Új privát üzeneted érkezett!

Erika,igen holnap betöltjük a 12őt! :) Majd 15/45re(holnap) megyek doki bához!Remélem mindent rendben talál.Pocak egy kicist látszódik már.Majd teszek képet,de azt szeretném,hogy előbb apa lássa :wink:

Évi,jobbulást neked!Kitartás a bevallásokhoz!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Minden nap ideülök,hogy írok,de mindig csak az olvasásig jutok :( De ez csupán lustaságból adódik :oops:

Tündi:Mielőbbi jobbuást nektek,reméljük semmi komoly nem lesz!!!Sétát majd megbeszéljük még :) Adós vagy még képügyileg és cmügyileg :wink: Nézdd át azt az oldalt amit annó belinkeltem,nagyon sok jó doldog van benne.Én tegnapelőtt amerikai almáspitét csináltam,isteni volt(sec-pec elfogyott),hétvégén is onnan fogok sütni-főzni és talán még ma kellene valami sütiszerűség,Zolcsiéknak holnapra a suliba.

Erika:Szuper a bilitek :) Igen,mi hamarabb érünk dokinénihez(23.án)remélem semmi rosszat nem mond majd fogügyileg :?

Liz:Édesek a gyerkőcök :) És nincs is annál nagyobb dícséret,mint amikor minden elfogy :)

Nóri:Nagyon irigyellek a kézügyességedért és a kreativitásodéret :) Annó anyukám nekem is kézzel varrta a jelmezeket(szinte mindig első helyen végeztem)én nem tudok ilyet művelni :cry: És hát Lilcsi gyönyörű és milyen büszkén viseli a rucit :)

Vali:Gyönyörű Hercegnő :)Már úgy várom a szülinapi bulit :)

Szilvi:Nektek is jobbulást!!!!!!

Rólunk pár szó:Írtam a múlt héten,hogy apát elhívták,képzeljétek a kutyusa elvezette a betörő házáig :) Aztán ha már így belelendült,pénteken éjfélkor hívták el,reggel ért haza :( Úgyhogy lassan kezdek belejönni az egyedüllétbe :? Vasárnap anyukáméknál voltunk,majd délután meglátogattuk Valiékat.Lucus nagyon jól elvolt Kerianyujával annak ellenére,hogy fáradt volt.Milán és Diuska is nagyon szépen eljátszottak,mindent szétpakoltak :) Milán még hétfőn is egész nap azt hajtogatta:menjünk Vaiékhoz :) Szeret ott lenni :) Na de,hogy a vasárnap esténk is érdekes legyen,apa minket hazahozott és visszament a rendőrségre,mert szült az egyik kutyusa és bábáskodott,az egész éjt ott töltötte,csak hétfőn munka után jött haza.Kibírtuk :)
Ja,ma megérkezett a járássegítő,nagyon szép állapotban van tényleg és szerintem a célt megszolgálja.Nem is bánom,hogy nem 10 ezreket adtam érte.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ja,Tündi:Tudod,beszéltük a múltkor a tortákat.Elsétáltunk ide a közeli cukiba,és elég jó a felhozatal :) Igen bőséges a választék :) Úgyhogy valószínű innen rendelek egy kis tortát Lucinak,meg én is sütök valamilyet mellé :)
Egyébként 2x fogunk ünnepelni,1x anyáékkal,meg 1x Valiékkal tartjuk együtt Dius és Luci szülinapját.Erre a bulira sajátkezűleg fogok tortát készíteni,már ki is néztem milyen lesz :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Minden kis- és nagyobb betegnek mielőbbi jobbulást!!!

Nóri! Nagyon aranyos mind2 kislány a jelmezben :)
Marcit tegnap kérdeztem a farsangról, ő kijelentette, hogy nem hajlandó beöltözni. Bár talán nem is igazán érti még, miről van szó, hiszen tavaly lemaradtunk a farsangról.
Emlékszem, tavaly ilyenkor a szomszéd kislány felpróbálta a cica vagy tigris vagy milyen jelmezést, és Marcinak az sem tetszett, meg volt tőle ijedve.
Talán majd jövőre :)

Évi! Csongi mi lesz farsangon?

