Sziasztok!!
Bocs, hogy eddig nem jöttem de nagyon leköt ez a fránya
suli meg a gyerkőcök.
Márk már egy hónaőja ovis,hál istennek már már rendeződni látszik minden A ketdeti sírások után ma már ott tartnuk hogy szeret járni és jó néhány barátot is szerzett(ami azt mondja az ovónő ritka ilyen idős korban és ilyen hamar)
Színezés,rajzolgatás...
Hát most kicsit megnyugtattatok,mert ezek a tevékenységek Márknak se a kedvencei(az én eddigi aggodalmamra)Akkor ezek szerint ez típus és valszeg nem kérdése is,nem?!Úgy értem ez jobban előfordul fiúknál,ugye?!Egyébként az ovónő már mondogatja is egy-két szülőnek(többek közt nekem is)hogy többet kéne rajzolni meg színezni a gyerekeknek,mert később ebből a finom mozgásokból alakul ki az írás képessége.Hát könyörgöm,mit tegyek ha a gyereke nem akar???Adottak a lehetőségek,vettem neki 36 féle színes ceruzát,kifestőketstb..de valahogy jobban szeret az állataival vagy a kocsijaival vagy a könyveivel foglalatoskodni.
Egyébként a tesóm(aki festőművész és tart rajzszakkört is a gyerekekneka Présház utcában(Ildi te biztos láttad már)szóval némiképp szakértő,azt modja hogy nem kell erőlteteni,nem kell aggódni,rá kell ezt bízni a gyerekre és ő majd ha elérkezettnek látja az időt,ha kedvet kap,ha "felnő"hozzá úgyis elkezd rajzolni,színezni.Az ő saját kislánya is csak 4 évesen kezdett rajzolni,pedig ha valaki akkor ő kapott elég ilyenfajta ingert otton.
Bocs hogy ennyit okfejtegettem erről
Cicó!
Nagyon gartulálok!!!!
Ahogy olvaslak,eddig nálatok is bejött hogy a másodikkal már simábban megy minden,nem?!
Mindenkinek üdv.bocs hogy nem írok mindenkinek külön,de most is rohanok mert holnap vizsgázom!!
Ja,és képzeljétek pénteken leszek 30 éves és apától kaptam egy hétvégi kirándulást kettesben Velencében
Már nagyon várom csak még ez a vizsga beárnyékolja a hangulatom.
pusz,Panni