Új privát üzeneted érkezett!

Tali.. Nekünk szerintem nyáron vagy tavasz végén lenne jó. Tavaly is akkor voltak egészségesebbek a kölkök. Addig ment a takonykórság folyamatosan... :?

Judit! Köszi nektek is! :)

És Mindenkinek, aki még köszöntötte Leventét! :Cupp:
szilbee

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Hát vagy influenza, vagy influenzaszerű megbetegedés, mintát nem vettek :wink:
De mivel rendesen köhögök is már, meg hát öregszem is, kaptam antibiotikumot, köptetőt, és pihennem kell/ene.

Szilbee, azt tudom, hogy Norbi sokáig beteg volt, de nem mondta Csongi, hogy a fél osztály beteg lenne.... egyelőre még ált 3-4 gyerek hiányzik. Mindenesetre Norbi jó sokat hiányzott.

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot Mindenkinek!

Nóri:Vali már megelőzött,evett a sütiből :) Lucának továbbra is folyik az orra,de nagyon :( Ezenkívül semmi más tünet nincs.Orrszívózunk rendületlenül,orvossal még várok.Remélem nem is lesz komolyabb a dolog :) Azthiszem a gesztenyédet kipróbálom valamikor :wink:

Évi:Mielőbbi jobbulást neked és tessék szótfogadni a dokotrnak,pihenj :wink:

Erika:Haladtok a cseppentéssel?Olyan édesen tudnak aludni,ugye :) Egyébként én is így alszom,csak a lábaim ennyire nincsenek szétrakva :lol:

Judit:Képeket nem felejteni ám :)

Vali: :) Gyönyörű a Hercegnő :) Jövőre hátha jobban élvezi majd Diuska a farsangot :)

Katlina:Robika hogy van?

Linda:Terítőből kijött a körömlakk?

Tündi:Merre vagy?Ti jobban vagytok?

Szilvi:Itt a reci:http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=18257959
Tényleg nagyon fini süti és egyszerű elkészíteni :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Itt vagyok én is,de délelőtt zenebölcsiben voltunk,majd pihi,ebéd és mentünk be szolnokra a borostyán műv házba megnézni a Didergő királyt.Luca az elején egy kicsit félt a nagy hangosságtól amit a gyerekek produkáltak,de tetszett neki az előadás!Azt hiszem megyünk máskor is :wink:

Egyébként jól avgyunk,egyik nap semmi bajom,ma pl kicist taknyoska vagyok :? Luca szerencsére még nem!Remélem nem is kapja el!

Vali,nagyon kis csini volt Dius!Kár,hogy nem érezte jól magát!

Móni,jobbulást Lucusnak.Doki néninél most is ezren vannak :?

Évi,neked is jobbulást!

Nóri,ép kérdezni akartam,hogy csináltad,hogy ilyen szép rajta a csoki :)De már meg is írtad!:)

Judit,jajj de jó,hogy nem volt gond az úton.

Játékokról még annyit,hogy itthon én sem láttam még így.De kint a KIKA-ban vettem,úgyhogy szerintem itthon is van.Leértékelve volt 30EUR.Itthon nem tudom mennyi lehet.

Kép
Kép
tundi24

Évi! Nekem is egy hete mondta Zsu! vagy még korábban, mikor lebetegedett Norbi.

Köci a recepteket! 8)
szilbee

Sziasztok!

Itt vannak a képek Marci új frizurájáról:
Kép Kép
Kép Itt sógornőmmel legózik éppen.
Kép Itt meg az unokatesóval bújkáltak az asztal alatt.
judit_79

Megvagyunk!
Nem vittem végülis Robit orvoshoz,mert délelőtt nem ment a hasa,délután volt kétszer azóta semmi,kivárom a holnapot!

Kép

Kép
katlina

judit (gondolom rámismersz:)
olvastam, hogy Marci fél beöltözni farsangon. Nálunk Peti első farsangon (3 éves mult ös is) zenész volt: sima ruhában, egy gitárral és egy zseblámpa-mikrofonnal. Lehet, Marci nem tud mit kezdeni ezzel a nagy átváltozással, hogy mindenki jlemezben van. Ha kapna egy egyszerü jelmezt, csak valami utalás-szerüt, és a többieknél látná, hogy mi is az a beöltözés, jövöre talán megjönne a kedve. Petinek volt egyszer rendör-jelmeze is: kék polo, kék nadrág, csináltam kék kartonbol sapkát, és volt sárga láthatosági mellénye (gyerekeknek biciklihez lehet kapni), meg vmi jelvényt is csináltunk. Sztem elég lenne egy állatos jelmezhez egy fejdisz is kartonbol, te ügyes kezü vagy és kreativ. vagy szakács fajkanéállal és fehér poloval, vagy horgász bottal, zsinorral, papirhallal a végén. Peti barátja is utál beöltözni még 6 évesen is, ö tavaly kapott egy pizzás dobozt és ö volt a pizzafutár. idén asszem egy hátizsákkal turista. Oké, ezek nem olyan szép jelmezek, mint egy tündér vagy hercegnö, de végülis az a lényeg, hogy a fiad jol érezze magát:)

