Sziasztok!
Jajj tudom nagyon eltűntem...na de most itt vagyok!
Mammiblue
azóta már nem hajlandó a kiskádban fürdeni
de arra vigyázni kell, hogy a fejét ne tegyük teljesen hátra, mert azt nem szereti.
Nagyon édesek vagytok!
Örülök, h. szépen alakul a ház.
Sziszi
Na ezt sikerült összehozni
mármint a talit
Bebi
Kösz.
Gondolom élveznéd, ha kicsit te is tudnál mit kezdeni magaddal...már látom a 2 gyerekesség örömeit
Taga
Mikor front van Lili határozottan nyűgösebb ..sajnos, de azért nem olyan vészes.
Remélem azóta már jobbak az éjszakák.
Jasmin
A fogásos dolgot én is
nincs olyan sok idő a gyerkőceink közt. Bár azt hiszem minden gyerek más..Lili nagyon dumás...de azért már elkezdett nyúlkálni is, de még nem fog.
Fordulni???azt meg még nem is próbálta
Már nem éjszakázunk
remélem 3 hónaposan nem lesz forduló
de mostanában leteszem fél 9-9 körül és 2-5 közt ébred valamikor aztán csak reggel.
De most már inkább az 5 felé tendálunk. Csak pl. ma is nyüszögött 2 kor felkeltem, megigazítottam egy kicsit a takaróját megsimogattam, kimentem 2 betűsre, hogy majd meglátom mi lesz
és visszaaludt 4 ig
Szval így vagyunk.
Hát hatalmasat nőtt Bogi
nagyon édes.
Szorítok a beadványhoz, sikerült összehozni?? Sztem ne aggódj, h. még nem fordult meg. Minden gyerek más...ő is meg fog, olyan gyerek még nem volt aki egyszer ne fordult volna át
Próbáld úgy tornáztatni, hogy játék közben, amikor hanyat fekszik a tőled távolabb eső kezét húzod magad felé, de csak enyhén. Szépen átfordul. Kicsit lehet a lábaira rá kell segíteni.
Meg a kezét kihúzni alóla. Nekem is javasolták és én tréningezem. Persze nem látom, h. próbálkozna magától, de mit vesztehetek. Mókázunk egyet. Ha játékból hasra fordítom Lili is hamar nyűglődni kezd, de azért
egy kicsit még szoktam hagyni, h. erőlködjön egy kicsit. Odafekszem a fejéhez és kicsit segítek a kezeit maga alá húzni.
Amúgy a képen tök szépen tartotta hason a fejét...nincs miért izgulnod.
Őszinte részvétem a nagymami miatt
Ami meg a fogzást illeti nekünk is folyik a nyálunk :schock: tegnap negyed óráig kellett masszírozni az alsó ínyét és csak úgy érezte magát jól, hogy rágcsálhatta a kezem.
Az a ciki, h. ő még nem fogja meg a tárgyakat, így addig én vagyok a rágóka. Szval valami elindult...én nem mondom, hogy most rögtön foga lesz, de az tuti, hogy egy kicsit elindultak azok az alsó fogak.
Én egy kicsit korainak tartom, na de mit csináljak
Séta:
Mi is szoktuk menni, ha nem esik az eső. Jól beöltöztetem és nekünk olyan kuckós a babakocsi, semmi baja nem lehet.
Bey
Hát amiket írsz az nagyon gáááz...remélem minden rendben lesz. El is hiszem, h. felzaklatott.
Ritus
Hát gratula a 3. foghoz is
azért ez már nem semmi
Örülök, hogy rendezpdtek az esték.
Én is gondoltam már rá, hogy mi is összefuthatunk. Ha hideg van és téged nem zavar akár nálad vagy nálam is
Sziszike
Én is most kezdtem a karis készülődést.
Amúgy jól vagyunk, a múlt héten végre eljutottam fodrászhoz. 5 év után most mentem először máshoz. Olyan érzés volt kicsit mintha a férjem csalnám meg
mert nagyon jóban voltunk a fodrászommal, csak most gyerkőccel elég nehezen kivitelezhető és ez sokkal közelebb van.
Amúgy tök jó lett, csak nem akartam ennyire rövidet, de majd megnő. Persze hülye az aki fodrásznak nem tud rendesen mutogatni, mert a csajszi pont akkorára vágta amekkorát én
mutattam, csak nekem arról más volt az elképzelésem
Lili nagyon sokat fejlődött, kész kis dumagép
járunk baba masszázsra és állandóan pasizik
.
Azt már írtam, hogy múlt héten kezdődött a őróbálkozás, hogy nyúlkáljon dolgokért, de a koordináció még közel sem tökéletes
és egy héttel korábban kezdte azt a tevékenységet, hogy időnként rácsodálkozik a bal öklére. Olyankor maga elé emeli és forgatja nagy csodálkozó szemekkel, h. ez meg mifene
ééédes.
Majd dobok képeket is kicsit később.