sziasztok
Betti:
Boldog névnapot kívánok nektek! na akkor remélem találkozunk, várom a prividet. Igen Gyöngyi volt akire gondoltam, ő még a középső nővéremmel együtt kezdett nagyon rég, és a doki amikor mentem szülni rögtön hozzá küldött és mondta is hogy én vagyok a Timi huga (kb. 10 voltam mikor utoljára találkoztam vele érdekes helyzet volt
). Így kvázi olyan volt mintha fogadott lenne és nagyon sokat segített.
Kriszti: én is így voltam Emmánál, hogy ugyan minek szülésznőt fogadni, de kis Pistinél a véletlennek hála lett az ismerős szülésznő és össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Amikor Emma született (na jó volt vagy egy fél óra, mert mire bementünk már el volt tűnve a méhszáj), vártam ,hogy megmutatják ott nyújtogattam a nyakam de rögtön elvitték és már Pisti hozta vissza pólyában szopizni. Kis Pistinél pedig hosszú szülés volt (úgy lett megindítva), ráadásul kaptam azt a borzalmas oxitocin infúziót (na az jól megerősítette a fájásokat), és bizony a szülésznő nagyon jó hogy ott volt (a doki meg mindig mondta,hogy most elmegy majd ennyi idő múlva jön, jött is mindig tehát rá sem volt panasz, de végig a szülésznő volt ott). Mikor kibújt kis Pisti rátette a hasamra(na hát ez volt az a momentum ami Emmánál hiányzott), aztán felajánlotta Pistinek ,hogy vágja el nyugodtan a köldökzsinórt, sőt miután a méhlepény is kint volt még azt is megmutatta. Arról nem is beszélve ,hogy ő intézte(kérés nélkül), hogy a felújított saját fürdőszobás szobába kerüljek. Tehát nekem csupa pozitívum van azzal kapcsolatban ,hogy van egy saját szülésznő.
Amúgy először én is azt gondoltam,hogy a dokit kérdezem meg végül is nekik kell jó összhangban lenni. Csak gondoltam megkérdezlek titeket is. (egyébként nincsenek túl nagy elvárásaim nekem ez a hasratevős dolog ami nagyon fontos )
Nóri: megcsináltuk a lánnyal a gesztenyés sütit, nagyon fincsi lett, az meg hogy együtt csinálgattuk hát nagyon szupi volt (mostanában amúgy is nagyon segítőkész Emma).