Az unokatesora annyira hasonlit, hogy csak a göndör haj különbözteti mge öket.
Vendég

Tündi:Köszi,remélem nem lesz komoly Lucánál :) De már apa is taknyos(ő aztán nagyon beteg tud lenni) :( Programok aztán vannak bőven :) Azért vigyázz te is magatokra :)

Judit:Nagyon jók a képek,helyes kisfickó Marci :)

Katlina:Hátha nem lesz gond Robikával :)

Szilvi:Szívesen a recit,majd számolj be megcsináltad e? :)

Milánt este 2 baleset is érte :( Egész délután megvolt kergülve,alig lehetett vele bírni :( Először addig rohangált,míg teljes erőből neki nem szaladt az ajtófélfának,jól bevágta a fejét :cry: Ez nem volt elég,ááá,ő csak nem bírt magával,a nappaliban lefejelte a kanapé ágyneműtartós részét,ami ugye elég kemény fából van.Úgyhogy most 2 pupika figyel a buksiján,majdnem egymás mellett :(

Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt!

Mekkora hó :D :P :roll: Itt most is szakad ...

Judit,jó lett Marci frizkója,nagyon hasonlítnak egymásra az uncsitesóval!:)
Taliban én továbbra is benne vagyok!:) Tűzzünk ki időpontot! :)

Katlina,milyen volt az éjszakátok?

Móni,szegény Milán..jól elbánt magával :( Csajszid hogy van?Nekem éjjel megint folyt az orrom.Nem értem egyik nap semmi bajom,utána meg :roll:

Kép
Kép
tundi24

egy képecske Luca frizkójáról :P
Kép

Kép
Kép
tundi24

Töltöm az oldalt képekkel!
Kicsit kimentünk lapátolni...Luca is segített! :)
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.02.17 13:42-kor.

Kép
Kép
tundi24

A mai nap is jól kezdődött,elvittem Robit megmérni,9700gr,decemberben 9800gr volt,novemberben pedig 9900,a védőnő semmit nem szólt mert sietett mert jön az Antsz :twisted: ,már most kibőgtem magam,tehetetlen vagyok,persze nem eszik hogy is hízna,de azt hittem legalább a súlyát tartja-hát nem :cry:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Mit szóltok, mekkora hó van... :shock:

Kati! Köszi az ötleteket, majd talán jövőre Marci is kedvet kap a beöltözéshez. Én most nem erőltetek semmit, szerintem nem nagy baj, ha bölcsiben nem öltözik be.
Írok neked priviben.
(Kati egyébként az unokatesóm :)

Móni! Jaj szegény Milán. Sajnos az ilyen balesetek elkerülhetetlenek... :(

Katlina! Nem is tudom, mit lehet erre mondani... :( Azért valamennyit csak eszik Robika? Talán a sok mozgástól van, hogy nem hízik. Meg azt írtad, hogy ment a hasa, attól is simán fogyhatott, tehát nem teljesen reális a mostani mérés szerintem!

Tündi! Nagyon aranyos Luca a képeken :) Milyen ügyesen söpröget.

Tali: mivel más nem reagált, legyen nálunk? Én szívesen látom, akinek van kedve jönni. Felajánlok két időpontot, márc. 7, vagy márc 21. Kinek mikor lenne jó?
judit_79

Katlina! :cry: Igaza van Juditnak, fosott, előtte is volt ilyen nyavajája, ne várd, hogy hízzon....se.

Tündi, jó munkát nektek! Te meg csak óvatosan azzal a hólapáttal.

Móni, drága szöszke fiúcskának puszi a bibijeire! Gondolom, ő már el is felejtette, csak a harci sérüléseit mutogatja 8)

Judit, jó lett Marci haja! :lol:
Tali...háááát, nem jobb lenne tavasszal? Mikor kevésbé lenne fikás pl. Lili is? Mert én simán elviszem közösségbe, de akié nem szokta...? Attán én lecek a rossz... vagy nem?