Tündi: de gyorsan telik az idő, nemsokára túl leszel az első harmadon :)
judit_79

Sziasztok!

Megérkezett a hó :) Csak a latyak nem kellene...

Móni,milyen képpel tartozom? :oops: De jó lesz nektek 2x ünnepeltek :)
apa jó kutyukat nevel akkor!!

Judit,ha visszagondolok tényleg gyorsan telik az idő.De egy-+egy nap,hét meg lassan,de visszatekintve gyorsan :wink:

Nóri,Hajni,mit meséltek a csajszik a buliról?

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

H A V A Z Í Í Í Í Í K ! ! ! ! :mrgreen:
KépKépKép

Tündi! Lili nem mondott sokat, leginkább igennel meg nemmel válaszolt a kérdéseimre :roll: Nem tudom, Franci mennyire volt közlékeny?
Hogy vagytok????

Lili is örült a hónak, mondta is, hogy lehet szánkózni, aztán felvilágosítottam, hogy nincsen szánkónk, nem fog menni :cry:
Kivi leszek, milyen lesz délután a ruhája, mert tán mennek ki az udvarra :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hát leesett az állam ma reggel, ahogy megláttam a hóesést! :shock: :?
Nem a legjobbkor jött, ma indulnánk Veszprémbe! Bár a Dunántúlon nem esik, csak el is kell jutni odáig. El tudom képzelni, mennyi baleset lehet a hó miatt.

Tündi! Ezek szerint neked az első 3 hónap is különösebb rosszullétek nélkül telt (nemigen panaszkodtál! :) , szerencsés vagy!

Tegnap levágtam Marci haját! Nagyon cuki lett :) Lehet, pályát tévesztettem! ahhoz képest, amennyit mocorgott közben, egész szépen sikerült lépcsőzetesre levágni.
judit_79

Képet! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,köszike jól vagyunk.Luca ép hisztériázik,mert a macikája ott maradt a mamánál,majd tesóm hazahozza mire alvás lesz.Nekünk is egy 30éves szánkónk van,sőt lehet több..de itt nem lehet szánkózni :?

Judit,vigyázzatok az úton ha elindultok!Én szerencsésnek mondhatom magam,mert nem voltak rosszulléteim.Egy kezemen meg tudnám számolni,hogy hányszor émelyegtem.Barnika is elmúlt,jött helyette sárgácska..de ezen kívül nincs panaszom.Na még néha annyi,hogy beszúr a derekam,de az gondolom a szalagok miatt.
És én Lucával sem votlam rosszul! :) :) De 3féle jóslás alapján is fiú jött ki.Na hát majd kiderül mi lesz.De ma még tuti nem fogom tudni :)

Kriszti,te hol vetted a videókazit?

Kép
Kép
tundi24

Nóri! Lefényképeztem, majd vasárnap rakok fel, ha megjöttünk! :)

Tündi! És hogyan jósoltál?
12 UH az jó, akkor már látszik mindene :)
Amúgy nekem se voltak extra rosszulléteim Marcival, de émelygés meg kajaundor az megvolt.

Hát nem tudom, hogy fogunk elindulni :?
judit_79

Judit, http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html -itt néztem meg,meg egy csajszi jónás naptár alapján is kiszámolta,meg egyik bnőm gyűrűvel.És mind fiút hozott ki,na majd kíváncsi leszek!
Már olvad a hó!!!!!szinte nincs is semmi,legalábbis itt nincs.

Kép
Kép
tundi24

Háj!

Tündi: és amúgy kisfiút szeretnétek inkább? Vagy mindegy?
4D-re mentek majd?

Judit: Elindultatok végül? Nem látszik olyan vészesnek innen bentről. Fotót nem felejtjük ám!!!

Nóri: Lilcsi biztos kitombolja magát a hóban ma. Nem is kell már oda szánkó. Amúgy nekünk sincs még...illetve még Apáé megvan valahol a padláson....

