Új privát üzeneted érkezett!

VALI! GRATULÁLOK A MELÓHOZ!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali: Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula addig is.

Nóri: Recept keresőben egészen véletlenül "belebotlottam" Vica egyik hszébe...ha már ott jártam rákukkantottam, hát Luca megszületett, olvastad? :P Gondolom, otthon. Nem semmi a csajszi.

Jó lett a muffin?

Én úgy döntöttem, holnap fánkot sütök. Csorog a nyálam már most. Ma palacsinta lesz.
jaimee1

Muffin okés...de csak mértékkel :wink:

Vicát meg nyomon követem már 1 ideje :wink: Várom én is a beszámolóját...

Hogy vagy? Megmaradsz?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Azt tudom, hogy követed, csak azt nem, milyen szorosan. :wink:

Ja, begbaradok.... :| 8)

Muffinhoz nekem mindig kell valami izé...tejszínhab, vagy krém...ez milyen fajta?

Hopp, ébredezünk...
jaimee1

BETTI,ÉS BETTIKE!
Kép
Vendég

Sziasztok!
Na ideesek már én is nagy nehezen! :oops:
Akartam már sokszor írni de nem tudtam mit!De olvasgatni olvasgatok,meg fényképeket nézegetek!Itt jegyzem meg minden gyerkőc nagyon édes a képeken egytől egyig!

Rólunk!
Betegek vagyunk megint,a szokásos takonykór köhögés! :cry: Tegnap engem is utólért nagyon szarul voltam,holnap elmegyek a dokibácsihoz!
Most éppen palacsintát sütök közkívánatra,és rohangálok a tűzhelytől a gépig!Egy kis testmozgás! :wink:

Vali!
Mit hallok munka! :D :D Nagyon örülök!! :D :D :D Gyere már mesélj egy kicsit!

Nóri,Erika!
Ki az a Vica,le vagyok maradva?(mondjuk nem véletlenül :oops: )
Vendég

Már a második palacsintát égetem oda,űgyhogy lépek,a kettő együtt nem megy! :wink:
Vendég

űgyhogy=Úgyhogy :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam pesten a kombinált teszten a down szűréshez.Remélem jó lesz,majd egy hét múlva lesz meg az eredmény.

Vali,milyen meló?Mégiscsak sikerült?Jajj,de jóó!!!

Hajni,hétvégén hívlak!Gyógyulgassatok!És végre,hogy életjelet adtál már :wink:

Szilbee,jobbulást nektek is!Remélem használ a gyógyszer Dévnek.Megnéztem a képeket!Egyre jobban hasonlít Leventére! :)

Nóri,már megint finomság van nálatok!:) Hol lehet olvasni erről a Vicáról? :oops:

Kép
Kép
tundi24

Fogamzás > Babát akarok -babásai

Hajni! Jól van már Franci? Ma előttem toltak 1 apuka orra alá Kitiltó határozatot, mert már 3 napja fososan vitték a gyereket :evil: Kérdezte tőle a dadus, hogy nem volt otthon semmi? Apa: de, este hányt mint a fene. Na, ehhez azért nem fűznék semmit.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Betti:Boldog névnapot kívánok nektek! na akkor remélem találkozunk, várom a prividet. Igen Gyöngyi volt akire gondoltam, ő még a középső nővéremmel együtt kezdett nagyon rég, és a doki amikor mentem szülni rögtön hozzá küldött és mondta is hogy én vagyok a Timi huga (kb. 10 voltam mikor utoljára találkoztam vele érdekes helyzet volt :lol: ). Így kvázi olyan volt mintha fogadott lenne és nagyon sokat segített.

Kriszti: én is így voltam Emmánál, hogy ugyan minek szülésznőt fogadni, de kis Pistinél a véletlennek hála lett az ismerős szülésznő és össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Amikor Emma született (na jó volt vagy egy fél óra, mert mire bementünk már el volt tűnve a méhszáj), vártam ,hogy megmutatják ott nyújtogattam a nyakam de rögtön elvitték és már Pisti hozta vissza pólyában szopizni. Kis Pistinél pedig hosszú szülés volt (úgy lett megindítva), ráadásul kaptam azt a borzalmas oxitocin infúziót (na az jól megerősítette a fájásokat), és bizony a szülésznő nagyon jó hogy ott volt (a doki meg mindig mondta,hogy most elmegy majd ennyi idő múlva jön, jött is mindig tehát rá sem volt panasz, de végig a szülésznő volt ott). Mikor kibújt kis Pisti rátette a hasamra(na hát ez volt az a momentum ami Emmánál hiányzott), aztán felajánlotta Pistinek ,hogy vágja el nyugodtan a köldökzsinórt, sőt miután a méhlepény is kint volt még azt is megmutatta. Arról nem is beszélve ,hogy ő intézte(kérés nélkül), hogy a felújított saját fürdőszobás szobába kerüljek. Tehát nekem csupa pozitívum van azzal kapcsolatban ,hogy van egy saját szülésznő.

Amúgy először én is azt gondoltam,hogy a dokit kérdezem meg végül is nekik kell jó összhangban lenni. Csak gondoltam megkérdezlek titeket is. (egyébként nincsenek túl nagy elvárásaim nekem ez a hasratevős dolog ami nagyon fontos )

Nóri: megcsináltuk a lánnyal a gesztenyés sütit, nagyon fincsi lett, az meg hogy együtt csinálgattuk hát nagyon szupi volt (mostanában amúgy is nagyon segítőkész Emma).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok Csajok!!!
Köszönöm a gratulációkat aranyosak vagytok :)
Szóval a meló....hát az úgy is lett, hogy amikor végeztünk a sulival ugye még januárban a vizsga végén mondta az egyik tanárunk aki a mellesleg a kincstárban dolgozik, hogy majd lesz felvétel és érdeklődjünk . Akkor azon a héten 3 osztálytársam is rögtön felvették és én is úgy gondoltam nincs mit veszítenem beadom az önéletrajzom...így is lett bevittem és vártam. Persze nem történt semmi mind addig míg össze nem futottam a munkajogot tanító tanárommal a spárban és megkérdezte tőlem: Valika eddig miért nem találkoztunk??? Hát mondom hol is kellett volna taliznunk mert ugye nem dolgozok még a Mák-nál....néz rám azt mondja ez ,hogy lehet??? Ő a vizsga végén felírt pár nevet akikkel ő szívesen dolgozna és én abban benne voltam. Innen már pörögtek az események hétfőn felhívtak,hogy szerdán interjú ...ma meg hívtak,hogy mikor tudok kezdeni. Hát ennyi a történetem.
Ma egész délelőtt a papírjaim után rohangáltam ,hogy minden meglegyen holnapra. Délelőtt megyek majd be szerződést aláírni, hétfőn meg kezdődik a MUNKA :) Úgy,hogy szorítsatok értem,hogy gyorsan betudjak majd illeszkedni a csapatba.
Kép

KépKép
diÁcska

Vali!
Hát ez nagyon szuper,úgy örülök,hogy végre összejött!Hétfőn megy a drukk az első munkanapra,biztos könnyen be fogsz illeszkedni nem lesz ott semmi probléma! :D

Nóri!
Micsoda!!! :evil: :evil: Szegény gyerek egész éjjel hányt,és reggel képesek voltak bevinni szegényt a bölcsibe???
De a dadusok mért nem tiltották ki hamarabb ha már 3 napja fosott szegény,megvárták még lefertőz egy pár gyereket!
Hát reménykedem ,hogy a mi gyerkőceink nem kapták el!
Franci egyébként jól van folyik még az orra,de nem köhög már csak nagyon ritkán,láza sincs,Lándzsás utifű szirupot kap.
Hát most jól felhúztam magam ezen a fosós-hányós sztorin! :evil:

Tündi,és mért kellett ez a kombinált teszt?Küldtek,vagy csak magadtól mentél saját magatok megnyugtatására?Csak azért kérdezem mert nekem nem volt anno ilyesmi!

Szilbee!
Jobbulást Dávidnak,még jó,hogy visszavittétek!A prospant mi is szedtük de nem nagyon vált be!Remélem nektek bejön!Jók a képek! :)
Vendég

Nóri,köszi az infót,majd utána olvasok :)

Vali,gratulálok,és nagyon örülök,hogy sikerült!!!Hétfőn megy majd a drukk!!

Hajni,ez most egy ingyenes lehetőség.J.doki szerződésben van a sejtbankkal,és az ő betegei ingyen mehetnek erre a vérvételre.De sok kórház is van már szerződésben,de hogy Szolnokon még ki azt nem tudom.Meg lehet,hogy csak úgy is lehet menni,de ennek utána kellene jobban olvasni a sejtbank.hu-n.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Én is itthon vagyok Marcival betegszabin :( Tegnap hívtak a bölcsiből, hogy felkelés után hőemelkedése volt, hát hazahoztam. Meg köhög, és taknyos. Ma estére be is lázasodott. Antibiotikumot egyelőre nem kapott, majd holnap a fülészeten is meg kell nézetnem, bár nem fájlalja a fülét.
Hát ez van :(
Azért egész sokáig bírta, hogy nem betegedett meg, mert már csak 5-en maradtak a csoportból. Bár nem tűnik betegnek, igen virgonc. Egyelőre kapja a Sinupretet, és a Nurofent.
Szegény megint nem lesz ott a farsangon. :(
Mondjuk nem csodálom, hogy őt is utolérte a nyavaja, ha más gyerekeket mindenféle betegségekkel elvittek a bölcsibe, ahogy hallottam. :evil: amit Nóri írt, az is elég durva. De előfordul gyakran. Anyu óvónő, ő is mesélt hasonló sztorikat. :evil:

Hajni! Mielőbbi gyógyulást nektek is!

Vali! Nagy-nagy gratula! Ez aztán a jó hír!!! Sok sikert az új munkához!

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

sziasztok

Vali: gratula a munkához.

Én meg beírtam itt mindenfélét, azt meg elfelejtettem írni, hogy megvan a nagy nyáladzásunk eredménye kibújt kis Pisti kilencedik és tizedik fogacskája. Végül is a nyáladzáson kívül más tünet nem volt, úgy hogy remélem a többi is így bújik ki.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jó reggelt,és szép napot mindenkinek!

Lizocska!Gratula a Pisti új fogacskáihoz! :)

Judit!
Köszi!Ti is gyógyuljatok meg hamar!

Mi ma délelőtt visszamegyünk doktornénihez igazolásért,de azért megnézetem újra,a takonykór még nem múlt el! :(
Utána meg megkértem barátosnőmet vigyázzon Francira mert én is elmegyek dokihoz.
Mióta Franci bölcsis én is sokat betegeskedem,általába mindent elkapok tőle amit hazahoz.Ti,hogy vagytok ezzel?

Tündi!
Tulajdonképpen ez jó dolog,minden doki leszerződhetne a sejtbankkal! :)
Vendég

Vali! GRATULÁLOK!!! :D:D Nagyon ügyes vagy!!! Minden elismerésem!

Prospan: Nekem 2007 őszén vagy inkább telénnagyon bevált, mikor szülés után beteg lettem. Két napon belül felszaggatta a cuccot a tüdőmről. Remélem Dévidnak is hat! Még nem kopogtattuk meg a tüdejét, de majd ma. Ednek mutatta meg a dokinő, hogy is kell.

Marcinak Jobbulást! +++++++++++

Vissza kell még olvasnom...

Pusz!
szilbee

Jó reggelt!

Judit,jobbulást Marcinak!Sajnálom,hogy megint lemarad a farsangról!

Lizocska,gratula a 2új fogacskához kis Pistinek!

Hajni,jajj de jó,hogy kicsit aktivizálod magad :wink: :P Remélem Francinak már csak jót mondd a doki néni,na meg persze neked is!Majd jelentkezz,hogy mi volt!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mostanában alig tudok belépni ide :evil: vagyis olvasni tudok, de az íráshoz belépni nem :evil: lehet, újra regisztrálok :roll: másnak nincs ilyen problémája?

Kis és nagy betegeknek jobbulást kívánok!!

Gratula az új fogacskákhoz! Mi még mindig 2-nél tartunk, de Rékus sokat nyűglődik és mindennel dörzsölgeti az ínyét, amivel csak befér a szájába..

Vali, neked külön gratula a munkához!!

Szilbee, ha van infrás masszírozótok: a masszírozó fejjel szuperül meg lehet vibrálni a mellkasukat! inhalálás után segít sokat főleg, a váladék kiürítésében!

Kép
pimelinda

Vali!
Gratulálok a munkához!!!!!!!!!!!!

Betegeknek jobbulást!!!!!!

Nekünk kutya bajunk-most anyós ül a dokinál(gondolom így várható hogy mi is újra elkapjuk!)

Tündi!
Már csak pár nap és itthon lesz apátok is!!!!!!

Folyt.köv. később...................

Kép

Kép
katlina

Na itt is vagyunk!
Torokgyulladásom van,kaptam antibogyót,meg sinecodot köhögésre!
Franci dokinénije meg nem dolgozott,úgyhogy majd hétfőn viszem vissza.

Tündi!
Csak el ne kiabáld az aktivizálódásomat! :D
Vendég

Hajni: Jobbulást nektek!!!!