Hú, csajok, most mondhatjátok, hogy "de ráérek", pedig igen 8) :? Megnéztem a Gettómilliomost. Aki teheti, nézze majd meg, sztem szenzációs film! Nemhiába Oscar reményes, remélem, kap is majd belőle :lol:
Most keresem a zenéjét, mert az is tetszik. Tegnap este kezdtem nézni, de félbehagytam, ma alig vártam, hogy folytathassam. Rég éreztem már ilyet filmmel kapcsolatban

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Szupi ez a hóesés. Én még hónak ennyire nem örültem. Végre tudtunk csinálni normál méretű hóembert. Sőt Emma is elkezdett gurigatni egy hógolyót, s addig gurigatta,hogy óriási lett. Készítettem is fotókat , mindjárt meg is látjátok. Ja és itt a fotó a szülinapról is (a torta nem lett tökéletes jól kitolt velem a bevonó, de azért elfogyott). Ja és mivel megláttam Tündi csokrát, nem bírtam ki ,hogy nem fotózzam le azt a virágot amit én kaptam az évfordulónkra(ami ugye egyben valentin nap is). Azt mondta Pisti mostantól ilyen cserepeseket kapok, így előbb utóbb felfejlődik az eddig még igen szegényes szobanövény állományom.

Tündi: nagyon klasszak ezek a játékok. A csokor is gyönyörű.

Móni: nálunk is ilyen könnyen szereznek bibit a gyerkőcök, de van rá egy tuti homeopátiás krém amivel ha bekened a baleset után még be sem dagad, vagy csak épp hogy látni lehet, és nagyon gyorsan gyógyul. A neve: Traumeel

Nóri: na ezt a gesztenyéset én is kipróbálom nagyon tutin néz ki.

Judit: nagyon tuti lett Marci frizurája, én nem mertem Kis Pistinek és Emmának levágni (még szerencse,hogy a legjobb barátném fodrász), meg hát kis Pistinek ráadásul göndör is a haja. De te nagyon ügyes vagy meg sem mondanám , hogy nem fodrász csinálta.

Évi: jobbulást, és próbálj pihizni nehogy komolyabbra forduljon

Talira mi is szívesen mennénk (sajna a múltkoriról lemaradtunk hála a kis pocaklakó rendetlenkedésének), csak az a baj ,hogy nekünk egyik időpont sem jó mert Pisti pont március 6-20-ig lesz külföldön. Igaz,hogy van jogsim de nem nagyon szeretek vezetni. Mondjuk nekünk utána vagy az április eleje vagy valamelyik nyári hónap lenne jó , hiszen május 7-re vagyok kiírva pocaklakóval. Na mindegy majd meglátjátok , hogy döntötök, előbb utóbb csak eljutok egy talira is, hiszen én csak Tündit ismerem személyesen, és szívesen megismerkednék a többiekkel is.

Tehát a képek:

Kép így fogyott el a múltkori fánk

Kép az évfordulós virág

Kép a kis szülinapos a gyertya elfújása után

Kép a nagy hóember

Kép ezt Emma készítette egyedül

Na jól teleraktam képekkel az oldalt. Megyek is :lol: :oops:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Elin: pont Neked írtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Judit,igen tetszett Lucának a "hólapátolás"csak a kesztyűt mindig leveszi a kezéről :shock:
Nekünk mind a 2 időpont jó,egyenlőre nincs tervezve semmi,csak ugye a házfelújítás,de majd mi arról meglógunk :wink:

Nóri,miről szól a film?Csak úgy nagyvonalakban..Óvatosan lapátolok :)

Voltam védőnéninél.el lettem látva egy kis olvasnivalóval.Haskörfogatot is mértek :roll: szolnokon egyszer sem nézték.Viszont a súlyomtól majdnem sírva fakadtam :shock: :cry:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilbee! egy kicsit megkésve kivánok Leventének boldog névnapot

A tábli nagyon szép, minden elismerésem a tiéd ,hogy ezzel is foglalkozol pedig sejtem hogy mennyi munkát adnak a gyerekek.

Lizocska! a hóember szuper jót nevettem neki.
Gyerkőcök nagyon szépek, kis Pisti hatalmas fiú.

Katlina! Nyugi, van egy ismim a kislány 3.5 éves és nincs 11 kg, egyébként szép egészséges gyerek sokat mozog keveset eszik és a szülők is ilyesmi alkatúak. Majd megindul Robika is idővel.

Elnézést hogy nem reagálok mindenkinek, nagyon el vagyok maradva az
olvasással is.