Tegnap megsütöttem életem első almás pitéjét (vagy lepény???). Nagyon finom lett. :P :P :P :P :P :P Majd dobok róla fotót is. Nyamnyam...már tudom, mit sütök a talira....már ha lesz..... :roll: :roll:

Holnap kezdjük a szemcseppentést, 3x1 csepp 3 napon át. Jájj...Drukkoljatok, hogy Réka könnyen viselje. :( :(
jaimee1

Tündi: én is kíváncsi vagyok, beválnak-e az ilyen jóslások.
Asszem nekem a kínai naptár szerint egyezett, de hát 50 % esély mindenképp megvan :)

Erika! Még nem indultunk el, majd 4 óra körül (én még melóhelyen vagyok). Most, hogy elállt a hóesés, tényleg nem tűnik olyan vészesnek.

Nem irigyellek a szemcseppentés miatt :(

Tényleg, lehetne megint tali! Valamikor márciusban pl.?
judit_79

Erika,hát kislányt :) Legalábbis én.Apának mindegy.Végülis a legeslegfontosabb az egészség!!
Megy a drukk,hogy Popi jól viselje a cseppentést!!
Almás pite az is fincsike :)

Taliban én is benne vagyok,de most nem tudom felajánlani,hogy itt legyen,mert márc2-án valszeg már kezdenek a melósok.De ha készen leszünk,akkor is lehet jönni,na meg ha már igazán jó idő lesz,csinálhatunk ám grill partit is itt nálunk!! :)

Judit,igen 50% esély mindenkép van.Nagyon vigyázzatok az úton!!

Kép
Kép
tundi24

Na egész délután senki :(

Megvolt az uh.Minden rendben van.CRL:61mm NT:2,1mm.
Duphastont is szépen abba lehet hagyni,és cetebét kell még szedni az elevit mellé.
És egy képecske a kis virgoncról. Kép
Járt keze lába,integetett,emlegette a fenekét!:) Mondtam doki bácsinak remélem kicsit nyugisabb lesz,mint Luca.De azt mondta nem úgy tűnik!:)

Na mennem kell,mert Luca csinálja az esti balhét!:)

Jó éjt!Puszi

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Előszöris mégegyszer mielőbbi gyógyulást minden kis és nagybetegnek!!!

Leventének:NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! Kép

Tündi:Szupi az uh-s kép,és örülök,hogy minden rendben veletek :) A játékos képpel tartozol,amit kint vettél Lucának :wink: Dokibácsihoz mikor mész legközelebb,nagyon kivi vagyok ki lakik a pociban :) Nekem ez a kínai naptáras módszer bejött :wink:
Én érezni nem érzetem azt,hogy lány lesz vagy lehet mégis,hisz kb a 9.héttől mi Lucának hívtuk a babucit :)
Kutyanevelés:hát,apa nagyon szereti csinálni ezt a részét a melónak.Pesten volt az ezrednél,ott több pénzt keresett,de azért jött vissza Szolnokra,mert ő kutyás szeretett volna lenni :?

Judit:Remélem szerencsésen megérkeztetek,képet várunk :)

Erika:Nekem az amerikai almáspite jön be :) de igazából mindegy,csak süti legyenTegnap meg sportszeletet csináltam,vitte Zolcsikám a suliba,farsangoztak :) Holnap meg Johanna kockát sütök,itt van apa nagylánya hétvégére és ő is szereti az édességet :)

Hát én is meglepődtem reggel a havazáson,kár,hogy olyan gyorsan el is olvadt :( Nem érkeztünk kimenni,pedig Milán hógolyózni akart :(

Nyugodalmas,szép éjszakát Mindenkinek Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Leventének boldog névnapot kívánunk!! Kép

Tündi, nagyon jó az uh-s kép!!

Erika, cseppentés megy?

