anyaságihoz kell, és 4 alkalomnak meg kell lenni, és szerintem megéri. De ki szokták írni, az orvosikban, szülészeteken, kismamában is, hogy mikor milyen juttatások járnak.

Mónika!
De ha csak ősszel akarom vinni akkor elég, tavasszal bejelentkezni nem? Egyébként egyáltalán nem égő egy csomó mindenkivel levelezel, nem lehet mindent észben tartani. A fiam május12-én született, és nekem elég, ha 4 órára beveszik.

Csilla
csilla74

Sziasztok!

Hú, de beindultatok!

Hencsi! Jó, hogy újra itt vagy! Kép Kitartás a diétához! Ha tudod tartani továbbra is, akkor nem nagyon fogsz már hízni a végéig. Legalábbis nekem így volt. Van egy barátnőm, aki meg kifejezetten fogyott, igaz ő rendes túlsúllyal indult, úgyhogy volt miből leadnia, és mégis szép, egészséges 3és fél kg-os babája lett. Szóval okosan van ez a diéta kitalálva! Kép

Ovi: Én is úgy döntöttem annak idején, hogy csak ősztől jár Boti oviba és ezért valóban csak most tavasszal írattam be. De, ha már tavasszal mentünk volna, tényleg be kellett volna íratkozni az előző évben. A beíratkozás életkortól független. Voltak 4 éves gyerekek is, akiet akkor írattak be, akkor kezdtek oviba járni. Itt úgy van Õrbottyánban, hogy mindig próbálnak tiszta életkorú csoportokat szervezni. Vagyis, aki elkezdte tavasszal az ovit, azt aztán szeptembertől úgyis a saját korosztályába csatlakoztatják be (Botiéknál májussal bezárólag vannak gyerekek, a nyáriakat a mini csoportba tették, mert ők évet fogank halasztani. Így Botiék végig együtt járnak és csak 3 évet), vagyis az akkor kezdő kiscsoportba teszik át, hiába szokott be az előző kiscsoportba. Nekünk is van egy csomó ilyen "tavaszi" kezdésű csoporttársunk. Én úgy látom, hogy hiába jártak ők már oviba tavaly, annak ellenére teljesen előről kellett kezdeni a beszoktatást, egyrészt a nyári szünet, másrészt az idegen, új óvó nénik miatt. Szóval meggondolandó, de, ha muszáj, a munkakezdés miatt, akkor el lehet kezdeni tavasszal is. Az ovodai hellyel kapcsolatban: Az ovi nem kötelező, csak 5 éves kortól. Addig senki nem fog az anyukára pirítani, hogy miért nem jár a gyerek oviba. Az ovi helyhiány miatt el is utasíthatja a 3-4 éves gyerekeket. Főleg, ha van kistesó, akivel anyuka otthon van.

Na, megyek. Lassan ébred Csongi, aztán megyek vásárloni!

Kellemes hétévégt mindenkinek!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Ismét csak gyorsba, mert Ember viszi el a gépet, este megint számítógépes partyra megy a haverjaival Kép .
Én meg itthon leszek Bettivel...
Viszont hétfőre kérnék egy kis drukkot, mert megyek megnézni egy munkahelyet, négy órásnak nem bánnám, ha felvennének.
Az úgy Bettinek sem lenne vészes ( talán )anyuval.
De most, hogy páromnak nincs munkahelye, úgy érzem, lépnem kell, márcsak Betti érdekében is.

Léptem, mert indulnának.

Szép estét Nektek!

Monika

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok!
Én Erdőkertesen lakom, és van 2 kislányom, meg márciusra várom a 3. babámat.
Dóra 2001.07.09
Nikolett 2003.03.04

Dóri októberben kezdi meg az ovit. 4 órás lesz csak, de nem gond, úgyis 10 percre lakunk gyalog az ovitól.

Mi is a Kovács doktornőhöz járunk. De ha tényleg új gyerekorvos lesz nálunk, én vissza fogok jönni hozzá. Bár semmi bajom nincs a doktornővel.
Vendég

Sziasztok!

Változatosság kedvéért, már megint csak beugrás, éppen főzök ( remélem, nem ég le Kép ).
Este talán több időm lesz írni, hacsak páromék rá nem tapadnak a gépre.

Kriszti,
Köszöntelek köztünk Kép !
Gyermekeid korban pont ide valók.

Megyek, majd este bővebben.

Monika

Sziasztok!

Üdvözlet Krisztina!

Ovi:Remélem azért 3,5 évesen felveszik a fiamat, szeretnék picit a hugival is törődni, szegény most nagyon háttérbe van szorítva.

Mónika!
Szorítok hétfőn! Milyen mh., mit kell csinálnod?
Szerintem mire én visszamennék, már nem is lesz mh-em.

Csilla
csilla74

Sziasztok!

Mégsem mentem ma megnézni az állást, közbejött egy-két dolog. Majd holnap...
Igazából ez egy pénztárosi állás, részmunkaidőben.
Jobb, mint a semmi.

Tegnap, az eső után, kimentünk pocsolyázni Bettivel.
Eddig gumicsizma fel, aztán szépen elcsoszogott a vízben. De tegnap rájött, milyen jó buli ugrálni benne...
Két gatyót cseréltem rajta Kép .
Magamon csak egyet Kép Kép .