Rólunk:Jól vagyunk.
Atit kb 3 hete már vezetni kell menne menne és menne.Nagyon kell rá figyelni hol a fiókba csukja be a kézét hol az állólámpát rángatja a tv-t veri és hasonló veszélyes dolgokat csinál.

A fenmaradó időm Antóniáé, aki szintén nagyon igényli a társaságomat.

Egy kicsit ki vagyok már purcanva, igaz Anyukám sokat jön hozzánk mert szerencsére dec.-től nyugdijas lett, de ilyenkor meg a lakást vakarom.

Sajnos Ati nem birja a járókát, ha beleteszem ellentmondást nem tűrően űvölt, pedig egyébként békés gyerek és újabban a babakocsit sem dijazza igy jóval kevesebbet tudok mostanában tekeregni.

Szóval várom a tavaszt ,hogy kiszabaduljunk a lakásból végre és remélem Atit is sikerül majd visszaszoktatnom a kocsijába.

ja igen és mind két gyerkőc megkapta a prevenar oltást. Anta csúcs ügyi volt nem sirt ült szépen és türte, Ati már a várót sem birta, üvőltöt.

Mégegyszer bocs, hogy csak magunkról irtam.

Szép napot Mindenkinek, Jó szánkózást.
mongi

Kata, válaszoltam, igaz, azóta te is úton vagy :lol:

Tündi, itt van a Gettómilliomos tartalma, elég részletesen.

Mongi, jó, hogy hallattál magatokról. Elképzeltem, ahogy Ati közlekedik, és tisztára a McDonald's reklám ugrott be, mikor a pasi katasztrófasúlytotta területet csinál a lakásból :mrgreen:

Liz, jól néz ki az a rózsaszín torta, ügyes vagy! No, meg a hóember is. Mindjárt megyek Liliért, majd utána élvezkedünk kicsit :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin: rögtön olvastam... :lol: Épp akartam írni, hogy eriggyé mán a lyányér!!! Mire kiérsz... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Lizocska! Nagyon édesek a gyerkőcök a képeken. Remélem, nem olvad el a hó hétvégére, ha már leesett, mert akkor tudunk majd többet kint lenni. Én mondjuk karácsony tájékán jobban örültem volna a hónak, mint most :)
Az én párom is külföldön lesz márciusban 3 hétig (bár még ez sem 100 %, mert kavarnak odabent).

Tündi! Haskörfogatot nekem nem mértek egyszer se. Súlyoddal mi a probléma? Lehet, hogy csak te látod soknak...

Nóri! Mért, a március az nem tavasz? :wink: Én azért javasoltam, mert Tündi és Erika felvetette, hogy legyen tali, és talán a közeljövőre gondoltak. Különben azt én sem garantálom, hogy egyáltalán nem lesz fikás Marci. Meg az sem garantált, hogy pont áprilisban vagy májusban nem betegszik meg...

Ja és április-májustól jönnek a hosszú hétvégék, ünnepek, amikor kisebb az esélye, hogy itthon leszünk.

Letti! Örülök hogy te is jelentkeztél! Hát igen, ez a kor nem könnyű, amiben Atika van, elég fárasztó tud lenni, hogy egész nap kell utána menni. Marci is pont ilyen volt. A költözést végülis nem tervezitek?
judit_79

Itt vagyok én is,olvasgatok :)

Hát ez a hóesés :shock: egész nap szakad...

Tündi:Nagyon édes a lapátolós Luca :) Mi baj a súlyoddal? :P
Én Lucámnak még folyik az orra :( de reggel láttam,hogy kint a 6.dik fogunk és lehet amiatt taknyi.Milánnak is mindig folyt az orra,ha fogzott,főleg a felsőknél.Ugyanis más tünet nincs.
Hát Milán meg így járt :?

Katlina:Hasmenés tényleg okozhat súlycsökkenést :( Azért kitartást neked :)

Judit:Pedig 100szor szóltam neki,hogy ne rohangáljon,persze,hogy nem értett a szóból :( Így járt :(
Taliba lehet mi is benne lennénk,de valszeg nekünk inkább a későbbi időpont lenne jó :)

Nóri:Puszikat átadtam,habár ahogyan mondtad,már nem is emlékezett rá :roll:
Lilcsi örült a hóesésnek?Filmet apával megkerestetem :)

Liz:Köszi az infót kenőcs ügyben,lehet beszerzek majd belőle,szerintem lesz még alkalom használni :roll:
Édesek a gyerkők nagyon :) A hóember pedig szupi :)