Mindenki: egy játékra hívlak benneteket. Kaptam egy levelet, amiben ez áll:

[quote]& írta:quot;Szeretném 6 gyereknek, vagyis a szülőknek továbbadni ezt a játékot, amelynek lényege, hogy postán kell tovább küldeni a lenti levélkét (amit én fogok elküldeni annak a 6 embernek,aki jelentkezik,majd ő is tovább,és ők is....), a levélben a második sorban szereplő kisgyereknek pedig kell küldeni egy könyvet.

Tehát:
Kapsz 2 lapot:
Az egyik ki lesz töltve fenn 3 kisgyerek nevével és címével, lent meg azzal a 6 névvel, akik nálam jelentkeznek.
A másik, üres lapot 12 példányban sokszorosítod, és ha jelentkezett nálad is 6 személy a játékra, akkor 6 lapot kitöltesz úgy, hogy fenn ahol a 3 cím van, az elsőt kihagyod, a másodikat az első helyére írod, a harmadik címet a második helyére és a saját gyermeked adatait a harmadikra.
Alul meg beírod a 6 gyermek nevét, akik jelentkeztek a játékra nálad.
Mind a 6-nak küldesz 1 kitöltött példányt és egy üreset!

A könyvről el ne feledkezz,minél hamarabb küld el,hogy pörögjön a játék!!

Nagyon egyszerű ez az egész,a lényeg,hogy a lánc ne szakadjon meg. Ez egy piramis játék,ha minden flottul működik és már miért ne működne, akkor te 36 db könyvet fogsz kapni rövid időn belül.

A játékot óvónők indították.

Szóval, lehet nálam jelentkezni!! Először én nem értettem, kinek a nevét hova kell írni, de most, hogy kezemben a levél, már tiszta! Nem akarom, hogy nálam megszakadjon, mert én elküldöm a könyvet, és szeretném, ha mi is kapnánk párat!

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Móni,ja tényleg azzal a képpel tartozom :oops: Ma ezer a dolgom,de holnap pótolni fogom!ÍGÉREM!!!
Kérdeztem doki bácsit ki lakik bent,és nevetve azt mondta "szegény mégcsak tegnap tudta meg,hogy ki is ő,most ismerkedik magával,hagyjuk még egy kicsit" :)
Zolcsikának hogy sikerült a farsang?Mindig olyan fincsiket sütsz!A sport szelet is az "Andi" oldalán van fent?

Linda,én már kaptam egy ilyen levelet,de én sem értettem,aztán végülis nem is csináltam meg :oops: Az a baj,hogy nem tudok annyi embert összeszedni..

Köszönjük a dicséreteket az uh-s képre!Mára megint letaknyosodtamn,és fájt a torkom.Megjártam homeos bogyóért gyorsan a gyógytárat,meg vettem cetebét is.Ezt doki javasolta,nekem eszembe nem jutott volna :oops:

Leventének nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk! :) Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi, kiraktam a blogon is a felhívást. Sztem neked is összejönne :wink: Jobbulást Neked!! xxxxx

Kép
pimelinda

Tündi: Máris gyönyörű a Csepped! :P
Jobbulást!!!

Linda: Hallottam már erről, de....köszi, inkább nem. Nem hiszek benne, hogy visszakapnék akár 1 könyvet is. :oops: :roll: Vagy ha igen, valami ezer éves lomot.

Első cseppentés oké, de még nem bízom el magam.

Szép hétvégét!!
jaimee1

Szép napot!

Krumpli fő, pöri olvad, kínai ráér :wink:

Leventének boldog névnapot!!
Kép

Tündi! Jó a kép! Mikor mész legközelebb? Jakab mindig UH-ozik?
Én meg a Néplapban találtam jó sütireceptet :wink: Vadgesztenye a neve, a lényege a darált keksz, gesztenyemassza+csoki. Lehet, holnap nekiveselkedek...jó szórakozás a mártogatás :roll:

Meg kivágtam régebben egy Fordított almás recit is. Ott meg legalulra megy a csoki, utána alma, utána piskóta, megsütni, kiborítani, megkenni krémmel (a csokis felét) és arra is csoki...nagyvonalakban.

