Sziasztok!
Köszi az utazóágyas tippet, én a járókával gondoltam ugyanezt, csak amíg 10 fok van, ez nem nagyon kivitelezhető... Mindegy, már megszokta az ágyat, szerencsére, vagyis már csak 5-10 percet sír, aztán szépen elalszik. Köszi a drukkolást!!!
Szegénykémnek viszont 3 napja szorulása van, és annyira erőlködik, meg nyomakszik, hogy teljesen leizzad. Utána úgy kifárad, hogy el is alszik. Hiába próbálkoztam már mindennel (hasmasszázs, narancslé, hőmérővel birizga a popsiban), nem használt, úgyhogy jön a glicerines kúp...
Timi: Nekem úgy volt, hogy jún. 28-ára voltam kiírva, és aznap meg is csinálta volna a doki a császárt, ha nem indul be 1 nappal előbb hajnalban a szülés. Otthon elfolyt a magzatvíz, úgyhogy rohantunk be a kórházba. Ott az ügyeletes doki megvizsgált (kéz+UH), ami nem volt egy élmény, nem finomkodott... Aztán hívták is az altatóbrigádot, meg az én dokimat. Beadták az infúziót, és toltak is be a műtőbe. Onnantól kezdve, hogy beadták a gerincközelit (amit meg sem éreztem) 15perc volt az egész műtét.
Ami fontos lehet, bár biztos fogják mondani: amit egy picit is érzed, hogy megy ki az érzéstelenítő hatása, kérj egy fájdalomcsilapító szurit, mert ha megvárod, amíg tényleg fáj, akkor durva lesz... Bár valószínűleg nem fogsz tudni mozogni, kérd, hogy rakják a melledre a picit 1-2 órán belül!!! És idd a szoptatós teát ezerrel: Laktoherb vagy Fitolak néven is árulnak ilyet!!! A műtét után úgyis kell a rengeteg folyadék.
Nem hinném, hogy megfordulna a babó, de bármi megtörténhet! Tényleg!
Te hogy fogadtad először, amikor megtudtad, hogy császár lesz?
Babás szobában lesztek?
Orsi: hová költöztek a szüleid? Közel a házatokhoz? Múltkor elsétáltunk az "új részére" a falunak (Körtés), hát olyan házak vannak, hogy leesett az állunk.
Lesz szülésznőd? Választottál?
Vigyázzatok magatokra, meg a babákra! Aztán mostmár kifelé, porontyok!
pussz