SZIASZTOK!
Lányok adjatok tanácsot!!
Az utóbbi napokban rémálom lett a séta, azaz az oviba séta.
Reggel még csak-csak, de délben mikor Daniért megyünk Gergő kimászik a babakocsiból, hozzá kell tennem, hogy már annyira megfeszítettem az övet benne, és nem értem, hogy tudja mégis kicsavarni magát belőle (5 pontos öv!)?!
Nem is nagyon zavarna, sétáljon csak hagy fáradjon, de előre semmiképp nem akar menni, csak visszafelé, így aztán 1 órába telik a hazaséta, ami egyébként jó esetben 10-15 perc lenne.
MIT CSINÁLJAK???
Ja! És ha meg akarom fordítani őt a helyes irányba, akkor sikít és megy a hiszti, és persze a kezét sem engedi fogni!
Azt hiszem eljött a hisztis korszak.
Adrienn: Akkor majd megbeszélünk egy talit.
Köszönjük a kérdést jól vagyunk. Gergő egy kicsit hörög, meg folyik az orra, de egyébként mint írtam így is van sok energiája.
Pedig azt hittem a második nyugodtabb lesz!
Dani is egy örökmozgó. Ezért is félek a sulitól egy kicsit. De már látom, hogy Gergő sem az az egyhelyben ülős lesz.
Virág: Nekem két kisfiam van. Dani februárban volt 7 éves, Gergő pedig 19 hónapos.
Kocsink van, csak sajna nem tudok vezetni.
Felsőre szoktunk átjárni a hugomékhoz, ők ptt laknak a vasútállomásnál az Ady u.-ban, meg 2 hetente szerdánként a Családsegítőbe járunk a pszichológushoz a Danival.
Merre van ahol Ti laktok?
Vera: Míra hogy van? Hogy haladsz a hímzéssel?
Tünde: Nem vesztek inkább ilyen hordozókendőt?
Abban még fektetni is lehet a babát és azt hiszem 18 kg-ig jó?! Ja és az ára sem annyira húzós (5 ezer körül van).
Annyi jót hallottam róla. Többféle módon lehet magadra kötni vele a gyermeket.
Barbara: Lehet, hogy már hétvégén babóca lesz???
Na mára ennyit belőlem!
Mindenkinek jó éjszakát!
Holnapra mondják az esős időt.
Gyöngyi