Hú, Móni, elolvastam az Amerikai almásat is, az is fini! lehet!

Linda! Ez nekem piramisjátéknak tűnik. :?

Erika! Sütemény van még? Fotó?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Úgy tudom a fordított almás recit anyósom testvére külte be,vagyis multkor mondta hogy megjelent a néplapban-mi szeretjük!

Tündi!
Akkor nem egy nyugis baba!
Jó a kép is szépen látszik rajta minden!

Linda!
Én ezt kihagynám....

Ma meg disznóvágás van,utálom az ilyen hétvégéket!

Kép

Kép
katlina

Köszi a köszöntéseket! :D Holnap átadom L-nek és megmutizom a kpeket. MA holnap anyuméknál van.
szilbee

Linda,hát akiket én olvasok,már midnenki benne volt ebbe a játékba..

Erika,köszi a dícséretet! :) Remélem a többi cseppentést is jól fogja viselni Popi kisasszony!:)

Nóri,igen mindig csinál uh-t+meg is vizsgál.4hetente kell menni.Te is mindig oylan finomat sütsz!Na majd 10nap és én is nekilátok megint konhyatündérkedni :)

Katlina,hát nem az már most sem :) Remélem ha megszületik nem lesz ő is ennyire energikus,mint Luca,mert akkor aztán kukucskálhatok a kulcslyukon :)
Malacka vágás jó az:) Lehet fincsiket enni :)

Szilbee,akkor ma egy kicsit pihizhettek egy gyerkőc mellett!:)

Kriszti,bevásároltatok?

Kép
Kép
tundi24

Malac fagyóban,végre vége a napnak!

Nóri!
Nem is írtam milyen ügyes vagy,és nagyon csinik voltak a csajok!!!!!!

Tündi!
Én már filóztam ezen,hogy ügyi Robi duracel elemként működik egész nap(be-kikapcsoló gomb persze nincs :D )és mi van ha majd a leendő kistesó is ilyen lesz!Na azt hiszem akkor fogok megőszülni,és kéretem magam a vicc osztályra,sokszor Robi is teljesen lefáraszt már estére-de gondolom ha ketten lennének akkor az én energiám kétfelé szakad-vagy jobb esetben megduplázódik :wink:

Taliban benne vagyunk!!!!

Erika!
Ti tegnap voltatok szemészeten ügye??

Kép

Kép
katlina

Tündi! Pihi? Ááá dehogy! Ilyenkor van időm a háztartásra... Így jöv héten többet tudok Leventével is foglalkozni.
szilbee

sziasztok

Gyönyörűek a lányok a jelmezekben.

Tündi: nagyon szupi a kép a kis pocaklakóról, tényleg minden látszik.

Nekünk ma nyüzsi napunk volt, ma tartottuk a szülinapi (nagy családi banzáj) buliját Emmának. Ami már tegnap elkezdődött az előkészületekkel. A torta pl. ma hajnali háromra lett kész , akkor mentünk aludni. Reggel pedig ébredés, takarítás és főzőcske. De olyan jó volt a hangulat, hogy teljesen felpörögtünk és nem is éreztük a fáradtságot. A gyerekek is jól el voltak (Emmáéknak 5 uncsi tesó van 16, 12, 6, 4, 5 évesek). De most megyek aludni bár most nem vagyok olyan álmos, de Pisti elaludt tv nézés közben és nem szeretném,hogy kényelmetlenül aludjon.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sehol senki!Esik a hóóóóóó!!! :)

Móni,jönnek a képek akkor :)
Kép
Kép
Kép Ezt is meg kellett mutatnom,apa intézte nekem kintről :) :oops:

Katlina,hát én sem tudom,hogy bírom majd két energiabomba mellett,de megoldjuk majd :) Ettél finomakat?

Lizocska,akkor buliztatok,ettetek egy jót!:) Képeket :)

Szilbee,csili vili a lakás? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Luca milyen kis bamba arcocskát vág :)

Kép
Kép
tundi24

De klassz játékok!!
Luca is nagyon sokat nőtt!

