Sziasztok!
Reg jartam erre, de becsulettel vegigolvastam mindent, remelem, nem felejtek ki semmit
GYED-tema mar lefutott, de Piros sorai az en gondolataimat is tukrozte. Es varom, hogy mik lesznek a tenyleges lepesek.
Mindenkinek koszonet, ki vegigolvasta korhazi esszemet es velemenyt is mondott /Fiokanak kulon koszi a zarojeles megjegyzeset
/.
Bogi,
koszonom a korhaz visszajelzeset is, Neked meg a kozvetitest
. Remenyeim szerint bo egy ev mulva megnezem kozelebbrol is, mi valtozott
Falikepek: nem ugy ertettem, hogy a torotteket adom oda!!! Csak ilyeneket tudtam hirtelenjeben lefenykepezni mutatoba.
Fioka,
tejallergia még aktualis? Egy baratnom fia volt 3 evesig teljes eltiltas alatt, ertsd felvagottakat sem ehetett pl. Ha kell, szivesen osszehozlak vele, vagy kifaggatom, ha van konkret kerdesed. En csak az Albert-keksz, vizes zsemle es tarsai szintig vagyok kepben
Holly,
jo olvasni, hogy Konival megtalaltad az "osszhangot"
Bogi,
vigyazz magatokra! Fontosabb az egeszsegetek /es Lili lelki bekeje/, mint a napi takaritas, meleg kaja... pihenj sokat, ne hajtsd tul magad! Tapasztalatbol tudom, hogy egy kicsi gyerkoc mellett nem konnyu, de azert probald meg!
Tema volt a karrier-anyasag, avagy a vagyaink es a realitas. En kicsit meghasonlottnak erzem magam, egyik nap akar foallasu anyakent el tudom kepzelni magam, ahogy nevelgetem csemeteimet; hol meg megtudnek fulladni itthon, Piroshoz hasonloan erzem magam neha. Szeretnek en is "komoly" donteseket hozni, nem csak a mit_egyen_a_gyerek_ebedre kerdeskorben mozogni. Ezt hivjak vajon GYES-betegsegnek? Holnap par napra kiruccanunk -ha Esoisten is ugy akarja-, talan kicsit feltoltodom. Bar mar most zsong a fejem, hogy "jajj, mit ne hagyjunk itthon, Rekanak még halozsakot kene venni, Matenak kesz babakajakat pakolni, stb. Hol vannak a regi szep idok, mikor csak a penztarcaval es egy utlevellel elindultunk csak a vilagba...
Edit,
nagy-nagy gratula a babakhoz! Aztan majd meselj a szulesrol is, kivancsi vagyok, hogy megy ez ikrek szulesnel. Nem lehet most konnyu egy napod, huhh.
Van egy olyan erzesem, hogy par dolgot kihagytam...
-Afonya