Sziasztok!
No én ebben már nem vagyok illetékes.
Boga már öregnek számít, az ő 1,5 évével?
Persze csak viccelek.
Lányok! Mindenki punnyad? (Mi is.
)
Mariann! Bius nagyon szép volt abban a fenenagy ruhában!
Nagyon klassz kiscsaj, hogy ilyen jól bírta. Legalább ti is tudtatok kicsit mulatni. Bringásülés? Mikor tekerünk már együtt?
Csibe! Milyen volt az esküvő? Hol volt? Émikére ki vigyázott? Jó eseménydús időszak ez nektek!
Amúgy mi is megyünk a Balcsira, júli 2-től egy hétre.
Ez lesz az első igazi, hosszú Bogás nyaralásunk, remélem jó lesz!
Ti hová mentek?
Kád: Bogának még mindig jó, bár már az állványt szédszedtük (amin Émikét tisztába tetted, mikor nálunk voltatok). Boga már régóta úgyse fekszik benne, csak ül, így nem rövid, de mostanában inkább már a nagykádban pancsizik. Visszük a kicsit nyaraláskor is, mert az apartmannak csak zuhanyzós fürdője van, ahhoz meg még ő nem szokott hozzá.
Timi!
Te is nagyon szótlan vagy mostanában!
Mi újság veletek? Remélem jól vagytok! Livike meggyógyult már teljesen? Kivizsgáláson túlvagytok? Fogak?
Én teljesen elúsztam a házimunkával, a vasalnivalók hegyekben állnak.
Délutánonként már mi is pancsolunk kint a teraszon a kis medencében. Tök jó, Boga is élvezi. Meg sokat vagyunk kint az udvaron, macskázni, szaladgálni. Tegnap megvolt az első macskás ijedtség is, Boga felkapta az egyiket, az megijedt a kutyától, és megharapata Boga orrát, meg egy kicsit meg is kaparta a szeménél. Szerencsére semmi komoly, csak nagy volt az ordítás utána.
Én meg múlt csütörtökön buliztam egyet, gimis osztálytalálkozóm volt, nagyon jól éreztem magamat, és otthon apa is jól elvolt Bogával.
Jövő szombaton meg apának lesz céges bulija, ahová engem is visz, így Boga mamázni fog egész este. Szerencsére imádják egymást.
No mostmár eldugulok, írjatok ti is!
Andi