Hát finomakat ilyenkor nem tudok enni,csak csipegetek és ezzel eltelek,majd ma husileves,meg töltött kápi-fogyókúrának ismét annyi :lol:

Többiek??????????????????????????????

Kép

Kép
katlina

Vagyok...sütöm a palit..nyammm!

Szép a csokor! Jó lenne, itthon is rendes ember lenne minden nap :lol:

A játékok meg hát...nem is játékok :shock: . Nagyon klasszak.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina,te hova fogyózol?Így is elfúj a szél :)

Nóri,palacsintát küldhetnél:) Rendes nekünk apánk!:) Nem cserélném le azért senkire!!!Rigolyái meg mindenkinek vannak :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi, palit nem sokat csináltam :wink: , még 2,5 figyel itt előttem, de ez Lili uzsija.
Viszoooooooont:
Pucéron
Kép
Kabátban
Kép

És nagyon finom! Ha igazi rum lenne benne, még jobb lenne :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Leventének Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!!

Nóri!!!
Mi ez a finomság????

Na meg volt nálunk is az oviban a farsang....hát többre számítottam vagy is mást vártam :( Diust abszolút nem érdekelte a farsang sőőőőt mikor meglátott, hogy megérkeztem közölte, hogy menjünk innen haza . Nagyon nem volt kedve ott lenni. Pedig volt egy kis mese előadás is nekik de sajna olyan szervetlenül zajlott az egész, hogy nem is csodálkozom rajta hogy nem érdekelte a gyerkőket :? Képet sem nagyon készítettem mert nem volt hajlandó a kisasszony egyedül bár mit is csinálni. A fánkom nagyon jól sikerült amit készítettem úgy láttam mindenkinek ízlett :) Az gyorsan elfogyott. Megvártuk az ebédet és utánna jöttünk is haza...szóval nem volt semmi varázsa a farsangnak számunkra... mindegy azért remélem jövőre jobban fog sikerülni.
Teszek majd képet csak még a gépen van :)

KépKép
diÁcska

Vali! Pár hsz-sal fentebb említettem: Vadgesztenye süti a néplapból.
Lili társai közt is volt olyan, akit annyira nem érdekelt a farsang, hogy fel sem akarta venni a jelmezét, pedig ott volt :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok! Réka épp szundít, úgyhogy...

Nóri, nagyon mutatós lett!
Nekem csak bögrés mákosra futotta tegnap, de ma jól belaktunk anyósom képviselőfánkjából :D

Vali, talán jövőre, Diust is jobban fogja érdekelni.

Tündi, a csokorért irigyellek, én férjecském itthon vala, mégsem kaptam :roll: amúgy Luca inkább: "na, lefényképezted, anya?" arcocskát vág :lol: Ilyen komplett szettet meg még nem is láttam..

Katlina, a disznóvágás munka részét én sem szeretem, de a töltött kápit annál inkább!!! Robika segített sokat? :wink:

Erika, cseppentés jól megy?

Kép
pimelinda

Kiborult a színtelen körömlakk a narancsos terítőre :evil: szerintetek mivel szedjem ki belőle??

Kép
pimelinda

sziasztok!

bocsi hogy ennyire eltüntem de én nem tudom jól beosztani az időmet s nem tudok annyi helyr eljutni amennyire szeretnék!

Elin!

hát nagyon gratulálok Lilcsi ruhájához, szerintem nagyon szupi. meg a gesztenyés süti is nagyon jól néz ki

palacsintát csináltam én is ma! :-)

mi jól vagyunk, elkezdődött a suli, vége az első félévemnek hét most nem sikerült olyan jól lett egy hármasom meg két négyesem....de hát ez van.....vizsont ez az utolsó félév.....amitől nagyon tartok, pedig ezt vártam 2 évig:-)

Bettike remekül van. de még mindig nem szereti az ovit. Van egy nagyon jó barátnője vagyis most már kettő. Velük el van de egyébként egyedül van s "unatkozik"-ezt mondja ő. meg nem akar enni az oviba:-(

