Sziasztok!
Anita! Csatlakozom Larához, nekem is elkerülte a figyelmem, hogy babát vársz. De jó
!! Én a Klinikán fogok szülni most is, de másik dokinál. Korábban Mészáros Gyula volt az orvosom, de most váltottam és egy kedves fiatal csajszihoz járok (Enikõ ajánlotta), 30 éves. Vele jobban megtalálom a hangot, valószínû a kis korkülönbség miatt (én 25 vagyok). Jobban is ráér, mint az elõzõ orvosom és gondoskodóbb is. Most még azon gondolkodom, hogy szülésznõt is kellene fogadni, mert õ van úgyis többet veled, ráadásul te és én is rizikós idõben, nyáron fogunk szülni. Így legalább a kettõ közül valamelyik biztos bent lesz, ha a másik nyaral. Szerintem teljesen jó a Klinika, én meg voltam vele elégedve. A csecsemõsökkel is minden rendben volt, segítettek sokat. Bár nekem nincs összehasonlítási alapom, mert a Kórházat egyáltalán nem ismerem.
Jázmin most 1 éves, és igen, kisöccse fog születni
. Voltunk 3D-s UH-n ott kaptunk képet a fütyijérõl is
.
Most már nagyon jó a terhesség, az elején a hányinger miatt elég húzós volt (fõleg mikor Jázminon cseréltem a pelust
), de én akkor szinte a víz szagától is hánytam
. Aztán valahogy az AFP környékén egyszer csak elmúlt, így volt akkor is mikor Jázmint vártam. Volt némi gond is az elején, mert iker babákat vártam, csak sajnos az egyik meggondolta magát és elment
. Volt nagy-nagy vérzés, szerencsére a másik baba megúszta. Aztán meg kiderült, hogy mélyen fekvõ a lepény, eltakarta teljesen a méhszájat, be is akartak fektetni, de nem hagytam magam
. Azóta már jobb a helyzet, sokat húzódott felfelé a lepény, 22.-én megyek UH-ra, hogy megnézzék újra. Szedek egy rakás magnéziumot, és este Seduxent, és persze szigorúan tilos emelgetnem, szinte csak feküdnöm szabadna, de persze ezt egy 12 hónapos babó mellett nem lehet. Azért vigyázok nagyon.
A szakdolival jelentem kész vagyok, bekötettem, leadtam
. A JGYTF-re járok pedagógiára, de a dolgozatot informatikából írtam.
Nem tudsz képet küldeni a családodról? Kíváncsi vagyok rátok! Ha igen itt a címem:
jazminmama@freemail.hu Ildianyu! Te hova jársz suliba? Mibõl írod a szakdolgozatot? Képeket tõled is várok, ha vannak!
Fanita! Makón laktok? Én szegedi vagyok, de 3 éve Deszkre költöztünk (15 km Szegedtõl). Jázmin is szopizott minden éjjel kétszer is egészen 11 hónapos koráig, aztán egyik napról a másikra teljesen abbahagyta. Valószínû az új baba miatt megváltozott tej volt az oka. De már alig várom, hogy újra szoptassak. Hogy néz ki az a Sári Tamás? Olyan ismerõs a neve! Biztos láttam már a Klinikán, csak nem ugrik be az arca.
Te is küldj képet!
Én is 20 ezer Ft-ra gondoltam „hálapénz” gyanánt a dokinak. Szerintetek, ha az ember fogad szülésznõt, neki mennyit illik adni?
Norcsi! Megvan már a baba?
Enikõ Boglárkája még nem bújt ki, hétfõn megy a dokihoz és akkor eldöntik mikor feküdjön be és mikor indítják be esetleg a szülést.
Mártianyu! Mindig hiányollak, merre vagy?
Lara! Ági! Ígérem, írok e-mailt nemsokára!
Sziasztok!
Orsi