Letti:Jó hallani rólatok :) Ügyesek voltak a gyerkők szurinál, Atikának pedig gratula a sétikához :)

Voltunk kint kicsit délután,csináltam 1-2 képet,majd este rakok föl.Sajna még nem tudom fölrakni a gépre,apa kell hozzá :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

Este olvasok,most csak képeket hoztam!
CSALÁDI HÓEMBERÉPÍTÉS :D

Kép

Kép
katlina

Akkor pár kép :)

Kipakolás :) Kép Elmerengve :) Kép Nagy munkában :) Kép
A fiúk :) Kép
Nyálaska :) Kép Készül a hóember Kép komolyan :) Kép Elbújva :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok!

ugy látom azért mindenki volt havazni odakinn:-)

mi is majd rakok fel képet ha nem baj!

Szilbee! igen egy napon ünnepeljük :-)

az oviban azt mondta az ovónő hogy Bettike nagyon köhögöt vigyem el orvoshoz....itthon tegnap sem ma sem hallottam köhögni..érdekes..szerintetek?
de nem lázas nem folyik az orra meg semmi....

Ugy néz ki áprilisban nővéremék összeházasodnak:-) így esküvő lesz a háznál:-D
de az enyém mikor lesz már? ahj nem tudom mikor lesz annyi pénzünk hogy összeházasodjunk mert ugye vannak annál fontosabb dolgok is.

Nah de most megyek rendet rakok a szekrényben

puszi mindenkinek
a betegeknek jobbulást

Kép
kbernadett

Lizocska mikorra vagy kiirva?

Kép
kbernadett

Mi is jól szórakoztunk :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Meg VIDIJÓÓ IS VAN :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Betti:Ismeretlenül is sok boldogságot nővéredéknek :)Képeket meg várjuk :)

Nóri:Lilcsi most is nagyon drága :) Szuperek a képek :wink: És hogy haza akarta vinni a hóembert... :lol: Tündéri csaj,komolyan :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok

Betti: május 7-re vagyok kiírva, szerintem április vége lesz belőle. Tudom , hogy hülyén fog hangozni, de te most mit is tanulsz? Mert úgy rémlik régről,hogy az egyik babanetes babó születésénél ott voltál. Szülésznőket nem ismersz? Mert aki akkor volt ott amikor kis Pisti született otthon van babázik, és most bajban vagyok mert igaz,hogy őt anno nem fogadtuk meg, de olyan volt mintha fogadott lett volna (anno együtt végzett a nővéremmel) és nagyon jó volt. Ezért elhatároztam,hogy most fogadnék egy szülésznőt, de tanácstalan vagyok mert nem ismerek onnan senkit és lassan itt az ideje,hogy keressek egyet. Bocsi ha nem jól emlékszem, mindenesetre a többiektől is kérdezném ,hogy ismernek-e itt Szolnokon jó szülésznőt. Segítségeteket előre is köszi.

A hóemberek mind nagyon tutik. Sajnos a miénk már csak képen van meg mert a jó idő miatt szétesett :cry:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Csajok! Nagyon jók a videjók! :) :)

Elin! Tegnap este megsasoltam a videjót, de csak hang nélkül mert a fiúk már aludtak... de majd ma megen megsasolom.

Bettike! Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

Betti! Neked is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Kép
szilbee

Katlina! A Mamaneten van Tanácsadói Rovat a fórumon, ha gondolod. http://www.mamanet.hu/distribution/viewforum.php?f=61
Egyébként szerintem se vészes a fogyás tekintve, hogy Robika beteg volt. Azért a nem evésre tényleg oda kell figyelni. Nem csoda hogy aggódsz miatta, én is így vagyok mikor Levente alig eszik (az utóbbi hónapokban). Leginkább azért aggódom, hogy akkor hogy vigyem be a szervezetébe a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, fehérjéket, vitaminokat.. stb.
Egyébként érdekes, de úgy tünik gyerektársaságban, jobban, többet és lassabban eszik, míg itthon (felnőtt társaságban) két falat után rohan tovább. Annyiban szerencsém van, hogy legalább a gyümölcsöt megállás nélkül képes enni...
szilbee

Lucuska köszönöm!

Hát igen sajnos régen jártam erre..... :oops: s az újjakkal még nem nagyon ismerkedtem össze!

Lizocska Gyöngyire gondolsz?