Nővérem kismama ugy néz ki hogy kislány lesz:-)

hát rólunk ennyit nagyvonalakban!

puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Robinak megy a hasa,nem nagyon sokszor kicsi,de a feneke az borzasztó-holnap doki :(

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam ideülni,apa nagylánya "gépezett"délelőtt sütés-főzés,délután abonyi ismerőseink voltak itt.Elég nagy volt a nyüzsi,itt volt Zolcsikám osztálytársa is,így összesen 7 gyerek volt :) A tegnapi süti elfogyott,így ma sütöttem még egy adagot,már ebből sincs :) Íme,ilyen volt: Kép

Erika:Kitartás a cseppentéshez,gyönyörű Popihercegnő ahogyan vacsizik :)

Tündi:Köszi a képeket,hát nagyon komoly felszerelés :) Luca arckifejezését én is úgy gondolom,mint Linda :) A virágcsokor gyönyörű :) Én nyakláncot kaptam :)
Zolcsiék farsangja jól sikerült,nem volt pénteken tanítás,a sportszelet gyorsan elfogyott :) A sportszelet "Andién "is van ,de én "aziláról"készítettem.

Nóri:Az almást érdemes kipróbáni,isteni.Eddig csak én szerettem,jól jártam vele,de már Zolcsi is rákapott :lol: Na,mondjuk még így is jó az arány,ketten esszük :)
Guszta a te gesztenyésed is :wink:

Katlina:A disznóvágást én sem szeressem :( de a sok finomságot annál inkább :) Szerencsére ehetek is lelkiismeretfurdalás nélkül :oops:

Linda:Elfelejtettem neked reagálni,nem a párom láttad a gyerkőkkel múlt szombaton,nem volt itthon :( De,ha esetleg összefutnátok,ő is köszönne :)
Körömlakkra nincs ötletem :(

Sajnos úgy néz ki Lucám is elkapott valami nyavaját :( Tegnap alig tudtam letenni,egész nap csak fél órát aludt,azt is késő délután :( Este pancsi,tejcsi,negyed9kor már aludt.9kor üvöltve ébredt,először próbáltam csak a kiságyban nyugtatni,de mivel nem ment kivettem.Még jó,mert ahogy fölemeltem az összes tejcsi kijött belőle :( Kicsit később kapott Nurofent,de aludni nem akart.Éjfél előtt újból megetettem,utánna tudtam csak letenni.De így is óránként fölsírt,de csak álmában :( Reggelre taknyi lett :( Nem köhög,nem lázas,"csak"az orra folyik.Délelőtt kicsit nyűgi volt,délután megint nem sokat aludt,de a hangulata elég jó volt :) Itt voltak Valiék,jót beszélgettünk,gyerkők jót játszottak :) Pucca nekik innen is :)
Íme egy kép a békésen szunyáló kis büdösbogaramról :D Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Én is beállok a orvoshoz menők sorába. Hm... nem is emlékszem mikor voltam dokinál. De most úgy látszik nagyon benyeltem valamit, mert szerda óta carul vagyok, péntek óta folyamatosan lázasan. Így csináltam végig anyuéknál szombaton egy disznóvágást, tegnap meg reggel 7-től este 7-ig egy focikupát. Most már kész vagyok, megyek Miklósra a házidokinkhoz. Készülök lelkileg, mert biztos ezren lesznek.

Bocsi, reagálni nincs erőm...majd ha kicsit összeszedem magam :?

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!

Betegeknek gyógyulást!
Évi! Mit mondott a doki? Férjed jól van? Dolgozik rendületlenül? :lol:

Katlina! Robi fofik még?

Lucussal mi van? Vali is evett ebből a sütikéből?

Tündi, te jól vagy? Vagyis javulgatsz?

A jelmezdicséreteket köszönöm!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Móni: Rékám mindig így alszik el. :lol: :lol:
A sütid nagyon jól néz ki! :P

Nóri: Hűűű, micsoda kis gesztenyék. :P :P

Tündi: Klasszak a babakocsik+mózes+utazóágy. Szinte még Luca is beléjük fér. :shock: :lol:

Betegeknek jobbulást! +++++++++++++++

Betti: Gratula nővérednek a kiscsajhoz!