Tündi: Tényleg, Apa nem sokára landol. Akartam kérdezni már egy ideje, aranykincsed megvan még? Mi a helyzet vele? Doki látta?
Kombinált tesztre én is mennék, nem is tudom Rékával hogy maradt el.....

Katlina: Akkor anyósnak gyors gyógyulást!

Liz: Fogacskához gratula!

Vali: Ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon ügyes vagy! Egész biztosan szuperül helyt fogsz állni. És mi lesz a feladatod, tudod már?

Judit: Marcinak is jobbulást!++++++++

Nóri: Micsináltokma?

Réka letaknyosodott, ahogy én jobban lettem. :roll: Remélem, ez is egy napos lesz....Jól eszik, kedves sem rossz, csak kicsit bújósabb.

Szép hétvégét!!!
jaimee1

Linda! Köszi!!! Olyanunk van! :) Na akkor kipróbáolm... már ha hagyja. A hátát is maszírozni kell, ugye?
szilbee

Hajni,nem szeretném elkiabálni :wink:

Katlina,ha minden igaz kedden landol apánk ferihegyen.A csomagokat már tegnap leadták.Úgyhogy remélem nem fog leszakadni ott a hó,hogy ne tudjanak jönni!Vasárnap már el is jönnek a táborból,de csak keddre érnek haza :roll: De nem baj,valahogy kibírjuk ezt a pár napot még!Csak hétvége maradna ki azt nem bánnám :D

Erika,jobbulást Popi kisasszonynak.Amikor velük voltunk pocakosak,még nem volt ez a lehetőség!!Vagy ha volt is elég drasztikus áron..

Linda,nekem is volt ilyen problémám már,de mentsd el a jelszavad,és akkor mindig automatikusan be tudsz lépni!Remélem tudtam segíteni!

Kép
Kép
tundi24

Csak egy életjel! Jobban vagyok, csak a köhögés maradt. Ma már jöttem dolgozni.
Egész héten feküdtem, olvastam, pihentem, úgyhogy még a net sem volt nagyon bekapcsolva. Majd igyekszem pótolni a lemaradást.

Évi és
Kép
csongianya

Hajni! Én is így voltam tavaj!! Elkaptam minden nyavaját Lilitől, vagyis úgy írom inkább, hogy folyamatosan náthás voltam, köhögtem és fájt a torkom. Orvosnál is voltam, kaptam gyogyit, ami persze nem használt, akkor azt mondta, ha nem múlik, menjek vissza. Azóta is megyek.....idénre már én is túl vagyok a bölcsis kórságokon :wink: .
Kitartást, jobbulást neked is!!

Meg Rékának is.... :cry:

Meg Marcinak is...fülészeten mit mondtak?

Linda! Mióta leállt a babanet szervere, azóta nem stimmel valami vele...sztem folyamatosan bütykölgetik. Nekem is lassú :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Rékának is jobbulást!

Szilbee, igen, körbe a mellkasán! Nem kell megijedni, ha megköhögteti. Az csak azt jelzi, hogy használ!

Tündi, final countdown 8)

Kép
pimelinda

Nóri!
Akkor ezek szerint,még nekem edződnöm kell! :)
Ti jól vagytok?

Linda!
Jó az új avatarod! :D Nagyon huncutka! :D
Vendég

Linda! Nem merem megcsinálni. Kipróbáltam magamon, de eléggé szétrázta a belső berendezésemet. :shock: Asszem marad a kopogtatás.

Hajni! Nóri! Én is uígy beteg vagyok... folyamatosan... hol jobban, hol kevésbé. :?
szilbee

Lányok, náthával is orvoshoz kell fordulni? Délután azt hiszem, felhívom a dokit. Szerintem ez nem egynapos lesz....Bekövetkezett hát az első betegségünk.

Szilvi: bábelőadás ügyben - Tündiék voltak pár hete. Irigykedem is. :mrgreen: Olvastam a blogon. Azt nem írta, hogy hol. Tündi?
jaimee1

Voltunk ma az oviban könyvásáron!
Alig tudtam Robikát kikönyörögni a csoportból,olyan jó volt látni teljesen felszabadultan mozgott a gyerekek között,játszott szinezett,felmérte a terepet-megyünk máskor is! :wink:

Tündi!
Gondolom a hétvége nehezebben telik!
mennyi most a kombinált teszt?