Egyébként azért kérdeztem mert március 20.tól kinn vagyok gyakszin május elejéig:-)

a szülésznőre meg azt mondom hogy én nem igazán akarok ajánlani mert mindenkinek más a jó........de majd irok privit pénteken, ha nem felejtem el

Szilbee!

köszönöm
szép napot!

Kép
kbernadett

Móning!

Betti: Nagyon boldog névnapot neked és Bettikének is!

Nóri: Nagyon édi a vidió! Még jó, hogy nem látta Lili azt a reklámot , amikor a kissrác mobilizálja a hóembert. :wink: Húzhattátok volna hazáig.

Ez a piros suli mögötti játszótér? Oda "szoktunk"járni hintázni, mert a Dobóra ...tak visszahozni a hintákat. :twisted: :twisted:

Liz: Kérdezd meg a dokidat, hogy kit ajánl. Nem árt, ha jól dolgoznak együtt. Szerintem....Amúgy én ajánlom az enyémet, ha gondolod, priviben megírom, ki volt.

Móni: Hű, Lucusnak nagyon jó kis kuckója van a babakocsiban. :lol:

Szilvi: Jól eldobtad a tali dátumát. :shock: :lol: Tavasz vége, nyár eleje. Sztem lehetne ott hamarabb is, ha jó az idő. :wink:

Judit: Szerintem jó a március vége, április eleje. Szuper, hogy vendégül látnál minket. :P :P

Tündi: Mert mennyi az annyi kg-ban? Ha nem titok....

Na ennyi reag-ra futotta. Beteg vagyok, mint egy kutya. Valahol megfáztam, az arcüregem készen van.

A szemésznél oké volt minden, úgy nagyjából. Negyed diop. eltérés van a két szemecske között, de ez nem igényel korrekciót. Kontroll kb. 2 év múlva. Réka persze végig sírt és tiltakozott és csapkodott is a doki felé. :oops: A vizsgálat után, amikor már atyalapatyala volt csak.

Ja és rosszul is alszunk, Réka fogzik. Napirendünk totál káosz, ma 6 után keltünk, Kolomposon bealudt.

Ja, Szilvi, megnéztem, mi ez a Badacsonyos nóta, nem ismertem eddig. Hát MUTOGATÓS!! Úgyhogy reggel leizzadtam, annyit kellett Rékának mutizni. Megtaláltam a mesetv-n. Imádja! :lol: :lol: :lol: :lol: Van még illlyen mutogatós Kolompos? Nem nagyon ismerem. :oops:

Na befogom és gyógyulok, amíg Réka alszik. :oops: :oops:
jaimee1

Sziasztok!

Végre van mit visszaolvasni,rég volt már ilyen :D

Szóval akkor először a kilójaimról :oops: most 78al indítok :cry: :cry: Lucával 71volt.rémes....

Móni,majdnem egyforma a babakocsink :) Édesek a gyerekek.Nagyfiadra majdcsak úgy tapadni fognak a csajok sztem nemsokára :wink:

Erika,örülök,hogy rendben volt minden a szemészeten!! :) Nem csodálkozom,hogy Popi tiltakozott,szerintem mindenki így tett volna.

Nóri,klassz a vidi és a képek is :) Lilcsi hozza a szokásos kis mosolygós formáját!:)

Katlina,a ti képeitek is jók.Mekkora hóember :D Ügyik vagytok :)

Letti,jó hogy bejelentkeztél.Ati baba akkor alkot :) De nem baj,ez a dolga :wink:

Bettinek és Bettikének nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Erika! Én csak annyit mondtam, hogy nekünk akkor jó! (Én nem viszem a beteg gyerekem egészségesek közé.) Sose rajtam múlott, hogy mikor legyen a tali! :shock:
Én se találtam több Kolompos mutogatósat, de van még egy aranyos, bár nem tőlük, ami nagy fun Dévnél, az "Erdő szélén házikó, ablakában nagyanyó.. stb."
szilbee

Szilvi: Így értettem. :wink: Kezem felteszem, semmi bántót nem írtam.
A tali dátuma a többségen múlik sztem, valaki mindig lesz, akinek nem jó valami miatt.

Tündi: Nohát legalább sokat már nem fogsz gyarapodni. :wink: Nekem pont azért jött össze +14 kiló, mert először fogytam, az első plusz kiló a 20. héten jött rám.
jaimee1

Sziasztok!

Nagyon eltüntem :oops: és a múlt héten már a férjecském is rám szólt, hogy nagyon elhanyagollak benneteket. Nem is gondoltam volna. :)

Első sorban az elmaradásom:
Szilbee: Nagyon boldog névnapot Leventének.

Betti: Nagyon boldog névnapot neked és Bettikének is!