Vali: Nem baj, jövőre biztosan jobban fogja élvezni Dius is a farsangot. :wink: Gratula a fánkhoz! :P

Linda: Színtelen körömlakk? Sztem azon már csak az olló segít... :( :(
jaimee1

Lucuska! Nóri!
RECEPTET! Plííz... Süti éhségem van! :lol:

Betegeknek jobbulást!

Évi! Influenza??? Norbi is beteg volt 2 hétig. Állítólag a fél osztály hiányzott egy hete. Nem lehet hogy te is azt kaptad el?
Gyógyuljál te is!!!
szilbee

Kép

Betti! A névnapotokat egyszerre tartjátok, ugye?
szilbee

Sziasztok!!!

Nóri!
Igen ettem én is Móni sütijéből és isteni finom volt :D Mondtam is neki, ha itt maradnak Szolnokon már min. 1mázsa lennék a sok sok finomságtól amit sütni szokott :lol: Pedig mint mindig most is fogyózom....de tudod ez nálam a megszokott állapot :P

Képzeljétek tegnap mikor Móniékhoz megérkeztünk Lucuska mászott ugye ki a vendégek elé én rögtön vetkőzés nélkül felkaptam és jó nagy pusszantósakat adtam neki majd letettem,hogy ugye levetkőzzek...erre mit csinál a kis drága??? Sírva fakad de olyan szomorúan nézett rám majd megzabáltam....megsértődött,hogy letettem . Aztán persze megnyugodott Móni felvette de jött ám hozzám rögtön nyújtotta kis kezét :) Annyira imádom olyan édes :)

Erika!
Hát remélem,hogy jövőre jobb lesz a farsang :) Képpel még tartozom...

KépKép
diÁcska

Ejnye Vali! :lol: Nem szabad!!
Máskor meg, tanuld meg, hogy Lucust, ha egyszer felveszed, utána nem letenni!!!!

Szilvi! Köszi a táblit!
Vadgeszti:
50dkg darált keksz
25dkg gesztenyemassza (én olyan apró állapotban tettem bele, mint gesztenyepürének)
15 dkg porcukor
20dkg margarin
2ek. rum vagy aroma
tej
tortabevonó+vaj
A hozzávalókat összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól formázható legyen (gyerekeknek jó szórakozás lesz)
fogpiszkálóra szúrva belemártogatjuk azolvasztott csokiba. Nem kell teljesen és olyan lesz, mint vadgeszti.
Én a golyókat először kihűtöttem, így -gondolom-gyorsabban megdermedt a csoki rajta. Alufóliára pakolni, majd ha megdermedt, fogyasztani :lol:
Én fele mennyiségekből csináltam és úgy lett 40 golyó.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Végül is sima utunk volt pénteken Veszprémbe, a Dunántúlon már akkor sem volt hó, csak nagyon szeles idő. A sógornőm nagyon finom méteres kalácsot sütött, el is kértem a receptjét :)
Szombaton Anyuékhoz mentünk Fehérvárra, tegnap már jöttünk is haza, ez csak egy ilyen villámlátogatás volt.
A képekkel még adós vagyok, mert tegnap este már olyan fáradt voltam, vettem egy forró fürdőt, aztán korán lefeküdtem.

Szilbee! Leventének utólag is boldog névnapot kívánok!

Tündi! Ezek Luca új játékai? Nagyon szépek! Szerintem nagyon is aranyosan néz Luca, nem bambul :)
Én is kaptam egy szép virágcsokrot 14-én, nem is számítottam rá :)

Mindegyik süti nagyon jól néz ki a képeken! :P
Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást!

A tali meg akár lehetne nálunk is, bár nekünk nincs olyan nagy lakásunk, mint Tündiéknek :)
judit_79

Képek:
Kép Kép Kép

KépKép
diÁcska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?