Meskete,
Veresen szinte csak vegyes csoportokat indítottak, rengeteg a gyerek. A megengedett csoport létszám elvileg 25, de van, ahol 34-en vannak.
Külön kérvényt kellett írni a Minisztériumba, hogy engedélyezzék. Ez a nem semmi!!
Ha sikerülne a munka, lehet, hogy már január, február környékén beadom Bettit, muszáj lesz.
Nem tudom, olyan tanácstalan vagyok!
Mindig azt mondtam, hogyha itt van ez a 3 év, akkor azt tényleg kihasználom, és csak Vele.
De a pénz meg kell...Kép .
És a muszáj nagy úr...Kép .
Majd meglátjuk, mi legyen.

Megyek, mert Bettus szerintem a mesekönyvbe rajzol.

Monika

Sziasztok!

Elég régen voltam már, de talán most majd jobban engedélyezi Viki Kép
Õ most volt 3 hónapos, forog, dumál, hihetetlen ütemben fejlődik, mozgékony, de nagyon jó baba Kép

Meskete: Hol találtál végül ovit?

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Nálunk is csak vegyes csoport van. Ráadásul 30 feletti létszám, és a felét a 6-7 évesek teszik ki. Ennek nem örülök.

Kriszti
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a kihaltság???

Kedden voltam megnézni az állást, de sajna olyan rossz az időbeosztás, hogy az hihetetlen Kép .
Egyik héten péntek-szombat-vasárnap, másik héten szombat-vasárnap kéne menni, ha délelőttös lennék, fél 6-tól du. fél 3-ig, ha meg délutános, fél 1-től este 9-ig. Namármost vasárnap az utsó busz eljön Veresre 20:50-kor. Jó mi?
Úgyhogy most beviszem egy másik helyre az önéletrajzom, bár erről lehet, lecsúszok, mert a héten kellett volna bevinnem, de nem jutottam el Gödöllőre. Remélem, azért sikerülni fog.
Párom még mindig nem dolgozik, nem igazán töri magát munka után. Pénzünk meg épphogy....
Na mindegy. Majd csak lesz valahogy.

Oxi,
Örülök, hogy Te is bekukkantottál Kép !
Már 3 hónapos Viki??? Nagyon telik az idő!
Látom, minden oké nálatok.
Azért ha időd engedi, kukk be, ne tűnj el Kép .

Holnap megyünk bababörzére, még árulni is fogok ( szeretnék ). Hátha gyarapítom a családi kasszát Kép .
Este már nem jövök, nővéreméknél alszunk. Betti már tiszta lázban van. Na meg a két unokatesója is Kép .

Szép napot Mindenkinek!

Szia Kriszti!

Nővérem kislánya majdnem egyidős Dórival.
Idén kezdte az ovit, de itt Veresen úgy van, hogy mivel ő kiscsoportos, a minisekkel ( vagyis az én lányommal is ) lesznek egy csoportban.

Azért a 6-7 éves gyerekekkel lehet, nem kéne őket összerakni.
És nincs is más megoldás, igaz?
Nem lehet egyszerű...

Monika

Mondiri: Hol volt börze? Árultál? Mit árulsz?

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Ez a szombati bababörze...
Teljesen kikészültem! Úgy szxrrá áztunk, hogy az hihetetlen Kép .
Sikerült árulnom is, bár nem annyit, amennyit szerettem volna, de még így is megérte.
Péntek este jó volt tesóméknál, a három csaj tökre fel volt pörögve. Aludni 10 után tudtuk őket elvinni, addig gondolhatjátok, mi volt Kép .

Oxi,
Betti kisruháit, amiket már kinőtt,árultam.
Nincs helyem, ahova el tudnám rakni őket, meg hát egyhamar nem szeretnék kistesót sem, úgyhogy ezt a "módszert" láttam a megfelelőnek.
Nem tudom, Veresen mennyire vagy ismerős, van egy Családsegítő a Fő úton, és annak az udvarán volt megrendezve ez a börze.
Most szó van arról, hogy nem csak tavasszal meg ősszel lesz, hanem havonta, hát nem bánnám Kép .
Nagyon sok ruhánk összegyűlt, nem férek tőlük. Már anyuhoz hordtam át egy csomót, na de nála is véges a hely.

Lépek, mert még főznöm is kéne valamit...

Szép napot Nektek!

Hahó!

Én szedek csak Béres-cseppet Kép ?

Monika

Megint én Kép !

Hencsi,
Ha esetleg még érdekel, így a finisben lejöhetnél a piacra, nagyon szép őszi, téli cuccokat hozott a srác. Nekem csak a nyálam csurog az édi rugik láttán...

Betti,
Még egyben vagytok?
Már nagyon kevés van Kép .

Menek, piacozás van, bár Bettust leadom anyunál. Én is kockára fogok fagyni, de ugye a pénz meg jól jön.

Pussz Nektek!

Sziasztok!

Bettire sokat gondolok én is, szerintem már lehet megtörtént a nagy eseményKép

Sajna hiába vagyok itthon, minden nap szinte megyek Pestre, igy szinte semmire nincs időm....Kép
Jövőhéten lenézek lehet piacra, bár asszem ruhából jól elvagyunk látva már, inkább türcsit kéne még vennem, de végülis az is van 2-2....

Képzeljétek!

Hétfőtől megyek ctgre...Kép
Kár h ilyen rossz idő van, jövőhéttől elkezdem kimosogatni a cuccait a kiscsajnak, meg szerintem összepakolom a kórházi motyót, csak annyira össze-vissza van aa fejemben minden, eddig pontosan tudtam mit akarok vinni, mostmeg el vagyok bizonytalanodva.....biztos korral járKép

Kép
hencsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: