Móning!
Betti: Nagyon boldog névnapot neked és Bettikének is!
Nóri: Nagyon édi a vidió! Még jó, hogy nem látta Lili azt a reklámot , amikor a kissrác mobilizálja a hóembert.
Húzhattátok volna hazáig.
Ez a piros suli mögötti játszótér? Oda "szoktunk"járni hintázni, mert a Dobóra ...tak visszahozni a hintákat.
Liz: Kérdezd meg a dokidat, hogy kit ajánl. Nem árt, ha jól dolgoznak együtt. Szerintem....Amúgy én ajánlom az enyémet, ha gondolod, priviben megírom, ki volt.
Móni: Hű, Lucusnak nagyon jó kis kuckója van a babakocsiban.
Szilvi: Jól eldobtad a tali dátumát.
Tavasz vége, nyár eleje. Sztem lehetne ott hamarabb is, ha jó az idő.
Judit: Szerintem jó a március vége, április eleje. Szuper, hogy vendégül látnál minket.
Tündi: Mert mennyi az annyi kg-ban? Ha nem titok....
Na ennyi reag-ra futotta. Beteg vagyok, mint egy kutya. Valahol megfáztam, az arcüregem készen van.
A szemésznél oké volt minden, úgy nagyjából. Negyed diop. eltérés van a két szemecske között, de ez nem igényel korrekciót. Kontroll kb. 2 év múlva. Réka persze végig sírt és tiltakozott és csapkodott is a doki felé.
A vizsgálat után, amikor már atyalapatyala volt csak.
Ja és rosszul is alszunk, Réka fogzik. Napirendünk totál káosz, ma 6 után keltünk, Kolomposon bealudt.
Ja, Szilvi, megnéztem, mi ez a Badacsonyos nóta, nem ismertem eddig. Hát MUTOGATÓS!! Úgyhogy reggel leizzadtam, annyit kellett Rékának mutizni. Megtaláltam a mesetv-n. Imádja!
Van még illlyen mutogatós Kolompos? Nem nagyon ismerem.
Na befogom és gyógyulok, amíg Réka alszik.