Liz:Érdeklődve olvastam, hogy szülésznőt akarsz fogadni én erre nem is gondoltam :oops: de én egyáltalán nem ismerek senkit Szolnokon. Jakabot is Tündin keresztül ismertem meg.

Judit: A taliban én is benne vagyok de a márc 7 az nekünk nem jó mert akkor megint disznót vágunk. Meg persze április vége mert április 18-ra vagyok kiírva. :D

Móni: Nagyon édes Luca ahogy pakol. :D

Mindenkinek nagyon szuperek a hóembereik. :D :D :D

Pénteken voltunk a dokinál és minden a legnagyobb rendben van velem is és Babócával is. Szombaton pedig vásárolgatni voltunk neki.
Képeket majd később rakok fel.
Bocsika de most megyek mert Zsolti nem sokára jön haza ebédelni. :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti! Köszi neked is! :)

Erika! Akkor nem értem miért pont nekem címezted a kérdést? Asszem nem csak én írtam hogy nekünk nem jó a március.

[quote]K írta:ezem felteszem, semmi bántót nem írtam.

Nekem sem tűnt fel semmi ilyesmi! :shock:
szilbee

Robbanok...írtam egy hosszút és a képcsatolásnál lefagyott a gép :evil:

Szóval....
Erika, JOBBULÁST!!
Kép
Igen, azon a játszón voltunk...immáron másodjára :oops: :roll: .
Szónkót meg nemhiába nem veszek, ne vigyünk haza minden szr-szrt (ebben a formában) :wink:
Vmelyik nap volt szó ajátszótér felújításokról. Folytatódik még, úgyhogy csak visszakapjátok még....a remény hal meg utoljára.

Bernadetteknek boldog névnapot!!
Kép

Szilvi! Lili is jobban eszik a bölcsiben, a múltkor írtam, hogy a dadusa mondta, hogy bármit megeszik, amit elétesznek :lol: . Itthon meg rengeteget veszekszem vele, mert "megrendel" valamit, megcsinálom és 2 falatot gyűr le, vagy leüvöltöm a fejéről a hajat :? Mer' az sem kéne neki. Mert a "tiktakója" (Tic-Tac), meg a vitamin kéne neki. Peeersze (fityisz)

Talit én is azért gondoltam későbbre, mert akkorra már csak kikecmeregnek a gyerkők az ilyen-olyan elhúzódó kórokból. Én már csak abban bízom. :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi: Há' mer' a nyarat egyedül te vetetted fel. Nekem tök mindegy mikor lesz, áprilisban vagy májusban, csak megérjem, hogy egyszer találkozunk.

Kriszti: Neked is azt írom, amit az előbb, hogy kérdezd meg Jakabtól, kit ajánlana, mint szülésznő!

Nóri: És ha nincs vita akkor sem eszik? Mert tesóméknál úgy volt. :shock: Vagy csak korán feladták. :)

Nem dícsértem meg Luca és Marci haját, nagyon helyesek. Judit, te télleg pályát tévesztettél.

Ma karanténban vagyok, anyós vigyáz Rékára. Látszik, nem? Tele van vlem a babanet. :( :(
jaimee1

Erika...mikor megcsináltam a kívánságát....eléteszem....ő meg közli, hogy "úgy sem eszem meg"....hááát, sztem hegeszteni tudtam volna a szememmel.
Ebédnél is itthon leül, lök kettőt a kaján, eszik 2-3 falatot és szedi ki a kendőt a nyakából, hogy elég volt. Mondjuk, a tejberizs, meg a krumplipüre pörivel+ubival, vagy Milánói jól csúszik, de nem lehet minden 7végén az. Főzeléket nem akarok, mert 7közben mindig azt eszik. De amit én csinálok főzit, meg sem eszi :? Bölcsiben meg vmelyik nap 3 :!: tányér spenótot evett meg.
Nyáron mi lesz vele, ha 1 hónapig nem lesz bölcsi? :lol: :lol: Éhen hal.... :lol: Mondjuk, van ott tartalék bőőőőőven :wink:

És anyós elvitte Rékát, vagy nálatok vannak?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszti,várjuk a képeket!

Erika,nem baj az ha egy kicsit többet írsz!Végre! :D Hát az én mérsem szerint most74ről indultam,de jó,hogy csak 78tól nézik most :) Így 4kiló csalásban vagyok :) Jó mondjuk 1kg a ruha csizmástól kb..szóval 3kg nál tartok eddig.Lucával én is 14et híztam,azt mondta doki bácsi,ez most se legyen ennél több.Remélem még annyi sem lesz!

