Sziasztok!
Bi-bi-bi, mi találkoztunk ma Sashával.
Ildit meg láttam, de messzirõl, így sajna nem tudtam üdvözölni, anyukájával volt meg az összes két gyerekével!
Szóval voltunk ma is játszóterezni, tök jól bevált ez hogy korán megyünk és a nagy melegre már nem vagyunk lent, ma 3/4 9-tõl 1/2 11-ig voltunk lent. A hátulütõje, hogy a kölök kidõl utána mint akit fejbevágnak, ami nem is volna baj, ha nem kéne a lányokért menni az oviba délben!
De kell. Nomármost vagy alszik az úton, vagy nem, most helyzeti elõnyöm van mert a babakocsiban elaludt, így talán kibekkeljük hogy majd alszik az úton is! (Elkiabáltam, most kelt fel!
)Nyûgös!
Szóval hogy folytassam, most lesz az anyáknapja úgyhogy egy vagyont hagytam a virágosnál, mindegy, legfeljebb majd a ballagáskor veszünk vissza kicsit, úgyis csak Anna ballag!
Ági, nálunk az Anyukám mindig jön, õt hívja is Anna, meg nálunk a nagymamák is kapnak ajándékot. Anyóst nem is hívjuk már, néhányszor hívta Anna, de mindig halaszthatatlanul fontos dolga akadt, így most már nem is hívjuk, még csak az kéne hogy jöjjön! De nekem kell is hogy Anyu ott legyen, mert jön a Bánk is, õvele is el kell szórakozni, pláne hogy rohamtempóban megyünk egyik ünnepségrõl a másikra!
Kata. Mikor Julcsi ekkora volt mint Bánk, mi is arra a játszótérre jártunk, de megmondom õszintén, hogy az anyukák összetétele nagyon nem tetszett. Volt jópár sznob, kivagyi anyuka, aki a gyerekével egyáltalán nem is foglalkozott, így abból eléggé elegem lett. Nem beszélve arról hogy a két kapu közül általában mindkettõ rossz, nagy kutyák is beszabadultak, a csap állandóan rossz volt, folyt, loholni kellett hogy a gyerek ne legyen csupa lucsok, meg persze az árnyék hiánya. RÖhej volt hogy az egyszem fa árnyékában tülekedtünk, és nyáron iszonyat milyen meleg tud lenni. A focipályára levezetõ lépcsõ meg kissé életveszélyes, le-letöredezett a széle, stb. Tudom, nekem semmi sem jó, de ez a játszó közel van, és árnyékos!!! Ez nekem nagyon fontos, Bánknak meg tulajdonképpen tökmindegy, hogy van-e vár amin mászkálhat, meg az az egyszem rugós állat is elég ahhoz hogy néha lengedezzen, a mérleghinta sem vonzza, így maradunk itt.
Sziszi. Jó lehetett a hétvégétek, irigylet érte. Sapka téma nálam eléggé kulcskérdés, fõleg mert anyósom sapka-ellenes, én viszont nem. Én mivel ki-kirohan a napra adok rá vékony sapit, illetve mostanában kendõt a napszúrás miatt. Nekem voltak napszúrásosak a gyerekeim, na hol kapták? Anyósnál persze aki váltig tagadta még késõbb is hogy az volt a bajuk!
. És mivel az én gyerekeim közül kettõ füles, így elég gyakran kapnak sapit, fõleg ha szél van. Ha nem vesznek olyankor sapkát, irtó hamar ráhúzódik a fülükre, a múltkor még a jóidõ kezdetén Annáról levettem a sapit, délutánra már fájt a füle!
Hát ez alkati dolog, ahogy jónak látod úgy csináld, de ilyen kicsinél szerintem még kell a sapka (márcsak a kutacsuk miatt is), majd egy éves kor után lehet igazából elhagyni. Szerintem.
Na megyek, nemsokára már megyünk az oviba is, rohadt meleg van, már az volt reggel is, de nem bírom én ezt!
Egy kis lehûlést akaroooooook!
Puszi: Norcsi