Sziasztok!
Éva, örülök, ha sikerült némi jó hírt mondani! Képzeld, itt közöttünk mögöttünk is el kezdenek lassan építkezni, legalábbis most láttam, hogy kerítik körbe a telket, de vmelyik nap mondták is, hogy hozzálátnak. Na mondjuk, korábban is mesélték már.
HA megnyerjük a lottóötöst-nem sok esély van rá, mert ált. nincs lottónk- akkor adjuk a milliókat!
És én nem ismerem a Varga Juditot.
Lili, ez tök jó, hogy leadtad a szakdogáidat! De azért ne izgulj túl sokat, mert az nem tesz jót sem Neked, sem a Babának! Sajnos sok ilyen ember dolgozik az eügyben, akik belefásulnak, ezt mi-vagy legalábbis én- azért nem értjük, mert alapból nem ilyenek vagyunk!
Az ilyen embereknek nem itt kéne dolgozni, hanem egy gyárban szalag mellett, ami tényleg mononton,és akkor talán tudnák értékelni a változatos, mosolyra késztető munkát! De Ők ilyenek, mi meg az a gáz, hogy ki vagyunk, leszünk szolgáltatva Nekik!
Én már lassan a vége felé járok, erre most újra rádöbbentem, mert be kellett jelentkeznem NST-re, hihetetlen gyorsan elrepült ez a pár hónap! Tényleg, Mindenki! Érdemes egy héttel előre bejelentkezni, hogy még válogathassatok időpontot!
Melissza, bugyi és betét nélkül tényleg nagyon gáz! Akkor hova folyik? Végig a lábamon? Hiába túráztatom az agyam, nem bírom elképzelni!
Sziasztok!