Nóri,bosszantó is az,amikor elszáll amit beírunk!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nóri! Lili étkezési szokásait akár Marciról is írhattad volna! :lol: Dettó ugyanez a helyzet nálunk. Én is csak lesek nagy szemekkel, mi mindent megeszik a bölcsiben, otthon meg... Most éppen a mákos nudlira van rákattanva, meg a főtt tojásra... "Anya, főzzél nudlit/tojást" Szóval elég válogatós, azért örülök, hogy legalább a bölcsiben változatosabban táplálkozik. Pl ottani főzelékeket állítólag megeszi, ha én főzök, azt meg sem kóstolja. Azon én is ki tudok akadni, ha készítek neki valamit, és otthagyja.
Ja és a vitamintablettát ő is nagyon szereti.

Hát igen, azért neked sem kell izgulnod, nem fog Lili elfogyni :)

Klassz hóembert építettetek! Remélem, hogy Maricékat is kiviszik ma már az udvarra, mert tegnap nem voltak kint :?

Erika! Azért az egyáltalán nem baj, hogy többet írsz, mert mostanában nem voltál bőbeszédű itt a fórumon!
Jobbulást neked is!
Én szombaton éreztem, hogy kezdek beteg lenni, fájt a fejem, torkom, és elég levert voltam. De szerencsére ki tudtam gyógyítani magamat extra dózis C-vitaminnal, és pihenéssel.
Ma Marcit akarom orvoshoz vinni, mert köhög már néhány napja. A bölcsiben is sorra kidőltek a gyerekek, különböző nyavajákban, alig van valaki. Hát Marci eddig bírta, de még mindig nem olyan vészes a helyzet.

Móni! Jók a képeid, helyesek a gyerekek!

A Bettiknek nagyon boldog névnapot kívánok!

Jó, akkor a tali legyen márc 21-én, aki jön, azt várjuk szeretettel. Aztán ha valaki rendez másikat májusban vagy nyáron, arra is elmegyünk :wink:
judit_79

Na itt vagyok megnyugottam,lenyugottam,igaz délelőtt voltunk dokinál mert éjjel ismét ment a hasa,írt neki antibotikumot,hasfogót,de nem is említettem neki hogy mi a legnagyobb bajom,most megvárom míg helyrejön rendesen
Szilvi!
Kösz az oldalt!!!!!!!

Képek nagyon klasszak,a vidijóón meg röhögtem :lol:

Pocakosok!
Szerintem is a dokit kérdezzétek meg mert mind szeret valakivel dolgozni nekem is így lett szülésznőm!

Erika!
Jobbulást!!!!

Tündi!
kilók,örök ellenségem 8)

Kriszti!
írjál sűrűbben!!!

Kép

Kép
katlina

Betti, Bettike, boldog névnapot kívánok Nektek!
Kép

Kép
pimelinda

Betti!Boldog névnapot kívánok Neked és Bettikének is!

Kép
Kép
mongi

Betti és Bettike!!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Nektek!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Nóri! Sikerült hanggal is megnéznem! :lol: :lol: :lol: Az a nyögés nagyon ismerős a hóember noszogatásnál. :lol:

Mongi! Jó lenne ha tennél képet Atiról. Olyan régen láttam már! Ő is olyan nagyfiú már! :shock:

Katlina! Robika hogy van?

A sütiket még nem tudtam kipróbálni... Talán majd holnap. Remélem! Ma még tojás sincs itthon...

Rólunk: Tegnap Dév volt dokinál (apja vitte, hogy kicsit én is lehessek Leventével) és úgy tünik ráment a kórság a tüdejére. Nagyon csalóka egyébként a dolog, mert olyan mintha elkezdett volna javulni... aztán mégse. Még jó hogy visszavittük megmutatni a dokinak. Most Prospant (borostyánlevél kivonat) kap (2x2ml 3 napig), ha nem hat akkor kap majd valszeg hörgő tágítót... vagy mit.

Ja én is teszek már KÉPEKET.
szilbee

Ébresztő föl!!

Hol van mindenki? :shock:

Nálam sül a muffin :wink:

Szilvi, ilyen Prospant Lili is kapott már, mostanában dobtam ki a maradékát. Neki ez sem volt se jobb, se rosszabb, mint a többi :? Remélem, nektek jobban beválik.
A Kistigrist már megsasoltam "odaát" :wink: Édes.

Nnnna, aszongya, megyénkben csökkent az influs betegek száma.... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?