2006.03.17 17:33
Szerző: zsóka
Lányok,
az isten óvjon mindenkit a pásztói kórháztól!
Nem akartam minden vizsgálatot Pesten végeztetni, macerás a felutazás, a szwervezés, ezért úgy gondoltam, h a labort meg az uh-okat Pásztón csináltatom.
Soha többet...
Odamentem kilencre, mikoris közötlék, h a rendelés 10-kor kezdődik, addig a privát betegeket fogsadják-nézik. Na jó. Fél tizenegykor (!) meg is jelent az uh-os orvos, fogadott két beteget, majd el, kávézni.
Én a másfél éves kisfiammal mentem, nem tudom őt kire bízni. Természetesen bevittem a vizsgálóba, nem hagyom kint vadidegenekre. Pesten soha egy szót nem szóltak, sőt!
Be,megyek, köszönök, doki nem köszön vissza, azt mondja,f eküdjek le. Mondom de a 12. heti uh az hüvelyi uh , nem? Nem, ő nem csinál úgy hüvelyi uh-ot, h ott a kisgyerek. Õ megmondta már, h ne hozzak gyereket ide (életemben nem voltam nála vizsgálaton.) Õ nem csinálja meg így, mire én: ha ennyire zavarja (gondoltam, biztos a gyerek lelkivilágát félti), akkor elfordítom a bbkocsit. Nem, ő nem csináélja. Csinált végül egy hasi uh-ot, nézte elmélyülten, vagy 5 percig, mire én persze betojtam, miért nézi annyira, és emgkérdeztem: vmi baj van, dr úr? Erre ahelyett, h normálisan válaszolt volna vmi oylasmit, h nem anyuka, csak alaposan emgnézem a kcisit, üvöltve kikelt az assziosztensnek: háét nem igaz, mit képzelnek ezek, ha rövid ideig nézem, az a baj, ha sokáéig nézem, az a baj.
Köpni-nyelni nem tudtam, és én marha, még én kértem elnézést...
A papírra ráírta, h a vizsgálatot nem tudta elvégezni, mert az anyuka kisgyerekkel érkezett... A gyerek közben tök csöndesen üldögélt a bbkcosiban...
Azért elgondolkodtam, h ha a gyerek lelkét félti, akkor emgfelelt volna neki, ha megfordítom. Akkor vajon miért nem tetszik neki??? Csak nem _másképp_ végzi a hüvelyi uh-ot???
Du. a férjem felhívta, és nagyon nyugodtan, higgadtan beszélt vele, elmondta neki, h az azért nem járja, h egy orvos úgy beszéljen a betegével, h az sírva jön ki tőle. Ezt egyí orvos nem engedheti meg magának, még akkor sem, ha urambocsá' igaza van. Perzse a do9kinak állt feljebb, kiabált, de a zuram továbbra is higgadt maradt, a doki is kénytelen volt vele níyugodtan beszélni, azt mondta, h ő szereti a nőket (na ja csak a theres nőket nem), és h őt szeretik a betegei (azóta nyomoztam utána, rengeteg panasz van rá), és ha nem tetszik, ne menjek hozzá. Nem is megy a feleségem, mondta a zuram.
Két doki uh-oz a pásztói kh-ban, a fent említett, és egy másik, aki szintén tapló, mikor emgtudta, h 3 császárom volt és nem köttettem el magam, azt mondta, "én elkötöttem volna". Az állam leesett - nertán meg sem kérdezett volna előtte??
Szóval lányok, a pásztói kh-ba inkább ne. Úgy viselkednek ott az orvosok, mintha ők lennének az istenek, mintha a beteg lenne értük, és nem fordítva. A birka nép meg tejel nekik, tűrik a mwegaláztatásokat (dokihoz elsőterhews anyuka megy ragyogó arccal, mire a doki: és, megtartja??).
Hú, de kiakadtam.
Zsóka