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

A fülével nincsen baj Marcinak, "csak" vírusos torokgyulladás. Így antibiotikumot nem kaptunk, marad a nurofen.
Kedden megyünk vissza.

Erika! A doki majd biztos megmondja, mit kell adni Rékának, nátha miatt szerintem ne vidd be. Orrát érdemes kiszívni addig is.

Hajni! Én is gyakrabban vagyok beteg, mióta Marci bölcsis, + a munkahelyen is emberek között vagyok. Most tolom magamba a C-vitamint, hátha nem kapom el tőle.

Tündi! Húúú akkor már biztos tűkön ülsz. Gondolom, hogy az utolsó napok telnek a leglassabban. Hát csak eltelt ez a fél év :)
judit_79

Lányok, kitartás, jön a tavasz, friss szellők, langy napsugár, meggyógyul mindenki :wink:
Kép

Tündi írta anno, a Borostyánban voltak bábelőadáson.
De ITT ALATTUNK is szokott lenni sokminden. Igaz, a honlapjuk nem elég informatív :? . De hátha mailben többet meg lehet tudni....

Erika! Már csak a asaját megnyugtatásod miatt is hívd fel a dokit....7vége jön amúgy is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit, köszi. Szívom, persze. És ordít, persze....
Az jó, hogy nem kell antibogyó. További jobbulást nektek!!!

Na fánk ügy lefújva, mondanom semkell. Réka 10 centire nem enged. Most alszik a drágám, szerencsére kap az orrán levegőt. Hő 36,8.
jaimee1

Ja, van kép kis Lucáról :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!
Jobbulást Popinak!Szerintem beszélj a dokival mindenképpen!

Nóri!
Megnéztem a képet aranyos kisbabuci! :D Várom a szüléstörténetét!
Vendég

Luca kitörölt mindent amit pötyögtem :evil: :evil:

Katlina,igen a hétvége telik lassabban!Nem lesz gond ha robika oviba megy akkor! :)
Nem tudom mennyibe kerül akombinált,de az integrált az úgy tudom27ezer. :roll:

Erika,beszéltél doki nénivel?Mi Verseghy könyvtárban voltunk a múltkor a bábelőadáson!

Nóri,mindjárt megsasolom ezt a napsugár gyermekházat is!:) Én is megnézem a kis Lucát.

Linda,tetszik az új avatord :)

Évi,továbbra is jobbulást!Csongi nem kapta el?

Judit,jajj d ejó,hogy nem ment rá Marci fülére a betegség!Igen eltelt ez a fél év is,de telhetett volna gyorsabban is :wink: :P

Kép
Kép
tundi24

Erika! Igen! Vidd el orvoshoz. Első betegség, meg ahogy mondja Nóri jön a 7vége! Tüdő, fülecske, torok mustra... kell az ilyenkor.
Jobbulást Mindkettőtöknek!!! ++++++++++++++
szilbee

Megnéztem a kis Lucát!Nagyon szép!Nem semmi ,hogy be merte vállalni otthon,és hogy még a dokit is kinevette magában amikor azt mondta menjenek be,ha rendszeresek lesznek a fájások.
egyébként szolnokiak?

Kép
Kép
tundi24

Tündi, akkor a Didergő király az nem báb volt? És akkor a Verseghyről írtad azt a lesújtó véleményt, hogy kicsi volt a hely?

Nekem gyerek sem kell ahhoz, hogy eltüntessem a hsz-omat :? Mostanában elég 1 kattintás és bezáródik minden ablak :evil: ....nagyon sz@r már a gép, de már szóltam a Mesternek, melegítem neki a széket :wink: :lol:

Tündi (Cserkén laknak, asszem)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,a Didergő király az nem báb volt!Az a Borostyánban volt,és emberkék adták elő :)
A könyvtárban volt igen kicsi a hely :?

Kép
Kép
tundi24

Beszéltem a dokkerral, nem kell hogy lássa, csak ha tartósan lázas lesz vagy nem iszik stb.

Orrszívó porszívó, tengervizes orrspray, orrcsepp, cebion, sinupret....elmondott egy rakás dolgot, mikorra mit, hogy.

Rékám vidáman kelt és jókedvűen, most porszívózni sem kell az orrát. Remélem így marad vagy még jobb lesz.

Szép hétvégét! Masecsináltam semmit...vacsorán kívül.
jaimee1

Nóri: Isten éltessen neved napja alkalmából!!!!

Kép

Kép
szolkata

NÓRI!!
Kép
Vendég

Nórinak:

Kép
judit_79

Nóri!

Kép

Évi és