Szióka!
Tényleg,kreatív vagy! Nagyon belejöttél
A Tescó olyan mint a többi,semmi nagy durr,ráadásul minden szana-szét van. Még nagy a fejetlenség. Nagy bevásárlás volt,tul.képp éppen kapóra jött,hogy megnézzük. Azt hittem legalább "nagy" akciók lesznek,de kutyafüle sem volt. Azért sikerült "kisebb" összeget otthagyni. Addíg Dominik apával a játszóházban volt
.
A kiccsaj,mellesleg a menyasszonyunk,akire vigyázunk délelőttönként van itt,aztán mikor viszem haza(a szomszéd házban laknak,és a nagymamik vigyáznak rá du.-án) ordibát rendez,mert velünk akar maradni. Terror néha nehezen viseli a kiccsajt
Gyönyörű kislány,ilyen menyt még el is fogadnák később
Nagy barna őzike szemei vannak, Sötétbarna gyűrűs göndör haja,és hosszú fekete szempillái. Szerintem katalógusba való babó. Aranyos,jókislány,bár temperamentumos,és ő is kis egyéniség. Szereti Domit,néha túlzásba is viszi,és ilyenkor világvége van.
Karácsony
Imádom! Tavaly elég rossz karink volt terror miatt
ahogy jött el is ment,mintha nemis lett volna
De majd idén!
Eddíg mindíg mézeskalácsot sütöttünk,már 2 héttel előtte,hogy addígra megpuhuljon. Szépek voltak ilyen máz,olyan minta,cukorkák rá stb..,már ez is hangulatot hozott a házba. Na meg a lakásdíszítés
Idén "nagyasszony" leszek.
Régóta vágyam volt,hogy a cukrászdákban,és bevásárlóközp.-ban elkészített gyönyörű sütemények legyenek karácsonykor az asztalra téve. Hát ez most megvalósul,és szebbnél szebb,és finomabb inyencségeket veszünk. Jó kifogás terrorkám,hogy miatta nem tudok,mert nemengedi.
de egyvalamit,azért sütük. Túrós kuglófot,mert az nagyon bevállt
Vacsira szenteste mi ,narancsos kacsát készítünk,persze van halászlé is. A többi napon,van tejszínes pulykamell,tölltöttkáposzta,gesztenyés pulyka,most így hirtelen ennyi jut eszembe,de lassan össze kell állítani a menüt.
Nagy a család,és nay a jövésmenés
Ezt kifejezetten szeretem. Mi anyuékkal "együtt" lakunk. Ezt azért tettem idézőjelbe,mert anyuéknak van külön házuk,de amikor terrorka megszületett,egyedül nem bírtam,így anyuék hazakölltözek. Most pedíg jönnek,mennek. Hol itt hol ott. Van külön szobályuk itthon,és mi nagyon szeretjül,ha itt vannak. Még a férjem is
(ami ugye ritka anyós-vej kapcs.) Szóval szenteste velük itthon,aztán 2.nap anyósék,3. nap ker.apámék,nagymamám. Ezek az ebédek. Du. átjáróház a rokonság miatt
27.-e kari-parti a barátokkal. Szóval eseménydús
Szilveszterkor viszont itthon leszünk. Én még nemakarok elmenni sehova. Még nem érzem úgy,hogy szilveszterkor jobban érezném magam,ha nem lennék Domival. Hál istenek apánk is így gondolja. Mamiékkal,és Domesztosszal leszünk. (Domesztosz=Dominik)
Ti mentek valahova szilveszterezni?
Puszi
Noémi